FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ponovofriendly
#6001 Re: FK Zeljeznicar
Maniaci su daleko otisli u poredjenju sa ostalim grupama navijaca...svijest koja se moze uporediti kao nebo i zemlja!
-
domi89
#6002 Re: FK Zeljeznicar
naravno,al ipak ima grupica njih koji stvarno kvare ugled manijaka.ja kao bošnjak ne želim nikog da vrijeđam,i mislim da 99 % manijaka tako misli....ŽELJO do groba...ponovofriendly wrote:Maniaci su daleko otisli u poredjenju sa ostalim grupama navijaca...svijest koja se moze uporediti kao nebo i zemlja!
-
itd
-
Fordas
#6004 Re: FK Zeljeznicar
Izvini, a u cemu to? U bocanju...ponovofriendly wrote:Maniaci su daleko otisli u poredjenju sa ostalim grupama navijaca...svijest koja se moze uporediti kao nebo i zemlja!
savjetujem pregledati sinosnju tekmu uz akcenat na navijanje, repertoar i kvalitet pjesama. o brojnosti, ovaj put ne bi
-
jahjah
#6005 Re: FK Zeljeznicar
svugdje ima kretena koji ce da pocnu tako navijanje ali onda je jos gore sto se za njima povedu i drugi i tako kao sto kazes kvare ugled manijaka kao grupe jer ko je gledo i sluso mogao je cuti psovanje s juga i sjevera ali ne od par ljudi nego od mnogo veceg broja...a to sto su navijaci i igraci slavije srbi(vecinom) ne cini ih cetnicima i stoga je nazivanje istih cetnicima neprimjereno a jos gore je ubij srbina...a ti sto tako navijaju sigurno i ne znaju sastav "svog" kluba jer da znaju ne bi tako navijali...ali sta je tu je...ovo je bosnadomi89 wrote:naravno,al ipak ima grupica njih koji stvarno kvare ugled manijaka.ja kao bošnjak ne želim nikog da vrijeđam,i mislim da 99 % manijaka tako misli....ŽELJO do groba...ponovofriendly wrote:Maniaci su daleko otisli u poredjenju sa ostalim grupama navijaca...svijest koja se moze uporediti kao nebo i zemlja!
- JThomas
#6006 Re: FK Zeljeznicar
pošto vidim da se opet obraćala pažnja na svaki detalj, k'o i svaki put kad je željo na TVu, očigledno mnogo više nego na utakmicu svog tima...šta ti se tačno nije svidjelo?Fordas wrote:Izvini, a u cemu to? U bocanju...ponovofriendly wrote:Maniaci su daleko otisli u poredjenju sa ostalim grupama navijaca...svijest koja se moze uporediti kao nebo i zemlja!![]()
savjetujem pregledati sinosnju tekmu uz akcenat na navijanje, repertoar i kvalitet pjesama. o brojnosti, ovaj put ne bi
-
Fordas
#6007 Re: FK Zeljeznicar
pitao sam covjeka da mi objasni po cemu ste to vi otisli daleko, predaleko?
Najavljivao se spektakl, puna grbavica... ne znam je li bilo i 3.000 ljudi, navijanje opet najglasnije kada se treba psovati sudiji ili drugim navijacima..pa ne znam, pitam se u cemu ste otisli predaleko?
Najavljivao se spektakl, puna grbavica... ne znam je li bilo i 3.000 ljudi, navijanje opet najglasnije kada se treba psovati sudiji ili drugim navijacima..pa ne znam, pitam se u cemu ste otisli predaleko?
- campa_xxx
#6008 Re: FK Zeljeznicar
Nisi bio na Grbavici zato psssssssst....Fordas wrote:pitao sam covjeka da mi objasni po cemu ste to vi otisli daleko, predaleko?![]()
- JThomas
#6009 Re: FK Zeljeznicar
crk'o ja dabogda ako si ti normalan. eto. jesi opet brojao stolice na praznim prostorima?Fordas wrote:pitao sam covjeka da mi objasni po cemu ste to vi otisli daleko, predaleko?![]()
-
Fordas
#6010 Re: FK Zeljeznicar
zar nije lakse odgovoriti na pitanje?campa_xxx wrote:Nisi bio na Grbavici zato psssssssst....Fordas wrote:pitao sam covjeka da mi objasni po cemu ste to vi otisli daleko, predaleko?![]()
-
cpt.picard
#6011 Re: FK Zeljeznicar
Fordas: "ne znam je li bilo i 3.000 ljudi"
LOL, ok uredu je. Polozio si.
