BAKIRE ODLAZI
-
archi_a
#6001 Re: BAKIRE ODLAZI
Ja prema zastavi i zemlji a Bakir je prolazan. On je samo trenutno jedan od onih u predsjedništvu, s tim u vezi je i pozvan kao trenutna najveća instanca da bude protokolarno na obilježavanju. Al vidim da je tebi opsesija. 
Last edited by archi_a on 25/11/2017 12:47, edited 1 time in total.
- enko 1964
- Grijem se na: južnu interkonekciju
#6002 Re: BAKIRE ODLAZI
Boli me kurac i za tobom i za tvojim emocijamaLudzak wrote:Kakve ja da imam emocije za zastavom koju je Bakir podigao pored srušene građevine ?
Kakve ja emocije da imam kada se ta zastava viori samo u jednom dijelu BiH ?
Emocije ću imati kada se bude viorila po Banja Luci, Livnu, Mostaru, Neumu itd, a ne samo u Bakirovom Sarajevu.
- Ludzak
#6003 Re: BAKIRE ODLAZI
Javi se u klinički centar Koševo kod Bakirove hanume pa nek ti vidi šta nije u redu sa tvojim polnim organom.enko 1964 wrote:Boli me kurac i za tobom i za tvojim emocijamaLudzak wrote:Kakve ja da imam emocije za zastavom koju je Bakir podigao pored srušene građevine ?
Emocije ću imati kada se bude viorila po Banja Luci, Livnu, Mostaru, Neumu itd, a ne samo u Bakirovom Sarajevu.
- enko 1964
- Grijem se na: južnu interkonekciju
#6004 Re: BAKIRE ODLAZI
Bakirova hanuma se bavi nešto drugačijim polnim organima, otprilike onakvim kao što si ti p...oLudzak wrote:Javi se u klinički centar Koševo kod Bakirove hanume pa nek ti vidi šta nije u redu sa tvojim polnim organom.enko 1964 wrote:Boli me kurac i za tobom i za tvojim emocijamaLudzak wrote:Kakve ja da imam emocije za zastavom koju je Bakir podigao pored srušene građevine ?
- nadInsan
#6005 Re: BAKIRE ODLAZI
Hahaha, kakvo poklapanje.enko 1964 wrote: Bakirova hanuma se bavi nešto drugačijim polnim organima, otprilike onakvim kao što si ti p...o
- Ludzak
#6006 Re: BAKIRE ODLAZI
Dobro vas je Bakir odgojio, nema šta.
- ultima_palabra
#6007 Re: BAKIRE ODLAZI
Veliki uspjesi SDA vlasti, jedne godine trotoar, druge godine zastava, naredne predizborne samo nebo je granica.
- Edin H.
#6008 Re: BAKIRE ODLAZI
Hrabar potez postavljanje zastave, ali je Bake zakasnio 25 godina. 
-
peepeep
#6009 Re: BAKIRE ODLAZI
Pogrešna zastava. Ali haj, bar se sad zna čije je saraj'vo. Sjo mubere miEdin H. wrote:Hrabar potez postavljanje zastave, ali je Bake zakasnio 25 godina.
- GeeTnT
#6010 Re: BAKIRE ODLAZI
Manje rasprave je bilo na postavljanju drzavne zastave Srbije u I. Sarajevu...
- Maraschino
#6011 Re: BAKIRE ODLAZI
Ludzak wrote:Kakve ja da imam emocije za zastavom koju je Bakir podigao pored srušene građevine ?
ma ze'ra ti fali da zavolis ovu drzavu.
-
PM72
#6012 Re: BAKIRE ODLAZI
Ludzak wrote:Kakve ja da imam emocije za zastavom koju je Bakir podigao pored srušene građevine ?
Nemam nikakav osjećaj premo ovoj vartinoj zastavi.U stvari,šta god Bakir radi i podržava ja bjanko odbijam.Jebla te zastava i brdo Hum.
- drug_profi
#6013 Re: BAKIRE ODLAZI
PM72 wrote:Ludzak wrote:Kakve ja da imam emocije za zastavom koju je Bakir podigao pored srušene građevine ?
Emocije ću imati kada se bude viorila po Banja Luci, Livnu, Mostaru, Neumu itd, a ne samo u Bakirovom Sarajevu.![]()
Nemam nikakav osjećaj premo ovoj vartinoj zastavi.U stvari,šta god Bakir radi i podržava ja bjanko odbijam.Jebla te zastava i brdo Hum.
