djevojka za zeniti?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Ridjobrki

#601 Re: djevojka za zeniti?

Post by Ridjobrki »

pape wrote:
idealnolosa wrote: Znaci djevojka nije za zenidbu ako carsav nije krvav?
Pozeljne su barem dvije-tri kapi, .... zadovoljavjuca je lokvica, a ... ohrabrujuce je kad je kao japanska zastava, ... ili, .... po nashki, .... kao da si prikl`o kurban, ... :oops: :zzzz:
:lol: :lol: :lol:

Ako je malehna lokva to još more značit da je mlada anemična što je onda dupli belaj, šta'š od anemične i metiljave...

:D :D :D :D :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#602 Re: djevojka za zeniti?

Post by pape »

Cholina_Lokica wrote:I onda carsaf okaciti na balkon da svi vide
Bezbeli, .... :-)
Nije fol ako to raja svojim ocima ne vidi, .... :oops: :-)
HAVANA

#603 Re: djevojka za zeniti?

Post by HAVANA »

Ridjobrki wrote:
pape wrote:
idealnolosa wrote: Znaci djevojka nije za zenidbu ako carsav nije krvav?
Pozeljne su barem dvije-tri kapi, .... zadovoljavjuca je lokvica, a ... ohrabrujuce je kad je kao japanska zastava, ... ili, .... po nashki, .... kao da si prikl`o kurban, ... :oops: :zzzz:
:lol: :lol: :lol:

Ako je malehna lokva to još more značit da je mlada anemična što je onda dupli belaj, šta'š od anemične i metiljave...

:D :D :D :D :D

Nit je jebi, nit je kući vodi... :oops:
1906

#604 Re: djevojka za zeniti?

Post by 1906 »

a ko ga ne vidi - ustvari im i ne zeli dobro :lol:
Cholina_Lokica

#605 Re: djevojka za zeniti?

Post by Cholina_Lokica »

1906 wrote:
a ko ga ne vidi - ustvari im i ne zeli dobro :lol:
Ma trubama oglasiti da je okacen, da citava mahala moRe izac i vidjeti
Ridjobrki

#606 Re: djevojka za zeniti?

Post by Ridjobrki »

Zato je najbolje mladu prije braka u škaf potopiti, bolje i to neg' se kockati hoćel' bit fleke il' neće. :wink:
BJB

#607 Re: djevojka za zeniti?

Post by BJB »

Najbolje bi bilo oglasiti na preko lokalne tv stanice/radio postaje..Cisto da svi znaju, a i da znatizeljnici mogu prosetati ispod balkona i vidjeti remek djelo. :D

Sam cin naravno zabiljeziti kamerom i organizirati slucajnu kradju, pa onda lopovi k'o fol sve objave na youtube..
Nije dovoljno da se vidi krvava fleka, treba vidjeti kako hairlija zadaje finalni udarac. :D
BASS

#608 Re: djevojka za zeniti?

Post by BASS »

Nije mi nevinost kriterij jer ne mogu tražiti od nje neki kriterij koji ni ja ne "zadovoljam"
Bio sam sa djevojkama koje ne žele sex,tj.koje se "čuvaju" i poštovao sam to,nismo imali sex a veze bi trajale mjesecima,bio sam i sa djevojkama koje su puuno iskusnije od mene...prolazile su mi misli kako je zadovoljit hoću li se provalit ali van kreveta,kad sam u krevetu ne mislim ni o čemu pa je taj "kompleks" spao.Moram priznati da sam prvi put sa prvom od tih "iskusnijih od sebe" uzeo vijagru da budem siguran radi performance anxieti :) kasnije mi nije trebalo (možda ni prvi put,ali psiha je čudna stvar) Imao sam i manje iskusnih i naravno osjećao se kao baja,ali sam znao da u njoj tinja želja da proba i druge i to se i desilo :)
sad kad pogledam,svejedno mi,tražim druge kvalitete :)
BarbaDue

#609 Re: djevojka za zeniti?

Post by BarbaDue »

ma pricajte vi šta hocete, razlika je kad se tek otpakuje... :) pa kad tek skineš šiku :)
1906

#610 Re: djevojka za zeniti?

Post by 1906 »

BarbaDue wrote:ma pricajte vi šta hocete, razlika je kad se tek otpakuje... :) pa kad tek skineš šiku :)

nema izazova - nikad neces znati dal si za nju bolji od nekog drugog :lol:
sam si sebi konkurencija, nije cemu :D
smurf

#611 Re: djevojka za zeniti?

