BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Edin H.

#601 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Edin H. »

JThomas wrote:nas protiv francuske opasno jebe čista fizička snaga, tu nas nema na mapi.

ja bi prije izabrao dvije utakmice sa švedskom ili grčkom nego jednu sa francuskom u parizu, to je sigurno.

Zato se moramo u Francuskoj dobro i perfidno krljati :skoljka: :D
jeza u ledja

#602 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by jeza u ledja »

trcicu trceci wrote:__________________________________________________________________________________________________
uuuu sto je ovaj medunjanin neinteligentan momak...slusam sad interviju, katastrofa
Mislis ne razumije nas najbolje? Kad ga naucis u inostranstvu zvucat ces ko seljacic, jebiga tako je.

On, Begovic, Pjanic, Lulic.

Jedini igrac koji meni djeluje kao ne bas jako inteligentan u intervjuima je onaj jedan koji i izgleda tako na terenu. :zjev:
just principe

#603 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by just principe »

ja nijednom nisam cuo da je rekao "kako se zove" :roll:
jeza u ledja

#604 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by jeza u ledja »

trcicu trceci wrote:
jeza u ledja wrote:
trcicu trceci wrote:__________________________________________________________________________________________________
uuuu sto je ovaj medunjanin neinteligentan momak...slusam sad interviju, katastrofa
Mislis ne razumije nas najbolje? Kad ga naucis u inostranstvu zvucat ces ko seljacic, jebiga tako je.

Jedini igrac koji meni djeluje kao ne bas jako inteligentan u intervjuima je onaj jedan koji i izgleda tako na terenu. :zjev:
mozda si i u pravu... ma ne znam pjanic se vidi da ne zna jezik, i onda brka padeze...ovaj jbg zna opet, ali ponavljanje jedne floskule nekoliko puta, nekako mi para usi
Ma kazem ti to sam vidio vise puta kod ljudi odraslih vani koji su jezik naucili od roditelja ili po kafanama, a ne u skoli. Taj neko ne zna kako zvuci glupo kad govori. Eno imas na sportx2 intervju i sa Begovicem, pa poredi. (meni ovaj "novinar" sto postavlja pitanja zvuci ko veci seljacic)
jeza u ledja

#605 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by jeza u ledja »

just principe wrote:ja nijednom nisam cuo da je rekao "kako se zove" :roll:
Kaze "kazove". :D

Ponovio je 4 puta u 40 sekundi. :D
Baudelaire

#606 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Baudelaire »

Salihović je smiješan sa našim jezikom. Miske ga dobro poznaje, iako je i on rođen vani.
jeza u ledja

#607 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by jeza u ledja »

Baudelaire wrote:Salihović je smiješan sa našim jezikom. Miske ga dobro poznaje, iako je i on rođen vani.
Ja vidis ne mogu se sjetiti intervjua sa njim.

Miske dobar. Vidi se da je gastarbajterska skola. :D
quasar

#608 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by quasar »

Mislim da zapravo samo ne govori nas jezik, gotovo pa nikad. Ibrahimovic bi ti bio kao retard. Ako nista Medo je maher za ove golove sa 20 metara plasiranim loptama. Mislim da je najvise takvih dao. I za njih treba neka inteligencija i brzo razmisljanje.
visocicaguy

#609 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by visocicaguy »

koliko znam imamo 8-9 igraca opterecenih zutim kartonima... ako zarade dupli protiv lux, ne mogu protiv francuske, a ako zarade u parizu parni nema ih u prvoj baraza... zajefrkana situacija :-?

nego, konkretan prijedlog: hajmo svi uplatiti po jedno 50ak KM na francusku... ako pobijedi francuska dobijemo kesh.. ako prodje bosna... niko nece zalit za njima :D
campa_xxx

#610 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by campa_xxx »

Luxembourg

Captain René Peters and Eric Hoffman are missing through injury while 17-year-old Nenad Dragović has been handed his fist call-up for the final qualifying match against Bosnia and Herzegovina. "There were two factors in the decision not to select Hoffmann," explained coach Luc Holtz. "For one, there are his injuries which have been hampering him for several weeks and, I am also of the opinion that he does not have the right attitude at the moment to play for the national team."

