Ramazan, opet ;)
- wewa
#6001 Re: Ramazan, opet ;)
i upaljeno uho je tu negdje 
- kolega
#6002 Re: Ramazan, opet ;)
šalio se malo ... a zar ti misliš da je ne bih vas vidio od čupavaca, pa ja bih to sve podijelio sa vamawewa wrote:tebi hvala Bogu lahak post izgleda, kad si sposoban za takve analize i izvrtanje mojih recenica napisanih s najboljom namjerom![]()
napisah to samo zato sto mi se cini da ne bi vidio nikog od nas ako ti se ukazu cupavci![]()
![]()
a pastirck nam je hasta, pokrenuo mu se kamen u bubregu
inšAllah da bude bolje našem pastircku
- wewa
#6003 Re: Ramazan, opet ;)
nemam izbora osim da ti vjerujem - a ne bi bilo lose provjeritikolega wrote:šalio se malo ... a zar ti misliš da je ne bih vas vidio od čupavaca, pa ja bih to sve podijelio sa vamawewa wrote:tebi hvala Bogu lahak post izgleda, kad si sposoban za takve analize i izvrtanje mojih recenica napisanih s najboljom namjerom![]()
napisah to samo zato sto mi se cini da ne bi vidio nikog od nas ako ti se ukazu cupavci![]()
![]()
a pastirck nam je hasta, pokrenuo mu se kamen u bubregu![]()
inšAllah da bude bolje našem pastircku
- kolega
#6004 Re: Ramazan, opet ;)
nemoj da se sad zareknem da ću postiti od čupavaca čitavih sedam dana, nemoj me iskušavati

- wewa
#6005 Re: Ramazan, opet ;)
nemoj, previse ti je to, sokirace se organizamkolega wrote:nemoj da se sad zareknem da ću postiti od čupavaca čitavih sedam dana, nemoj me iskušavati![]()
- elizabeth a
#6006 Re: Ramazan, opet ;)
kolega wrote:nemoj da se sad zareknem da ću postiti od čupavaca čitavih sedam dana, nemoj me iskušavati![]()
Nemoj, wewo, živa bila zadeverala si čovjeka
Još 5 sati
- plemba
#6007 Re: Ramazan, opet ;)
danas i jucer bas ugrijalo... topi se asfalt 
- wewa
#6008 Re: Ramazan, opet ;)
ma ko bi kolegi ugodioelizabeth a wrote:kolega wrote:nemoj da se sad zareknem da ću postiti od čupavaca čitavih sedam dana, nemoj me iskušavati![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj, wewo, živa bila zadeverala si čovjeka![]()
![]()
Još 5 sati
ne mili mi se izaci napoljeplemba wrote:danas i jucer bas ugrijalo... topi se asfalt
- blue_sky
#6009 Re: Ramazan, opet ;)
de mi malo pricaj o tomeplemba wrote:danas i jucer bas ugrijalo... topi se asfalt
- WipeOut
- Location: I'm Somewhere in Between What is real & just a dream
#6010 Re: Ramazan, opet ;)
Es selamu alejkum narode,sta ima?
Kako ide post po ovoj vrucini...danas je pravo upeklo 33 *C kod nas...
Imal kakvih vijesti od Pastirck-a?Kako li mu je....
Da vam kazem da vise ne planiram ostat onako dugo budna kao sinoc,danas citav dan ne mogu sebi doci....
Kako ide post po ovoj vrucini...danas je pravo upeklo 33 *C kod nas...
Imal kakvih vijesti od Pastirck-a?Kako li mu je....
Da vam kazem da vise ne planiram ostat onako dugo budna kao sinoc,danas citav dan ne mogu sebi doci....
- BHF_Manijak
#6011 Re: Ramazan, opet ;)
We alejkumu selam BS,pa gdje si ti nama...Jednom naleti i nema je viseblue_sky wrote:ma sta ovo postajes kuharplemba wrote:usavrsicu kljucanje tokom ovog mjeseca![]()
![]()
p.s. maxuz selam za manijaka,tek procitah njegovo "tracanje"![]()
@Bijela i MissD,Paja se mora aktivirati da mi ostavi ulogu administratora grupe,jer ja nemam ovlasti da ikog prihvacam,pa to sa njom moramo srediti...Samo je potrebno da opet aktivira profil!
Selam vam svima redom...Opet danas ugrijalo,xx puta sam dosao u iskusenje danas...Organizam nenormalno trazi vodu!
- blue_sky
#6012 Re: Ramazan, opet ;)
Ma tu sam ja,pratim pomaloBHF_Manijak wrote:
We alejkumu selam BS,pa gdje si ti nama...Jednom naleti i nema je viseVidis da su opet sijela pocela,pa bujrum!
![]()
samo slabo navece il' se meni cini
- BHF_Manijak
#6013 Re: Ramazan, opet ;)
I Gior naleti katkad,ovako poslije teravijeblue_sky wrote:Ma tu sam ja,pratim pomaloBHF_Manijak wrote:
We alejkumu selam BS,pa gdje si ti nama...Jednom naleti i nema je viseVidis da su opet sijela pocela,pa bujrum!
