A tek Damirova stativaObuca9 wrote:E da smo bogdo u utakmicu sa Clujom na Koševu ušli bez straha, sad bi pričali o tome kako je Sarajevo jedina bh. ekipa koja je igrala grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.cyprus wrote:E što je meni bezveze kad ulazimo u utakmicu bez straha...
FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- NeZatvaramPastu
#601 Re: FK Sarajevo - Europa League
- cyprus
#602 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nisam baš siguran da je to razlog...Obuca9 wrote:E da smo bogdo u utakmicu sa Clujom na Koševu ušli bez straha, sad bi pričali o tome kako je Sarajevo jedina bh. ekipa koja je igrala grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.cyprus wrote:E što je meni bezveze kad ulazimo u utakmicu bez straha...
- ledeni_caj
#603 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sjeti se da su se usrali prvih p'o sata, noge im se odsjekle. A da je Cluj bolja ekipa, jeste.
- Pitarrr82
#604 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sretno svima koji danas krecu na put...
- KPNCTNJAH
#605 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kako je dobro kad spavas samo 3-4h, a navecer te ceka preko 10 sati putovanja... strah me samo da tekmu ne prespavam 
- Pitarrr82
#606 Re: FK Sarajevo - Europa League
KPNCTNJAH wrote:Kako je dobro kad spavas samo 3-4h, a navecer te ceka preko 10 sati putovanja... strah me samo da tekmu ne prespavam
Jel to ide ovaj put ekipa?
- amoninan
#607 Re: FK Sarajevo - Europa League
Bez straha ne znači nužno i neodgovorno.cyprus wrote:E što je meni bezveze kad ulazimo u utakmicu bez straha...
---
Belošević: Obećavamo maksimalnu angažovanost i borbenost
Levski je favorit, ali ni mi nismo bez šansi. Navijačima možemo obećati maksimalnu angažovanost i borbenost od prve do posljednje minute, ističe Belošević.
Sarajevo će u četvrtak nastaviti svoj evropski put u kvalifikacijama za Evropsku ligu, kada će u okviru drugog pretkola gostovati u Sofiji, protiv Levskog.
Tim sa Koševa se već nekoliko dana nalazi u Staroj Pazovi u Srbiji, gdje se u miru priprema za duel protiv jednog od najslavnijih bugarskih timova, koji u svojoj historiji ima čak 74 osvojena domaća trofeja i nikada nije ispadao iz društva najboljih.
Lijevi bek Sarajeva i dugogodišnji prvotimac, Zoran Belošević, ističe da se u Staroj Pazovi dobro radi i da u ekipi vlada dobra atmosfera.
"Atmosfera u ekipi je zaista odlična, dobro smo radili prethodnih nekoliko dana i pokušali smo otkloniti sve greške i slabosti iz utakmice protiv Hiberniansa na Malti", rekao je Belošević za SCsport.ba, dodavši:
"Sutra krećemo za Sofiju, kako bi što svježiji dočekali utakmicu. Levski je favorit, ali ni mi nismo bez šansi. Navijačima možemo obećati maksimalnu angažovanost i borbenost od prve do posljednje minute", ističe Belošević, inače stranac sa najvećim brojem nastupa (117) u historiji FK Sarajevo, računajući da se vodi kao srbijanski igrač, što nije bio slučaj u bivšoj jugoslovenskoj državi, kada su igrači sa tih prostora nastupali sa zajedničkim pasošem.
"Naši navijači dolaze u velikom broju, podrška neće izostati, što će nama svakako mnogo značiti i nadamo se da ih možemo obradovati pozitivnim rezultatom", zaključio je Belošević za naš protal.
- Obuca9
#608 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ne znam koliko se sjećaš te utakmice, ali prvih 30 minuta naša ekipa je izgledala dezorjentisano, isprepadano, kao da im je samo u glavi bilo da je to Cluj, hej Cluj koji je pobjedio Romu. U tom periodu smo primili gol, a Rumuni su imali i jednu dvije dobre šanse.cyprus wrote:Nisam baš siguran da je to razlog...Obuca9 wrote:E da smo bogdo u utakmicu sa Clujom na Koševu ušli bez straha, sad bi pričali o tome kako je Sarajevo jedina bh. ekipa koja je igrala grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.cyprus wrote:E što je meni bezveze kad ulazimo u utakmicu bez straha...
Tek nakon naše prve šanse, one Hadžijine stative, smo se oslobodili i počeli igrati, kasnije dlai gol, a imali i još koju finu šansu da možda i pobjedimo.
- Mračajski proto
#609 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sramota ko ne ode. 
