komeba wrote:Ronaldinho se nije vidio.
Jasmina Duvnjaka treba pred svaku tekmu poslati da dekoncentriše protivničke igrače.
Ronaldinho je jos uvijek u soku nakon jucerasnjeg susreta.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jasmina Duvnjaka treba pred svaku tekmu poslati da dekoncentriše protivničke igrače.

I brazilu nike fuseri kao nama legea ni oni nemaju imena na dresovima heheheBaudelaire wrote:Zahirović i Sejo što prije. Ne možemo više, počeli su i oni igrati napokon.
Ja stvarno ne kontam sta ceka.Baudelaire wrote:Zahirović i Sejo što prije. Ne možemo više, počeli su i oni igrati napokon.
Pa radi toga je uvjek top of the matchEdin H. wrote:Ja stvarno ne kontam sta ceka.Baudelaire wrote:Zahirović i Sejo što prije. Ne možemo više, počeli su i oni igrati napokon.
Dzeko poceo napucavati kao u City-ju
kokuz_sa wrote:ako ne dobijemo Brazil Safet treba podnijeti ostavku![]()
alica.k wrote:Pa radi toga je uvjek top of the matchEdin H. wrote:Ja stvarno ne kontam sta ceka.Baudelaire wrote:Zahirović i Sejo što prije. Ne možemo više, počeli su i oni igrati napokon.
Dzeko poceo napucavati kao u City-ju
Fakat.john fante wrote:kokuz_sa wrote:ako ne dobijemo Brazil Safet treba podnijeti ostavku![]()

evo krenuo jeDigla_da_kreci wrote:Haj dragi Safete osvjezi nas vec jednom sta cekas
menuet wrote: