PS: I nije fino biti tako drzak prema nekome koga i ne poznajes, prema nekome koga samo citas Mersy.
To nije cool, nije cak ni smijesno, cak ni dozu sarkazma ne posjeduje da bi bilo barem eto sarkasticno.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ne razumijem ja tebe pogrešno, nego mi pričamo o različitim stvarima. Naravno da je u partnerskom odnosu princip give some-take some nužan.detroit-mercy wrote:Mozda me pogresno razumijes ali u zivotu i ljubavi se svodi na ono da bi dobio nesto moras i nesto dati zauzvratLoulou wrote:I još da nauči frekvenciju glasa podesit dok prepušta inicijativu...gdje bi joj bio krajdetroit-mercy wrote:Ma mi muski smo ti so simple, samo treba znati sa nama. Ove danasnje trebe nece da slusaju. Lagano prepustis covjeku incijativu da on misli da je po njegovo a ono ionako sve bude po tvom
.
A one odma pocnu udarati u glavu, ma neces ti meni ovo i ono, ja sam njemu odmah rekla ovo i ono i sta treba i kako ne treba.
I onda kukaju kako ne mogu nikog naci, dovoljno je samo malo spustiti gard, ne valja kada se previsoko drzi
![]()
Što bi vanilla rekla, aplaudrat' ću iz gledališta.. Mnoge osobe danas smatraju da ako malo popustim gard, upss kapitlirao sam.
Neka zamišljena hanuma i ko biva njihov tolerantni odnos...PalaSa Marsa wrote:Suplja je to Mersy, osjeti se to dovde.
PS: I nije fino biti tako drzak prema nekome koga i ne poznajes, prema nekome koga samo citas Mersy.
To nije cool, nije cak ni smijesno, cak ni dozu sarkazma ne posjeduje da bi bilo barem eto sarkasticno.
Ma suplja. Ni najlon mu nije ravan.lady marmalade wrote:Neka zamišljena hanuma i ko biva njihov tolerantni odnos...PalaSa Marsa wrote:Suplja je to Mersy, osjeti se to dovde.
To nije cool, nije cak ni smijesno, cak ni dozu sarkazma ne posjeduje da bi bilo barem eto sarkasticno.![]()
..a on napaljen, malo je rec...samo bi povaljiv'o...a drugima prica...![]()
jao šifri...
PalaSa Marsa wrote:Ma suplja. Ni najlon mu nije ravan.lady marmalade wrote:Neka zamišljena hanuma i ko biva njihov tolerantni odnos...PalaSa Marsa wrote:Suplja je to Mersy, osjeti se to dovde.
To nije cool, nije cak ni smijesno, cak ni dozu sarkazma ne posjeduje da bi bilo barem eto sarkasticno.![]()
jao šifri...
dječak sa šibicama wrote:Uglavnom, zakljucak je da su zene suvise emancipovane, sve je manje treba a sve vise samosvjesnih zena, i sve manje padaju na provincijske upadice i fazone, sve ih je teze impresionirati, sve su zahtjevnije i zahtjevnije, ocekuju cak i da muskarac ima razumijevanja prema njoj, bozemeprosti cak bi se nekada samo grlile cijelu noc bez sexa, balkancero macho frajeri su zbunjeni, alarmi im zvone din don, ali oni ne mogu ih cuti, jer voda im je usla u usi.
pa i ja sam nagodnaPalaSa Marsa wrote: Ja mislim da je tu ipak pao neki sporazum.DemokraCija, ka'em ja vama.
Ridjobrki wrote:Ma jok, ja sam suviše neozbiljan za ove stvari. Ovo je thin ice, što bi rek'o američki narod. A znate vi i bez mene zagužvati, nije da ne znate...
plain vanilla wrote:pa i ja sam nagodnaPalaSa Marsa wrote: Ja mislim da je tu ipak pao neki sporazum.DemokraCija, ka'em ja vama.
moze gledat il' mene il' pepeljaru, pa bujrum nek bira![]()
Naravno da je suplja, nakon devet godina vezePalaSa Marsa wrote:Ma suplja. Ni najlon mu nije ravan.lady marmalade wrote:Neka zamišljena hanuma i ko biva njihov tolerantni odnos...PalaSa Marsa wrote:Suplja je to Mersy, osjeti se to dovde.
jao šifri...
Nasjediti ces se ti na ovom forumu jos dosta vremenaplain vanilla wrote:pa i ja sam nagodnaPalaSa Marsa wrote: Ja mislim da je tu ipak pao neki sporazum.DemokraCija, ka'em ja vama.
Naravno da je suplja, nakon devet godina veze, dvoje dijece, toliko toga pregrmljenog i dobrog i loseg, vise dobrog nego loseg
. I ko ti to kaze, osobe koje lamentiraju nad samim sobom i tvrde kako ne mogu da nadju partnera koji bi im odgovaro
.
Pa za takve ce naravno biti supljak, jer ne mogu skontati da ima osoba kojima je dobro u vezi, da se ne zamaraju glupostima kao sto je ljubomora, da se mogu zezati
![]()
Hebiga, moja je suplja a vasa nije, medjutim razlika izmedju moje suplje i vase suplje je sto za nekih sat i po ja brisem sa posla, vozim djecu kod hanuminih pa nas dvoje izlazimo, Cetvrtak je vece, tradicionalni izlazak. Vasa suplja se svodi na lupanje po tastaturi i tjesenje kako je tesko naci ikoga u danasnjem svijetu
.
Sad cija je suplja, ne znam na pametnim glavam je da prosude.
Naravno da hocu, u svom, na svom, u toplom, ugodna atmosveradetroit-mercy wrote:Nasjediti ces se ti na ovom forumu jos dosta vremenaplain vanilla wrote:pa i ja sam nagodnaPalaSa Marsa wrote: Ja mislim da je tu ipak pao neki sporazum.DemokraCija, ka'em ja vama.
.