Roland Garros 2011
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
radostan dan
#601 Re: Roland Garros 2011
.
Last edited by radostan dan on 22/10/2011 21:14, edited 1 time in total.
- zimzelen
#602 Re: Roland Garros 2011
Tvoji komentari govore umjesto tebe... Vazniji je Djokovicev poraz nego to sto ce nam Rodjo izgubiti u finaluirvinx1 wrote:Jos ti samo fali 'nacionalisticko smece', jer eto ne navijam za Srbina. Navijao sam za Fedex-a dok je Djoko udarao lopticu u zid na Dorcolu. ohladi , lanbo!zimzelen wrote:Smanji dozivljaj. Tvoja mrznja prema jednom teniseru, vjerovatno zato sto je komsija, gadi se svakom iskrenom ljubitelju tenisa. Docekao si svojih 5 minuta nakon vise od pola godine... Za tvoju informaciju, Novak ce definitivno biti broj jedan..stay tuned...I jos nesto, ti kao navijac Federera, kao i ja uostalom, nemas bas previse razloga za slavlje.
Samo da iskoristim priliku da se organizatorima turnira NAJEBEM MAME[/quote]
Ne izvrci. Komentirao sam tek igru Drvosjece iz Tandilla kojeg cijenim jer je sigurno buduci No.1 za godinu -dvije, zaobidju li ga pobjede a Rafa mi je bas kao i Djokovic-blizu.
Fedex je dobro razradio strategiju za povratak No.1 i nadam se da cemo na travi biti najbolji. Mene jedino to zanima u cijeloj prici, premda je znaimljivo odakle toliko ostrasceni komentari 'pro- Djoko'!!??
Mnogi su se rugali Wilanderu, ali je covjek pokazao da nije nikakav navijac Federara nego dobar poznavalc tenisa. Toliko, strucnjaci!
- ultima_palabra
#603 Re: Roland Garros 2011
Ne znam ja ko razmišlja da ne gleda finaleirvinx1 wrote:Nesto mi se cini da ces ti uskoro u tenisku depresijuultima_palabra wrote:Šta je problem sa organizatorima? Jesam vam odmah rekao da se vidi do 21:47 i da će to biti dovoljno
Anyway, koliko god nisam nikad volio Federera, lijepo ga je vidjeti kako prkosi godinama... Veliki šampion
- irvinx1
#604 Re: Roland Garros 2011
Ajd da hoces pogoditi pa da Roger zasjedne na prvo mjesto do kraja godine, a sto se tice Matsa, pa Mats voli Rogera i ja mu to ne zamjeram... druga je stvar sto bas i ne voli Noleta...zimzelen wrote:
Fedex je dobro razradio strategiju za povratak No.1 i nadam se da cemo na travi biti najbolji. Mene jedino to zanima u cijeloj prici, premda je znaimljivo odakle toliko ostrasceni komentari 'pro- Djoko'!!??![]()
Mnogi su se rugali Wilanderu, ali je covjek pokazao da nije nikakav navijac Federara nego dobar poznavalc tenisa. Toliko, strucnjaci!
