Hajd, zato vina jos idu... Polako...
Kad vec ovo spomenu, ja sam dobijao par puta na Clixgrid-u pomalo... Ali ne znam da je iko jos ista dobio na Neobux-ovom "AdPrize-u"?Ime Korisničko wrote:vidim na clixgridu neki bosanac 0.50$ dobiobravo
Moderator: anex
Kad vec ovo spomenu, ja sam dobijao par puta na Clixgrid-u pomalo... Ali ne znam da je iko jos ista dobio na Neobux-ovom "AdPrize-u"?Ime Korisničko wrote:vidim na clixgridu neki bosanac 0.50$ dobiobravo
zakasnila wrote:Eh da je ovako svaki dan, sinoć 14$, danas 7$
! Nadam se da će ovako nastaviti do kraja mjeseca
Jebes mu mater ja pisao bez decimala kad na ovoj od 100 mi ispravi na 100,00dobojlija81 wrote:What is the klix Amount for this Chinese Bond?
ako ko bude radio,ide brzo samo umjesto 150.00 nek upisuje 150 bez ovih decimala ja zijanih radi toga jebale ihb instrukcije
dobojlija81 wrote:zakasnila wrote:Eh da je ovako svaki dan, sinoć 14$, danas 7$
! Nadam se da će ovako nastaviti do kraja mjeseca
![]()
https://raiffeisenbank.ba/bhs/menu/view/8
in gad vi trast
ja pisao sve sa decimalama i expelled 0%,vidim raja vileni tamoSlo Burner wrote:Jebes mu mater ja pisao bez decimala kad na ovoj od 100 mi ispravi na 100,00dobojlija81 wrote:What is the klix Amount for this Chinese Bond?
ako ko bude radio,ide brzo samo umjesto 150.00 nek upisuje 150 bez ovih decimala ja zijanih radi toga jebale ihb instrukcije
u vecini slucajeva, ponekad ispraviSlo Burner wrote:Ipak pisite bez decimala,za sad ide tako
Na clixgridu dosad 11.25 $,u ovome sam oko 4 mjeseca,jednom davno dobio 10 dolaradrndalo wrote:Kao ni proslu seriju explicita, ne da mi >40 kom...![]()
Hajd, zato vina jos idu... Polako...

steta ne traje dugo,al me strecnu na kraju treba popuniti odakle si,reko sad kad cekiram BIH sjebace meglitch wrote:no work u oba steta![]()