čoksa08 wrote:
grupa A- po meni najzanimljivija grupa, Bayern favorit za prvo mjesto, City je postao ozbiljna ekipa, oni uz Bayern idu dalje, a ja se nadam da ce Dzekson zabiti par komada u ovoj fazi

; Villarreal i Napoli, meni jako simpaticne ekipe, nisu imale srece u zrijebu, izmedju njih ce se voditi borba za trece mjesto, blagu prednost dajem Villarealu zbog evropskog iskustva, mada ni Napoli nije nimalo naivna ekipa.
grupa B - Inter prolazi dalje svakako, CSKA bi trebala uzeti to drugo mjesto iako se Lille nece predati tako lako. Trabzonspor ce najvjerovatnije , iako jaci od Bursaspora, ponoviti "uspjeh" proslogodisnjih prvaka Turske.
grupa C - Jedinstvo prvo, Benfica drugo mjesto, Basel, ukoliko ne bude nekih iznenadjenja trece mjesto, Otelul ce probati otkinuti neki bod Baselu
grupa D - Real prvo mjesto, Lyon bi trebao drugo uzeti, Ajax ce se svakako probati izboriti za prolaz dalje, mada njima predvidjam ligu Evrope, a Dinamo treba biti zadovoljan atraktivnim protivnicima, oni su svoj cilj vec ispunili, za to im skidam kapu
grupa E - Chelsea prvo mjesto, Leverkusen i Valencia ce se boriti za drugo mjesto, prednost dajem Spancima, mada su oni dosta oslabljeni odlaskom Mate, medjutim sa Bayerom se nikad ne zna, Genk sigurno na zacelju tabele
grupa F - Arsenal, ukoliko Wenger ne poludi i rasproda ostatak ekipe, prvo mjesto, Dortmundu dajem vece sanse od Marseilla za drugo mjesto, a Olympiakos moze ocekivati koji bod i standardno ispadanje u grupnoj fazi
grupa G - zestoka grupa, svi osim APOELA sa jednakim sansama za prolaz dalje, mada je naravno Porto favorit. APOEL bi mogao otkinuti neki bod koji ce vise znaciti ostalima nego njima u borbi za prolaz dalje.
grupa H - tu je sve jasno, Barsa i MIlan idu dalje, BATE liga evrope, a Cesima svaka cast za plasman u ovu fazu sa haman kompletom postavom sastavljenom od (nama) nepoznatih domacih igraca i par slovaka.