- zimzelen
#605 Re: Roland Garros 2011
Taj prst Fedex uglavnom pokaze kad ga se prijevremeno otpise ili prekrizi. Da pokaze da je Kralj jos uvijek ziv i da se nece olahko dati. Na Mutua Madrileni,recimo mnogi ne bi stavili ni dolar prije dvije godine, covjek dodje i u po Madrida razbi Rafu u finalu!ultima_palabra wrote:Ne znam ja ko razmišlja da ne gleda finaleirvinx1 wrote:Nesto mi se cini da ces ti uskoro u tenisku depresijuultima_palabra wrote:Šta je problem sa organizatorima? Jesam vam odmah rekao da se vidi do 21:47 i da će to biti dovoljno![]()
Anyway, koliko god nisam nikad volio Federera, lijepo ga je vidjeti kako prkosi godinama... Veliki šampionToliko urlika i onaj prstić na kraju... totalna legenda
- irvinx1
#606 Re: Roland Garros 2011
Nisam mislio na finale, vec na ono sto slijedi poslije... Del Potro je sve bolji, Marej ce se valjda konacno dozvati pameti, a Djoko skupiti novu motivaciju... Federer ce ionako biti tu jos narednih par godina... Ocekuje nas toplo ljetoultima_palabra wrote: Ne znam ja ko razmišlja da ne gleda finale![]()
Anyway, koliko god nisam nikad volio Federera, lijepo ga je vidjeti kako prkosi godinama... Veliki šampionToliko urlika i onaj prstić na kraju... totalna legenda
- zimzelen
#607 Re: Roland Garros 2011
Da nije skandinavsko-protestantska zavjera protiv Srba!???Mama draga!irvinx1 wrote:Ajd da hoces pogoditi pa da Roger zasjedne na prvo mjesto do kraja godine, a sto se tice Matsa, pa Mats voli Rogera i ja mu to ne zamjeram... druga je stvar sto bas i ne voli Noleta...zimzelen wrote:
Fedex je dobro razradio strategiju za povratak No.1 i nadam se da cemo na travi biti najbolji. Mene jedino to zanima u cijeloj prici, premda je znaimljivo odakle toliko ostrasceni komentari 'pro- Djoko'!!??![]()
- irvinx1
#608 Re: Roland Garros 2011
Nakon sto ga je Djoko dobro izmorio prethodnozimzelen wrote: Taj prst Fedex uglavnom pokaze kad ga se prijevremeno otpise ili prekrizi. Da pokaze da je Kralj jos uvijek ziv i da se nece olahko dati. Na Mutua Madrileni,recimo mnogi ne bi stavili ni dolar prije dvije godine, covjek dodje i u po Madrida razbi Rafu u finalu!
- Better Man
#609 Re: Roland Garros 2011
Federer je spustio Djokovica na zemlju i pokazao mu da treba jos da uci! Ipak je Federer jedan od najvecih u istoriji tenisa i Djokovic ce trebati puno vremena da potrosi da bi dostigao Federera. Glede finala Nadal je apsolutni favorit, jer ovo je njegov turnir.
- Better Man
#610 Re: Roland Garros 2011
To vratiti se na prvo mjesto ispada kao otici u granap po hljeb i mlijeko! Spustite se malo na zemlju, jer nije lako se vratiti na prvo mjesto, pogotovo kad imate veliki bodovni zaostatak/irvinx1 wrote:Ajd da hoces pogoditi pa da Roger zasjedne na prvo mjesto do kraja godine, a sto se tice Matsa, pa Mats voli Rogera i ja mu to ne zamjeram... druga je stvar sto bas i ne voli Noleta...zimzelen wrote:
- lester burnham
#611 Re: Roland Garros 2011
... u finalu za gospodina rogera, zasluzuje to u ovom momentu najvise,
rafa se dobro namucio sa onim ranjenikom danas, dok je ovaj ipak djokovica dig`o u velikom, njemu karakteristicnom stilu...
rafa se dobro namucio sa onim ranjenikom danas, dok je ovaj ipak djokovica dig`o u velikom, njemu karakteristicnom stilu...
- irvinx1
#612 Re: Roland Garros 2011
Eto ti mi reciBetter Man wrote: To vratiti se na prvo mjesto ispada kao otici u granap po hljeb i mlijeko! Spustite se malo na zemlju, jer nije lako se vratiti na prvo mjesto, pogotovo kad imate veliki bodovni zaostatak/
- zimzelen
#613 Re: Roland Garros 2011
Nije to mission impossible, bas. Fedex u Halle i Wimbledonu, s dvije titule , neovisno sta naprave Rafa i Djoko, dolazi na preko 11000 bodova cak i ako izgubi u nedjelju jer brani svega 470 bodova, tako nekako sto ce posve zaostriti boru za tron.. Dakle, najkasnije americka sezona na betonu mogla bi promijeniti vlasnika No.1 iako je Djoki sada otvorena sansa da skine Nadala, ali nadam se samo privremeno.Better Man wrote:To vratiti se na prvo mjesto ispada kao otici u granap po hljeb i mlijeko! Spustite se malo na zemlju, jer nije lako se vratiti na prvo mjesto, pogotovo kad imate veliki bodovni zaostatak/irvinx1 wrote:Ajd da hoces pogoditi pa da Roger zasjedne na prvo mjesto do kraja godine, a sto se tice Matsa, pa Mats voli Rogera i ja mu to ne zamjeram... druga je stvar sto bas i ne voli Noleta...zimzelen wrote:
-
radostan dan
#614 Re: Roland Garros 2011
.