Daleko od toga da podrzavam nacionalisticke povike sa tribine.. al sad smeta i psovanje sudiji. Mislim, ono.. vi ste FGR..
Uzimaju se neke izjave Slavije, a zaboravilo se sta je bilo u Lukavici. Regoje, tribina puna finih zastava, neke promotivne majce..
Ako se kome trebamo izvinjavati i pravdati, to sigurno nije Slavija. Zato, zdrao ba.
ps. Izjava ovog delegata iz Lukavice koji se zali kako su im navijace izveli 10 min pred kraj... hahaha.
LOL, ok uredu je. Polozio si.
Daleko od toga da podrzavam nacionalisticke povike sa tribine.. al sad smeta i psovanje sudiji. Mislim, ono.. vi ste FGR..
Uzimaju se neke izjave Slavije, a zaboravilo se sta je bilo u Lukavici. Regoje, tribina puna finih zastava, neke promotivne majce..
Ako se kome trebamo izvinjavati i pravdati, to sigurno nije Slavija. Zato, zdrao ba.
ps. Izjava ovog delegata iz Lukavice koji se zali kako su im navijace izveli 10 min pred kraj... hahaha.
-
udrch
#6012 Re: FK Zeljeznicar
OK, bilo je 3000 ljudi..Fordas wrote:pitao sam covjeka da mi objasni po cemu ste to vi otisli daleko, predaleko?![]()
Ali to je opet tri puta više nego na bilo kojoj utakmici Sarajeva..
-
ponovofriendly
#6013 Re: FK Zeljeznicar
Pa recimo da uzmemo navijacke grupe od klubova sa duzom tradicijom...Fordas wrote:Izvini, a u cemu to? U bocanju...ponovofriendly wrote:Maniaci su daleko otisli u poredjenju sa ostalim grupama navijaca...svijest koja se moze uporediti kao nebo i zemlja!![]()
Srpski su prenapucani cetnistvom ako se sjecas "NOZ, ZICA, SREBRENICA" kao da je Draza Mihajlovic jos ziv...
Hrvatski pocevsi od Zrinjskog i Sirokog ubijaju ljude...a uzecemo samo jos Sarajevo ili Slobodu gdje navijaci prave probleme gdje god da dodju a pogotovo sto su muskarcine kad im se dodje u goste...
Ipak to sto se desilo protiv Slavije je rijetkost i te stvari ce se popraviti...
MANIAC FOREVER AND WHEREVER
- simonese
#6014 Re: FK Zeljeznicar
malo o navijanju:
sve je bilo o.k. dok komsije nise krenule kuci(u sumu
)
prvi su poceli bacat razne predmete na nase navijace a potom su krenule spovke ala "ubi cetnika"
eh sad,ako nisi cetnik nece ti ni smetat ako neko navija "ubi cetnika"
sve je bilo o.k. dok komsije nise krenule kuci(u sumu
prvi su poceli bacat razne predmete na nase navijace a potom su krenule spovke ala "ubi cetnika"
eh sad,ako nisi cetnik nece ti ni smetat ako neko navija "ubi cetnika"
-
Fordas
#6015 Re: FK Zeljeznicar
nije uopste bitno je li bilo 3.000, manje ili vise, svejedno da je i deset hiljada.poenta je u tome sto se covjek hvali ja ga pitam cime se to hvali, nista vise.
