slaboCSKA wrote:Labude ima li kakvih stripova na sajmu
ima nešto starijih ono na nekom standu nisam ni gledao
ali kako ne dolazi onaj neki
nema ništa
čini mi se ni agartija nema
pametan
Moderator: Chloe
slaboCSKA wrote:Labude ima li kakvih stripova na sajmu
pepeljara wrote:azurna_obala wrote:Ovaj sajam je totalno fulio sa datumom održavanja, uvijek je pri kraju mjeseca, kad para nema....onda sajam je završen u 17:00 sati, nisu dopuštali ulazak nakon toga više. Zašto piše da je radno do 19:00, a završe dva sata ranije...
Pogotov radnim danom kad raja koja radi treba da dodje da pregleda...
Al stas, ovo je samo kod nas tako
Oni umjesto učestvovanja na sajmu organizuju proljeće u Buybooku i predstaviće nova izdanja poput nove knjige Hemona itd. i sve će biti po sniženim cijenama.doktor78 wrote:Izgleda da Buybook neće učestvovati na ovogodišnjem sajmu. Tako su objavili na svojoj fb stranici, i umjesto toga ponudili velike popuste u svojim knjižarama u vrijeme sajma. Zna li neko šta se dešava?
Hebe midoktor78 wrote:Izgleda da Buybook neće učestvovati na ovogodišnjem sajmu. Tako su objavili na svojoj fb stranici, i umjesto toga ponudili velike popuste u svojim knjižarama u vrijeme sajma. Zna li neko šta se dešava?
Vece popuste za Lagunina izdanja imas kad je noc knjige (u junu i decembru) nego kad su sajmoviAltsa wrote:Hebe midoktor78 wrote:Izgleda da Buybook neće učestvovati na ovogodišnjem sajmu. Tako su objavili na svojoj fb stranici, i umjesto toga ponudili velike popuste u svojim knjižarama u vrijeme sajma. Zna li neko šta se dešava?se za bajbuk. Glavno da bude Laguna.
Nisam čitala, kažu izvrsna, ali Irancima još nedostupna ...Black swan wrote:Poštovani,
Iranski kulturni centar u Sarajevu i ove godine je učesnik Međunarodnog sajma knjiga i učila.
bio sam danas malo u izvidnicu
niš posebno
Kolonel
Pisac: Mahmoud Dowlatabadi
Izdavač:
Buybook
Cijena:
15,00 KM
Kolonel je priča o tome kako revolucija jede svoju djecu... Svako ko se, makar površno, zanima za Iran, morao bi pročitati ovaj roman.
http://www.knjiga.ba/kolonel-k9806.html
agent_zero wrote:Imam utisak mrvicu bolji sajam nego zadnja dva...
Uzeo Valtera![]()
ovi što rade i drže su provjereni čitači i entuzijasti knjige. za one što dolaze ne znam, ali djeluju slično...arzuhal wrote:Tu često percipiranu snobovštinu Buybooka je onomad razbijao Damir Imamović (tada bez trija) jedući paštetu ili pileći narezak s četvrt hljeba...Malo bacao forice i to, hihi
![]()