Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Mercy

#601 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Mercy »

Huh... ovo me je podsjetilo na jednu pricu iz druge ruke. Prica meni jaran... sjedi on u nekom kaficu, neki par sjedi sto pored njega. Lik u neka doba ustaje, odlazi u wc... vraca se nakon izvjesnog vremena i sjedajuci, svojoj ljepsoj polovini, izjavljuje "da samo znas kako sam se dobro... posr'o". :shock:

Navodno je jos pricao o tome sta je sve jeo, o "mirisu", pa i "kolicini" spominjuci "dobru lopatu"... i, ma i ovo je sasvim dovoljno. :cry:

Pitam ja... sta cura na to. Kaze cura... :-)[/quote]

hahahaahhahaahha :lol: Oj sto me nasmija! :-D
Repetitor

#602 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Repetitor »

Nafatala mene neka ''dama'' preko neta,a inače je dotična trenutno nastanjena u SWE,profesorica ne znam tamo čega...
Elem nejse dolazi ona u Sarajevo,haj ugovara ona sa mnom da izađemo kad mognem sa njom na fuka,da se upoznamo ono face to face jer dosta je tipkanja bilo,a njoj treba neko onako fin i naočit dečko koji nije zainteresovan za avanturistički sex već za ozbiljne veze,koji je sposoban napraviti bar 5-tero djece i tako to...Uglavnom smunta ona mene da se mi nađemo,a ja svakako od dosade ne znam šta ću pa kontam ''haj da ubijem sat-dva'' šupljirajući.
I dođem ja na dogovoreno mjesto u dogovoreno vrijeme,zvoni meni mobitel,javim se ja,meni glas s druge strane veli :'' haj 'vamo u mrak,pa ćemo se dogovoriti šta dalje'' :cry: :?: Meni ono upitnik se pojavio iznad glave,svašta nešto kontam,kakva je to dilajla da me iz mraka odnekud viri, da me kakvi pederi ne zaganjaju pa da ne ode gu.ica na pazar,al haj šta ću smognem ja snage i uputim se ''u mrak'' gdje me ''dama'' pozvala(nije baš toliki mrak već manje osvjetljeno mjesto u sjenci jedne zgrade al eto).
Dođem tamo,fakat stoji neka osoba,liči na žensko ali nije to ta sa slika koje mi je slala,niti ona što je gledah preko cam,pružim ja njoj ruku da se pozdravimo,ona je safata i ono ko grlila bi se i cmakala ko rod najrođeniji.Kontam neka hvala :run: Vidim ja u samom startu da je zajeb žešći ali šta ću sad.
Haj dogovorimo se tu u par riječi i odemo u obližnji kafić da popijemo šta,da promuhabetimo koju.Uđemo unutra,tek pri svjetlu vidim kod dame brkovi ko u Strmoglavog Badže iz crtanog filma.
Image
Obučena ko Pipi Duga Čarapa.Ja se automatski sjePo :shock: Sve nekako imam osjećaj da svi u nas bulje,pa me nekako počinje stid biti.Naručili mi što smo naručili,dolazi konobarica i donosi narudžbu,u tom trenutku dama iz torbe vadi ni manje ni više nego vidno prljavu bijelu sportsku čarapu,2 teniska reketa izvezena na čarapi,i iz iste vadi mobitel(dobro sam zapamtio da je bio LG Chocolate) i sva sretna na sav glas:''ovo je kod nas sada u modi,ove čarape ali da se koriste za futrole''... :mrgreen:

Raja se počeše došaptavati,pogledi počeše sjevati ka našem stolu,počeše gurkanja ispod stola u fazonu 'e 'divi ono'',a ja samo u sebi želim- otvori se zemljo da propadnem od stida :skoljka: :run:

Moramo rekoh ići,stomak me iznenada zaboli,nešto sam ružno pojeo,izvini...Platim ceh i zanogetam se koliko su me noge nosile...Kasnije me zvala da ponovimo izlazak,a ja bježao od nje ko đavo od krsta :run:

Danas je ta dama sretno udata i ima kažu mali vagon djece :lol:

Kunem vam se evo o ovakvoj se čarapi radilo:
Image
Ridjobrki

#603 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

Ču' Strmoglavi Badža... 'Ti ga Badža malo strmoglavi, a? :x :x :x
Repetitor

#604 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Repetitor »

Ridjobrki wrote:Ču' Strmoglavi Badža... 'Ti ga Badža malo strmoglavi, a? :x :x :x
Pa nisam baš želio da vrijeđam tvoje brkove...koji su u usporedbi sa dotičnom damom ustvari brčići... :lol: :thumbup:
nevidljiva_
Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........

