Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

Nero Histrion

#6001 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Nero Histrion »

Fudo387 wrote:
burgundy wrote:
Koji cirkusant :lol:
Frajer hoce da ide a Donald mu, stani stani da ti pokazem jos jednu sliku, vidi buraz sta je raje bilo, masa jarane... :lol:

Boze me sacuvaj.
U pitanju je ludak i ovo je tek pocetak.

Zastrasujuce je da se uvode metode mucenja, waterboarding. "Torture does work" , veli Donald, i covjek ne moze a da ne pomisli u koje ce se to sve svrhe koristiti, zloupotrijebiti. " I want the action to take place before the talk takes place" - jos je jedan "biser" izgovoren u ovom intervjuu a odnosi se na spekulacije o mogucem novom angazmanu Amerike u Iraku i otimanju nafte, jer the Ludak tvrdi da su naftu uzeli ranije, ne bi bilo ISIS-a, pri tome apsolutno iskljucujuci Saudijce kao jedne od glavnih finansijera terorizma, uz Ameriku, naravno.

Zabranio dolazak iz Iraka, Irana, npr. a Saudijska Arabija, Afganistan - to je OK.

Hvali Fox TV, sta reci, pa to je najgore americko smece od televizije koje postoji.

Opsjednut je brojem prisutnih na inauguraciji, cemu se vraca vise puta pa i na kraju intervjua, pokazujuci uokvirenu fotografiju na zidu na kojoj se vidi kolikooooo je ljudi biloooo ... nenormalno, sve skupa, covjek ima dijagnozu I treba se samo prisjetiti ko mu s Balkana klice u zanosu :cry: pa shvatiti svu ozbiljnost trenutka.

Novinar abc News odlican.
It_is_a_Leclerc

#6002 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by It_is_a_Leclerc »

Evo, ispostavilo se da je Trumpov zet i savjetnik Kushner jedan od ljudi koji su glasali u dvije države.

:lol: :lol: :lol:

I ovog čovjeka nekog podržava ? Hajde, jasno mi je da ova naša bošnjačka i bosanska sirotinja misli da je on kao dobar, jer su navikli da ih zadnja polupismena budala odere do gole kože, ali Amerikanci.. Nevjerovatno.
dale cooper

#6003 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by dale cooper »

Šta kaže, uvodi 20% veće poreze Meksiku da bi platio zid? :cekam: :roll: I šta ako sjebe Meksičku ekonomiju?
Šta Trump misli gdje će se talas nezaposlenih i besperspektivnih ljudi prvo okrenuti? Pregrišće taj njegov
jebeni zid zubima. :roll:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#6004 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Chmoljo »

vrijeme je da neko zovne Jack Bauera...
It_is_a_Leclerc

#6005 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Image

Ajmo Bošnjo. Uključi se i ti u kampanju :)
Ima Bosne_Bice Bosne
Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.

#6006 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Ima Bosne_Bice Bosne »

Pepefrog wrote:
hrle1976 wrote:
Pepefrog wrote:Ma koga bi bolan oni pojeli :lol: te banana drzave od kojih su mi neke i simpaticne ne mogu pera odbiti SADu u nekakvom sukobu. A ne znam ni zasto pisati uopste o toj gluposti sta ti sad racunas citava latinska amerika ce ujedinjena krenuti na SAD jer je Trump udario zid Meksikancima :-) NE znam stvarno koliko moras biti ocajan izborom Trumpa da se nadas da ce juznoamericke kvazidrzave koje nemaju kontrolu nad svojom teritorijom da krenu na SAD?

Nije ti ovo 1846 :wink:
Naravno da nije ovo je 2017 gdje jedan pritisak crvenog dugmeta sravni smijesni Meksiko sa zemljom, uostalom ova rasprava lici na djecja prepucavanja nema tu nikakvog sukoba latinosi maksimalno sto mogu uraditi je da kmece a Trump ce napraviti zid i to je to nikakvog tu sukoba nece biti mada imam osjecaj da si ti popizdio zbog Trumpa da bi volio da latino zemlje krenu u osvetu pa da najebu...
Nem're Tramp napraviti zidova kol'ko Mexe mogu napraviti tunela. :D

Al' jebo to, sad ce cijena "drvenog cumura" za rostiljanje da poraste. :cry:

P.S. Kitu ce Tramp praviti zid. Opet ce zaposliti Mexe da to rade. :-D
Nero Histrion

#6007 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Nero Histrion »

It_is_a_Leclerc wrote:Evo, ispostavilo se da je Trumpov zet i savjetnik Kushner jedan od ljudi koji su glasali u dvije države.

I ovog čovjeka nekog podržava ? Hajde, jasno mi je da ova naša bošnjačka i bosanska sirotinja misli da je on kao dobar, jer su navikli da ih zadnja polupismena budala odere do gole kože, ali Amerikanci.. Nevjerovatno.