Post by smurf »

Uf, pa joj onda moras mjesecima objasnjavati sta i kako treba raditi... Pa zar to nije peglanje :-) Vala i da mogu vratiti vrijeme unazad sigurno bih opet bjezao od tih "ucuvanih".
Naravno, nemamo svi iste poglede na zivot, niti tvrdim da je moje ispravno niti cu se sloziti da je pogresno. Jednostavno je moje i kapak.
Nekada je najstarija muska glava bila Tito i partija u kuci i recimo da je tada bilo prihvatljivo oduzimanje nevinosti prve bracne noci. Ali tada ljudi nisu bili ni blizu edukovani kao danas. Zene nisu izlazile, radile, druzile se... Danas dosao drugi vakat, ljudi postali radoznaliji... I sada bih kao ja trebao privesti mladu koja je prazna, nema pojma o zivotu i da je ja modeliram po sebi ubijedjen da se nikada nece zapitati sta je sa druge strane, postoji li jos nesto drugacije od onog sto zna... Meni to nekako ne prilici nasem podneblju da Hebe rak raka.
Seks kao i novac su jako bitni faktori u nasim zivotima, ako ne zadovoljava potrebe ode sve u helac. Kolicina ne igra nikakvu ulogu i sta me zaboli neka stvar koliko je imala partnera prije mene, ja joj drugi, peti, osamnaesti... Svaki od njih ce kada nas vide samo uzdahnuti i sjetiti se kako mu je bilo a ona je sa mnom jer se nadopunjavamo. Ja nju sigurno necu pitati da li je i sta radila s nekim, njena stvar, tako i ona mene. Zasto? Zato smo sigurni u sebe ;-)
Ghost_Rider_XXX

#612 Re: djevojka za zeniti?

Post by Ghost_Rider_XXX »

smurf wrote:Uf, pa joj onda moras mjesecima objasnjavati sta i kako treba raditi... Pa zar to nije peglanje :-) Vala i da mogu vratiti vrijeme unazad sigurno bih opet bjezao od tih "ucuvanih".
Naravno, nemamo svi iste poglede na zivot, niti tvrdim da je moje ispravno niti cu se sloziti da je pogresno. Jednostavno je moje i kapak.
Nekada je najstarija muska glava bila Tito i partija u kuci i recimo da je tada bilo prihvatljivo oduzimanje nevinosti prve bracne noci. Ali tada ljudi nisu bili ni blizu edukovani kao danas. Zene nisu izlazile, radile, druzile se... Danas dosao drugi vakat, ljudi postali radoznaliji... I sada bih kao ja trebao privesti mladu koja je prazna, nema pojma o zivotu i da je ja modeliram po sebi ubijedjen da se nikada nece zapitati sta je sa druge strane, postoji li jos nesto drugacije od onog sto zna... Meni to nekako ne prilici nasem podneblju da Hebe rak raka.
Seks kao i novac su jako bitni faktori u nasim zivotima, ako ne zadovoljava potrebe ode sve u helac. Kolicina ne igra nikakvu ulogu i sta me zaboli neka stvar koliko je imala partnera prije mene, ja joj drugi, peti, osamnaesti... Svaki od njih ce kada nas vide samo uzdahnuti i sjetiti se kako mu je bilo a ona je sa mnom jer se nadopunjavamo. Ja nju sigurno necu pitati da li je i sta radila s nekim, njena stvar, tako i ona mene. Zasto? Zato smo sigurni u sebe ;-)
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
fatamorgana

#613 Re: djevojka za zeniti?

Post by fatamorgana »

Ja ipak mislim da djevojka za ženidbu treba biti prvenstveno skrušena ...
zelenashica

#614 Re: djevojka za zeniti?

Post by zelenashica »

1906 wrote:
BarbaDue wrote:ma pricajte vi šta hocete, razlika je kad se tek otpakuje... :) pa kad tek skineš šiku :)

To je nekima očito i jedini cilj...da misle da su najbolji :D
fatamorgana

#615 Re: djevojka za zeniti?

Post by fatamorgana »

fatamorgana wrote:Ja ipak mislim da djevojka za ženidbu treba biti prvenstveno skrušena ...
i radina ...
BarbaDue

#616 Re: djevojka za zeniti?

Post by BarbaDue »

1906 wrote:

a sta kad saznas pa se razocaras...legendo moja uzivaj u neznanju :)

onTop, necu da kazem da mi je to eliminirajuci uslov ali cijenim taj karakter :)
zelenashica

#617 Re: djevojka za zeniti?

Post by zelenashica »

BarbaDue wrote:
1906 wrote:

onTop, necu da kazem da mi je to eliminirajuci uslov ali cijenim taj karakter :)
Nije ni nevinost što je nekad bila... :roll:
Nedavno slušam priču lik oženio nevinu djevojku a pola čaršije mu se smije zarad njegovo:"Oženio sam nevinu" :evil: ....odogovor:haman mala voljela više zeljanik,... :skoljka: :lol: :lol: :lol: :lol:
RosaSpinosa

#618 Re: djevojka za zeniti?

Post by RosaSpinosa »

@havana svaka čast... svaki komentar poslije tvog posta je suvišan :thumbup:

@smurf... potpisujem :thumbup:
1906

#619 Re: djevojka za zeniti?

