Reko' bi cime ,al' cu bezveze dobit banKemal Malovčić wrote:čime se roka ovaj slaven pilić?
GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- rajv0sa
#601 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
- ganjeta
#602 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Zaboravio si Pranjića i on je pola karijere igrao za Bayernstalaktit wrote:A ježi ga, što ću kad vam moram zbrajati. Ako Olić koji je zabijao po 3 gola u polufinalima LP, bio 2 puta u finalu LP, igrao za Bayern pola karijere, Eduardo koji je bio prva špica Arsenala i Modrić kojega je htio ovogodišnji europski prvak nisu vama svjetske klase, ja ne znam tko jest. Za Jelavića se vidi da je izvanserijski, to je već 4. Ova dvojica zadnja, Perišić i Mandžo, su u samom vrhu, s tim da je Perišić na tom lijevom krilu još veći potencijal i već igra za prvaka Njemačke.ultima_palabra wrote: Ako ponoviš to deset puta, neće biti ništa tačnije nego prvi put
To vam nije dovoljno, i još uvijek vam je razlika između BiH i Hrvatske samo u "pristupu i treneru". Pa rekoh, ako ponovim, možda se preispitate. Ali ne možete vi to, pa se ja povlačim
-
Ripicipi
#603 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Perisic, Olic, Mandzukic i Jelavic svjetske klase?stalaktit wrote:A ježi ga, što ću kad vam moram zbrajati. Ako Olić koji je zabijao po 3 gola u polufinalima LP, bio 2 puta u finalu LP, igrao za Bayern pola karijere, Eduardo koji je bio prva špica Arsenala i Modrić kojega je htio ovogodišnji europski prvak nisu vama svjetske klase, ja ne znam tko jest. Za Jelavića se vidi da je izvanserijski, to je već 4. Ova dvojica zadnja, Perišić i Mandžo, su u samom vrhu, s tim da je Perišić na tom lijevom krilu još veći potencijal i već igra za prvaka Njemačke.ultima_palabra wrote: Ako ponoviš to deset puta, neće biti ništa tačnije nego prvi put
To vam nije dovoljno, i još uvijek vam je razlika između BiH i Hrvatske samo u "pristupu i treneru". Pa rekoh, ako ponovim, možda se preispitate. Ali ne možete vi to, pa se ja povlačim
Nisi dobar majke mi
-
cindrlimindrli
#604 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Ne kontas ti to, nedaju mu bolan iz Sakhtara.ultima_palabra wrote:Ako ponoviš to deset puta, neće biti ništa tačnije nego prvi putstalaktit wrote:U svakom slučaju, 5-6 igrača koji bi ušetali u sve klubove, osim Barcelone i Reala
- Kemal Malovčić
#605 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
možeš mi reći i u pp
- ultima_palabra
#606 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
BiH nije tema.stalaktit wrote:A ježi ga, što ću kad vam moram zbrajati. Ako Olić koji je zabijao po 3 gola u polufinalima LP, bio 2 puta u finalu LP, igrao za Bayern pola karijere, Eduardo koji je bio prva špica Arsenala i Modrić kojega je htio ovogodišnji europski prvak nisu vama svjetske klase, ja ne znam tko jest. Za Jelavića se vidi da je izvanserijski, to je već 4. Ova dvojica zadnja, Perišić i Mandžo, su u samom vrhu, s tim da je Perišić na tom lijevom krilu još veći potencijal i već igra za prvaka Njemačke.ultima_palabra wrote: Ako ponoviš to deset puta, neće biti ništa tačnije nego prvi put
Evo revidiram svoj pristup... stvarno ima 5-6 koji bi mogli igrati za velike klubove, ali sa minutažom Perišića u Dortmundu ili Olića i Pranjića u Bayernu. Biti standardan u velikom klubu može biti samo Modrić... mada mi se sviđa Jelavić i u njemu vidim napadača odmah ispod one svjetske klase.