Goalkeepers: Jonathan Joubert (F91 Dudelange), Marc Oberweis (AS Jeunesse Esch).

Defenders: Ante Bukvić (FC Differdange 03), Mathias Jänisch (FC Differdange 03), Kim Kintziger (FC Differdange 03), Tom Siebenaler (FC Differdange 03), Guy Blaise (R. Excelsior Virton), Clayton de Sousa (AS Jeunesse Esch), Tom Schnell (CS Fola Esch), Tom Laterza (CS Sedan-Ardennes).

Midfielders: Ben Payal (F91 Dudelange), Gilles Bettmer (FC Differdange 03), Lars Gerson (Kongsvinger IL), Mario Mutsch (FC Sion), Laurent Jans (CS Fola Esch), Charles Lewek (FC Etzella Ettelbruck), Nenad Dragović (Racing FC Union Lëtzebuerg).

Forwards: Daniel Da Mota (F91 Dudelange), Stefano Bensi (F91 Dudelange), Aurélien Joachim (F91 Dudelange).

Ma jaki su nema dalje :mrgreen:
A ovo za Medunjanina...ne mogu da vjerujem da si na osnovu postapalica zakljucio da je momak neinteligentan :-) Kao sto neko rece, na terenu on najbolje pokazuje svoju inteligenciju :wink:
slusaj vamo

#611 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by slusaj vamo »

Medo je vrlo inteligentan momak, samo sto malo zaplice jezikom, ko i Begovic, Pjanic itd.
SaPnA

#612 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by SaPnA »

visocicaguy wrote:koliko znam imamo 8-9 igraca opterecenih zutim kartonima... ako zarade dupli protiv lux, ne mogu protiv francuske, a ako zarade u parizu parni nema ih u prvoj baraza... zajefrkana situacija :-?

nego, konkretan prijedlog: hajmo svi uplatiti po jedno 50ak KM na francusku... ako pobijedi francuska dobijemo kesh.. ako prodje bosna... niko nece zalit za njima :D
najbolja taktika i sigurno dobitna :thumbup: :thumbup:
slusaj vamo

#613 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by slusaj vamo »

BHF_Manijak wrote:Ne kazem, ne treba jos razmisljati o Francuzima, treba dobit ove amatere, ali koliko se i kako ovdje pise covjek bi pomislio sa Svabama igramo jebo te a ne sa Luksemburgom, daj ba ljudi opusteno, zavalit cemo im tri gola u prvih pola, rijesit pitanje pobjednika u lagano utakmicu privest kraju, jer mi smo BOSNA oni su LUKSEMBURG, mi imamo Dzeku, Ibisevica, Misimovica, Begovica, Hasagica, Lulica, Mujdzu....oni nemaju nikoga, to je to!
Ovako se i Francuzi garant tjese. :D
BHanibal

#614 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHanibal »

quasar wrote:
Mislim da zapravo samo ne govori nas jezik, gotovo pa nikad. Ibrahimovic bi ti bio kao retard. Ako nista Medo je maher za ove golove sa 20 metara plasiranim loptama. Mislim da je najvise takvih dao. I za njih treba neka inteligencija i brzo razmisljanje.

i sta sad svi pametni a ovi momci sto su imali precih stvari od naseg jezika...mi smo kolijevka civilizacije i svijet propada zato sto ne znaju nas jezik! Vece gluposti nisam cuo jer ja imam rodjake u americi koji slabo govore nas jezik ali zato komuniciramo na engleskom i ne vidim nikakav problem. Jezik je za komunikaciju a ne kako bi bio faca i furao se sto zna nas jezik. Koliko vas govori tecno engleski ili neki drugi jezik?
SaPnA

#615 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by SaPnA »

trcicu trceci wrote:
quasar wrote:
ako nista selektor treba odrediti igrace koji znaju dobro jezik da samo oni govore za stampu...ne znam tu je spahic dobar, neko rece vedo, misimovic, dzeko...ove ostale brate neka igraju i to je to...bezveze gube ugled samo
nerazumijem kako moze izgubit ugled sto nezna bas najbolje jezik, bezveze lupas
slusaj vamo