Post by 1906 »

BarbaDue wrote:
1906 wrote:

a sta sa onima koje se ne udaju do 35-40 :)
tako im grah pao - nisu nasle - nemaju srece itd itd

cijeli zivot bez k****
dok su svi okolo veseli i raspolozeni - i to od malo sexa :roll:

jel to fer :D

tad je "karakter" navika - i linija manjeg otpora :)
BarbaDue

#620 Re: djevojka za zeniti?

Post by BarbaDue »

da je kako treba svi bi se udali i zenili do dvaes i pete...
i da, slazem se sad su druga vremena i moramo se njima prilagođavati.
međutim, pitanje je bilo, djevojka za zeniti? ja sam naveo samo jedan od mojih kriterija.
opet kazem ne eliminirajuci ali vrlo bitan.
sandra01

#621 Re: djevojka za zeniti?

Post by sandra01 »

@1906
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sta mislis da se one u tim godinama "cuvaju" za onog pravog???
Pa zar ti stvarno vjerujes da zene od 35-40 koje se nisu udale vrijeme provode plakajuci.Odakle ti ideja da su nevine i nisu imale muskarca i da nemaju sex.

Imaju ga ,mozda puno kvalitetniji i bolji nego zene koje su se "na vrijeme "udale.
I da ,mijenjaju muskarce i boli ih dupe hoce li im neko to nabiti na nos :D ,udavati se ne misle svakako :razz:
1906

#622 Re: djevojka za zeniti?

Post by 1906 »

sandra01 wrote:@1906
Pa zar ti stvarno vjerujes da zene od 35-40 koje se nisu udale vrijeme provode plakajuci.Odakle ti ideja da su nevine i nisu imale muskarca i da nemaju sex.

Imaju ga ,mozda puno kvalitetniji i bolji nego zene koje su se "na vrijeme "udale.
I da ,mijenjaju muskarce i boli ih dupe hoce li im neko to nabiti na nos :D ,udavati se ne misle svakako :razz:

:roll:

zar i ti pogresno shavtas moje postove :D

lol

to je upuceno onima koji su za to da se zena "cuva" do braka (ma kad se udala) ccc
kao "argument" da je pravo glupo/naivno cekati brak, pogotovo ako se neces udat mozda i nikad
i propustiti svu zabavu :) koju imaju svi oko tebe

za one koji su da se i sada koristite zelje/pravila koje su vrijedile do prije 100 godina
(jer je tada to mozda i prolazilo, svi su se udavali rano, eto ga - sex sa 16/17 :D

ah da - a onaj edo :D i idealna - ne znam kako ne kontaju ironiju koja vristi iz posta :roll:

aj sad - ponovo me iscitajte ccccc
pustopoljina

#623 Re: djevojka za zeniti?

Post by pustopoljina »

... tu, u bosni, ih ima prilicno da su presle tridesetu i da su nevine, bez da su poznate po mahali da daju sve, ali TO ne...manje stvar volje, vise pukog slucaja...
...i muskaraca ima dobne starosti oko 30 koji nisu nikad "skinuli mrak s ociju".
sandra01

#624 Re: djevojka za zeniti?

Post by sandra01 »

1906 wrote:

:roll:

zar i ti pogresno shavtas moje postove :D

lol

to je upuceno onima koji su za to da se zena "cuva" do braka (ma kad se udala) ccc
kao "argument" da je pravo glupo/naivno cekati brak, pogotovo ako se neces udat mozda i nikad
i propustiti svu zabavu :) koju imaju svi oko tebe

za one koji su da se i sada koristite zelje/pravila koje su vrijedile do prije 100 godina
(jer je tada to mozda i prolazilo, svi su se udavali rano, eto ga - sex sa 16/17 :D

ah da - a onaj edo :D i idealna - ne znam kako ne kontaju ironiju koja vristi iz posta :roll:

aj sad - ponovo me iscitajte ccccc
Izvini .ja bila bijesna kad sam procitala sta raja ovde pisu. :cry:
sandra01

#625 Re: djevojka za zeniti?

Post by sandra01 »

pustopoljina wrote:

... tu, u bosni, ih ima prilicno da su presle tridesetu i da su nevine, bez da su poznate po mahali da daju sve, ali TO ne...manje stvar volje, vise pukog slucaja...
...i muskaraca ima dobne starosti oko 30 koji nisu nikad "skinuli mrak s ociju".
Eno je i ona :-)
Kada ce ovaj svijet shvatiti da zene tog doba IMAJU partnere. :wink:
To sto nisu "poznate"u mahali kao takve ne znaci da u njihovom zivotu neko ne postoji.
Ili ONE nece da se zna i to rade mudro i pametno ili ih briga sto ih svijet kobajagi sazeljeva u stili fina .postena.pametna ali eto,,,osta neudata.
Zive svoj zivot bez da osobu s kojom su kao trofej provedu pored komsije :-D
Locked