Kaze Trump za zeta kako je vrlo fin decko! :lol: :-)
Krokodajl

#6008 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Krokodajl »

Ovo što Trump radi će koštati prosječnog Amerikanca.

Ako misli da će radna mjesta vratiti tako što će Meksiku nametnuti ove carine grdno see vara, to možda hoće otplatiti taj zid ako ga budu pravili, ali to neće vratiti poslove nazad u Ameriku, osim što će Meksičke proizvode (usput rečeno 80% izvoza Meksiko ostvaruje upravo u USA), no Meksikanci mogu te proizvode izvesti preko šta ja znam Guatemale, Beliza, Bahama, Kanade, uvijek ima načina da se to sredi.

Čak i ako bi uspio da sjebe Meksički izvoz to bi definitivno dovelo do propasti Meksičke ekonomije, Meksiko bez Američkog tržišta je goli qrac, ioanko nisu nešto Bog zna, tako da to znači i veću migraciju upravo u USA.

I opet, čak i ako bi to uradio, te kompanije se opet neće vratiti u USA nego odoše dalje, Panama, Kolumbija, Brazil, Argentina ....
It_is_a_Leclerc

#6009 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Nero Histrion wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Evo, ispostavilo se da je Trumpov zet i savjetnik Kushner jedan od ljudi koji su glasali u dvije države.

Jeste.Jako.

Otkrili su i da je glasnogovornik Bijele kuće, Sean Spicer, također glasao u dvije države. :lol:

A taj Spicer je jutros greškom sa svog profila (valjda se htio ulogovati) twitao password za official account Bijele kuće na Twitteru
dale cooper

#6010 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by dale cooper »

Chmoljo wrote:vrijeme je da neko zovne Jack Bauera...
Image

Evo ti za novog avatara. :mrgreen:
dale cooper

#6011 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by dale cooper »

It_is_a_Leclerc wrote:Image

Ajmo Bošnjo. Uključi se i ti u kampanju :)
Jebote. :lol: :facepalm:
Acid25

#6012 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Acid25 »

Trump je dao Matisu rok od 90 dana da napravi plan o sigurnim zonama u Siriji.
Lik kopira Hillary po pitanju Sirije! :lol: Šta je sad trumpofili? a? Explain this shit! "Killary" hoće da pokrene WW3? :lol: :-)

Baš me zanima kako će napraviti ove zone bez da pošalje vojsku u Siriju. :? Nema drugog načina da ih osigura.
Već je dobio upozorenje od Rusije, ali zaboli njega. Ko će to bre zabraniti Tvumpu da napravi sigurne zone u Siriji... :lol:
Nero Histrion

#6013 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Nero Histrion »

It_is_a_Leclerc wrote:
Nero Histrion wrote:

Jeste.Jako.

Otkrili su i da je glasnogovornik Bijele kuće, Sean Spicer, također glasao u dvije države. :lol:

A taj Spicer je jutros greškom sa svog profila (valjda se htio ulogovati) twitao password za official account Bijele kuće na Twitteru

to su, valjda, ti najsposobniji sinovi americkog naroda koje je odabrao :lol:

a Trump u intervjuu za abc News raspredao na temu dublog glasanja i kako ce se to sve razotkriti i kako to ne moze tako ... kad ono, dvojica najblizih i :-) najboljih :mrgreen:
p206

#6014 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by p206 »

Image

An Intel microprocessor facility in Costa Rica is responsible for 20% of Costa Rican exports and 5% of the country's GDP.

Šta kaže za Kosta Riku hoće li oko njih zid podići.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#6015 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by pici »

a šHo je najgore hajvan tek heftu na tronu... zovte torabija
Jack Be Nimble

#6016 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Jack Be Nimble »

Sada je povukao porez od 20%.

Joshoua, brat Jared Kushnera bio na zenskom protestu u subotu :D
omar little

#6017 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by omar little »

nisu glasali u dvije drzave no su registrirani u dvije drzave. nije isto.
trump jeste takve prozivao, ali nije isto biti registriran i glasati.

umjesto da takve stvari budu u prvom planu stalno, analize i posljedice njegovih executive orders, tako to, medijski pusikurci vrte senzacionalisticke gluposti, bannonu na mlin.
jefferson

#6018 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jefferson »

Krokodajl wrote:Ovo što Trump radi će koštati prosječnog Amerikanca.

Ako misli da će radna mjesta vratiti tako što će Meksiku nametnuti ove carine grdno see vara, to možda hoće otplatiti taj zid ako ga budu pravili, ali to neće vratiti poslove nazad u Ameriku, osim što će Meksičke proizvode (usput rečeno 80% izvoza Meksiko ostvaruje upravo u USA), no Meksikanci mogu te proizvode izvesti preko šta ja znam Guatemale, Beliza, Bahama, Kanade, uvijek ima načina da se to sredi.

Čak i ako bi uspio da sjebe Meksički izvoz to bi definitivno dovelo do propasti Meksičke ekonomije, Meksiko bez Američkog tržišta je goli qrac, ioanko nisu nešto Bog zna, tako da to znači i veću migraciju upravo u USA.