slicne stvari vam repliciram i na temi PL. Mislim ako se vec stvari odradjuju po principu sredjivanja sudija da budu pristrasni na domacem terenu i objektivni na gostovanjima, a sto fakat ne mozete poreci, onda cemu tolika hvaljenja oko igre, rezultata, zasluga? samo to mi smeta
@ponovfriendly ok, razumijemo se
slicne stvari vam repliciram i na temi PL. Mislim ako se vec stvari odradjuju po principu sredjivanja sudija da budu pristrasni na domacem terenu i objektivni na gostovanjima, a sto fakat ne mozete poreci, onda cemu tolika hvaljenja oko igre, rezultata, zasluga? samo to mi smeta
- simonese
#6016 Re: FK Zeljeznicar
drug moj,pa nije valjda Sarajevo tako lose da si non-stop na nasoj temiFordas wrote:nije uopste bitno je li bilo 3.000, manje ili vise, svejedno da je i deset hiljada.poenta je u tome sto se covjek hvali ja ga pitam cime se to hvali, nista vise.
- JohnnyS
#6017 Re: FK Zeljeznicar
Totalno pogrešno razmišljanje...simonese wrote: eh sad,ako nisi cetnik nece ti ni smetat ako neko navija "ubi cetnika"
Po tome ni Bošnjake ne bi trebalo vrijeđat "Ubij balije" ili "Ubij Turčina" jer nisu ni balije ni Turci, ali za sve te četnik/ustaša/balija/Turčin se dobro zna na koga se misli...
Doduše, kakvih sve ima po BiH i zemljama u okruženju, Manijaci su med i mlijeko po pitanju nacionalističkih ispada
-
elSaik
#6018 Re: FK Zeljeznicar
Onda bi se i Nijemaci trebali ljutiti kada se pjeva ubi naciste...
Bilo je i Srba koji su se borili protiv četnika. I to mnogo. Ali ovo je duboki offtopic, pa s toga neću više o toj temi.
- jufka developer
-
nikad_izvini
#6020 Re: FK Zeljeznicar
On je malo bolestanJThomas wrote:crk'o ja dabogda ako si ti normalan. eto. jesi opet brojao stolice na praznim prostorima?Fordas wrote:pitao sam covjeka da mi objasni po cemu ste to vi otisli daleko, predaleko?![]()
Znači, Željo je odron, Nijaz sve sređuje, na Grbavici je bilo 3 k gledalaca, Sarajevo ima bolji prosjek, bore se za titulu. Eto, jel ti srce na mjestu, haj sad, odmor završio, tražiće te
- Charuga
- Globalni moderator
#6021 Re: FK Zeljeznicar
[/quote]-
LSD
#6022 Re: FK Zeljeznicar
Imamo para ko blata, imamo Nijaza - može nam se...svak' nam je plijen,mi smo divovi.
-
Fordas
#6023 Re: FK Zeljeznicar
PostenoLSD wrote:Imamo para ko blata, imamo Nijaza - može nam se...svak' nam je plijen,mi smo divovi.
nikad izvini, samo za tebe ponavljam post sa druge teme i toliko od mene
pet godina na ovom forumu smo trpili vase plakanje i kukanje i sazaljevali se na vama, vasim problemima i vasoj teskoj situaciji. Tako da mozemo pretrpiti i par ovakvih i slicnih postova na nas racun apropo trenutne situacije kod nas, nije problem
- Ave, Nijaz!
#6024 Re: FK Zeljeznicar
Mi volimo Nijaza, mi smo divovi!Fordas wrote:PostenoLSD wrote:Imamo para ko blata, imamo Nijaza - može nam se...svak' nam je plijen,mi smo divovi.![]()
pet godina na ovom forumu smo trpili vase plakanje i kukanje i sazaljevali se na vama, vasim problemima i vasoj teskoj situaciji. Tako da mozemo pretrpiti i par ovakvih i slicnih postova na nas racun apropo trenutne situacije kod nas, nije problem
-
LSD
#6025 Re: FK Zeljeznicar
Ali nikad niko nije (za tih 5 godina) tražio krivca u komšijama,nikad niko nije pisao toliko strastveno i opsesivno o generalnom sekretaru Mirsadu Alihodžiću... vec smo se gledali samo u svoju avliju i tu tražili krivca.Fordas wrote:PostenoLSD wrote:Imamo para ko blata, imamo Nijaza - može nam se...svak' nam je plijen,mi smo divovi.![]()