Last edited by radostan dan on 22/10/2011 21:15, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#615 Re: Roland Garros 2011
To da... objektivno Nadal je u blagoj silaznoj putanji i teško da će više osvajati GS na betonu. A nije ni da mu puno trebaju, neka se drži Roland Garrosa i Wimbledonairvinx1 wrote:Nisam mislio na finale, vec na ono sto slijedi poslije... Del Potro je sve bolji, Marej ce se valjda konacno dozvati pameti, a Djoko skupiti novu motivaciju... Federer ce ionako biti tu jos narednih par godina... Ocekuje nas toplo ljetoultima_palabra wrote: Ne znam ja ko razmišlja da ne gleda finale![]()
![]()
-
CATALONAC
- BiH-x
#617 Re: Roland Garros 2011
Fedex
U kojem gradu zivis, ako smijem pitati?irvinx1 wrote:Nego maloprije trknuh na kaficu,raja sjebana pravo,džaba što je petak atmosfera katasrofa.samo čuješ: "ja publike i govana mame im ga..."![]()
- irvinx1
#619 Re: Roland Garros 2011
Dosao politicar na temu i odmah, po obicaju fulao...BiH-x wrote:Fedex![]()
U kojem gradu zivis, ako smijem pitati?irvinx1 wrote:Nego maloprije trknuh na kaficu,raja sjebana pravo,džaba što je petak atmosfera katasrofa.samo čuješ: "ja publike i govana mame im ga..."![]()
Pogresnu osobu pitas.... ne znam gdje zivi @guanabou
A ja sam iz Rajvosa, onog normalnog, ne onog tvog.
- BiH-x
#620 Re: Roland Garros 2011
Ko je ovdje spomenuo politiku osim tebe? Razumijem da si bijesan veceras, ali o'ladi maloirvinx1 wrote: Dosao politicar na temu i odmah, po obicaju fulao...![]()
-
Arma-Sarma
#621 Re: Roland Garros 2011
Tugujem sa osmijehom od uha do uhaLud i ponosan wrote:Sto ce predati kad moze pobjediti?Arma-Sarma wrote:Da li će Novak prdati kao nekad i srušiti mi kvotu 3.10?
Ali bice mi drago kad opet budes tugovao
- irvinx1
#622 Re: Roland Garros 2011
Sine, ja navijam za RogeraBiH-x wrote:Ko je ovdje spomenuo politiku osim tebe? Razumijem da si bijesan veceras, ali o'ladi maloirvinx1 wrote: Dosao politicar na temu i odmah, po obicaju fulao...![]()
Ne valja ti citat, vozdrica
- BiH-x
#623 Re: Roland Garros 2011
Arma-Sarma wrote:Tugujem sa osmijehom od uha do uhaLud i ponosan wrote:Sto ce predati kad moze pobjediti?Arma-Sarma wrote:Da li će Novak prdati kao nekad i srušiti mi kvotu 3.10?
-
radostan dan
#624 Re: Roland Garros 2011
.
Last edited by radostan dan on 22/10/2011 21:16, edited 1 time in total.
- lester burnham
#625 Re: Roland Garros 2011
lako se vaditi na federeru kad vodi sa 2:0!Arma-Sarma wrote:Tugujem sa osmijehom od uha do uhaLud i ponosan wrote:Sto ce predati kad moze pobjediti?Arma-Sarma wrote:Da li će Novak prdati kao nekad i srušiti mi kvotu 3.10?
to se i nije puno placalo predpostavljam !??