Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

zecko_kupuz

#601 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by zecko_kupuz »

Riddle wrote:Image

Moze se ovdje mozda jos nesto promijeniti, ali ja bih ovako poceo. :oops:
Pa to je taj trenutni optimum. Sve ostalo je sušto eksperimentisanje.
denimb

#602 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by denimb »

Sredih sebi godisnji 2.9. i 6.9. a sad nesto kontam postoji li ikakva mogucnost da ovi dilberi prebace utakmicu sa petka na subotu, u tom slucaju bi me shebali pravo :D
Edin H.

#603 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Edin H. »

denimb wrote:Sredih sebi godisnji 2.9. i 6.9. a sad nesto kontam postoji li ikakva mogucnost da ovi dilberi prebace utakmicu sa petka na subotu, u tom slucaju bi me shebali pravo :D
Jes'l to uzeo odmor samo da bi gledao utakmicu na tv-u? :shock:
denimb

#604 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by denimb »

Edin H. wrote:
denimb wrote:Sredih sebi godisnji 2.9. i 6.9. a sad nesto kontam postoji li ikakva mogucnost da ovi dilberi prebace utakmicu sa petka na subotu, u tom slucaju bi me shebali pravo :D
Jasta brate, ja sa sefom potpisao ugovor da drugi dio godisnjeg koristim u dane kada igra reprezentacija :D

Al' nije to da bi SAMO gledao utakmicu na TV-u, kod mene to uvijek bude cijelodnevni dernek sa jaranima :D
Edin H.

#605 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Edin H. »

denimb wrote:
Edin H. wrote:
Jasta brate, ja sa sefom potpisao ugovor da drugi dio godisnjeg koristim u dane kada igra reprezentacija :D

Al' nije to da bi SAMO gledao utakmicu na TV-u, kod mene to uvijek bude cijelodnevni dernek sa jaranima :D
Aferim :-)
bandini

#606 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by bandini »

denimb wrote:
Edin H. wrote:

legendo :D
denimb

#607 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by denimb »

A jbg, to nam neka tradicija postala...okupimo se popodne potpalimo rostilj i uz pivo slazemo taktiku za protivnika, onda se cijelu utakmicu galami, navija a poslije utakmice se do sitnih jutarnjih sati pije (veseli ili sjebani zavisi od rezultata) i raspravlja o greskama u taktici, dobrim potezima, ucincima pojedinih igraca etc...

Inace mi je drustvo sacinjeno od samih Murinja, Fergusona, Wengera tako da rasprava bude vesela pravo :D
shalla

#608 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by shalla »

Ne prepisuj :mrgreen:
bandini

#609 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by bandini »

denimb wrote:A jbg, to nam neka tradicija postala...okupimo se popodne potpalimo rostilj i uz pivo slazemo taktiku za protivnika, onda se cijelu utakmicu galami, navija a poslije utakmice se do sitnih jutarnjih sati pije (veseli ili sjebani zavisi od rezultata) i raspravlja o greskama u taktici, dobrim potezima, ucincima pojedinih igraca etc...

Inace mi je drustvo sacinjeno od samih Murinja, Fergusona, Wengera tako da rasprava bude vesela pravo :D

ma to je vrh zato ti i kazem legendo
uzmes dan odmora da se zajebavas i gledas tekmu
od toga nema bolje
vernes81

#610 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by vernes81 »

denimb wrote:A jbg, to nam neka tradicija postala...okupimo se popodne potpalimo rostilj i uz pivo slazemo taktiku za protivnika, onda se cijelu utakmicu galami, navija a poslije utakmice se do sitnih jutarnjih sati pije (veseli ili sjebani zavisi od rezultata) i raspravlja o greskama u taktici, dobrim potezima, ucincima pojedinih igraca etc...

A nakon druge gajbe "Jesul ovo nasi ili njihovi " :D
Zezam se ima li bujruma da potjeram MTS-a ? :bih:
Riddle

#611 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Riddle »

shalla wrote:Ne prepisuj :mrgreen:
:D

Ma iskreno je, majke mi. Stvarno ne vidim kako bi se drugacije moglo poceti. Neko ce htjeti drugu formaciju, 2 napadaca, neke druge igrace... Ali previse je ovo bitno da bi izigravali heroje. Vec sad se stresem kad pomislim na utakmicu. Ne smije biti nista slicno Rumuniji. A strah me pravo da Susic ne pocne pametovati kad ne treba. Ako vec ne moze pobjeda, igraj na sigurno i nemoj izgubiti.
Koolin1