-
leo karan
#607 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
nije to ni bitno,potres_mozga wrote:Perisic, Olic, Mandzukic i Jelavic svjetske klase?stalaktit wrote:A ježi ga, što ću kad vam moram zbrajati. Ako Olić koji je zabijao po 3 gola u polufinalima LP, bio 2 puta u finalu LP, igrao za Bayern pola karijere, Eduardo koji je bio prva špica Arsenala i Modrić kojega je htio ovogodišnji europski prvak nisu vama svjetske klase, ja ne znam tko jest. Za Jelavića se vidi da je izvanserijski, to je već 4. Ova dvojica zadnja, Perišić i Mandžo, su u samom vrhu, s tim da je Perišić na tom lijevom krilu još veći potencijal i već igra za prvaka Njemačke.ultima_palabra wrote: Ako ponoviš to deset puta, neće biti ništa tačnije nego prvi put
Nisi dobar majke mi
bitno je da nisu picke kad igraju za repku.
- matsuda
#608 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Još kad vidim da bi nekoliko tih igrača moglo igrati za Bosnu i Hercegovinu, samo da smo imali malo pametnije i sposobnije ljude u reprezentaciji.....

- cvrčak_na_hedonizmu
#609 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
To i da im trener ne pokušava sa ekipom u kojoj igraju Kranjčar, Modrić, pa još neko ala Kranjčar + Jelavić i Mandžukić. Vjeruj da ne bi prošli kvalifikacije.leo karan wrote: nije to ni bitno,
bitno je da nisu picke kad igraju za repku.
- JohnnyS
#610 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Meni se recimo Jelavić uopće ne sviđa. Može dati 100 golova, ali ostavlja dojam letve na terenu... Osim Modrića u ovom momentu nitko nema kvalitetu za bilo koju ekipu osim Reala i Barcelone. Prosto ne vidim koji bi vatreni mogao u Manchester United ili City... Mandža ima problema s kontinuitetom, da stalno igra kako zna, uistinu bi mogao birati klub, ovako teško, obrana je komplet kriminalna, vezni red tako tako, ali daleko od ponajboljih ekipa...ultima_palabra wrote: Evo revidiram svoj pristup... stvarno ima 5-6 koji bi mogli igrati za velike klubove, ali sa minutažom Perišića u Dortmundu ili Olića i Pranjića u Bayernu. Biti standardan u velikom klubu može biti samo Modrić... mada mi se sviđa Jelavić i u njemu vidim napadača odmah ispod one svjetske klase.
- BHF_Manijak
#611 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Ako je 2-3 godine pola njegove karijere onda OK; od kojih ni godinu nije bio standardni spic!stalaktit wrote: A ježi ga, što ću kad vam moram zbrajati. Ako Olić koji je zabijao po 3 gola u polufinalima LP, bio 2 puta u finalu LP, igrao za Bayern pola karijere,
Jarane, jebote sprska propaganda kakvu ti ovdje prosipas, nadjebo si sve redom! Imam sve vise osjecaj da nas furas, zato ne znam koji ti qrac odgovaram!stalaktit wrote:
Kažem prijelazni rok za Mandžukića, Jelavića i Perišića. Olić, Eduardo i Srna su se već dokazali kao svjetske klase, samo prva dva nisu imali sreće s ozljedama. I prva dvojica bi igrali u bilo kojem svjetskom klubu.
Lovren isto nema sreće, inače, statistički jedan od najboljih stopera u Francuskoj. Šteta što nije na EP-u, diglo bi mu još cijenu.
U svakom slučaju, 5-6 igrača koji bi ušetali u sve klubove, osim Barcelone i Reala, gdje bi, realno gledano, mogao samo Modrić. A i to je i bolesno previše za zemlju od 4.5 milijuna stanovnika kakva je Hrvatska.
Koja ba svjetska klasa Eduardo, Srna?
Sto puta ponovljena laz NECE postati istina, zato ne ponavlja ko papag ovo da mogu igrati u svakom velikom timu.