I opet, čak i ako bi to uradio, te kompanije se opet neće vratiti u USA nego odoše dalje, Panama, Kolumbija, Brazil, Argentina ....
Amerika danas proizvodi 86% vise industrijskih proizvoda nego 1988 godine.
Automatizacija! Trazi izgovor u meksikancima.
Jack Be Nimble

#6019 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Jack Be Nimble »

Ja mislim da je svako haman registrovan u par drzava. Moja sestra je registrovana u dvije drzave, mama i dalje dobija glasacke listice na njeno ime. Naravno ti listici zavrse u smecu.
Sanjarko

#6020 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Sanjarko »

spreca wrote:Meni ovaj Kramp izgleda malo bolestan u glavu i covjek koji je definitivno zaluto u Bijelu kucu.....kava je kod njih procedura za smjenu preCednika osim redovnih izbora.....ovaj bi mogao napraviti zesca sranja u svijetu.........amerika nikad nije imala veceg sharlatana u istoriji Bijele kuce
Ima opoziv al ne znam kak se to radi.
Znam da su klintona i regana tak skinuli zbog afera.
Sad moro bi imat neku aferu.

Nego da im ne bude ko onaj iz Snake Plisken filmova. :evil:

Ko ovaj lik.
Na 25 sekund pocinje.
Point.

#6021 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Gledajuci Trumpa tokom citave njegoce kampanje i evo heftu dana na poziciji predsjednika, citajuci sve njegove gafove i otvorene lazi, dubokog sam uvjerenja da su svi koji podzavaju ovu nakaradu zaostali i tupavi ljudi, kojima fali dasaka u glavi. Tu posebno mislim na bosnjacke sinove, jer dovoljno je vidjeti srpsku stampu u vezi Trumpa da ti bude sve jasno.
It_is_a_Leclerc

#6022 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Point. wrote:Gledajuci Trumpa tokom citave njegoce kampanje i evo heftu dana na poziciji predsjednika, citajuci sve njegove gafove i otvorene lazi, dubokog sam uvjerenja da su svi koji podzavaju ovu nakaradu zaostali i tupavi ljudi, kojima fali dasaka u glavi. Tu posebno mislim na bosnjacke sinove, jer dovoljno je vidjeti srpsku stampu u vezi Trumpa da ti bude sve jasno.
Upravo tako.

Ne poznajem nijednog vrhunskog naučnika, sportaša, akademskog radnika, javnu ličnost od autoriteta koja je podržala Trumpa.
Sve neki prosječni polusvijet koji se nada da će doći vrijeme kad će opet ofucani, osrednji hudnjaci diktirati ritam vrhunskima.
Sanjarko

#6023 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Sanjarko »

pici wrote:a šHo je najgore hajvan tek heftu na tronu... zovte torabija
Sto torabija hodzu il popa da dzine il demone iz njeg istjeruju, il neku babu da mu saljeva strave i sihre da istjeruje iz njeg. :mrgreen:

:kiss:
Jack Be Nimble

#6024 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Jack Be Nimble »

Vizionar 1985 wrote:
spreca wrote:Meni ovaj Kramp izgleda malo bolestan u glavu i covjek koji je definitivno zaluto u Bijelu kucu.....kava je kod njih procedura za smjenu preCednika osim redovnih izbora.....ovaj bi mogao napraviti zesca sranja u svijetu.........amerika nikad nije imala veceg sharlatana u istoriji Bijele kuce
Ima opoziv al ne znam kak se to radi.
Znam da su klintona i regana tak skinuli zbog afera.
Sad moro bi imat neku aferu.

Nego da im ne bude ko onaj iz Snake Plisken filmova. :evil:

Ko ovaj lik.
Na 25 sekund pocinje.
Ako je predsjednik prekrsio neki zakon onda predstavnicki dom mora da glasa da li su zato da se smjeni. Ako tu vecina prodje onda ide u senat gdje vecina, 2/3, treba da izglasa za njegovu smjenu.

Eh sada republikanci drze vecinu u predstavnickom domu i senatu, tako da je to malo tesko izvesti sa demokratske strane. Medjutim, ima ona teorija da su republikanci uvijek htjeli Pence za predsjednika, tako im ne bi bilo krivo da skinu Trumpa i stave pravog republikanca u Bijelu Kucu. Trump je mala maca u poredjenju sa Pencom, tako da bi ja zadrzao Trumpa.
polacijela

#6025 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by polacijela »

Nekoliko sefova u State Departmentu podnijelo ostavke or whatever
Jel to znaci da su i ambasadorica i amidzic od brus lija ostali bez nekog od sefova i da sad moze doci bilo ko
tj. neko ko ce biti u fazonu terminacije "isil"priče a mi po defaultu kusur jer smo iste vjere
prestalo mi je biti smijesno
:run:
Last edited by polacijela on 27/01/2017 00:55, edited 1 time in total.
Post Reply