#612 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Koolin1 »

da i ja pokusam :)

...............Begovic..................
Mujdza...Spahic...Pandza...Papac..
...Lulic....Medunjanin...Salihovic...
.......Pjanic.......Misimovic.........
...............Dzeko....................
casa_vode

#613 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by casa_vode »

denimb wrote:

slicna situacija i kod mene :-D zivi se za te dane, ta ces.. :dance:

:bih:
luckylaka

#614 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by luckylaka »

casa_vode wrote:
denimb wrote:

Lako je vama dernecit.Ja dok ustanem(usa vrijeme)odmah sa nogu moram 2-3(hvala bogu pa Ramazan prolazi do utakmice)u to vrijeme haman nekako i utakmice pocinju 12:oo ili 13;oo pa valja na vrijeme pripremiti.Raja dodje ruke u djepove(ko fol salove,zastave pa kazu nismo od rekvizita mogli jos i gajbe nositi) i dernek pocinje.A poslije utakmice(ne daj boze poraza) il pobijedili ili izgubili dernek se nastavlja.Godisnji upisan za sve utakmice jos dok se znala satnica i dani odigravanja.Al nesto imam osjecaj da ce poslije Bjelorusije bas biti ,,dernek do zore,, :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
mustang

#615 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mustang »

luckylaka wrote:
casa_vode wrote:
denimb wrote:

Lako je vama dernecit.Ja dok ustanem(usa vrijeme)odmah sa nogu moram 2-3(hvala bogu pa Ramazan prolazi do utakmice)u to vrijeme haman nekako i utakmice pocinju 12:oo ili 13;oo pa valja na vrijeme pripremiti.Raja dodje ruke u djepove(ko fol salove,zastave pa kazu nismo od rekvizita mogli jos i gajbe nositi) i dernek pocinje.A poslije utakmice(ne daj boze poraza) il pobijedili ili izgubili dernek se nastavlja.Godisnji upisan za sve utakmice jos dok se znala satnica i dani odigravanja.Al nesto imam osjecaj da ce poslije Bjelorusije bas biti ,,dernek do zore,, :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
samo da se upišem,sve isto jbt samo kod nas pored alkohola bude malo i hemije :mrgreen: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Edin H.

#616 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Edin H. »

Na vas se mustang jos vise odnosi vernesov post :D
Stari

#617 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Stari »

denimb wrote:
Edin H. wrote:

Ja ponekad uzmem bolovanje ...dan nakon utakmice - da odmahmuram.
mustang

#618 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mustang »

Edin H. wrote:Na vas se mustang jos vise odnosi vernesov post :D
poslije toga svi su naši :mrgreen: pa i poraz manje boli,,al zato boli glava jebote.....
Edin H.

#619 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Edin H. »

mustang wrote:
poslije toga svi su naši :mrgreen: pa i poraz manje boli,,al zato boli glava jebote.....
Kakav bolan poraz :shock: vratio se Sasa i Asmir, ovdje se moze iskljucivo govoriti o dominaciji :oops:
vernes81

#620 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by vernes81 »

http://www.youtube.com/watch?v=3lBvzkwBBTQ
A ova ide poslije tekme ako nedaj boze izgubimo :mrgreen:
Baudelaire

#621 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baudelaire »

shalla wrote:

Ne kritikuj frajera, i ti si od mene prepisao :P Šala na stranu, nije se nikad više ljudi slagalo oko sastava, valjda će i Pape vidjeti da je ovo optimum. Pape, samo nemoj Senijada :(
vernes81

#622 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by vernes81 »

Baudelaire wrote:
shalla wrote:

Ne kritikuj frajera, i ti si od mene prepisao :P Šala na stranu, nije se nikad više ljudi slagalo oko sastava, valjda će i Pape vidjeti da je ovo optimum. Pape, samo nemoj Senijada :(
Ma nasao sam ja i za senijada rjesenje, samo pokrijem taj dio tv-a gdje on igra :mrgreen:
Baudelaire

#623 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Baudelaire »

Ekstra, to je bar lahko pokriti :D
vernes81

#624 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by vernes81 »

Baudelaire wrote:Ekstra, to je bar lahko pokriti :D
Jest da mi je ekran 107 cm ali opet posto je decko prebrz :D postavit cu muhu da igra flastera :D
mustang

#625 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mustang »

Edin H. wrote:
mustang wrote:
Kakav bolan poraz :shock: vratio se Sasa i Asmir, ovdje se moze iskljucivo govoriti o dominaciji :oops:
ma mislio sam generalno...ovo sad dobivamo glat :run:
Locked