I ne pravi se mahnit nego mi odgovori na pitanje koje ti ponvljam pet evo puta : Jel ti fakat mislis da neko namjerno opstruira Hrvate i zato ih ne kupuje pa kazes da nemaju srece ili sta vec??? Da su tako dobri ba igrali bi po velikim klubovima a ne u Sahtaru, nemoj biti smijesan vise! Nema tu srece, nesreca, nivo su osrednje ekipe i to je to, kakve crne svjetske klase!
I posto fakat imam osjecaj da nas debelo prcas i jebes u mozak, da si obicni troll, nemam namjeru vise odgovarati jer ces svakako popusit ban!
-
insomnia99
#612 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
navalili ste na perisica,ali....momak je prošle sezone bio prvi strijelac i najbolji igrač belgijske lige...prošle sezone je prešao u šampionsku ekipu borussije i odigrao je dosta minuta(ne ulazi se tu baš lako)...usput je ukupno zabio 10 golova...trener borrussije je izjavio da sljedeće sezone od njega očekuje da bude glavni igrač....kao što je onaj poljak Levandowski prošle sezone ulazio s klupe a vidio si ga ove sezone
ako baš morate uspoređivat hrvatsku i bih,ipak hrvatska ima veći izbor igrača u svim linijama i može igrat razne kombinacije
ako baš morate uspoređivat hrvatsku i bih,ipak hrvatska ima veći izbor igrača u svim linijama i može igrat razne kombinacije
-
insomnia99
#613 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
jesi li tako siguran?matsuda wrote:Još kad vidim da bi nekoliko tih igrača moglo igrati za Bosnu i Hercegovinu, samo da smo imali malo pametnije i sposobnije ljude u reprezentaciji.....![]()
![]()
![]()
kao prvo znaš da se hrvati iz bih više lože na hrvatsku od hrvata iz hrvatske?
kao drugo znaš li da nijedan od tih igrača uopće nije odrastao u bih i postao nogometaš u bih? i da su ostali u bih vjerojanto bi više htjeli nastupat za hrvatsku..a kamoli ovako kad su cijeli život u hrvatskoj
-
5 0 5
-
cindrlimindrli
#615 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Ejs, sta, nismo im slali pozive a oni na svakom koraku izrazili zelju da igraju za BiH?matsuda wrote:Još kad vidim da bi nekoliko tih igrača moglo igrati za Bosnu i Hercegovinu, samo da smo imali malo pametnije i sposobnije ljude u reprezentaciji.....![]()
![]()
![]()
-
5 0 5
- fortaleza
#617 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Upravo tako, reprezentacija je bolje izgledala dok je Prosinečki bio u stručnom stožeru, kad je otišao u paketu s Nikom Kovačem odjednom smo pali... Radije bih da Žuti bude izbornik nego Štimac.JohnnyS wrote:Inače, žalosno je što neki ovdje navode trenera kao prednost Hrvatske, moram reći a mi je kao navijaču Hrvatske jako drago što će Bilić otići. Jedini problem je što će ga zamijeniti Štimac...
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#618 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Rakitić pretrčao 11500 metara.. nijedan od naših igrača što igraju sličnu ulogu ne pretrči to haman u dvije utakmice..
nema fudbala bez trke, davno je to Osim rekao
a mi ne trčimo.. džaba ti sva tehnika danas ako ne trčiš
nema fudbala bez trke, davno je to Osim rekao
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#619 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
tačno, hrvatima bi puno više odgovaralo da su španci dobili danasBosanski_kralj wrote:Kako si ti ovo zaključio?LSD wrote:Mogla bi Hrvatska iznenaditi talijane ili špance, teško naravno ali opet se ne zna...poslije ovog prvog kola, vrlo je moguce da jedan od ovih favorita (Italija i Španija) završi takmicenje još u grupi...sa ovim pobjedom i tri boda (a i remijem u mecu Špa - Ita) šahovničarima su šanse znatno porasle...Irci mogu samo nas iznenaditi , i to kad smo sa Vrančićem, Vranješom i tako tim pojavama...znaci da ce oni biti brutalno zlostavljeni u svim mecevima ove grupe C...vec naredno kolo ce španci nad njima izvršiti razvrat i sodomiziranje.