- GeeTnT
#6014 Re: BAKIRE ODLAZI
Da se kojim slucajem na jarbolu zaviorila zastava sa ljiljanima prvo bi neki djikan otvorio temu pod nazivom „provokacija“, a u medjuvremenu Dodik bi sazvao povlacenje svih srpskih predstavnika iz institucija BiH. Vucic bi izjavio da je to nizak udarac i da Bake treba da ocekuje odgovor...PM bi i dalje rafalo po Kovacima i trezoru za sta bi dobio
od „ljubitelja“ . Onda bi krenulo
Alije, kasika, dijaspore, Munire, ....na kraju bi se prica prebacila na tarika i zahiragica...
Znaci, ipak je bolje sto je „varta“ zaviorila, a ljiljane cuvati za bolju prigodu...
Znaci, ipak je bolje sto je „varta“ zaviorila, a ljiljane cuvati za bolju prigodu...
- bersK
#6015 Re: BAKIRE ODLAZI
Kako Bakir sasvim slučajno sebe opisa uživo na FTV-u pod onim upozorenjima da narod prepozna ko su kočničari i neprijatelji države 
- Banksy
#6016 Re: BAKIRE ODLAZI
Koja groteska...

Kad se treba ogrnuti njihovim djelom i tekovinom, njihovom krvlju i položenim životima, sad su im dobri i Tito i titoisti i jugokomunjarice.
Busuladžić, Zahiragić, Tarik, Skaka, Bakir, SDA banda, svi na aparatima.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Svima, sretan Dan državnosti

Kad se treba ogrnuti njihovim djelom i tekovinom, njihovom krvlju i položenim životima, sad su im dobri i Tito i titoisti i jugokomunjarice.
Busuladžić, Zahiragić, Tarik, Skaka, Bakir, SDA banda, svi na aparatima.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Svima, sretan Dan državnosti
-
PM72
#6017 Re: BAKIRE ODLAZI
Ljiljani su moja zastava a ovo je komad krpe koju ne znam ni ispravno okrenuti.Niti me interesuje.GeeTnT wrote:Da se kojim slucajem na jarbolu zaviorila zastava sa ljiljanima prvo bi neki djikan otvorio temu pod nazivom „provokacija“, a u medjuvremenu Dodik bi sazvao povlacenje svih srpskih predstavnika iz institucija BiH. Vucic bi izjavio da je to nizak udarac i da Bake treba da ocekuje odgovor...PM bi i dalje rafalo po Kovacima i trezoru za sta bi dobiood „ljubitelja“ . Onda bi krenulo
Alije, kasika, dijaspore, Munire, ....na kraju bi se prica prebacila na tarika i zahiragica...
- GeeTnT
#6018 Re: BAKIRE ODLAZI
Ljiljani su definitivno tvoja zastava, ali ovi aplauzi koje dobijas od nekolicine nista se ne razlikuju od aplauza koje dobija Bakir.PM72 wrote:Ljiljani su moja zastava a ovo je komad krpe koju ne znam ni ispravno okrenuti.Niti me interesuje.GeeTnT wrote:Da se kojim slucajem na jarbolu zaviorila zastava sa ljiljanima prvo bi neki djikan otvorio temu pod nazivom „provokacija“, a u medjuvremenu Dodik bi sazvao povlacenje svih srpskih predstavnika iz institucija BiH. Vucic bi izjavio da je to nizak udarac i da Bake treba da ocekuje odgovor...PM bi i dalje rafalo po Kovacima i trezoru za sta bi dobiood „ljubitelja“ . Onda bi krenulo
-
PM72
#6019 Re: BAKIRE ODLAZI
Ja iznosim svoje mišljenje i na to imam pravo.Ne radi nečijih aplauza i podrške.Ali mi je drago što imam dosta istomišljenika.Bakir i njegov babo su definitivno najveće zlo što je moglo zadesiti Bošnjake.Četnik te ubijao 3,5 godina a oni nas uništavaju 26...
Pod zastavom s ljiljanima sam se borio,fasovao gelere i prolio krv.Prema ovoj zastavi nemam ama baš nikakvu simpatiju ili osjećaj.Ona je obilježje svega onog što mi je zgadilo ovu zemlju i ljude.
Pod zastavom s ljiljanima sam se borio,fasovao gelere i prolio krv.Prema ovoj zastavi nemam ama baš nikakvu simpatiju ili osjećaj.Ona je obilježje svega onog što mi je zgadilo ovu zemlju i ljude.
