Uf, pa joj onda moras mjesecima objasnjavati sta i kako treba raditi... Pa zar to nije peglanje

Vala i da mogu vratiti vrijeme unazad sigurno bih opet bjezao od tih "ucuvanih".
Naravno, nemamo svi iste poglede na zivot, niti tvrdim da je moje ispravno niti cu se sloziti da je pogresno. Jednostavno je moje i kapak.
Nekada je najstarija muska glava bila Tito i partija u kuci i recimo da je tada bilo prihvatljivo oduzimanje nevinosti prve bracne noci. Ali tada ljudi nisu bili ni blizu edukovani kao danas. Zene nisu izlazile, radile, druzile se... Danas dosao drugi vakat, ljudi postali radoznaliji... I sada bih kao ja trebao privesti mladu koja je prazna, nema pojma o zivotu i da je ja modeliram po sebi ubijedjen da se nikada nece zapitati sta je sa druge strane, postoji li jos nesto drugacije od onog sto zna... Meni to nekako ne prilici nasem podneblju da Hebe rak raka.
Seks kao i novac su jako bitni faktori u nasim zivotima, ako ne zadovoljava potrebe ode sve u helac. Kolicina ne igra nikakvu ulogu i sta me zaboli neka stvar koliko je imala partnera prije mene, ja joj drugi, peti, osamnaesti... Svaki od njih ce kada nas vide samo uzdahnuti i sjetiti se kako mu je bilo a ona je sa mnom jer se nadopunjavamo. Ja nju sigurno necu pitati da li je i sta radila s nekim, njena stvar, tako i ona mene. Zasto? Zato smo sigurni u sebe