Gandalf wrote:zlatan je u rangu pelea, mislim u izvaljivanju gluposti kada se usuđuju porediti sa MESSIJEM - i ne samo da se ta dva egocentrika uspoređuju sa njim nego ga još i krkanski omalovažavaju u rangu " 'ta će on "a MESSI koji je veći gospodin naročito od onog plaćenićkog laprdala iz Pariza i kako ih obojicu iskulira, pa ih ni ne spomene nikada niti u jednom intervjuu - što ti je reć' gospodin čovjek, vrhunski sportista i NAJBOLJI IGRAČ U ISTORIJI ovog sporta - peleu vjerovatno MESSI oprosti što svašta priča, star čovjek, senilan, igr'o fudbal u birvaktile vremena kada ofsajd nije ni postojao
, korner tek bili izmislili
pa vjerovatno iz poštovanja prema peleovih 300 godina, neće da mu odbrusi; Ibrahimoviću vjerovatno neće da odbrusi jer kao vrhunski sportista poštuje bivše saigrače, makar oni bili i balkanske barabe iz švedskih baraka - ibrahimović je odličan fudbaler, naravno ni blizu MESSIJA, mada je radi autentičnosti trebao napisati knjigu pod nazivom " ja sam prodana duša plaćenićka i uz to seljačina bahata ", time bi i čitatelje ove šund literature odmah i upozorio na silne komplexe koje mu je nabila institucija fudbala BARCELONA
nama bi balkancima bolan messi bio dobar kad bi šupljir'o bio egocentrik, pakaš ili sl. takvi se ovdje cijene...leo je još uvijek dječak koji se zna radovat' golu, baš kao nekad raja iz FIS -a ili raja koja su igrala na male....