#605 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nevidljiva_ »

ne mogu vas sve upratiti, a ne bih da propustim neku epizodu :mrgreen: :oops:
alenalena

#606 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alenalena »

Ridjoooooo :D sjecas se ti onog naseg sastanka? :D :D
stachu

#607 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by stachu »

Ridjobrki wrote:Ču' Strmoglavi Badža... 'Ti ga Badža malo strmoglavi, a? :x :x :x
Si vidio sta ti rece... :lol:
Ridjobrki

#608 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

alenalena wrote:Ridjoooooo :D sjecas se ti onog naseg sastanka? :D :D
Sigurno se sjećam ali praviću se da ne znam o čemu je riječ pa ću ti dopustiti da me pokušaš provaliti.

:lol: :lol: :lol:
todd_smith

#609 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by todd_smith »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

male_okice wrote:
medaaa wrote:tri put sam pocela pisat, pa odustanem :D helem...

Dosla ja tek na fax 2000, iz provincije :D , sa cimerkom S zivjela na Pofalicima. U to vrijeme Pofalici bili studentsko naselje i brzo ti mi tu upoznamo jos 2 cure A, Dz i D.
Jedne subote bila s nekim drustvom na kafama u gradu i kasno ja kuci krenem, iza 23:40- zadnji tramvaj haman-za taksija se nema, naraFno. Izlazim ja na Pofalicima i trebam sad onim pravcem gore u Humsku. Iz tramvaja izadjose 3 lika ispred mene i sve se okrecu, komentarisu i zastajkuju. Jooooooooooooj, meni prpa, sta kako... i predjem ja na drugu stranu i lagano. Kad komentarisu oni, glasno skroz(nigdje nikog, ni pjesaka ni auta, pohladno-novembar):
'Vidi ba ona cura sama, ide gore na Pofalice. Pusticemo je do nadvoznjaka, a onda gore je nasa.' Ja se tresem ko Banja Luka. Nit ja imam mobitel, nit nesto love za taksi, nit koga u blizini, ma nista!!! Kad nastavise oni :' Uzecemo joj svu lovu, i onda je sredit', kaze drugi :' Ma bolje je upratit gdje i s kim stanuje, ovdje je ona nova, pa nek nikad ne zna kad cemo je sacekat!'
Ja se ukopala. Sjela na onu stanicu autobusku, i kontam sta cu, gdje cu; nekog sacekat, pitat gdje je policija il nesto... izbezumljena! Kad dobacuju oni:'Dzaba ti tu sjedis, nema sad autobusa nikakvih... ti moras ispod nadvoznjaka, to je jedini put!' Pogledam ja, benzinska! Odem kupim tlf karticu i nazovem ove cure, tacnije D, jer je jedina ona imala mobitel. Sve im ispricam i zamolim ih da dodju po mene, odmah, i nek pokupe i moju cimerku usput...(one su kod plavog granapa bile, a mi kod FDS-a).
U medjuvrmenu, momci otisli prema nadvoznjaku, a ja cekam kod pumpe. Onim na pumpi nit sta govorim, nit je njima sta jasno. Kad dolaze ove cure... meni svanulo. A i one se prepale, ponijele jadnice nozeve kuhinjske. :lol: Pogledam kod jedne, rezbrasti :roll: Puknemo se tu smijat od muke. :-)
I krenemo mi lagano gore, sve je u meni umrlo kod nadvoznjaka... :-? One me ubjedjuju da nisu nikog usput srele, al jok! Sedam dana iz kuce nisam nosa promolila, samo jednom otisla na predavanje i to s cimerkom do faxa, nazad sama-taxijem... U granap nisam mogla... :sad:

