Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mousstapha wrote:Imam problem na Samsung Galaxy S sa pozivima. Kad ukucam neki broj ili iz imenika i idem na poziv, sve odradi, uspostavi poziv, ali meni ne daje kontrole. Nekad prodje sve OK, ali najcesce ne mogu prekinuti poziv i sl. Jednostavno ostane zaledjen.
OS je 2.3.4
ja sam jednom navio sat recimo u 8 sati, i jos stavio ono ukoliko ga ne iskljucim da mi zvoni narednih 4-5 puta svakih 5 minuta.. uglavnom probudim se cujem zvono, ugasim ga, kad pise 8:30 sati
naneljube wrote:nedavno sam kupio desire hd, extra mob nisam mu nasao puno zamjerki, cak ono sa baterijom nije bas tacno, ja sam konto nece moci 3 sata izdrzat, medjutim 2 dana normalnog koristenja, a dan dan ipo kad se neskidam, helem da skratim nervira me sto u kontaktima imam dupleikate, jedan sa telefona i po 1 sa sim-a, cak je neko rekao prije da su mu se svi kontakti "sjargali u tel" sa FB, googla itd, medjutim ovo nemoze jel ima neko rijesenje???
EDIT:
hvala, snasao sam se, al dobra stara nokia ubacio karticu i pobriso sve sto ima na sim-u, tako da sad imam samo kontakte iz tel...
a procitao sam negdje da se nemoze izbrisati sa htc-a!!!
ma mora ti imati opcija da unchecujes kontaktem, imas u opcijama kad odes na kontakte
ja ga onda nemogu naci, a imaju 2 razlicita kontakta, jedan kao od telefona a drugi kao aplikacija, na jednom mozes ukljucit/iskljucit, fb, google, sim itd. a na drugom nemozes, sve sam procacko, trazio net-om, i onda negdje nasao oficijalnu izjavu od htc-a da nemoze...
odes u kontakte i udjes u meni i izaberes ono oko da ti pokaze koje kontakte zelis prikazati. ja imam google, telefon, sim, facebook, twitter, skype )) ali osnovni su google telefon i sim i to je to. ne kontam u cemu je problem
Rauber wrote:Siljak do mobitela je, ja sam vec pisao o tome, definitivno mu alarm nije pouzdan tako da ja stari mobitel koristim kao alarm
neni se jos dva puta desilo da mobitel normalno radi, ali nekad kasnije odjednom nece da se ekran upali (a sve radi, pozivi i ostalo..) - i onda bateriju izbacim/ubacim i onda "proradi"
Rauber wrote:Siljak do mobitela je, ja sam vec pisao o tome, definitivno mu alarm nije pouzdan tako da ja stari mobitel koristim kao alarm
neni se jos dva puta desilo da mobitel normalno radi, ali nekad kasnije odjednom nece da se ekran upali (a sve radi, pozivi i ostalo..) - i onda bateriju izbacim/ubacim i onda "proradi"
e onda poselami nenu i reci joj nek se vrati na fiksni ponovo
mousstapha wrote:Imam problem na Samsung Galaxy S sa pozivima. Kad ukucam neki broj ili iz imenika i idem na poziv, sve odradi, uspostavi poziv, ali meni ne daje kontrole. Nekad prodje sve OK, ali najcesce ne mogu prekinuti poziv i sl. Jednostavno ostane zaledjen.
OS je 2.3.4
ja sam jednom navio sat recimo u 8 sati, i jos stavio ono ukoliko ga ne iskljucim da mi zvoni narednih 4-5 puta svakih 5 minuta.. uglavnom probudim se cujem zvono, ugasim ga, kad pise 8:30 sati
Jel to do mene ili do mobitela?
Meni se desava da nikako ne zvoni alarm... Takodjer mi se desava da mi se mjenja broj koliko je sati trenutno ako sam van Sarajeva... :S
OS je 2.3.4
Meni se desava da nikako ne zvoni alarm... Takodjer mi se desava da mi se mjenja broj koliko je sati trenutno ako sam van Sarajeva... :S
meni se desilo da recimo dobijem neciju sms prouku "sada" a za 1h novu, i pise da je ova nova starija od ove prve?
To se vidi kad gledas onu konverzaciju preko sms-a sa nekim..
meni se desilo da recimo dobijem neciju sms prouku "sada" a za 1h novu, i pise da je ova nova starija od ove prve?
To se vidi kad gledas onu konverzaciju preko sms-a sa nekim..
DA! i to se ne desava samo meni, jos dosta prijatelja s androidom imaju isti problem
to je do bht ili kojeg vec operatora, te stvari inace na normalnim mobitelima rijetko skontas jer smsove ne reda u konverzaciju, nego svaku zasebno pa cesto i ne gledas kad je koja poslana.a pokusaj par dana pratiti na nekom obicnom mobu pa ces vidjeti
nepravi se android za bh trziste pa da ga sfusere nego za svjetsko i normalno da te greske (ako su kad postojale, vise) ne postoje, inace ne bi bili ozbiljna konkurencija kad bi na takvim sitnicama padali
Skonto sam izgleda zasto ti se ne pali alarm (nikako). Ako nekada nakon navijanja alarma odes na "Program Monitor>RAM" i kliknes dugme "Clear memory" onda ti nece zvoniti alarm
Skonto sam izgleda zasto ti se ne pali alarm (nikako). Ako nekada nakon navijanja alarma odes na "Program Monitor>RAM" i kliknes dugme "Clear memory" onda ti nece zvoniti alarm
Hmmm... Ja uvijek pspavanja to uradim i nije mi se desilo da ne zvoni...
Znam da dodjem ovdje i malo malo pofalim neki custom ROM, ali MIUI GALNET v4 je fakat vrh
Ako sam nekad i zalio sto Samsung nije fluidan kao Iphone, uz ovaj ROM vise nije ni to problem
Mislim da mi je tad bio ukljucen automatic, a sad nije vec sam vrijeme rucno ukucao i evo 2 dana cini mi se da nemam problema ni sa satom ni sa alarmom.
Sto sam rekao za onaj alarm, ako koristis da ti oslobiti ram-a bi trebalo da je tako kod svakoga, jedino da se taj alarm opet nekad za par sati sam "aktivira" pa da zazvoni - jer sam ja namjestao alarm za naredne 2 minute i nije zvonilo ako bi koristio da se ram "ocisti"..
shiljak wrote:gdje se taj automatic ukljucuje/iskljucuje?
Sto sam rekao za onaj alarm, ako koristis da ti oslobiti ram-a bi trebalo da je tako kod svakoga, jedino da se taj alarm opet nekad za par sati sam "aktivira" pa da zazvoni - jer sam ja namjestao alarm za naredne 2 minute i nije zvonilo ako bi koristio da se ram "ocisti"..
"Settings" -> "Date & time" -> "Automatic" ovo "Automatic" iskljucis