Jarane, ti kada tvrdis da je u BiH bolje danas nego za vrijeme Juge ili se zajebavas ili trolas ili je tebi kao pojedincu bolje nego prije rataiamia wrote:pihh,,, BiH sada i BiH za vrijeme jugoslavije se ne moze porediti.detroit-mercy wrote:[
Zaboravljas da dodas da i BiH nije ni blizu onoga sto je bila za vrijeme Jugoslavijeili smo to mi u medjuvremenu uznapredovali
. Cini mi se da jos nismo dosegli pocetak devedesetih po bruto proizvodu.
Inace sva je tema otisla u racku, kao i obicno prepucavanja na licnoj osnovi i komentari tipa "vidi mu glave".
hiljadu puta je bolje.
ali,, naravno, sad ces ti mljeti o gdp.. o bijedi, i neradnicima,, o svim i svacim.... i sve to iz tople sobe iz michigena.
avaj,, znas ti sve o BiH..
pa tu si barem dva put godisnje, po 15 dana.. sve znas
Ekonomija Republike Hrvatske vs ekonomija BiH
Moderator: anex
-
detroit-mercy
#601 Re: Ekonomija Republike Hrvatske vs ekonomija BiH
-
amazon
#602 Re: Ekonomija Republike Hrvatske vs ekonomija BiH
I da placu, sto bi to tebi donijelo radostnosara wrote:Samo veselo, plakaces sutra...blazh wrote:šteta, ja se nasmijem prije spavanja. da nema nosare iamije i onog lajavog krelca svijet bi bio tužnije mjestodalmatinka wrote:Ova tema je postala vic, i to onaj vic o dvije palačinke: Kaže jedna palačinka drugoj: Što si ti smotana!
Sad mi je donekle i žao što pola postova ne vidim jer mi je postavljač već godinama na ignore listi, ali mi se ne da vraćati unatrag zbog viceva.
-
iamia
#603 Re: Ekonomija Republike Hrvatske vs ekonomija BiH
detroit,
tvoje skrabanje nisam htio sve procitati.(ne placaju me dovoljno ovdje da lijecim traume prouzrokovane zapadnjackim zivotom )
ali ovo sam uhavizao nekako..
zasto ti lazu da je kruh 1.25 KM..
zasto izmisljaju da je stanarina po 700KM u najmanjoj rupi u sarajevo.. itd .itd..
ljudima je malo 20% gdp sadake.
normalno.
treba biti 50%...
nesto ste zaskrtili na zapadu.. morate malo vise slati..
tvoje skrabanje nisam htio sve procitati.(ne placaju me dovoljno ovdje da lijecim traume prouzrokovane zapadnjackim zivotom )
ali ovo sam uhavizao nekako..
sad shvatas zasto kukanje obicnog covjeka ??detroit-mercy wrote:[o ekonomiji zemlje kojoj 20tak procenata GDPa cine donacije njenih gradjana koji zive vani.
zasto izmisljaju da je stanarina po 700KM u najmanjoj rupi u sarajevo.. itd .itd..
normalno.
treba biti 50%...
-
detroit-mercy
#604 Re: Ekonomija Republike Hrvatske vs ekonomija BiH
Jel ti to odoka, posto ti onako od oka mjeris i standard i nezaposlenost i ekonomiju i investicije ili iz vlastitog iskustva. Mora da si ti slao 50% sadakeiamia wrote:detroit,
ali ovo sam uhavizao nekako..sad shvatas zasto kukanje obicnog covjeka ??detroit-mercy wrote:[o ekonomiji zemlje kojoj 20tak procenata GDPa cine donacije njenih gradjana koji zive vani.
normalno.
treba biti 50%...