sad se vec pitate a gdje je ovdje date

Proslo od toga desetak dana, dodje nama Dz i veli meni da je jedan njen kolega s faxa vidio nas dvije u Merkatoru nekad, i ko ja mu se pravo svidjela i hajd ko on bi samnom na kafu... Ma meni se ne ide nikud, jos me drzi... i nagovore ti one mene, te ti ja s Dz odem i nadjemo se s tim likom... u po bijela dana, naraFno! Njoj kao nesto iskrslo, ode ona, ima obaveza...
Ja ostanem, lik extra, smijeh do suza... i onako i fin, i zgodan... ma sasvim oki...meni pravo sjelo malo zeze i da se opustim od one traume... i dodje prica do toga gdje ja zivim ovdje u Sa, i tako ja velim na Pofalicima gore... kad veli lik:' Imam ja gore neke raje, nedavno bio kod njih... Joj jesmo se ismijali, tu noc neku curu isprepadali. Vracala se ona sama odnekud i mi joj dobacivali da cemo je docekat gore kod mosta, da je gotova...' Valja se on od smijeha! Ja mislim da sam bila zelenija od ovog smaje :mrgreen: :mrgreen: i da sam u sekundi izgovarala po 7-8 rijeci, i da je u narednhi 5 minuta bio spomenut veci dio njegove familije i sljedecih pokoljenja... tresem se ja, ma place mi se!!
Tek nakon par minuta lik skonta o cemu ja, ost'o :shock: poceo se izvinjavat, kao sve je zeza, oni to nekad tako :x :x :x
manijaci jedni, ja sebi ne mogu doci...

i ne trebam dalje spominat, da nista nije bilo...vidjala sam ga par puta, uvijek se ono nasmijesi i gleda prvi pozdravit... i sad mi muka kad se sjetim...
sorry na velkom uvodu, al mi je to fakat trauma...
ako je neko odavdje bio neki od aktera :x :x :evil:
je***e ako ovo trebala biti sala imaju bolestan smisao za humor trebala si ga spucati necim jos na kraju. Fakat konji!
:lol: :lol: :lol: :lol:

ma daj, nije moguce da sam se samo ja ovome smijao :lol: :lol: :lol:
alenalena

#610 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alenalena »

Ridjobrki wrote:
Sigurno se sjećam ali praviću se da ne znam o čemu je riječ pa ću ti dopustiti da me pokušaš provaliti.

ma to ja samo da provjerim da li se ti sjecas :p... tako da nejma potrebe za provaljivanjem :p
pod je davno provaljen :lol: :lol: :lol:
Ridjobrki

#611 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

alenalena wrote:
Ridjobrki wrote:

ma to ja samo da provjerim da li se ti sjecas :p... tako da nejma potrebe za provaljivanjem :p
pod je davno provaljen :lol: :lol: :lol:
Ma samo ti piši, sad narod zanima. Ne bude li neko vjerov'o evo ja unaprijed sve potvrđujem! :-D

(btw, nemoj pretjerivati, pod je bio oštećen prije nas)
Zoya

#612 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zoya »

E sad ce oni da osvjeze memoriju preko pp-a :lol: A mogli ste i javno :oops: :D
Ridjobrki

#613 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

Zoya wrote:E sad ce oni da osvjeze memoriju preko pp-a :lol: A mogli ste i javno :oops: :D
Ženo, ti to iz zasjede vrebaš? :lol:
Strpljiva

#614 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Strpljiva »

@Repetitir
Na ovoj temi se opuštam i ne razbijam puno glavom je l' tačno ili ne, samo da me zabavi. Ali tvoja mi puna propusta. Stavio si akcenat na čarapu, a pita li je bar ko si ti, nisi ona sa slike, ona koju sam gledao na webcam?
Zoya

#615 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zoya »

Ridjobrki wrote:
Zoya wrote:E sad ce oni da osvjeze memoriju preko pp-a :lol: A mogli ste i javno :oops: :D
Nemoj da napisem nas prvi dejt ovdje 8-) :D
Ridjobrki

#616 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

Repetitor wrote: Kunem vam se evo o ovakvoj se čarapi radilo:
Image
Šta ti je Švedska... A ja svoj mob još u ovom nosim:

Image

:roll:
alenalena

#617 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alenalena »

Ridjobrki wrote:
Image

Image

pa bas da ti mob ne ozebe :p i ne nahladi se :lol: :lol:
Ridjobrki

#618 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

Zoya wrote:
Ridjobrki wrote:
Nemoj da napisem nas prvi dejt ovdje 8-) :D
To smo rekli unučićima pričati ali daćemo im link na temu. :wink:
Mercy

#619 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Mercy »

Ridjobrki wrote:
Image

Image

aaaaaaaaaaaaahahahaahahah :lol: :thumbup:
Zoya

#620 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zoya »

:lol: :lol:
AdNaN88

#621 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by AdNaN88 »

