BH klubovi u Evropi - 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Pitarrr82

#601 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Pitarrr82 »

Lijepo je vidjeti da se drugi brinu za nasu igru :mrgreen: :lol: :lol:
vryzas

#602 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by vryzas »

JThomas wrote:ne znam, borac je meni djelovao kao dosta kvalitetniji, ali k'o im je bilo mrsko igrati. ono kad su stisli kraj prvog poluvremena, stvarno su dobro izgledali. a poslije kao da su se zadovoljili rezultatom i povukli. ne bi me uopšte iznenadilo da tamo uzmu.

Ma imali su u drugom poluvremenu 2-3 sanse, bukvalno zicer situacija 2 na 1 gdje im je zavrsni pas bio katastrofalan!
Nisu izgledali lose prema naprijed ali im je odbrana pucala po savovima :-)
bob sap

#603 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by bob sap »

Biti srcem vezan u tome lezi snaga! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hypko_nurko

#604 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

Pitarrr82 wrote:Lijepo je vidjeti da se drugi brinu za nasu igru :mrgreen: :lol: :lol:
pretrgosmo se brinuci, sinoc kad povede hibernians vatromet poce da puca. reko sta bi. vodi sarajevo 5-0 kado ono 1-2 :lol:
Pitarrr82

#605 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Pitarrr82 »

hypko_nurko wrote:
Pitarrr82 wrote:Lijepo je vidjeti da se drugi brinu za nasu igru :mrgreen: :lol: :lol:
pretrgosmo se brinuci, sinoc kad povede hibernians vatromet poce da puca. reko sta bi. vodi sarajevo 5-0 kado ono 1-2 :lol:

Vidim da se satraste komentarisuci utakmicu komsijskog kluba, pojedinci izgleda znaju vise nego i mi sami...
hypko_nurko

#606 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

jel to zabranjeno komentarisanje utakmica. i onako se nista ne desava a i ova tema je namjenjena za komentarisanje. i vi cete komentarisati nase utakmice i zdravo
Pitarrr82

#607 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Pitarrr82 »

hypko_nurko wrote:jel to zabranjeno komentarisanje utakmica. i onako se nista ne desava a i ova tema je namjenjena za komentarisanje. i vi cete komentarisati nase utakmice i zdravo

Normalno da nije a i komentarisace kako ko, ima nas :dance: nam se za druge... :thumbup:
hypko_nurko

#608 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

ma naravno ultra, zato si ti meni na ignore list sto si toliko pametan ;-)
saabsa

#609 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by saabsa »

Nagradno pitanje :D :
Kome je S.S. Pennarossa iz San Marina dala jedini go u euro kupovima u svojoj istoriji ?? :skoljka:
ja1977

#610 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by ja1977 »

saabsa wrote:Nagradno pitanje :D :
Kome je S.S. Pennarossa iz San Marina dala jedini go u euro kupovima u svojoj istoriji ?? :skoljka:
Ja pitanja, pa naravno uskoprugasima 2004/05. Doduse ukupan rezultat je bio 9-1 za malene.

Ali i dalje stoji da nikom nikada osim njima nisu dali go u evropskim utakmicama :D
Kinaski

#611 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Kinaski »

ja1977 wrote:
saabsa wrote:Nagradno pitanje :D :
Ja pitanja, pa naravno uskoprugasima 2004/05. Doduse ukupan rezultat je bio 9-1 za malene.

Ali i dalje stoji da nikom nikada osim njima nisu dali go u evropskim utakmicama :D
Nagradno pitanje : Ko je jedini zabio 9 golova Pennerossima iz San Marina u euro kupovima ????
LSD

#612 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

De ba Plavi udaraj banove više, nema smisla trpiti necija izdrkavanja...ovi hejteri Želje se navili nicim izazavani i ne popoštaju sa svojim glupostima....i Pennarosse su se sjetili jbt kralj :shock: ....zna se gdje vodi ta prica
cyprus

#613 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cyprus »

Ne kontam ovu raspravu... Naravno da većina fudbalera sa Malte jesu amateri ili poluamateri, ali itekako ima i onih koji su profesionalci... Pa zar bi onoliki stranci išli na Maltu samo da budu konobari ili pecaju ribu? :-) :-)