Hrvatska da bi prošla dalje i da ne bi zavisila od drugih rezultata mora pobijediti ili Talijane ili Špance, čak i da izvuče dva remija u tim utakmica ne bi im garantovala prolaz pošto je vjerovatno da će i Talijan a i Španci dobiti Irce.
- odesveuhonduras
#620 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
stalaktit wrote:Modrić je u top 5 playmakera u svijetu.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Pletikosa koji je odigrao cirka 80 utakmica u zadnjih pet godina, Ćorluka isto tako oko 80 ali za četiri godine, Perišić koji je na klupi Dartmunda uz odigranih cirka 900 minuta u sezoni, Šinfild iz Ajntrahta, Strinić iz Dnjepra, Mandžukić Wolfsburg, Jelavić Everton, Vukojević Dinamo Kijev, Srna koji je u vellikom padu forme jer je star ( 30 ) i postaje sporiji i sporiji, Rakitić Sevilja i jedina klasa je Modrić, jebena neka baza![]()
Imaju bolje trenere, imaju mentalitet. Mi nemamo ništa od navedenog. Tu je negdje i kraj priče.
Jelavić je čovjek čije vrijeme tek dolazi - tek je došao u Premiership, već je dao u polusezoni više nego većina napadača u cijeloj sezoni, +EP.
Eduardova klasa se zna, povreda ga je zeznula, ali nije nimalo gori nego kad je bio prvi napadač Arsenala.
Srna je čvrstim ugovorom vezan za Šahtar, i samo zato što ga vlasnik nije htio pustiti ni za koji novac, nije u nekom većem klubu, iako nije loše igrati svake godine LP - ako ovako trči kad je star, onda ja ne znam kako igraju ta mlada krila, bokte.
Mandžukić u Wolsfburgu i čeka ga transfer, osobito nakon ovoga - nije li tako bilo i s Džekom u Wolfsburgu, ne znam što je jadno u igranju za Wolfsburg?
Perišić je tek u 23. godinu zakoračio, igra u njemačkom prvaku, i tek se sad vidi koliko i kako može.
Tih par iz lošijih klubova koje nabrajaš - prosjek jesu, ali nisu baš ni nešto loši. Mogu izgurati na borbenost. Osim Srne, ovih 5 gore ušetalo bi u svaki klub, osim naravno Reala i Barce, tu i tako ide 20ak najboljih, dakle, samo Modrić.
Nemojte da vas ljubomora zaslijepi
Hrvatska možda ne prođe skupinu, i bilo bi prirodno da ne prođe skupinu protiv takvih velikana s ogromnim poolom igrača kakva je Italija i Španjolska - ali meni je to konstantno izrugivanje reprezentaciji iz sićušne zemlje koja je desetljeće u top 10 svjetskih reprezentacija - čisto jadno
Perišić, Mandžukić, i Eduardo bi ušetali u svaku momčad osim Real i Barcelone..
momak, na kojim si ti drogama?
Nemaju sva trojica zajedno 30 startova u Šahtaru, Wolfsburgu i Dortmundu prošle sezone
Perišić je sinoć odigrao odlično ali to odlično je za nivo Dortmunda is tatus koji tamo ima, ništa više od toga..
Mandžukić isto zna dobro odigrati ali i njemu je granica neki tim poput Evertona ako značajnije ne napreduje u budućnosti. Dobar napadač ali ništa više od toga, ni blizu svjetskoj klasi.
Eduardo nekad bio vrlo dobar igrač, nikad top svjetska klasa, sad jedva skupio 15 nastupa za Šahtar i zabio cijelih 6 golova u sezoni. Ne može ušetati ni na press konferenciju jedno 30 klubova ispod Reala i Barcelone.