- NeZatvaramPastu
#610 Re: FK Sarajevo - Europa League
Damirova stativa je bila u uzvratu.
- necko_hz
#611 Re: FK Sarajevo - Europa League
Bila je i na Koševu, kada je Mumin proigrao Rizvanovića, a ovaj vratio povratnu Hadžiji. A Hadžija rutinski u stativu. 
- NeZatvaramPastu
#612 Re: FK Sarajevo - Europa League
necko_hz wrote:Bila je i na Koševu, kada je Mumin proigrao Rizvanovića, a ovaj vratio povratnu Hadžiji. A Hadžija rutinski u stativu.
Sad mi nampade, nisam se tog trenutka mogao sjetiti.
- Obuca9
#613 Re: FK Sarajevo - Europa League
I ti bi da sumnjaš u mene?NeZatvaramPastu wrote:necko_hz wrote:Bila je i na Koševu, kada je Mumin proigrao Rizvanovića, a ovaj vratio povratnu Hadžiji. A Hadžija rutinski u stativu.
Sad mi nampade, nisam se tog trenutka mogao sjetiti.
Tito dragi, šta je ovim ljudima...
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#614 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sema oprosti njegovoj gresnoj dusi 
- Obuca9
#615 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ne znam, razmisliću.rashtiman wrote:Sema oprosti njegovoj gresnoj dusi
Samo, sreća mu je što dolazi iz kraja Bosne u kojem žive dobri ljudi, pa mu možda i halalim. Za razliku od onog impavidusa...
- amoninan
- NeZatvaramPastu
#617 Re: FK Sarajevo - Europa League
Obuca9 wrote:Ne znam, razmisliću.rashtiman wrote:Sema oprosti njegovoj gresnoj dusi
Samo, sreća mu je što dolazi iz kraja Bosne u kojem žive dobri ljudi, pa mu možda i halalim. Za razliku od onog impavidusa...
Hajde bar nasmijao sam ljude kad sam te ovdje "provalio" ali i nasjeli su osim @leet jer je znao o cemu se radi.
- Impavidus
#618 Re: FK Sarajevo - Europa League
Inženjeru što radiš u firmi gdje rade dobri ljudi, koji ne varaju na izvlačenju binga, vel'ko "I" kod tog nicka.Obuca9 wrote:Ne znam, razmisliću.rashtiman wrote:Sema oprosti njegovoj gresnoj dusi
-
agent_001
#619 Re: FK Sarajevo - Europa League
E reko da mahnem došlo vrijeme da se krene....
- NeZatvaramPastu
#620 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sretno brate i svima ostalim koji idu.agent_001 wrote:E reko da mahnem došlo vrijeme da se krene....
- amoninan
#621 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sretno,agent_001 wrote:E reko da mahnem došlo vrijeme da se krene....
Zapalite Sofiju!
- Kemal Malovčić
#622 Re: FK Sarajevo - Europa League
eurolevati 
-
Walter76
#623 Re: FK Sarajevo - Europa League
"Bugari u strahu od Hordi Zla"
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bugari- ... -zla/84219
Prpa ih ufatila! A i gdje neće kada dolaze Horde-Sarajlije!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bugari- ... -zla/84219
Prpa ih ufatila! A i gdje neće kada dolaze Horde-Sarajlije!
- nOrMaLaC
#624 Re: FK Sarajevo - Europa League
Pamet uglav našim navijačima u Bugarskoj!
Levski huligani su jedni od najgorih u Bugarskoj, zna onaj koji prati Bugarski fudbal
Vjerovatno će biti i kojekakvih nacionalističkih povika od strane njihovih navijača, kao što je
bilo kada smo igrali protiv Rumunije, ali treba samo ignorisati to i fokusirati se na dobru i uspješnu igru
Do pobjede!
Levski huligani su jedni od najgorih u Bugarskoj, zna onaj koji prati Bugarski fudbal
Vjerovatno će biti i kojekakvih nacionalističkih povika od strane njihovih navijača, kao što je
bilo kada smo igrali protiv Rumunije, ali treba samo ignorisati to i fokusirati se na dobru i uspješnu igru
Do pobjede!
-
BEHAba
#625 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ja sam pratio njihovi forum
imalo je neki koji se kao sprdao oko Srebrenice pa su ga banirali
Inace bugari nisu taj svet kao rumuni mislim nisu povezani sa srpskih klubova
Evo tekmu CSKA Sofija-Steaua od prosle godine
klubovi vaze kao bratski
pa navijaci CSKA su poceli skandirat ''Cigani''
3:41 minut
imalo je neki koji se kao sprdao oko Srebrenice pa su ga banirali