U svakom slučaju, rezultat od 5:2 protiv Hiberniansa nije loš (ja bih recimo bio zadovoljan sa bilo kakvom pobjedom od 2 razlike), a kamoli neka sramota... ipak, jeste zabrinjavajući način na koji se kretao tok utakmice, ali ja to pripisujem činjenjici da smo potcjenili protivnike... Naime, meni su se smijali na temi FK Sarajevo kad sam reko da su nam šanse samo 90% :mrgreen: Standardno naše...
hau jes no

#614 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hau jes no »

Pennarossa ili u prevodu FC Red Pen iliti FK Crvena Olovka :lol: :lol:
al_akhisari

#615 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by al_akhisari »

...prije svega se nadam da ce svi naši klubovi proci u sljedecu rundu :bih: što se tiče ove dvije ekipe ( borac i fks ), mislim da fks nece i ne bi trebao da ima problema u uzvratu; kad je riječ o borcu, mislim da ih čeka teška utakmica, ali i da naš borac ima kvalitet da prođe crnogorskog predstavnika :thumbup:

...naravno, s posebnom pažnjom iščekujem utakmice pretkola lige prvaka, gdje želji želim svim srcem da prođe janeze :bih: bojim se da to neće biti nimalo lahko, ali uz ozbiljan pristup i zalaganje cijele ekipe, niti prolaz nije nemoguć, dapače :thumbup: s druge strane, eventualno ispadanje od maribora ne bi bilo nikakva katastrofa, ali znajući nas i imajući u vidu dosadašnji napredak kluba u cjelini, takav scenarij nam definitvno ne bi nimalo koristio, naprotiv...
Arteta

#616 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Arteta »

cyprus wrote:Ne kontam ovu raspravu... Naravno da većina fudbalera sa Malte jesu amateri ili poluamateri, ali itekako ima i onih koji su profesionalci... Pa zar bi onoliki stranci išli na Maltu samo da budu konobari ili pecaju ribu? :-) :-)
Ovako,profesionalcom se smatra svaki igrac koji ima profesionalni ugovor,ostali igraci ili ljudi mogu raditi sto im je volja,mogu konobarisati,biti ribari,policajci i sl.
Vjerovatno svaki klub daje igracima neke pare pa zato tu ima dosta stranih igraca.
cyprus wrote: U svakom slučaju, rezultat od 5:2 protiv Hiberniansa nije loš (ja bih recimo bio zadovoljan sa bilo kakvom pobjedom od 2 razlike), a kamoli neka sramota... ipak, jeste zabrinjavajući način na koji se kretao tok utakmice, ali ja to pripisujem činjenjici da smo potcjenili protivnike... Naime, meni su se smijali na temi FK Sarajevo kad sam reko da su nam šanse samo 90% :mrgreen: Standardno naše...
I ja sam zadovoljan rezultatom,jer na nasim omilljenim temama(:D) se moze vidjeti da ni amateri nisu toliko losi i svi mogu nekog iznenaditi i izvuci dobar rezultat.
Opet ova utakmica i nije neka provjera Sarajeva,to cemo tek vidjeti poslije utakmica sa Levskim,naravno ako Sarajevo prodje ali nadam se da ce proci. :bih:
cvrčak_na_hedonizmu

#617 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Herojski preokret divova protiv malteške ekipe koja je u ekspanziji pri čemu njihov fudbal ogromnim koracima ide ka boljem za razliku od našeg koji je u nikada goroj situaciji :D

Kako za koga. Neko hara a neko se pati sa kelnerima :dance:
bordo_fan

#618 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by bordo_fan »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Herojski preokret divova protiv malteške ekipe koja je u ekspanziji pri čemu njihov fudbal ogromnim koracima ide ka boljem za razliku od našeg koji je u nikada goroj situaciji :D

Hoces biti ljubazan molim te da mi objasnis sta si htio reci sa ovim postom?
U prvoj recenici pohvalio si maltezane tako sto si rekao da je njihov fudbal u ekspanziji itd.
No,vec u drugoj recenici nazvao si ih kelnerima.
I da,na koga konkretno mislis kada kazes "neko hara"? (samo pazi,drzi se teme)
Smail Aga

