Pa to je taj trenutni optimum. Sve ostalo je sušto eksperimentisanje.Riddle wrote:
Moze se ovdje mozda jos nesto promijeniti, ali ja bih ovako poceo.
Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- zecko_kupuz
#601 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
- denimb
#602 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Sredih sebi godisnji 2.9. i 6.9. a sad nesto kontam postoji li ikakva mogucnost da ovi dilberi prebace utakmicu sa petka na subotu, u tom slucaju bi me shebali pravo 
- Edin H.
#603 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Jes'l to uzeo odmor samo da bi gledao utakmicu na tv-u?denimb wrote:Sredih sebi godisnji 2.9. i 6.9. a sad nesto kontam postoji li ikakva mogucnost da ovi dilberi prebace utakmicu sa petka na subotu, u tom slucaju bi me shebali pravo
- denimb
#604 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Jasta brate, ja sa sefom potpisao ugovor da drugi dio godisnjeg koristim u dane kada igra reprezentacijaEdin H. wrote:Jes'l to uzeo odmor samo da bi gledao utakmicu na tv-u?denimb wrote:Sredih sebi godisnji 2.9. i 6.9. a sad nesto kontam postoji li ikakva mogucnost da ovi dilberi prebace utakmicu sa petka na subotu, u tom slucaju bi me shebali pravo
Al' nije to da bi SAMO gledao utakmicu na TV-u, kod mene to uvijek bude cijelodnevni dernek sa jaranima
- Edin H.
#605 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Aferimdenimb wrote:Jasta brate, ja sa sefom potpisao ugovor da drugi dio godisnjeg koristim u dane kada igra reprezentacijaEdin H. wrote:Jes'l to uzeo odmor samo da bi gledao utakmicu na tv-u?denimb wrote:Sredih sebi godisnji 2.9. i 6.9. a sad nesto kontam postoji li ikakva mogucnost da ovi dilberi prebace utakmicu sa petka na subotu, u tom slucaju bi me shebali pravo![]()
Al' nije to da bi SAMO gledao utakmicu na TV-u, kod mene to uvijek bude cijelodnevni dernek sa jaranima
- bandini
#606 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
denimb wrote:Jasta brate, ja sa sefom potpisao ugovor da drugi dio godisnjeg koristim u dane kada igra reprezentacijaEdin H. wrote:Jes'l to uzeo odmor samo da bi gledao utakmicu na tv-u?denimb wrote:Sredih sebi godisnji 2.9. i 6.9. a sad nesto kontam postoji li ikakva mogucnost da ovi dilberi prebace utakmicu sa petka na subotu, u tom slucaju bi me shebali pravo![]()
legendo
- denimb
#607 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
A jbg, to nam neka tradicija postala...okupimo se popodne potpalimo rostilj i uz pivo slazemo taktiku za protivnika, onda se cijelu utakmicu galami, navija a poslije utakmice se do sitnih jutarnjih sati pije (veseli ili sjebani zavisi od rezultata) i raspravlja o greskama u taktici, dobrim potezima, ucincima pojedinih igraca etc...
Inace mi je drustvo sacinjeno od samih Murinja, Fergusona, Wengera tako da rasprava bude vesela pravo
Inace mi je drustvo sacinjeno od samih Murinja, Fergusona, Wengera tako da rasprava bude vesela pravo
- shalla
#608 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ne prepisujRiddle wrote:
- bandini
#609 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
denimb wrote:A jbg, to nam neka tradicija postala...okupimo se popodne potpalimo rostilj i uz pivo slazemo taktiku za protivnika, onda se cijelu utakmicu galami, navija a poslije utakmice se do sitnih jutarnjih sati pije (veseli ili sjebani zavisi od rezultata) i raspravlja o greskama u taktici, dobrim potezima, ucincima pojedinih igraca etc...
ma to je vrh zato ti i kazem legendo
uzmes dan odmora da se zajebavas i gledas tekmu
od toga nema bolje
-
vernes81
#610 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
A nakon druge gajbe "Jesul ovo nasi ili njihovi "denimb wrote:A jbg, to nam neka tradicija postala...okupimo se popodne potpalimo rostilj i uz pivo slazemo taktiku za protivnika, onda se cijelu utakmicu galami, navija a poslije utakmice se do sitnih jutarnjih sati pije (veseli ili sjebani zavisi od rezultata) i raspravlja o greskama u taktici, dobrim potezima, ucincima pojedinih igraca etc...
Zezam se ima li bujruma da potjeram MTS-a ?
- Riddle
#611 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
shalla wrote:Ne prepisuj
Ma iskreno je, majke mi. Stvarno ne vidim kako bi se drugacije moglo poceti. Neko ce htjeti drugu formaciju, 2 napadaca, neke druge igrace... Ali previse je ovo bitno da bi izigravali heroje. Vec sad se stresem kad pomislim na utakmicu. Ne smije biti nista slicno Rumuniji. A strah me pravo da Susic ne pocne pametovati kad ne treba. Ako vec ne moze pobjeda, igraj na sigurno i nemoj izgubiti.
- Koolin1
#612 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
da i ja pokusam 
...............Begovic..................
Mujdza...Spahic...Pandza...Papac..
