Meni je isto kao prije:The Realist wrote:Znači svima ide. To bi bilo odlično. Samo, mogli su i meni povećati do sada, pih.

Moderator: Benq
1) MIM-104 se placa i ne dobija gratis. Medjutim, moze se dobiti. Potrebno je samo da dobijes dozvolu od DoD i da potpises ugovor na 124 mjeseca.Propolis89 wrote:Pozz)
Ja sam danas bio u BBI i otisao na salter HS-a da se raspitam o njihovim uslugama, jer zelim da ukinem TELEMACH i da predjem na HS. Postavio sam im sledeca pitanja:
1) Da li je tacno da se za kotistenje interneta ne placa najam modema, vec se dobija gratis na koristenje? Odg je bio da se modem ne placa samo ako isti posjedujem.. sad ja ovdje pitamda li je to tacno? ili je pogresna informacija data?
2) Da li je tacno da se za koristenje TRIO PAKETA dobija na besplatno krostenje modem za internet i modem, odnosno telefonski aparat za usluge digitalne telefonije? Odg je bio potvrdan)) ... eh sad da li je ta informacija tacna??
Ako moze neko da mi da tacne informacije..napr neko ko ima TRIO PAKET ili kombinaciju analogne tv i interneta
Hvala svima koji mi pomognu i nedoumici
Zašto čovjeku daješ podatke o protuzračnoj odbrani D?zilog wrote:
1) MIM-104 se placa i ne dobija gratis. Medjutim, moze se dobiti. Potrebno je samo da dobijes dozvolu od DoD i da potpises ugovor na 124 mjeseca.
2) Na Trio paketu dobijes MIM-104, AN/MPQ-65 i OE-349. Nedostaje jos EPP-III i M901, ali to je sitnica. Kazu da ima kod Telemach-a.
Može, hvala punojastuk1 wrote:Propolis89, Mislim da jedino u Radničkoj mogu dati prave informacije kad se modem ne plaća. Ja sam ljetos uveo telefon i ne plaćam ni modem (koji su mi donijeli) ni tel aparat (isto donijeli).
Evo ja danas konačno treba odem i platim tamo račun, pitat ću isključivo za trio paket koji tebe interesuje. A nakon toga ću ih pitati kad se konkretno plaća modem.
To znaci ako mi je napr usluga telefonije stalno u prekidu,smetnje itd, da opet placam te ostale pretplate???jastuk1 wrote:Potvrdili su mi da se u paketu trio ne plaća najam. Međutim, isto mi je rečeno da se plaća rani raskid ugovora kroz preostale rate pretplate.
Propolis89 wrote:To znaci ako mi je napr usluga telefonije stalno u prekidu,smetnje itd, da opet placam te ostale pretplate???jastuk1 wrote:Potvrdili su mi da se u paketu trio ne plaća najam. Međutim, isto mi je rečeno da se plaća rani raskid ugovora kroz preostale rate pretplate.
Slika na svim digitalnim kanalima nije kao mljeko cistamicki125 wrote:pa nisam baš siguran da bi to išlo tako lako. šta znači nisi zadovoljan, ako sve radi kako treba kako možeš biti nezadovoljan?kakaljin wrote:Propolis89 wrote:
To znaci ako mi je napr usluga telefonije stalno u prekidu,smetnje itd, da opet placam te ostale pretplate???
Ako nisi zadovoljan uslugom mozes raskinuti ugovor bez ikakvih problema samo da su racuni do tog datuma izmireni
Prije nesto vise od mjesec, "covjek" je izbombardovao LOL temu sa jedno sto pitanja. Na sta mu je LiP odgovorio:The Realist wrote:Zašto čovjeku daješ podatke o protuzračnoj odbrani D?zilog wrote:
1) MIM-104 se placa i ne dobija gratis. Medjutim, moze se dobiti. Potrebno je samo da dobijes dozvolu od DoD i da potpises ugovor na 124 mjeseca.
2) Na Trio paketu dobijes MIM-104, AN/MPQ-65 i OE-349. Nedostaje jos EPP-III i M901, ali to je sitnica. Kazu da ima kod Telemach-a.
