Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
..retard...naso se qrciti i ispucavati "sa stilom" na 2m ispred gola... I susic debil... Jedva najjaca postava izgura na 1:1 i on onda uvede mamlaze... Nisam. I pomislio da cu u zivotu ikad komentarisati sport... Ali, ovo... Stvarno je nevidjeno...
lider wrote:Mrs u picku materinu
Zbog ovoga sam budan do 5 ujutro
A tek ovi ljudi sto su ih dosli gledati tamo
Nije problem sto primimo go u zadnjoj sekundi, opet, problem je sto u drugom poluvremenu licimo na Vrbanjusu
Dva pasa ne znaju sastaviti
yebo i Vranješove neuspjele akrobatske egzibicije, svakako je prijateljska - ali ovo je opis naše "igre"....tri vezana pasa su za nas viša metamatika, trcanja i nema niti pokušaja da se otme lopta protivniku, da može kako da nam sama dođe u posjed ...veza pogubljena od prve minute...ako budemo ovako i u kvalifikacijama, crno nam se piše
Last edited by LSD on 01/06/2012 05:07, edited 1 time in total.
_Astra_ wrote:..retard...naso se qrciti i ispucavati "sa stilom" na 2m ispred gola... I susic debil... Jedva najjaca postava izgura na 1:1 i on onda uvede mamlaze... Nisam. I pomislio da cu u zivotu ikad komentarisati sport... Ali, ovo... Stvarno je nevidjeno...
E fakat sam to pomislio... koji djavo onlilko mjenja? Usro je i Susic sa onolikim izmjenama, mislim ovim pred sam kraj. Ma goni, sad se iznervirah budan na ovako na sabahu vise se smijem od muke
Pa prvo je fulio makazicama, pa je onda prakticno dodao protivnickom igracu iz drugog pokusaja... e fakat ne vjerujem, ali ozbiljno, znam da se neke stvari dese, ali ono je teski LoL
Šta reći, koju poruku poslati ? Kome ? Šaljem poruku Vranješu da NAUČI izbiti jebenu loptu. Jebo te treniraš cijeli život, peglaš se po treninzima, šutaš loptu svaki dan po par sati, i onda dođeš na utakmicu i dva puta fuliš loptu i faktički dodaš je protivničkom napadaču koji zabija za pobjedu. Učini nam uslugu i ubij se.
al kako nas pojedinci znaju ukopat to je za nepovjerovati. prvo spaha u francuskoj, onda lulićev crveni karton u portugalu, pa onaj blentavi gol u zadnjim minutama u st gallenu. i na kraju kao šlag na tortu ovaj kloc vranješ. doviđenja i prijatno nemam ja živaca da se nerviram radi kloceva
HAHAHAHAHAHAHAH dobar je memo dobar, neznam koji qurac gledam ovu nasu reprezentaciju vise, susicu vrijeme je da se vratis u pariz i da se ostavis trenerskog posla, kaze stojan vranjes
Od Portugala se nikad necemo oporaviti. Jedino mi je drago sto sad znam da se necu vise puno zivcirati. Navijanje i podrska - da, ocekivanja - ne.
Mislio sam da smo konacno dobili igru koja se ne zasniva na ispucavanjima, sad nema ni to. Nama treba stranac trener, kao onaj istocni Svabo sto trenira Bjelorusiju. Mi medjusobno ko najveci neprijatelji, kad radimo za stranca najbolji smo. Lihtenstajn? Vidjecemo, mozda ih dobijemo, mozda ne. Sadasnja realnost nam je trece mjesto iza Slovachke.
zlo87 wrote:Šta reći, koju poruku poslati ? Kome ? Šaljem poruku Vranješu da NAUČI izbiti jebenu loptu. Jebo te treniraš cijeli život, peglaš se po treninzima, šutaš loptu svaki dan po par sati, i onda dođeš na utakmicu i dva puta fuliš loptu i faktički dodaš je protivničkom napadaču koji zabija za pobjedu. Učini nam uslugu i ubij se.
Ma što se mi moramo nervirati i sekirati kako igraju , kad njih na terenu boli neka stvar...ima ko ce im yebet sve po spisku, ko je placen i odgovoran za to... da sam na Papetovom mjestu sad bi redom šamarao u svlacionici....pa dosta više zayebancije, šetanja po terenu, amaterskog pristupa, pocetnickih grešaka....nije ovo nama prvi put da se ovako brukamo.