Sirija vol. 2

Locked
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#6001 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

salik79 wrote:
japin_mutapi wrote:
salik79 wrote:
A kako unistiti teroriste koji koriste civilne objekte u vojne svrhe i gradove, tj njegove urbane dijelove, kao uporista?!
Tako je govorio Radovan
Samo sto radovan nije im'o ni legalitet ni legitimitet. Uz to, bio je glavnokomandujuci teroristickih formacija.
taman ko i asad hazreti
Arteta

#6002 Re: Sirija vol. 2

Post by Arteta »

japin_mutapi wrote:
salik79 wrote:
A kako unistiti teroriste koji koriste civilne objekte u vojne svrhe i gradove, tj njegove urbane dijelove, kao uporista?!
Tako je govorio Radovan
Divno poredjenje, Radovan je Assad, a mi smo bradati hodajuci eksplozivi ozenjeni nindzama.
DuckZz

#6003 Re: Sirija vol. 2

Post by DuckZz »

a pukovnik Suheil Hassan (Tigar) je Arkan :D
salik79

#6004 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

japin_mutapi wrote: taman ko i asad hazreti
Nije. Asad ima i legalitet, a najvjerovatnije i legitimitet, te ne predstavlja teroriste, nego republiku Siriju i vecinu njenog stanovnistva. I da, jos jednom, u poredjenju sa polusvijetom protiv kojeg se bori je hazreti.

Allahov dobri rob i prijatelj, Sehid Sejh Muhammed Seid Ramadan al-Buti k.s. sve lijepo objasnio, za one koji razuma imaju.
sarajevoxxxx

#6005 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Djeca nakon masakra u Doumi trče ulicom i traže majku:

18+
https://www.facebook.com/Syriancivildef ... 2/?theater

Prvi trenuci nakon masakra u Doumi
https://www.facebook.com/Syriancivildef ... eo&theater

Uposlenici civilne zaštite u Doumi izvlače čovjeka koji je ostao zarobljen među ruševinama nakon današnjeg masakra:

Na slikama ispod uposlenici civilne zaštite okoline Damaska dok obavljaju svoje dužnosti u Saqbi, Homori, i Kafar Batni:

Image

Image

Image

Image

Image
DuckZz

#6006 Re: Sirija vol. 2

Post by DuckZz »

Ruski zrakoplov izbacuje 7 projektila na grad Doumu
Image
Co0l

#6007 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

salik79 wrote:
Co0l wrote: To,sami se bombarduju,postavljaju lutke,snimaju u studijima u Kataru i Holivudu,propaganda,ovo-ono.
Empatija-level minus 100 :thumbup:
Mozda nisi bio rodjen, ili se ne sjecas ovoga o cemu govorim...Nebitno, nazovi to kako hoces, ja to zovem imunoscu na ovo:

Image
Ma naravno,sve je to propaganda.Ona raskomadana tijela djece na snimcima vidimo samo mi ispranog mozga.
Co0l

#6008 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

dragma wrote:
Co0l wrote:
Ovo sto on pise su tolike budalastine da su zasmetale cak i forumasu koji je generalno na istoj strani kad je sirijski rat u pitanju kao i on pa mu je i napisao to sto je napisao jer,za razliku od njega,ima ljudskosti u sebi.
Izvini, a na kojoj sam to ja strani?

Tek toliko da znam, da se ubuduće više ne svađam sa "svojim".
Ma nebitno, izvini ti sto sam te uopste spomenuo :kiss:
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#6009 Re: Sirija vol. 2

Post by arman1 »

DuckZz wrote:Ruski zrakoplov izbacuje 7 projektila na grad Doumu
Image
Eno mu trobojka ispod repa. :izet: :izet: :izet:
Co0l

#6010 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

sarajevoxxxx wrote:Djeca nakon masakra u Doumi trče ulicom i traže majku:

18+
https://www.facebook.com/Syriancivildef ... 2/?theater

Prvi trenuci nakon masakra u Doumi
https://www.facebook.com/Syriancivildef ... eo&theater