Modrić je odličan igrač mada često nestane u većim utakmicama u Tottenhamu. Jelavić je strašno napredovao zadnjih godina i pravo mi se sviđa, moderan napadač, ako ovako nastavi čeka ga bolja budućnost od Evertonove. Podsjeća me malo na Viduku ali u zadnje vrijeme igra bolje nego što je Viduka ikad igrao. I što je najvažnije frajer gine na terenu - kad usporedim njegovu borbenost sa Džekovom, dođe mi da plačem (šalim se, neću plakati ali otprilike takva je razlika u zalaganju Jelavića koji grize svaku loptu i Džeka koji glumi manekena po terenu dok lopta nije jedno 10 metara od njega i u posjedu igrača iz njegove ekipe).
- vaučer
#621 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Dobra, borbena utakmica Hrvatske. Nije ostavila super-pozitivan dojam kao npr Italija, ali taman dovoljno da se uzmu bodovi i da se razbije početna nervoza. Očite nedostatke su nadoknadili zalaganjem i agresivnošću. Problem je što je Irska napadački potpuno limitirana momčad a opet je na trenutke zasmrdilo u odbrani pa ostaje da se vidi kako će to izgledati protiv ekipa koje će napadati raznolikije i ubojitije od Irske.
- aveos
#622 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Dobro jutro,kako ste!?
Odlicna utakmica,sve se zna,sve smo vidjeli,dobro su odigrali svi..
ali on....

On je motor,slabo golova od njeg dolazi,slabo asistencija isto... al od njega sve polazi
Odlicna utakmica,sve se zna,sve smo vidjeli,dobro su odigrali svi..
ali on....

On je motor,slabo golova od njeg dolazi,slabo asistencija isto... al od njega sve polazi
-
Djuro
#623 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Čitam malo komentare i forumaši, logično rade usporedbu između repki BIH i Hrvatske.
Jer, traži se recept kako da BIH bude bolja i da sudjeluje na velikim natjecanjima, isto kao Hrvatska.
Realno, talenat postoji sigurno i u Bosni jednako kao i u Hrvatskoj.
Ali, Iako je hrvatska liga bijedna, ipak postoji jača veza sa zapadom pa talentirani igrači odlaze
u inozemstvo i pravilno se razvijaju u velikim klubovima uz vrhunske trenere.
BIH je u težoj situaciji i nogometno a i politički - razdvojena i rascjepkana.
BIH treba joj za duže razdoblje - jak kohezioni faktor i pozitivna "kemija"
koja je neophodna da igrači daju maksimum.
Ako tu šteka, onda se i javljaju "šetači".
Sad, kad pogledam unazad, šteta da nije Ćiro ostao duže.
On je imao karizmu, on je svugdje "prolazio" i mislim da su u većini BIH navijali
za BIH dok je on bio. Dok nema te kemije i zajedništva, teško je postići vrhunski uspjeh.
Ali dobro, idete u Brazil, to je jasno.
Jer, traži se recept kako da BIH bude bolja i da sudjeluje na velikim natjecanjima, isto kao Hrvatska.
Ali, Iako je hrvatska liga bijedna, ipak postoji jača veza sa zapadom pa talentirani igrači odlaze
On je imao karizmu, on je svugdje "prolazio" i mislim da su u većini BIH navijali
za BIH dok je on bio. Dok nema te kemije i zajedništva, teško je postići vrhunski uspjeh.
- Troll_Happens
#624 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
imamo i mi svoje vedete na zapadu igraju u dobrim klubovima da ne kazem ginu na terenu kada se radi o timu gdje igraju a cim dodju u reprezentaciju pocnu shetati.Djuro wrote:Čitam malo komentare i forumaši, logično rade usporedbu između repki BIH i Hrvatske.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#625 Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Mozemo mi valjati sta nam volja, ali Hrvatska je na EP, a gdje smo mi?! Ebo ti to da nam svi igraci igraju u Realu, Barceloni, Manchesteru i Bayernu, kad se nigdje nismo plasirali
I sad mi mozemo reci nesto za hr reprezentaciju
I sad mi mozemo reci nesto za hr reprezentaciju