Komentar koji potpisujem.Oni koje treba biti stid sami će se pronaći.ladyblue18 wrote:Vala, nek vas je stid. Eto, toliko od mene na sve procitano zadnjih nekoliko stranica.
Komsija i ja!
-
zelenashica
#601 Re: Komsija i ja!
- Komšinica
#602 Re: Komsija i ja!
Nisam se javljala na ovu temu jer na moju veliku žalost nisam u mogućnosti konkretno pomoći, pa čak nisam znala ni kakav savjet dati... ali sam redovno, svaki dan, čitala i nadala se da čujem kakve takve lijepe vijesti. Nijednog momenta nisam posumnjala u istinitost priče.ladyblue18 wrote:Vala, nek vas je stid. Eto, toliko od mene na sve procitano zadnjih nekoliko stranica.
I samo bih se složila sa gore boldiranim.
A tebi Hamza želim da se ovo ako Bog da završi onako kako je hajr za tebe i tvoju porodicu.
- psydelija
#603 Re: Komsija i ja!
moj je post je jasan i nedvosmislen, tj. potpuna podrska hamzi!!!babyline wrote:boze kakvi komentari.... ona se smije na neku izvaljotinu iz filma... ovaj vidi kakvu sapunicu..psydelija wrote:@amrica se dugo nije oglasavala, neobicno dugo.., sve dok @hamza ne postavi sliku...
cudno zar ne?!![]()
njena reakcija na ovoj temi me navodi na to da je mozda hamza amrici ostao za nesto kratak...
tvoj problem sto ti u njemu vidis sapunicu i ne znas sta jos... ona (amrica) je uzrok trenutne destrukcije i zato sam satirom probao da povratim maks. podrsku @hamzi!
ps: pogresnom metodom me muvas.., ne ozbiljno!
- tekma
#604 Re: Komsija i ja!
Ovo je tipican primjer ne primjernosti, kako uzeti za vjerodostojnost a ne pomisljajuci koliko su ovakvi forumasi bilo kome u mogucnosti pomoci.jazzer wrote:
Hajte sada, zivite svoje male zivote pa, ako bude prilike, opet se poserite nekome
na temu.
Mogucnosti ovakvih kao i slicnih su ravne nuli.
Sluziti se ovakvim vokabularom a istodobno ocekivati njegovu pomoc, cisti je apsurd.
Mnogi od vas nisu u mogucnosti konfrotirati se sa kriticnim pitanjima kao i konfrotaciju kriticnog dijaloga.
- vazi
#605 Re: Komsija i ja!
halo ba, to sto pises je samo tvoja interpretacija svega sto se pisalo na ovoj temi. kako ti znas sta je Hamzi pomoc? Kako mozes govoriti u njegovo ime?tekma wrote:Ovo je tipican primjer ne primjernosti, kako uzeti za vjerodostojnost a ne pomisljajuci koliko su ovakvi forumasi bilo kome u mogucnosti pomoci.jazzer wrote:
Hajte sada, zivite svoje male zivote pa, ako bude prilike, opet se poserite nekome
na temu.
Sluziti se ovakvim vokabularom a istodobno ocekivati njegovu pomoc, cisti je apsurd.
Mnogi od vas nisu u mogucnosti konfrotirati se sa kriticnim pitanjima kao i konfrotaciju kriticnog dijaloga.
Ako covjek kaze da mu je podrska u smislu uz tebe smo, izdrzi , dakle ako mu je ta podrska vrijedna, s kojim pravom ti to porices?
da ne bude zabune, svi znamo da forum(asi) ne mogu puno uciniti, ali tu je dobra volja pa makar ona bila i naivna, tipicna za mladost, nekada i to dobro dodje cak kada je onaj kome je upucena takva podrska i sam svjestan krhkosti iste, ali nekada prija i to. Nekada je dovoljno i da nas neko samo saslusa.
zato, de ba olabavi malo i hani
pusti, ako ti se ne svidja prodji i idi svojim putem, prostranstva forumska su ogromna i dovoljno prostrana za sviju
- Komšinica
#606 Re: Komsija i ja!