Uposlenici civilne zaštite u Doumi izvlače čovjeka koji je ostao zarobljen među ruševinama nakon današnjeg masakra:

Na slikama ispod uposlenici civilne zaštite okoline Damaska dok obavljaju svoje dužnosti u Saqbi, Homori, i Kafar Batni:

Image

Image

Image

Image

Image
E jebo te zivot :(

Al' ko im je kriv kad nemaju legalitet a najvjerovatnije ni legitimitet.
handžar88

#6011 Re: Sirija vol. 2

Post by handžar88 »

DuckZz wrote:Ruski zrakoplov izbacuje 7 projektila na grad Doumu
Image
Mora covjek nesto slagat da ga jebes.. ja lijepo ovdje vidim 6 projektila, il sam budala :D
Ironmen

#6012 Re: Sirija vol. 2

Post by Ironmen »

DuckZz wrote:a pukovnik Suheil Hassan (Tigar) je Arkan :D

Lazni Tigar u akciji

https://www.youtube.com/watch?v=v6AVcDjxytQ
sarajevoxxxx

#6013 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Vojni punktovi ispred gradova u okolini Hame Sorana, Tayyibat-al-Imama, Helfaia, padaju jedan za drugim.
japin_mutapi

#6014 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

Arteta wrote:
japin_mutapi wrote:
salik79 wrote:
Tako je govorio Radovan
Divno poredjenje, Radovan je Assad, a mi smo bradati hodajuci eksplozivi ozenjeni nindzama.
radovan jeste tako govorio, to govori i danas
ja vam nisam kriv što koristite istu retoriku u opravdavanju i negiranju zločina voljenog predsjednika asada hazreti, niti sam kriv što se pronalazite u poređenju
sarajevoxxxx

#6015 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Co0l wrote:
E jebo te zivot :(

Al' ko im je kriv kad nemaju legalitet a najvjerovatnije ni legitimitet.
Zlikovac ima podršku muslimanskih zemalja, ovo sve koliko god su Asadovi masakri isto tako su i masakri muslimanske elite koja podržava Asada i koja mu drži fige.
japin_mutapi

#6016 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

salik79 wrote:
Nije. Asad ima i legalitet, a najvjerovatnije i legitimitet, te ne predstavlja teroriste, nego republiku Siriju i vecinu njenog stanovnistva. I da, jos jednom, u poredjenju sa polusvijetom protiv kojeg se bori je hazreti.

Allahov dobri rob i prijatelj, Sehid Sejh Muhammed Seid Ramadan al-Buti k.s. sve lijepo objasnio, za one koji razuma imaju.
to ono kad mu je babo hazreti umro pa ostavio državu u naslijeđe, koju je on(babo hazreti) krvavo stekao vojnim udarom i poslije bio doživotni demokratski strahovladar, na opšte zadovoljstvo veselog i bezbrižnog naroda
posle hazreti hafeza, hazreti bašar ...
pozlatila se babi svaka godina vlasti, i sinu svaka barel bomba, bačena na sirijske gradove i sela

sve su to teroristi i ljudožderi, samo ruši, pali, ubij, kolji, pljačkaj, lomi, sjeci
salik79

#6017 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

Co0l wrote:
salik79 wrote:
Co0l wrote: To,sami se bombarduju,postavljaju lutke,snimaju u studijima u Kataru i Holivudu,propaganda,ovo-ono.
Empatija-level minus 100 :thumbup:
Mozda nisi bio rodjen, ili se ne sjecas ovoga o cemu govorim...Nebitno, nazovi to kako hoces, ja to zovem imunoscu na ovo:

Image
Ma naravno,sve je to propaganda.Ona raskomadana tijela djece na snimcima vidimo samo mi ispranog mozga.
Pogledaj ova dva kratka priloga, u vezi kuvajtskih beba izvadjenih iz inkubatora i pobacanih na pod, koji su, bili okidac za dobivanje javne potpore za americku vojnu intervenciju 1990:
https://youtu.be/pR4cgeJJPqg

Koliko je ljudi izgubilo zivot prilikom intervencije? A tek nakon, i tokom 2., "intervencije". I nikom nista...