- drug_profi
#6020 Re: BAKIRE ODLAZI
Sta se ba sa njim raspravljas? Sta ti imas njemu objasniti? Cijeli zivot da mu objasnjavas, ono ne bi shvatilo jer ono konta da sve zna.PM72 wrote:Ja iznosim svoje mišljenje i na to imam pravo.Ne radi nečijih aplauza i podrške.Ali mi je drago što imam dosta istomišljenika.Bakir i njegov babo su definitivno najveće zlo što je moglo zadesiti Bošnjake.Četnik te ubijao 3,5 godina a oni nas uništavaju 26...
Zastava je krpa kao i svaka. Patriotizam je droga za budale.
U jednom zivotu mozes ne mrdnuti iz svoje mahale a imati 5 tih krpa koje ces "voljeti"i ginuti za nju dok se ne pojavi sljedeca...
Ljiljane su prisvojili Bosnjaci, ja ih vise nemam pravo nositi. Trobojku su mi ukrali Srbi, pa ni nju vise nemam pravo nositi. Vartu ce mi po svoj prilici ogaditi ove "patriote".
Last edited by drug_profi on 25/11/2017 21:17, edited 1 time in total.
- Drvosjeca iz Dejcica
#6021 Re: BAKIRE ODLAZI
U strahu su velike oči.
"Večernje novosti" danas su objavile tekst u kojem se navodi da član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović sprovodi ilegalnu obuku paravojnih formacija koju je do sada prošlo najmanje 9.000 mladih Bošnjaka od 18 do 35 godina, a njih 5.000 je zadužilo i uniformu i osnovnu vojnu opremu.
- GeeTnT
#6022 Re: BAKIRE ODLAZI
To sto si prozivio ne daje ti za pravo da dajes sud koje je stradanje gore...Nisi bolan jedini koji u sebi ima krhotine metala i stvarno mi nije jasno kako ne vidis da si postao mali i da nista ne mozes promjeniti osim sto ces dobiti par aplauza... od koga ? Ne bi ti danas sa tom pricom i ponizavanjem sebe samog nigdje ni pice dobio ...PM72 wrote:Ja iznosim svoje mišljenje i na to imam pravo.Ne radi nečijih aplauza i podrške.Ali mi je drago što imam dosta istomišljenika.Bakir i njegov babo su definitivno najveće zlo što je moglo zadesiti Bošnjake.Četnik te ubijao 3,5 godina a oni nas uništavaju 26...
- drug_profi
#6023 Re: BAKIRE ODLAZI
A sta bi drugo moglo da mu daje za pravo da to kaze? Gdje ces bolje kvalifikacije?GeeTnT wrote: To sto si prozivio ne daje ti za pravo da dajes sud koje je stradanje gore...
I izvinjavam se sto se petljam u vas razgovor, ali i ti mene prozivas u svom obracanju njemu.
Mi koji smo se borili 4 godine za RBiH valjda imamo pravo da kazemo da smo IZDANI!
-
PM72
#6024 Re: BAKIRE ODLAZI
Jok eto ti imaš pravo.
Ja nisam ni fukara ni klošar da iščekujem hoće li mi ko platiti piće.Niti sam šljego s brda pa da se sad divim tramvajima i liftovima.Takvima je Bakir valjao.Meni nije.On i njegov babo su me unazadili.Imao sam sve prije rata,od ljetovanja,zimovanja,auta,skije,vikendicu,stan,kuću - sve ...nije mi trebala komšijska televizija niti tuđa kožna jakna.Fukari jeste i ta fukara sad glasa za SDA.Oni koji nisu imali civare sad vozaju dva auta,prave kuću na divlje,kradu plin,vodu,pljuju,urnišu,uništavaju i kvare.
I da mi neko zabrani da to javno kažem?
I da mi neko zabrani da to javno kažem?
- GeeTnT
#6025 Re: BAKIRE ODLAZI
..slusaj, ovde ima jos boraca i ja sam bio u ratu i sta...treba da gutam sto mi on servira a ti likujes? Pa ti i on mi izgledate kao na scena kad on kao medjed koji skace dok ti udaras u bubanj...drugi profil wrote:A sta bi drugo moglo da mu daje za pravo da to kaze? Gdje ces bolje kvalifikacije?GeeTnT wrote: To sto si prozivio ne daje ti za pravo da dajes sud koje je stradanje gore...