Ček sada a ko je ovaj drugi brat Hrvat ?BHCluster wrote:
Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
- BHCluster
- mO k3
#6002 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
- no_sekirli
#6003 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ovaj NN je stanovnik MZ na kojima se izvode nezakonita busenja, nezakonitog koncesionara.
Marelja je bogati gastarbajter/investitor/koncesionar.
Malo vise na linkovima:
https://www.bljesak.info/gospodarstvo/f ... ode/286289
https://relax-portal.info/borjana-krist ... vnu-video/
Malo vise na linkovima:
-
detroit-mercy
#6004 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ma nije to Bojana to je Begunano_sekirli wrote:Ovaj NN je stanovnik MZ na kojima se izvode nezakonita busenja, nezakonitog koncesionara.
Malo vise na linkovima:
- BHCluster
#6005 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Na sta je spao ovaj HDZ kad Kriso izdaje koncesije. WTF 
-
Hafis
#6006 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Hoćeš reći da konverzijom u islam ljudi postaju bezobzirniji, neosjetljiviji, i općenito lošiji? Ili se onako zajebavaš s vjernicima, pa si probrao islam ..? Tu sam relativno tanak, i to je za mene novo.detroit-mercy wrote:Ma nije to Bojana to je Begunano_sekirli wrote:Ovaj NN je stanovnik MZ na kojima se izvode nezakonita busenja, nezakonitog koncesionara.
Malo vise na linkovima:
https://relax-portal.info/borjana-krist ... vnu-video/kako je otisla za RajvoSa preveli je mudzaedini na islam pa sad madzorizira neduzni puk po Livnu
.
Ne kužim smisao posta? @hizo u pokušaju ili?
-
detroit-mercy
#6007 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ma jok, treba ti crtati, ubermensch-ima se takve stvari ne desavaju, to samo mogu niza bicaHafis wrote:Hoćeš reći da konverzijom u islam ljudi postaju bezobzirniji, neosjetljiviji, i općenito lošiji? Ili se onako zajebavaš s vjernicima, pa si probrao islam ..? Tu sam relativno tanak, i to je za mene novo.detroit-mercy wrote:Ma nije to Bojana to je Begunano_sekirli wrote:Ovaj NN je stanovnik MZ na kojima se izvode nezakonita busenja, nezakonitog koncesionara.
Malo vise na linkovima:
https://relax-portal.info/borjana-krist ... vnu-video/kako je otisla za RajvoSa preveli je mudzaedini na islam pa sad madzorizira neduzni puk po Livnu
.
Ne kužim smisao posta? @hizo u pokušaju ili?
Otprilike je tvoj diskurs kojim svrstavas zivalj u jedinoj ti
- tandmand
#6008 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ah te konverzije ... ko Goran Milić, do rata pričao ekavski, mirio svit na Yutelu a onda je naučio hrvatski jezik ...
-
Hafis
#6009 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Pa dobro, hoćeš reći da samo, citiram tebe - ''pogan Balijska'' su kadra činiti loše stvari, a kršćani ne mogu.detroit-mercy wrote:Ma jok, treba ti crtati, ubermensch-ima se takve stvari ne desavaju, to samo mogu niza bicaHafis wrote:Hoćeš reći da konverzijom u islam ljudi postaju bezobzirniji, neosjetljiviji, i općenito lošiji? Ili se onako zajebavaš s vjernicima, pa si probrao islam ..? Tu sam relativno tanak, i to je za mene novo.detroit-mercy wrote: Ma nije to Bojana to je Begunakako je otisla za RajvoSa preveli je mudzaedini na islam pa sad madzorizira neduzni puk po Livnu
.
Ne kužim smisao posta? @hizo u pokušaju ili?. Gdje ce jedna casna i postena katolkinja, Rvatica po zanimanju uciniti tako nesto, moze samo pogan Balijska.
Otprilike je tvoj diskurs kojim svrstavas zivalj u jedinoj tiobzirom da si sebe vec svrstao u ubermensch
.
Nisam vjernik, ali me interesira Na temelju čega gradiš tu fašističku teoriju?
-
Hafis
#6010 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ali nije se nešto mnogo promijenio, za razliku od Krišto koja se, prema @detroitovom mišljenju, pogoršala kao osoba konverzijom u islam. Mada sumnjam da je izvršila tu konverziju, ali čovjek je uporan u toj tvrdnji.tandmand wrote:Ah te konverzije ... ko Goran Milić, do rata pričao ekavski, mirio svit na Yutelu a onda je naučio hrvatski jezik ...
