http://sportsport.ba/bh_fudbal/bajic-bi ... ---da/7035PeppermintSA wrote:izjavio je totalnu suprotnost!Korisničkoime wrote:Nemoj njega drug on po svojim riječima čeka poziv reprezentacije RS i dan kad će zaigrati protiv BIH. Mislim da je izjavio nešto u smislu: nije problem što nisam pozivan u reprezentaciju BiH svoj povratak ću imati protiv iste u dresu reprezentacije RS, jedva čekam. Za stopera imaš 2-3 solucije Nadarević možda čak i Jahić obojica oprobani i ne isprobani Cocalić koji igra stalno i prilično dobro - nije u velikom klubu i ligi ali nisu ni ostali. Neko je spominjao i onog momnka iz Rieda ali također ne isproban, mlad s ne tako puno tekmi, nije neki klub ni liga kao i ostali, ali opet ni Zahirović ni Medunjanin nisu u velikim klubovima iako je ruska liga jača od izraelske, grčke i austrijske ni Lulić do juče nije bio u velikom klubu i ligi, Mujdža i dan danas igra slabom klubu ko će biti pametan.PeppermintSA wrote:ja bih zvao Branimira Bajića da popuni mjesto Papca.
Momak igra standardno u Cvajti(čini mi se), poprilično je brz i skočan, tehnički je podosta potkovan i zna igrati lopte. Zatim, iskusan je, što je jako bitno za ovakve utakmice, uvijek je srce ostavljao na terenu u dresu reprezentacije, nije kikser(za razliku od nekih heroja nacije)i, generalno, je odlična solucija. Takođe, igrao je dugo sa Spahićem u štoperskom tandemu, tako da se poznaju. Jebeno je izmišljati nove kombinacije koje nisu uigrane za ovakve utakmice - pogotovo u zadnjem redu!
Mravca ne treba ni pod razno stavljati!
Odbio je igranje za tzv. reprezentaciju RS-a! (tad se šuškalo o tome da će odigrati onu neku miki maus utakmicu)
zato je bio i prekrižen - znali su se talovi, znalo se ko ucjenjuje koga, ko s kime šuruje itd. itd.
Za moju tvrdnju
http://www.bhraja.ca/index.php?option=c ... &Itemid=62
Za tvoju tvrdnju
Ima toga još ali mi se nije tražilo ali očigledno je kako se u nas nekad ne zna ni ko pije ni ko plaća, jbg. ja sam čitao izjave da mu je dosta Ćire i da će igrati za RS i samo za RS ali vidim ima i drugačijih izjava pa sad budi pametan drug ja ne mogu.
Znam samo da im je Misimović začepio gubicu nazvavši to najvećom gluposti koju je ikad čuo i da je BiH jedina reprezentacija za njega, te da se nikada ne bi odazvao na njihov poziv.