#616 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by slusaj vamo »

jeza u ledja wrote:

Virtuoz sa Poljuda? :D
BHF_Manijak

#617 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

Baudelaire wrote:Salihović je smiješan sa našim jezikom. Miske ga dobro poznaje, iako je i on rođen vani.
Salihovic je fakat kritican, govori onim seljackim moRe, ne moRe, njiha, tude itd... :mrgreen: Ali razumijem momka, tamo otiso jako mlad, kod kuce iako se pricao bosanski jezik to vjerovatno nije bio gramaticki ispravan vec kolokvijalni, tako da momka nije imo ko nauciti, ali smijesno zvuci sto jest jest! :mrgreen:
Pjanic je dobar kakav je bio kad je tek dosao u repku, vidi se da i njemu znace ova okupljanja sto se jezika tice, tako da ce se vjerovatno i Beg i Medunjanin popraviti! :mrgreen:
jeza u ledja

#618 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by jeza u ledja »

slusaj vamo wrote: Virtuoz sa Poljuda? :D
Ne, jedan koji bas izgleda izgubljen u vremenu i prostoru. :D
slusaj vamo

#619 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by slusaj vamo »

trcicu trceci wrote:
SaPnA wrote:
trcicu trceci wrote:[quote="quasar"
ako nista selektor treba odrediti igrace koji znaju dobro jezik da samo oni govore za stampu...ne znam tu je spahic dobar, neko rece vedo, misimovic, dzeko...ove ostale brate neka igraju i to je to...bezveze gube ugled samo
nerazumijem kako moze izgubit ugled sto nezna bas najbolje jezik, bezveze lupas
kako ti kazes :wink:[/quote]

I, sta si tacno time dokazao?
slusaj vamo

#620 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by slusaj vamo »

jeza u ledja wrote:
Ima takvih vise, i na klupi. :D
simonese

#621 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by simonese »

slusaj vamo wrote:
jeza u ledja wrote:
Ima takvih vise, i na klupi. :D
Maletic
campa_xxx

Post by campa_xxx »

Zuti kartoni

Bosna i Hercegovina
Sejad Salihović 1
Semir Štilić 1
Saša Papac 1
Adnan Zahirović 1
Adnan Mravac 1
Boris Pandža 1
Senijad Ibričić 1
Vedad Ibišević 1
Elvir Rahimić 1
Senad Lulić 1

Francuska
Mathieu Valbuena 1
Alou Diarra 1
Yann M'Vila 1
Philippe Mexès 1
Bacary Sagna 1
Last edited by campa_xxx on 04/10/2011 21:44, edited 1 time in total.
Riddle

#623 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Riddle »

Valbuena ima fine sanse za parni karton protiv Albanaca.
mikogoago

#624 Re:

Post by mikogoago »

campa_xxx wrote:Zuti kartoni

Bosna i Hercegovina
Sejad Salihović 1
Semir Štilić 1
Saša Papac 1
Adnan Zahirović 1
Adnan Mravac 1
Boris Pandža 1
Senijad Ibričić 1
Vedad Ibišević 1
Elvir Rahimić 1
Senad Lulić 1

Francuska
Mathieu Valbuena 1
Alou Diarra 1
Philippe Mexès 1
Bacary Sagna 1
Jel moguce da nema Spahica :?: :shock:
Last edited by mikogoago on 04/10/2011 21:43, edited 1 time in total.
BHanibal

#625 Re:

Post by BHanibal »

campa_xxx wrote:Zuti kartoni

Bosna i Hercegovina
Sejad Salihović 1
Semir Štilić 1
Saša Papac 1
Adnan Zahirović 1
Adnan Mravac 1
Boris Pandža 1
Senijad Ibričić 1
Vedad Ibišević 1
Elvir Rahimić 1
Senad Lulić 1

Francuska
Mathieu Valbuena 1
Alou Diarra 1
Philippe Mexès 1
Bacary Sagna 1

kad bi valbuena dobio drugi zuti kako bi na odgovaralo jer previse brz za nase igrace
Locked