I jos jedan prilog, vrijedan paznje (u kojem se, takodjer, spominju bebe iz inkubatora):
https://youtu.be/2PPiadun9Jo

I opet nikome nista. I opet pitanje za "dusebriznike" - kada Amerika, pod izlikom borbe protiv terorizma, potpuno nelegitimno uzrokuje i ucestvuje u masakru stotina hiljada, civila, sjebe sepet drzava, tada nema ovakvih tema, uzivo priloga o masakrima, jadikovki o monstrumima iz Washingtona, ratnim zlocincima najgore vrste, itd, itd...A zasto, pitam se?!

A svi ste, jelte, osjetljivi na patnje neduznih civila...
RepublikanskaGarda

#6018 Re: Sirija vol. 2

Post by RepublikanskaGarda »

Grad Marj al Sultan pod kontrolom snaga sirijskog režima! Korak po korak i Istočna Guta će biti oslobođena!

Tulum na otvorenom u gradu Homsu, povodom odlaska/bježanije zadnjih terorističko/plačeničkih ostataka iz predgrađa Waer, nadamo se da će svi Sirijci koji se nalaze pod okupacijom i terorom ovih povampirenih domaćih izdajnika i saudijsko/katarsko/tursko/američkih plačenika dočekati svijetlo dana i konačno oslobođenje

https://www.youtube.com/watch?v=PauFSKZ ... e=youtu.be
salik79

#6019 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

japin_mutapi wrote:
salik79 wrote:

to ono kad mu je babo hazreti umro pa ostavio državu u naslijeđe, koju je on(babo hazreti) krvavo stekao vojnim udarom i poslije bio doživotni demokratski strahovladar, na opšte zadovoljstvo veselog i bezbrižnog naroda
posle hazreti hafeza, hazreti bašar ...
pozlatila se babi svaka godina vlasti, i sinu svaka barel bomba, bačena na sirijske gradove i sela

sve su to teroristi i ljudožderi, samo ruši, pali, ubij, kolji, pljačkaj, lomi, sjeci
Tako je! :thumbup:
salik79

#6020 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

RepublikanskaGarda wrote:Grad Marj al Sultan pod kontrolom snaga sirijskog režima! Korak po korak i Istočna Guta će biti oslobođena!

Tulum na otvorenom u gradu Homsu, povodom odlaska/bježanije zadnjih terorističko/plačeničkih ostataka iz predgrađa Waer, nadamo se da će svi Sirijci koji se nalaze pod okupacijom i terorom ovih povampirenih domaćih izdajnika i saudijsko/katarsko/tursko/američkih plačenika dočekati svijetlo dana i konačno oslobođenje

Ode folklorni ansambl :( Hvala im za svu radost koju su pruzili gradu Homs i citavoj regiji.
japin_mutapi

#6021 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

salik79 wrote: Tako je! :thumbup:
misliš ovako
Image
salik79

#6022 Re: Sirija vol. 2

Post by salik79 »

japin_mutapi wrote:
salik79 wrote: Tako je! :thumbup:
misliš ovako
Image
Brkovi gore-dole, tu je to.
japin_mutapi

#6023 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

RepublikanskaGarda wrote:Grad Marj al Sultan pod kontrolom snaga sirijskog režima! Korak po korak i Istočna Guta će biti oslobođena!

Image
RepublikanskaGarda

#6024 Re: Sirija vol. 2

salik79 wrote:

Ode folklorni ansambl :( Hvala im za svu radost koju su pruzili gradu Homs i citavoj regiji.
Idu na gažu u Idleb :D

Pripadnica pro-režimskih asirskih milicija, provincija Hasaka

Image

Sjever Hame, stigla pojačanja

Image
RepublikanskaGarda

#6025 Re: Sirija vol. 2

japin_mutapi wrote:

Image
Image
Last edited by RepublikanskaGarda on 13/12/2015 21:27, edited 1 time in total.
Locked