-
detroit-mercy
#6011 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Na promisljanjima jednog katolika Hercegovca koji se cak i po svojoj fizionomiji razlikuje od obicnog pukaHafis wrote:Pa dobro, hoćeš reći da samo, citiram tebe - ''pogan Balijska'' su kadra činiti loše stvari, a kršćani ne mogu.detroit-mercy wrote:Ma jok, treba ti crtati, ubermensch-ima se takve stvari ne desavaju, to samo mogu niza bicaHafis wrote:
Hoćeš reći da konverzijom u islam ljudi postaju bezobzirniji, neosjetljiviji, i općenito lošiji? Ili se onako zajebavaš s vjernicima, pa si probrao islam ..? Tu sam relativno tanak, i to je za mene novo.
Ne kužim smisao posta? @hizo u pokušaju ili?. Gdje ce jedna casna i postena katolkinja, Rvatica po zanimanju uciniti tako nesto, moze samo pogan Balijska.
Otprilike je tvoj diskurs kojim svrstavas zivalj u jedinoj tiobzirom da si sebe vec svrstao u ubermensch
.
Nisam vjernik, ali me interesira Na temelju čega gradiš tu fašističku teoriju?
-
Hafis
#6012 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Hoćeš reći da bih i ja konverzijom na islam postao još gori, kao i Krišto?detroit-mercy wrote:Na promisljanjima jednog katolika Hercegovca koji se cak i po svojoj fizionomiji razlikuje od obicnog pukaHafis wrote:Pa dobro, hoćeš reći da samo, citiram tebe - ''pogan Balijska'' su kadra činiti loše stvari, a kršćani ne mogu.detroit-mercy wrote: Ma jok, treba ti crtati, ubermensch-ima se takve stvari ne desavaju, to samo mogu niza bica. Gdje ce jedna casna i postena katolkinja, Rvatica po zanimanju uciniti tako nesto, moze samo pogan Balijska.
.
Nisam vjernik, ali me interesira Na temelju čega gradiš tu fašističku teoriju?barem on tako tvrdi
.
Moraš mi to malo bolje objasniti tu po meni fašističku teoriju. Rekoh ti da sam agnostik, a da sam probavao vjerovati -jesam, ali jednostavno nije išlo.
Dakle, koji se vrag tada dešava s čovjekom, u ovom slučaju sa ženom?
-
detroit-mercy
#6013 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Tebi stvarno treba crtati, ovo je otprilike tvoje vidjenje ljudi sa kojim dijelis zemljuHafis wrote:Hoćeš reći da bih i ja konverzijom na islam postao još gori, kao i Krišto?detroit-mercy wrote:Na promisljanjima jednog katolika Hercegovca koji se cak i po svojoj fizionomiji razlikuje od obicnog pukaHafis wrote: Pa dobro, hoćeš reći da samo, citiram tebe - ''pogan Balijska'' su kadra činiti loše stvari, a kršćani ne mogu.
Nisam vjernik, ali me interesira Na temelju čega gradiš tu fašističku teoriju?barem on tako tvrdi
.
Moraš mi to malo bolje objasniti tu po meni fašističku teoriju. Rekoh ti da sam agnostik, a da sam probavao vjerovati -jesam, ali jednostavno nije išlo.
Dakle, koji se vrag tada dešava s čovjekom, u ovom slučaju sa ženom?
-
Hafis
#6014 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Pa dobro, ali zašto vjeru guraš u ovu priču? i zašto baš islam? Otkud ti izraz ''pogan balijska''=? Valjda ti je tu nešto smiješno? k'o lafo meni ga ''spuštaš'' (a nigdje veze) a u suštini se izruguješ vjernicima. Nije u redu, rekoh ti - pogrešna vrata.detroit-mercy wrote:Tebi stvarno treba crtati, ovo je otprilike tvoje vidjenje ljudi sa kojim dijelis zemljuHafis wrote:Hoćeš reći da bih i ja konverzijom na islam postao još gori, kao i Krišto?detroit-mercy wrote: Na promisljanjima jednog katolika Hercegovca koji se cak i po svojoj fizionomiji razlikuje od obicnog pukabarem on tako tvrdi
.
Dakle, koji se vrag tada dešava s čovjekom, u ovom slučaju sa ženom?od stava da se fizioloski razlikujes od onih anamo pa nadalje, tvoje vidjenje zemljaka.