#619 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Smail Aga »

Samo djeca mogu pisati ovakve gluposti o profesionalcima i amaterima. Yu druga liga je bila amaterska,sve do 80-ih . Pa pitajte vase legende iz zeljeznicara,kao Osima,je li bio amater ili profesionalac. Cak i ako si amater na papiru ,pare idu ispod stola. Medjurepubicka i republicke lige ex-yu su bile 'amaterske' . Lik satro radi negdje a pojavi se u firmi dvaputa mjesecno,da digne platu i da digne famozni 'dodatak za ishranu' jedno visine 5-6 plata. Kanadjani koji su igrali za HK Bosnu su bili amateri,samo im je taj 'dodatak za ishranu' bio visine 20x prosjecnih BiH plata.
Nemam nikakve sumnje da igraci Hiberniansa imaju vise mjesecne dohodke ( ne platu,oni su 'amateri' ) od igraca Sarajeva,kao i od igraca zeljeznicara. Da bi raspravljao o tome moras biti ili potpuni levat koji o zivotu pojma nema ili stvarno zlonamjeran,sto je cini mi se slucaj.
JThomas

#620 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

pa ima i moj dajdža k'o domar u švedskoj veću platu od svih osim desetak igrača u našoj ligi.
JThomas

#621 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

al' to je pokazatelj standarda države, a ne njegovih fudbalskih kvaliteta.
hypko_nurko

#622 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

Smail Aga wrote:Samo djeca mogu pisati ovakve gluposti o profesionalcima i amaterima. Yu druga liga je bila amaterska,sve do 80-ih . Pa pitajte vase legende iz zeljeznicara,kao Osima,je li bio amater ili profesionalac. Cak i ako si amater na papiru ,pare idu ispod stola. Medjurepubicka i republicke lige ex-yu su bile 'amaterske' . Lik satro radi negdje a pojavi se u firmi dvaputa mjesecno,da digne platu i da digne famozni 'dodatak za ishranu' jedno visine 5-6 plata. Kanadjani koji su igrali za HK Bosnu su bili amateri,samo im je taj 'dodatak za ishranu' bio visine 20x prosjecnih BiH plata.
Nemam nikakve sumnje da igraci Hiberniansa imaju vise mjesecne dohodke ( ne platu,oni su 'amateri' ) od igraca Sarajeva,kao i od igraca zeljeznicara. Da bi raspravljao o tome moras biti ili potpuni levat koji o zivotu pojma nema ili stvarno zlonamjeran,sto je cini mi se slucaj.
smajile ti si pomijesao zabe i zmije :lol:
sam njihov trener je rekao da su amateri i to je dovoljno.
Last edited by hypko_nurko on 06/07/2012 15:38, edited 1 time in total.
Charuga
Globalni moderator

#623 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Charuga »

Ja lijepo kazem manite se proteklih sezona na ovoj temi a vi opet nastavljate ...

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma, oglusavanje na upozorenje”
» saabsa
» ja1977
» 187

7 dana
am2804

#624 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by am2804 »

Zezancije mora biti, ništa novo...........
Činjenica je da se prvo poluvrijeme može okarakterisati kao sramota, i ne bi to ni smatrao da je rezultat glasio 0-0, ali primiti 2 gola i u jednom periodu gubiti, smiješno i žalosno
Što se tiče rezultata na kraju, pobjeda malenih i to je to...., neko je i čestitao, zašto?! za ovu pobjedu?
Toliko ne bitna utakmica, ali zbog "kvalitete" malenih ispade interesantna :)
luckylaka

#625 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by luckylaka »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Herojski preokret divova protiv malteške ekipe koja je u ekspanziji pri čemu njihov fudbal ogromnim koracima ide ka boljem za razliku od našeg koji je u nikada goroj situaciji :D

Valjda si mislio napisati,,herojski preokret divova protiv malteski konobara koji su na utakmicu dosli iz trece smjene,, :-) Inace fudbal na Malti koji ti vjerovatno pomno pratis je u velikom napretku :-) da im skoro svaka europska utakmica dodze kao izlet ili provod ili uspjeh ako nisu primili 5-6 ili 10 komada.
Locked