...Lulic....Medunjanin...Salihovic...
.......Pjanic.......Misimovic.........
...............Dzeko....................
...............Begovic..................
Mujdza...Spahic...Pandza...Papac..
...Lulic....Medunjanin...Salihovic...
.......Pjanic.......Misimovic.........
...............Dzeko....................
- casa_vode
#613 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
slicna situacija i kod menedenimb wrote:
Jasta brate, ja sa sefom potpisao ugovor da drugi dio godisnjeg koristim u dane kada igra reprezentacija![]()
- luckylaka
#614 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Lako je vama dernecit.Ja dok ustanem(usa vrijeme)odmah sa nogu moram 2-3(hvala bogu pa Ramazan prolazi do utakmice)u to vrijeme haman nekako i utakmice pocinju 12:oo ili 13;oo pa valja na vrijeme pripremiti.Raja dodje ruke u djepove(ko fol salove,zastave pa kazu nismo od rekvizita mogli jos i gajbe nositi) i dernek pocinje.A poslije utakmice(ne daj boze poraza) il pobijedili ili izgubili dernek se nastavlja.Godisnji upisan za sve utakmice jos dok se znala satnica i dani odigravanja.Al nesto imam osjecaj da ce poslije Bjelorusije bas biti ,,dernek do zore,,casa_vode wrote:slicna situacija i kod menedenimb wrote:
Jasta brate, ja sa sefom potpisao ugovor da drugi dio godisnjeg koristim u dane kada igra reprezentacija![]()
Al' nije to da bi SAMO gledao utakmicu na TV-u, kod mene to uvijek bude cijelodnevni dernek sa jaranimazivi se za te dane, ta ces..
![]()
- mustang
#615 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
samo da se upišem,sve isto jbt samo kod nas pored alkohola bude malo i hemijeluckylaka wrote:Lako je vama dernecit.Ja dok ustanem(usa vrijeme)odmah sa nogu moram 2-3(hvala bogu pa Ramazan prolazi do utakmice)u to vrijeme haman nekako i utakmice pocinju 12:oo ili 13;oo pa valja na vrijeme pripremiti.Raja dodje ruke u djepove(ko fol salove,zastave pa kazu nismo od rekvizita mogli jos i gajbe nositi) i dernek pocinje.A poslije utakmice(ne daj boze poraza) il pobijedili ili izgubili dernek se nastavlja.Godisnji upisan za sve utakmice jos dok se znala satnica i dani odigravanja.Al nesto imam osjecaj da ce poslije Bjelorusije bas biti ,,dernek do zore,,casa_vode wrote:slicna situacija i kod menedenimb wrote:
Al' nije to da bi SAMO gledao utakmicu na TV-u, kod mene to uvijek bude cijelodnevni dernek sa jaranimazivi se za te dane, ta ces..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Edin H.
#616 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Na vas se mustang jos vise odnosi vernesov post 
-
Stari
#617 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ja ponekad uzmem bolovanje ...dan nakon utakmice - da odmahmuram.denimb wrote:Jasta brate, ja sa sefom potpisao ugovor da drugi dio godisnjeg koristim u dane kada igra reprezentacijaEdin H. wrote:Jes'l to uzeo odmor samo da bi gledao utakmicu na tv-u?denimb wrote:Sredih sebi godisnji 2.9. i 6.9. a sad nesto kontam postoji li ikakva mogucnost da ovi dilberi prebace utakmicu sa petka na subotu, u tom slucaju bi me shebali pravo![]()
- mustang
#618 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
poslije toga svi su našiEdin H. wrote:Na vas se mustang jos vise odnosi vernesov post
- Edin H.
#619 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Kakav bolan porazmustang wrote:poslije toga svi su našiEdin H. wrote:Na vas se mustang jos vise odnosi vernesov postpa i poraz manje boli,,al zato boli glava jebote.....
-
vernes81
-
Baudelaire
#621 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ne kritikuj frajera, i ti si od mene prepisaoshalla wrote:Ne prepisujRiddle wrote:
-
vernes81
#622 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ma nasao sam ja i za senijada rjesenje, samo pokrijem taj dio tv-a gdje on igraBaudelaire wrote:Ne kritikuj frajera, i ti si od mene prepisaoshalla wrote:Ne prepisujRiddle wrote:
Moze se ovdje mozda jos nesto promijeniti, ali ja bih ovako poceo.Šala na stranu, nije se nikad više ljudi slagalo oko sastava, valjda će i Pape vidjeti da je ovo optimum. Pape, samo nemoj Senijada
-
Baudelaire
#623 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ekstra, to je bar lahko pokriti 
-
vernes81
#624 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Jest da mi je ekran 107 cm ali opet posto je decko prebrzBaudelaire wrote:Ekstra, to je bar lahko pokriti
- mustang
#625 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
ma mislio sam generalno...ovo sad dobivamo glatEdin H. wrote:Kakav bolan porazmustang wrote:poslije toga svi su našiEdin H. wrote:Na vas se mustang jos vise odnosi vernesov postpa i poraz manje boli,,al zato boli glava jebote.....
vratio se Sasa i Asmir, ovdje se moze iskljucivo govoriti o dominaciji