-
detroit-mercy
#6015 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Vrata su prava samo sto vratar pokusava na hinjaka provuc rasnu teorijuHafis wrote:Pa dobro, ali zašto vjeru guraš u ovu priču? i zašto baš islam? otkud ti izraz ''pogan balijska'' Valjda ti je tu nešto smiješno? K'o lafo meni ga spuštaš (a nigdje veze, otkud mene s konvertitom krištom) a u suštini se izruguješ vjernicima. Nije u redu, rekoh ti - pogrešna vrata.detroit-mercy wrote:Tebi stvarno treba crtati, ovo je otprilike tvoje vidjenje ljudi sa kojim dijelis zemljuHafis wrote:
Hoćeš reći da bih i ja konverzijom na islam postao još gori, kao i Krišto?
Dakle, koji se vrag tada dešava s čovjekom, u ovom slučaju sa ženom?od stava da se fizioloski razlikujes od onih anamo pa nadalje, tvoje vidjenje zemljaka.
-
Hafis
#6016 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Stereotipi...hoćeš da ih nametneš nekome, valjda meni zato što sam pripadnik vrste prema kojoj je izgrađen jedan kolektivni stereotip, i ideš kao @hizo do te mjere da ćeš se posrati po svojoj glavi i eto - ispasti smiješan.
Nigdje veze. Odmjereniji sam i kulturniji i ovakav kad se zajebajem, nego vas 99% ovdje.
?
Nigdje veze. Odmjereniji sam i kulturniji i ovakav kad se zajebajem, nego vas 99% ovdje.
?
-
Hafis
#6017 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Ali jebo to. Idemo na ovaj specifični vid inteligencije i humora: Ok, u pravu si. Zle džihatlije je prevele na islam (Krištu) i sada majorizira nedužni puk po Livnu.
Hahaha, dobar fol. Imaš li još kakav sličan da ispričam kolegama sutra na poslu.. ima da odvale od smijeha.
Ovo podvučeno mislim ozbiljno. Proslavit ću te
Hahaha, dobar fol. Imaš li još kakav sličan da ispričam kolegama sutra na poslu.. ima da odvale od smijeha.
Ovo podvučeno mislim ozbiljno. Proslavit ću te
-
detroit-mercy
#6018 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Koji stereotipi, od tebe koji na hinjaka cijelo vrijeme umotavas pricu o Kalesijama, hamalima, krezubima kao i o svojoj rasnoj superiornosti. Ne zajebavaj Hafise, ti pod zajebanciju pokusavas da podvuces puno vise od obicne zajebancije i to sve gradjeno na stereotipima o visoj i nizoj vrsti.Hafis wrote:Stereotipi...hoćeš da ih nametneš nekome, valjda meni zato što sam pripadnik vrste prema kojoj je izgrađen jedan kolektivni stereotip, i ideš kao @hizo do te mjere da ćeš se posrati po svojoj glavi i eto - ispasti smiješan.
?
-
Seyfo
#6019 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Jao vrlo & nadasve zrele,intelektualne i kulturne diskusije...moze se vjera promijeniti,ali rasa malo teze...jel tako rasisto nas ?
-
Hafis
#6020 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Eo i Sejfudina
Neka vas tu, družite se. Odoh loma, pa ako se vratim ranije, počet ćemo malo kasnije.
Neka vas tu, družite se. Odoh loma, pa ako se vratim ranije, počet ćemo malo kasnije.
-
Seyfo
#6021 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Lijepo je nama i bez tebe,ali s tobom jos ljepse ! Bogatstvo je u razlicitosti,sto vise rasa, vjera, intelektualnih gromada, korisnika foruma iz foe liste itd
- 512MB
#6022 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
Vidi se da hafis na daljinski fercera, kad dođe sms iz stožera eto ga sa podjebavanjima... ofirno brate i pomalo dosadno 
-
zrakomlat
#6023 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
A ispali se čim neko "ubode" s komentarom.512MB wrote:Vidi se da hafis na daljinski fercera, kad dođe sms iz stožera eto ga sa podjebavanjima... ofirno brate i pomalo dosadno
-
dert
#6024 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
a vi se josh naprdjavate s tokmakom.bolje vam je da gledate crtane filmove neko da gubite vrijeme s nepopravljivim tokmakom 
- Point.
#6025 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima
I šta kaže, sutra na poslu . Nisam znao da se svakodnevno gubljenje vremena u ribolovu na desnoj strani Neretve sa pajdama naziva radni odnos.
Koga pokušavaš prevariti, Ero?
Koga pokušavaš prevariti, Ero?