JThomas wrote:nas protiv francuske opasno jebe čista fizička snaga, tu nas nema na mapi.
ja bi prije izabrao dvije utakmice sa švedskom ili grčkom nego jednu sa francuskom u parizu, to je sigurno.
Zato se moramo u Francuskoj dobro i perfidno krljati
Moderators: Charuga, Tomahawk11
JThomas wrote:nas protiv francuske opasno jebe čista fizička snaga, tu nas nema na mapi.
ja bi prije izabrao dvije utakmice sa švedskom ili grčkom nego jednu sa francuskom u parizu, to je sigurno.
Mislis ne razumije nas najbolje? Kad ga naucis u inostranstvu zvucat ces ko seljacic, jebiga tako je.trcicu trceci wrote:__________________________________________________________________________________________________
uuuu sto je ovaj medunjanin neinteligentan momak...slusam sad interviju, katastrofa
Ma kazem ti to sam vidio vise puta kod ljudi odraslih vani koji su jezik naucili od roditelja ili po kafanama, a ne u skoli. Taj neko ne zna kako zvuci glupo kad govori. Eno imas na sportx2 intervju i sa Begovicem, pa poredi. (meni ovaj "novinar" sto postavlja pitanja zvuci ko veci seljacic)trcicu trceci wrote:mozda si i u pravu... ma ne znam pjanic se vidi da ne zna jezik, i onda brka padeze...ovaj jbg zna opet, ali ponavljanje jedne floskule nekoliko puta, nekako mi para usijeza u ledja wrote:Mislis ne razumije nas najbolje? Kad ga naucis u inostranstvu zvucat ces ko seljacic, jebiga tako je.trcicu trceci wrote:__________________________________________________________________________________________________
uuuu sto je ovaj medunjanin neinteligentan momak...slusam sad interviju, katastrofa
On, Begovic, Pjanic, Lulic.
Jedini igrac koji meni djeluje kao ne bas jako inteligentan u intervjuima je onaj jedan koji i izgleda tako na terenu.
Kaze "kazove".just principe wrote:ja nijednom nisam cuo da je rekao "kako se zove"
Ja vidis ne mogu se sjetiti intervjua sa njim.Baudelaire wrote:Salihović je smiješan sa našim jezikom. Miske ga dobro poznaje, iako je i on rođen vani.
Mislim da zapravo samo ne govori nas jezik, gotovo pa nikad. Ibrahimovic bi ti bio kao retard. Ako nista Medo je maher za ove golove sa 20 metara plasiranim loptama. Mislim da je najvise takvih dao. I za njih treba neka inteligencija i brzo razmisljanje.trcicu trceci wrote:__________________________________________________________________________________________________
Medo je vrlo inteligentan momak, samo sto malo zaplice jezikom, ko i Begovic, Pjanic itd.trcicu trceci wrote:__________________________________________________________________________________________________
najbolja taktika i sigurno dobitnavisocicaguy wrote:koliko znam imamo 8-9 igraca opterecenih zutim kartonima... ako zarade dupli protiv lux, ne mogu protiv francuske, a ako zarade u parizu parni nema ih u prvoj baraza... zajefrkana situacija![]()
nego, konkretan prijedlog: hajmo svi uplatiti po jedno 50ak KM na francusku... ako pobijedi francuska dobijemo kesh.. ako prodje bosna... niko nece zalit za njima
Ovako se i Francuzi garant tjese.BHF_Manijak wrote:Ne kazem, ne treba jos razmisljati o Francuzima, treba dobit ove amatere, ali koliko se i kako ovdje pise covjek bi pomislio sa Svabama igramo jebo te a ne sa Luksemburgom, daj ba ljudi opusteno, zavalit cemo im tri gola u prvih pola, rijesit pitanje pobjednika u lagano utakmicu privest kraju, jer mi smo BOSNA oni su LUKSEMBURG, mi imamo Dzeku, Ibisevica, Misimovica, Begovica, Hasagica, Lulica, Mujdzu....oni nemaju nikoga, to je to!
quasar wrote:Mislim da zapravo samo ne govori nas jezik, gotovo pa nikad. Ibrahimovic bi ti bio kao retard. Ako nista Medo je maher za ove golove sa 20 metara plasiranim loptama. Mislim da je najvise takvih dao. I za njih treba neka inteligencija i brzo razmisljanje.trcicu trceci wrote:__________________________________________________________________________________________________
nerazumijem kako moze izgubit ugled sto nezna bas najbolje jezik, bezveze lupastrcicu trceci wrote:ako nista selektor treba odrediti igrace koji znaju dobro jezik da samo oni govore za stampu...ne znam tu je spahic dobar, neko rece vedo, misimovic, dzeko...ove ostale brate neka igraju i to je to...bezveze gube ugled samoquasar wrote:Mislim da zapravo samo ne govori nas jezik, gotovo pa nikad. Ibrahimovic bi ti bio kao retard. Ako nista Medo je maher za ove golove sa 20 metara plasiranim loptama. Mislim da je najvise takvih dao. I za njih treba neka inteligencija i brzo razmisljanje.trcicu trceci wrote:__________________________________________________________________________________________________
Virtuoz sa Poljuda?jeza u ledja wrote:Mislis ne razumije nas najbolje? Kad ga naucis u inostranstvu zvucat ces ko seljacic, jebiga tako je.trcicu trceci wrote:__________________________________________________________________________________________________
On, Begovic, Pjanic, Lulic.
Jedini igrac koji meni djeluje kao ne bas jako inteligentan u intervjuima je onaj jedan koji i izgleda tako na terenu.
Salihovic je fakat kritican, govori onim seljackim moRe, ne moRe, njiha, tude itd...Baudelaire wrote:Salihović je smiješan sa našim jezikom. Miske ga dobro poznaje, iako je i on rođen vani.
Ne, jedan koji bas izgleda izgubljen u vremenu i prostoru.slusaj vamo wrote: Virtuoz sa Poljuda?
kako ti kazestrcicu trceci wrote:nerazumijem kako moze izgubit ugled sto nezna bas najbolje jezik, bezveze lupasSaPnA wrote:ako nista selektor treba odrediti igrace koji znaju dobro jezik da samo oni govore za stampu...ne znam tu je spahic dobar, neko rece vedo, misimovic, dzeko...ove ostale brate neka igraju i to je to...bezveze gube ugled samotrcicu trceci wrote:[quote="quasar"
Mislim da zapravo samo ne govori nas jezik, gotovo pa nikad. Ibrahimovic bi ti bio kao retard. Ako nista Medo je maher za ove golove sa 20 metara plasiranim loptama. Mislim da je najvise takvih dao. I za njih treba neka inteligencija i brzo razmisljanje.
Ima takvih vise, i na klupi.jeza u ledja wrote:Ne, jedan koji bas izgleda izgubljen u vremenu i prostoru.slusaj vamo wrote: Virtuoz sa Poljuda?
Maleticslusaj vamo wrote:Ima takvih vise, i na klupi.jeza u ledja wrote:Ne, jedan koji bas izgleda izgubljen u vremenu i prostoru.slusaj vamo wrote: Virtuoz sa Poljuda?
Jel moguce da nema Spahicacampa_xxx wrote:Zuti kartoni
Bosna i Hercegovina
Sejad Salihović 1
Semir Štilić 1
Saša Papac 1
Adnan Zahirović 1
Adnan Mravac 1
Boris Pandža 1
Senijad Ibričić 1
Vedad Ibišević 1
Elvir Rahimić 1
Senad Lulić 1