znas ti odlicno sta je trollanjeosa wrote:ako je definicija trola, da su to svi oni što nisu na liniji zlaje i ekipe, onda mene slobodno svrstaj u takve, a kontakti su slobodna volja pojedinca, jednoumlje ja nadam se iza nas...plain vanilla wrote:Ne, ja uzivam u trollovimaosa wrote:
ako se vratiš u korijen tih napisa, vidjet ćeš da su uglavnom odgovori na napisano, jer, ne znam, ja imam običaj da na nesitine ne mogu ćutati, istina to nekad odvede od teme, ali nije zlonamjerno, ako bi se pak držali isključivo teme, svaka od ovih tema bi imala, možda 5-6 stranica, jer jednostavno na tom prostori možeš reći sve relevantno, osim naravno onih koje se hrane pojedincima, kao tema o dodiku ili nekoj drugoj osobi, koje se mogu svakodnevno osvježavati novim informacijama.
nego ako ti uživaš u razmjeni mišljenja s istomišljenicima, ne moraš kontaktirati sa mnom, ja vidiš s istomišljenicima, uglavnom ne kontaktiram, ne vidim šta novo od njih mogu saznati i o čemu razgovarati...![]()
jer da ih nema, ostala bih uskracena za saznanje koliko je ovdje pametnih, ozbiljnih, upucenih forumasa, koji vole svoju BiH
A i onih sa izvanrednim smislom za humor, koji nam uljepsaju ove sive dane
da je jednoumlje na forumu, ne bi bilo zabavno
ali ici s teme na temu, i bez obzira na naslov teme isto pisati, samo da bi provocirao,... to nije normalno forumanje
i to vrlo dobro znas
probaj to uraditi na forumu.hr, letio bi istog trena