Lud i ponosan wrote:Trenutno parovi vode ljubav na Hustler TV, Daring!TV i Dorcel TV. Na Playboy kanalu je vjerovatno neki striptiz, ili slikanje.Propolis89 wrote:a kanali za odrasle? ahahhaha xd![]()
I ti si neka pegla, vagas kao da uvodis proturaketni sistem u kucu, a ne IPTV...
Aaaaaaa, sada mi je jasno. Već sam se zabrinuo na šta je Enes prešaozilog wrote: Prije nesto vise od mjesec, "covjek" je izbombardovao LOL temu sa jedno sto pitanja. Na sta mu je LiP odgovorio:Lud i ponosan wrote:Trenutno parovi vode ljubav na Hustler TV, Daring!TV i Dorcel TV. Na Playboy kanalu je vjerovatno neki striptiz, ili slikanje.Propolis89 wrote:a kanali za odrasle? ahahhaha xd![]()
I ti si neka pegla, vagas kao da uvodis proturaketni sistem u kucu, a ne IPTV...
Ne možeš se na to vaditi. Slika jeste kao "mlijeko", tj. koliko može biti kvalitetna. Za BHT i FTV nisu oni krivi.kakaljin wrote: Slika na svim digitalnim kanalima nije kao mljeko cista
Vadis se na to da BHT, FTV nisu dobre slike i da ne zadovoljavaju digitalnu normu slike
Nisam na telefon dostupan 24/7
Ima dosta primjera, i oni to znaju i samo kazes da si nezadovoljan bez obzira dali si potpisao ugovor, samo je uslov izmirena dugovanja do zahtjeva za raskid ugovora

Prije prenosa prvo provjeri kvalitet usluge telefona jer se neki zale da su nedostupni, ali provjeri prije prelaskaIntelinside wrote:Ćaos svima
Treba mi pomoć
Zanima me jedna informacija, pa se nadam da ću dobitni adekvatan odgovor. Imam namjeru da se pretplatim na HS-ov fiksni telefon.Vidjela sam da imaju uslugu 'PRENOS BROJA', tako da želim da zadržim postojeći BH TELEKOM broj. Koja je procedura prenosa broja? Šta trebam da uradim i gdje? Naravno, koji je period potreban da se ta usluga prenosa broja izvrši?
Ako je neko prenio broj u HS, neka mi objasni postupakHvala :*
OK.. Može li neko da kaže lična iskustva sa HS fiksnom telefonijom?kakaljin wrote:Prije prenosa prvo provjeri kvalitet usluge telefona jer se neki zale da su nedostupni, ali provjeri prije prelaskaIntelinside wrote:Ćaos svima
Treba mi pomoć
Zanima me jedna informacija, pa se nadam da ću dobitni adekvatan odgovor. Imam namjeru da se pretplatim na HS-ov fiksni telefon.Vidjela sam da imaju uslugu 'PRENOS BROJA', tako da želim da zadržim postojeći BH TELEKOM broj. Koja je procedura prenosa broja? Šta trebam da uradim i gdje? Naravno, koji je period potreban da se ta usluga prenosa broja izvrši?
Ako je neko prenio broj u HS, neka mi objasni postupakHvala :*
raskid ugovora prije isteka 15 mjeseci se plaća 80 KM..ja danas objedinio kablovsku i internet u ovaj novi paket KID8 sa digitalnom..jasno piše u ugovoru..jastuk1 wrote:Potvrdili su mi da se u paketu trio ne plaća najam. Međutim, isto mi je rečeno da se plaća rani raskid ugovora kroz preostale rate pretplate.
Ja sam prenio broj kod njih. Procedura je ta da se javiš na šalter BH Telecoma i kažeš da hoćeš da preneseš broj. Oni ti daju da ispuniš obrazac. Poslije nekoliko dana te zovu iz BH Telecoma na Malti da dođeš, tamo ti daju račune za dotadašnji period da platiš i potpišeš, onda te sutra ili za dan-dva opet zovu da dođeš po potvrdu da više nemaš dugovanja prema BH Telecomu.Intelinside wrote:OK.. Može li neko da kaže lična iskustva sa HS fiksnom telefonijom?da li mi se isplati uopšte prelaziti kod njih
Jel stvarno tačno da ste većinom nedostupni
)