Možda ne mogu konkretno pomoći da se problem riješi, ali svakako ne pokušavaju ni na koji način odmoći...tekma wrote:Ovo je tipican primjer ne primjernosti, kako uzeti za vjerodostojnost a ne pomisljajuci koliko su ovakvi forumasi bilo kome u mogucnosti pomoci.jazzer wrote:
na temu.
I koliko god nekima/tebi to možda besmisleno zvučalo, nekada lijepa riječ i volja dobrih ljudi da se na bilo koji način pomogne, nekima puno znači.
- JThomas
#607 Re: Komsija i ja!
a jes' naš'o u međuvremenu šta je to pravna osoba?
isto naši političari kad se krenu bacati frazama kojima ni otprilike ne znaju značenje.
isto naši političari kad se krenu bacati frazama kojima ni otprilike ne znaju značenje.
- ultima_palabra
#608 Re: Komsija i ja!
Vala da se hamza nesto okoristio od ovog foruma, nije... a koliko je samo emocija i privatnih stvari iznio
Ne znam, ja mu vjerujem... a bilo je dovoljno tema o komsiluku da znamo da onakvih ima koliko hocete.
- Comrad
#609 Re: Komsija i ja!
Kljucajte ovo.
-
zelenashica
#610 Re: Komsija i ja!
Comrad wrote:Kljucajte ovo.
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#611 Re: Komsija i ja!
Vakat, vala...Comrad wrote:Kljucajte ovo.
- semmy
#612 Re: Komsija i ja!
svasta u bozjoj basti
ja se samo pitam da li mnogi od vas citaju postove kako treba ili na preskaku...dosta stvari preskacete i onda pisete glupe i odvratne komentare, valjda lijecite komplekse time ili sta vec...ne samo na ovoj temi nego opcenito
za neupucene...oni koji zele pomoci na bilo koji nacin su u kontaku i preko pp od samog pocetka otvaranja teme
za neupucene...oni koji zele pomoci na bilo koji nacin su u kontaku i preko pp od samog pocetka otvaranja teme
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#613 Re: Komsija i ja!
Što je još jedan razlog da se ovo privede kraju. Ko bude htio pomoći ima pp, a "genijalne" ideje više govore šta dokoni ljudi sve mogu smisliti u dugu danu. Sav me ovaj rašomon podsjeća na onu sjajnu dramu TVSA "SA 204-272" kad lik iz grada zaglavi sa autom u baruštini u nekom selu, iskupe se seljaci i pođu davati pametne savjete tipa "da dovezemo buldožer", "da stavimo granja i kamenja pod točkove", i na kraju legendarni Zaja (Muzaferija) sve začini svojim planom "Kad bi bog dao da heftu-dvije ne bude kiše, pa da se ova bara isuši, onda bi drug komotno mog'o izać"semmy wrote:s
Eto, takvi smo i mi. Puni lijepih savjeta, ohrabrenja, inspirativnih postova, ali još se niko ne javi da je stvarno otišao do Hamze, vidio čovjeka i gdje živi i razgovarao s njim.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#614 Re: Komsija i ja!
@tekma, .... hajde se lijepo, ... a mi cemo to prihvatiti kao inteligentno, ... udalji sa teme.
U protivnom, ... mi cemo te inteligentno udaljiti. Sto je dosta, dosta je.
U protivnom, ... mi cemo te inteligentno udaljiti. Sto je dosta, dosta je.
- Loulou
#615 Re: Komsija i ja!
To što o tome nisu pisali, ne znači da ih nema.Pera Trta wrote:Eto, takvi smo i mi. Puni lijepih savjeta, ohrabrenja, inspirativnih postova, ali još se niko ne javi da je stvarno otišao do Hamze, vidio čovjeka i gdje živi i razgovarao s njim.
O&O od mene na temu.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#616 Re: Komsija i ja!
Na Hamzin zahtjev, tema ide pod kljuc.
Ko bude htio pomoci, neka se obrati Hamzi na pp.

Ko bude htio pomoci, neka se obrati Hamzi na pp.