![]()
mada vise nakon iftara,al vidim sijela pocela uveliko
![]()
samo slabo navece il' se meni cinidje su nam stare dzematlijke? srela sam sicily,ima li gdje giordanije
- blue_sky
#6014 Re: Ramazan, opet ;)
gdje to,ovdje ili tamo? da navratimBHF_Manijak wrote:I Gior naleti katkad,ovako poslije teravijeblue_sky wrote:Ma tu sam ja,pratim pomaloBHF_Manijak wrote:
![]()
mada vise nakon iftara,al vidim sijela pocela uveliko
![]()
samo slabo navece il' se meni cinidje su nam stare dzematlijke? srela sam sicily,ima li gdje giordanije
Jest da se sad ne sijeli skroz do sehura,ali eo,od nekih 11-12 pa do 2 znamo fino se ispricati
- plemba
#6015 Re: Ramazan, opet ;)
ovdjeblue_sky wrote:gdje to,ovdje ili tamo? da navratimBHF_Manijak wrote:I Gior naleti katkad,ovako poslije teravijeblue_sky wrote: Ma tu sam ja,pratim pomalomada vise nakon iftara,al vidim sijela pocela uveliko
![]()
Jest da se sad ne sijeli skroz do sehura,ali eo,od nekih 11-12 pa do 2 znamo fino se ispricati
- BHF_Manijak
#6016 Re: Ramazan, opet ;)
Ovdje ovdje,sad smo se opet preselili u stari dzemat...

- blue_sky
#6017 Re: Ramazan, opet ;)
cula sam da i sad ides na Vratnik i bjezis od letecih sahanaBHF_Manijak wrote:Ovdje ovdje,sad smo se opet preselili u stari dzemat...![]()
plemba,dobro ovdje al ni tebe neJma navece
- plemba
#6018 Re: Ramazan, opet ;)
slabo se sa racunarom druzim kad nisam na poslublue_sky wrote:cula sam da i sad ides na Vratnik i bjezis od letecih sahanaBHF_Manijak wrote:Ovdje ovdje,sad smo se opet preselili u stari dzemat...![]()
![]()
jel to tacno
![]()
plemba,dobro ovdje al ni tebe neJma navece![]()
- BHF_Manijak
#6019 Re: Ramazan, opet ;)
Dezinformacije draga BS,Vratnikom sam se presto bavit,sad sam rahatniji...KAko kazu,momak za zenidbe...Samo sto nijeblue_sky wrote:cula sam da i sad ides na Vratnik i bjezis od letecih sahanaBHF_Manijak wrote:Ovdje ovdje,sad smo se opet preselili u stari dzemat...![]()
![]()
jel to tacno
![]()
plemba,dobro ovdje al ni tebe neJma navece![]()
- blue_sky
#6020 Re: Ramazan, opet ;)
ooo pa nisam znala,neka mashallahBHF_Manijak wrote:
Dezinformacije draga BS,Vratnikom sam se presto bavit,sad sam rahatniji...KAko kazu,momak za zenidbe...Samo sto nije![]()
- paja patak
#6021 Re: Ramazan, opet ;)
@manijak ja sam se bolan skroz izbrisala sa fcb (da postoji i ta opcija
) tako da morate praviti novu grupu
al de nece to biti problem vama
nekako nemam vise ni vremena ni zivaca za gluposti koje fcb pruza
ko me treba, neka me potrazi 
nekako nemam vise ni vremena ni zivaca za gluposti koje fcb pruza
- kolega
#6022 Re: Ramazan, opet ;)
pametno sine
-
immuno
#6023 Re: Ramazan, opet ;)
e plemba kako se danas asfalt topi tako treba i topa da se topi ma bolji primjer nejmasplemba wrote:danas i jucer bas ugrijalo... topi se asfalt
- plemba
#6024 Re: Ramazan, opet ;)
immuno wrote:e plemba kako se danas asfalt topi tako treba i topa da se topi ma bolji primjer nejmasplemba wrote:danas i jucer bas ugrijalo... topi se asfalt![]()
neka neka, do kraja ramazana cu valjda jednu na napravim ono bas bas da bude...
odoh raja, dosta posla za danas
- WipeOut
- Location: I'm Somewhere in Between What is real & just a dream
#6025 Re: Ramazan, opet ;)
postoji sad neka stranica islamtrend.com kao alternativa FB,al je pomalo bezveze...a ja se tamo nista ne mogu snaci.paja patak wrote:@manijak ja sam se bolan skroz izbrisala sa fcb (da postoji i ta opcija) tako da morate praviti novu grupu
al de nece to biti problem vama
![]()
nekako nemam vise ni vremena ni zivaca za gluposti koje fcb pruzako me treba, neka me potrazi
Jeste li culi za to?