Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fixer wrote:Haj ti pogledaj ucinak Messija na poziciji Ronalda od prije par godina i mislim da ce ti se samo odgovoriti. Pa Messi je svjestan razlike istjerao Zlatana, a samo se vi jos pravite slijepi. Sutevi Ronalda ne govore mnogo o onom sto ti tvrdis, nego vise podrzavaju moju tvrdnju. Sa mjesta gdje Ronaldo suta Messi se moze samo dodavat.
Zar je tako mocan ?
A kad ih vec poredis - da li Ronaldo moze i pokusati da u sredini uradi bar jednom, sto MESSI radi svakodnevno .... I tu je, po meni glavna razlika. Jer uvijek i losiji igrac moze opucati sa 25-30 metara po golu, ali ne moze napraviti one bravure kroz protivnicku odbranu.
I oni jesu razliciti igraci, ali kada se sve sabere - dobiju se 4 zlatne lopte za najboljeg igraca .....
Ronaldo ne moze da uradi ono sto moze Messi na CF, ali je Ronaldo na krilu bolji ili u najgoru ruku jednak Messiju. To sto Ronaldo puno suta sa vecih udaljenosti ima za cilj da navuce odbranu. Kad bi Alihodzic pogodio jednu tricu, niko mu ne bi izasao na sljedeci sut. Ronaldo kad bi pogodio svaku desetu, opet bi natjerao odbranu na izlazak. Ronaldovi sutevi su odluka trenera, ne samo Ronalda.
Zlatne, vake nake nagrade ne govore puno. Subjektivna je svaka nagrada, pa i ova. Messi nije istjerao Zlatana jer je ovaj malo zabijao. On je dao ultimatum na poziciju CF.
fixer wrote:Haj ti pogledaj ucinak Messija na poziciji Ronalda od prije par godina i mislim da ce ti se samo odgovoriti. Pa Messi je svjestan razlike istjerao Zlatana, a samo se vi jos pravite slijepi. Sutevi Ronalda ne govore mnogo o onom sto ti tvrdis, nego vise podrzavaju moju tvrdnju. Sa mjesta gdje Ronaldo suta Messi se moze samo dodavat.
Zar je tako mocan ?
A kad ih vec poredis - da li Ronaldo moze i pokusati da u sredini uradi bar jednom, sto MESSI radi svakodnevno .... I tu je, po meni glavna razlika. Jer uvijek i losiji igrac moze opucati sa 25-30 metara po golu, ali ne moze napraviti one bravure kroz protivnicku odbranu.
I oni jesu razliciti igraci, ali kada se sve sabere - dobiju se 4 zlatne lopte za najboljeg igraca .....
Ronaldo ne moze da uradi ono sto moze Messi na CF, ali je Ronaldo na krilu bolji ili u najgoru ruku jednak Messiju. To sto Ronaldo puno suta sa vecih udaljenosti ima za cilj da navuce odbranu. Kad bi Alihodzic pogodio jednu tricu, niko mu ne bi izasao na sljedeci sut. Ronaldo kad bi pogodio svaku desetu, opet bi natjerao odbranu na izlazak. Ronaldovi sutevi su odluka trenera, ne samo Ronalda.
Zlatne, vake nake nagrade ne govore puno. Subjektivna je svaka nagrada, pa i ova. Messi nije istjerao Zlatana jer je ovaj malo zabijao. On je dao ultimatum na poziciju CF.
fixer wrote:Ovo je dijalog. Traze se odgovori, a ne analize licnosti.
Pa i ja sa tobom ucestvujem u dijalogu. I drago mi je ovo sto si naveo Dzevdu
Nije mi bila namjera da te uvrijedim, ako sam rekao da ti je kosarka jaca strana. Nisam rekao da ti je fudbal slaba strana. I tu si jak.
Ako moze prognoza rezultata sada u srijedu ?
Nije mi bila namjera da te uvrijedim, ako sam rekao da ti je kosarka jaca strana. Nisam rekao da ti je fudbal slaba strana. I tu si jak.
Ne volim prognozirat rezultate. Cak nisam sklon ni kladionici
Ne volim prognozirat rezultate. Cak nisam sklon ni kladionici
E vala tu smo slicni. Ni ja ne mogu te kladionice. Nisam se nikada kladio tamo. Nekakvi X, nekakvi hendikepi, iz keca u dvojku, ko ce dati gol, ko ce svirati penal ( ovo cujem od onih koji se klade ) ....
veljaca wrote:
E vala tu smo slicni. Ni ja ne mogu te kladionice. Nisam se nikada kladio tamo. Nekakvi X, nekakvi hendikepi, iz keca u dvojku, ko ce dati gol, ko ce svirati penal ( ovo cujem od onih koji se klade ) ....
A evo prognoziracu rezultat: 1:3
U većini slučajeva bude sudija taj koji svira penal.
veljaca wrote:
A evo prognoziracu rezultat: 1:3
U većini slučajeva bude sudija taj koji svira penal.
Dobar .... i to od njih trojice ( a ponekad i od petorice ) uvijek svira glavni ... jer ima pistaljku ....
Valjda sam trebao napisati: za koga ce svirati penal.
Sociedad hoce u LP, igraju odlicno ove godine bice borba za to 4 mjesto sa Malagom i Valencijom....a ovaj Bilbao pliva kroz citavu sezonu... baš osciliraju toplo-hladno...prije par kola razore Atletico Madrid (drugoplasiranu ekipu Primere) i sad se blamiraju na svom terenu i zasluženo gube u baskijskom derbiju.
Kako pise AS zbog velikog pritiska koji je na njega izvrsio direktor komsije spanjolskog profi nogometa Manuel Díaz Vega, on mu je zamjerio zasto nije pokazao Murinji crveni karton tj. kad je Murinjo cinično tražio zuti-crveni za igraca Raya Lassa, istina da je isto zbog igranja rukom Sergio Ramos dobio zuti-crveni karton..
Paradas Romero je ipak jedini sudija koji je čak dva puta iskljucio Murinja 2010 Kup i 2012 protiv Viljareala u ligi.
Zadnja tekma mu je bila Real Madrid - Rayo.V trebao je da sudi ovaj vikend tekmu Espanyol-Valladolid umjesto njega glavni sudija ce biti Mateu Lahoz.