Čini mi se da je bilo u martu ove godine, idem ulicom uzimam mobitel, uzimam tiket iz kladionice, gledam, prelazim preko ulice, kako vraćam telefon u džep vidim curu pogledam slučajno gore na zgradu vidim curu kako stoji na balkonu, al znaš kako stoji, samo peškir ima na sebi, isto ko da hoće da me zovne gore ba ćoeće. Ufati vako peškir valjda joj vjetar to i ode peškir. Aa Aa Aa na po glasa joj puce ... stade joj glas onaj ... na po sprata stade joj glas.
Brate ispod bilo neko auto i kad sam vidio da je pao peškir reko gotovo sad ce je svi vidjeti.

Govorim ba ljudima zovite nekog, dajte joj nesto da obuce ne mogu da vjerujem niko nece da da. Niko ne vjeruje što je najgore, odem dole ćovjeće govorim onome šošonu sto čuva zgradu reko aj majke ti bolan idi skliznuo curi peškir ... on konta ja ga zajebajem ba .... skliznuo djevojci peškir ja licno vidio kad je vjetar puhnuo i odnio peskir, kaze on meni kae hajd daj ba nemoj me zajebavat ... haj molim te trk samnom i ja ga ufatim vako za ruku i ???nk?? i gore trči ma nemogu da vjerujem, kontam sad cu uzeti broj i vratiti joj peškir, pokucam na vrata kad otvori ona. A znas kako izgleda, glava joj raspad sistema, kosa nikakva ko da je sa drugog svijeta, poželio sam da nikad nisam otišao vratiti peškir, a ja.
nevidljiva_
Location: tamo gdje snovi postaju stvarnost, gdje mašta nema granica, a zvijezde mogu da se dohvate........

#622 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by nevidljiva_ »

AdNaN88 wrote:Čini mi se da je bilo u martu ove godine, idem ulicom uzimam mobitel, uzimam tiket iz kladionice, gledam, prelazim preko ulice, kako vraćam telefon u džep vidim curu pogledam slučajno gore na zgradu vidim curu kako stoji na balkonu, al znaš kako stoji, samo peškir ima na sebi, isto ko da hoće da me zovne gore ba ćoeće. Ufati vako peškir valjda joj vjetar to i ode peškir. Aa Aa Aa na po glasa joj puce ... stade joj glas onaj ... na po sprata stade joj glas.
Brate ispod bilo neko auto i kad sam vidio da je pao peškir reko gotovo sad ce je svi vidjeti.

Govorim ba ljudima zovite nekog, dajte joj nesto da obuce ne mogu da vjerujem niko nece da da. Niko ne vjeruje što je najgore, odem dole ćovjeće govorim onome šošonu sto čuva zgradu reko aj majke ti bolan idi skliznuo curi peškir ... on konta ja ga zajebajem ba .... skliznuo djevojci peškir ja licno vidio kad je vjetar puhnuo i odnio peskir, kaze on meni kae hajd daj ba nemoj me zajebavat ... haj molim te trk samnom i ja ga ufatim vako za ruku i ???nk?? i gore trči ma nemogu da vjerujem, kontam sad cu uzeti broj i vratiti joj peškir, pokucam na vrata kad otvori ona. A znas kako izgleda, glava joj raspad sistema, kosa nikakva ko da je sa drugog svijeta, poželio sam da nikad nisam otišao vratiti peškir, a ja.
ma, šta fali što si vratio peškir........ :mrgreen:
Repetitor

#623 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Repetitor »

Strpljiva wrote:@Repetitir
Na ovoj temi se opuštam i ne razbijam puno glavom je l' tačno ili ne, samo da me zabavi. Ali tvoja mi puna propusta. Stavio si akcenat na čarapu, a pita li je bar ko si ti, nisi ona sa slike, ona koju sam gledao na webcam?
Photoshop i BIC čine čuda na daljinu...valjda
O'zone
Globalni moderator

#624 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by O'zone »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

OOOOOOOOOOO!! Majko stomak me zaboli zamislio sam @Ridjobrkog u mraku govori "mali haj mal' vamo da ti čiko da bonu"
Strpljiva

#625 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Strpljiva »

O'zone wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

OOOOOOOOOOO!! Majko stomak me zaboli zamislio sam @Ridjobrkog u mraku govori "mali haj mal' vamo da ti čiko da bonu"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply