VW Golf all about

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
Blobi

#601 Re: VW Golf all about

Post by Blobi »

Ja ne znam sta trebas uradit autu da mu ogulis rukohvat. Ne kontam zaista... Kod mene i dan danas kao novo sve, bez "packe" u unutrasnjosti. Evo 190.000 danas dosegao :D
Qler

#602 Re: VW Golf all about

Post by Qler »

Koje je auto iz tog doba sexy :)
sinus

#603 Re: VW Golf all about

Post by sinus »

Kod nas je moderno pljuvati po golfu isto kao što je sad moderno da žene nose gumene čizme (u narodu poznate kao čizme Rudarke ) :-)
Qler

#604 Re: VW Golf all about

Post by Qler »

i to sad ove najnovije, sa stiklama :D to kad sam vidio, suza je kanula :) :run:
herbert mekfjuger

#605 Re: VW Golf all about

Post by herbert mekfjuger »

zanima me u kojoj se to još zemlji osim u BiH cijela klasa zove golf klasa :S ono stvarno ozbiiljno pitanje :D
frngla

#606 Re: VW Golf all about

Post by frngla »

golf je jednostavno golf, koje god auto se poredi s nekim kazu svi kao golf, ugl. svi porede auta s golfom i uporedjuju, upisi na youtube-u like a golf, reklama objasnila :) dzaba tako je jbg :D
shibonja

#607 Re: VW Golf all about

Post by shibonja »

Lako je seljaka izvuc iz Golfa ,al nemozes ti izvuc Golfa iz seljaka pa to ti je :lol: No hard filings :D :run:
Blobi

#608 Re: VW Golf all about

Post by Blobi »

Ma to se zove kompleks slabijeg.. Takodjer no hard filings :)
shibonja

#609 Re: VW Golf all about

Post by shibonja »

Ma sve je za ljude , pa i Golf :D
Blobi

#610 Re: VW Golf all about

Post by Blobi »

shibonja wrote:Ma sve je za ljude , pa i Golf :D
:D
citroen

#611 Re: VW Golf all about

Post by citroen »

Blobi wrote:Ja ne znam sta trebas uradit autu da mu ogulis rukohvat. Ne kontam zaista... Kod mene i dan danas kao novo sve, bez "packe" u unutrasnjosti. Evo 190.000 danas dosegao :D
Odmaras li ti ikad,kad ga nakuca na 190 000km :-) :-) :-)
Blobi

#612 Re: VW Golf all about

Post by Blobi »

citroen wrote:
Blobi wrote:Ja ne znam sta trebas uradit autu da mu ogulis rukohvat. Ne kontam zaista... Kod mene i dan danas kao novo sve, bez "packe" u unutrasnjosti. Evo 190.000 danas dosegao :D
Odmaras li ti ikad,kad ga nakuca na 190 000km :-) :-) :-)
U jednoj sedmici 4000km :D... A sta ces, neki dan sam i do Janeza svratio :D...

P.S

Hoces kupit Passata, samo 60.000 presao, k'o nov majke mi. Dede mi nisam vracao kilometre 8-) 8-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mišmaš

#613 Re: VW Golf all about

Post by mišmaš »

po toj priči jarane 90% ljudi što vozi golfa ima nokte ko vještica i krkani su koji ne paze ništa... mani te priče, svaki golf 4, golf 5, a možda i passati nisam obraćo pažnju u ovo par puta što su me provozali imaju te oguljene ručke... bar od 10 i kusur golfova ja nisam još vidio nijednog sa ručkama i plastikom unutra na vratima u super stanju.
Blobi

#614 Re: VW Golf all about

Post by Blobi »

mišmaš wrote:po toj priči jarane 90% ljudi što vozi golfa ima nokte ko vještica i krkani su koji ne paze ništa... mani te priče, svaki golf 4, golf 5, a možda i passati nisam obraćo pažnju u ovo par puta što su me provozali imaju te oguljene ručke... bar od 10 i kusur golfova ja nisam još vidio nijednog sa ručkama i plastikom unutra na vratima u super stanju.
Ja stvarno ne znam sta rade s tim autima pa im pohabaju rucke? Prevoze gradjevinski materijal? U cemu je stos? Rucka vrata je oblozena necim mekanim, ali ja evo jos nisam uspio da zapocnem makar malo da odgulim taj materijal... Ne kontam?
mišmaš

#615 Re: VW Golf all about

Post by mišmaš »

možda je kod tebe od posebno čvrstog materijala :D
Blobi

#616 Re: VW Golf all about

Post by Blobi »

mišmaš wrote:možda je kod tebe od posebno čvrstog materijala :D
Nije ni od cega posebnog, nego valjda rukohvat obuhvatim prstima prije nego sto ga izgrebem rahljavim noktima... :D
mišmaš

#617 Re: VW Golf all about

Post by mišmaš »

vidiš moguće i to :D btw ja sam kod sebe odma prvi dan sve te ručke, zajebavancije otkinuo da se nema šta oguliti, smetati itd... i onaj retrovizor unutra sam otkinuo, smeta mi uvijek udarim glavom u njega
Bordolini

#618 Re: VW Golf all about

Post by Bordolini »

Blobi wrote:
mišmaš wrote:možda je kod tebe od posebno čvrstog materijala :D
Nije ni od cega posebnog, nego valjda rukohvat obuhvatim prstima prije nego sto ga izgrebem rahljavim noktima... :D
I ja sam se tih oguljenih rukohvata i plastika na vw nagledao fakat. Ne vjerujem da je do vozaca, jednostavno je taj finalni sloj nekakav premekan. Ne vidim to kao neki ogroman problem.
Meni se na bmw guli plastika gdje su cup holders i el podizaci stakala. Skines, finim smirglom sve skines i ispoliras pa sprejom za to namjenjenim ofarbas ponovo.
Ista stvar je i sa volanom kod volvo vozilica, na svakom je oguljen kao da ih voze ljudi koji nikad u zivotu kreme nisu vidjeli. :-D . Stvarno ne vidim ovo kao neki ogroman problem iako mozda moze promjeniti prvi dojam kad neko tek sjedne u auto, ono satro premium brand a nije sve cakum pakum. :) Ima puno bitnijih stvari oko kojih se treba brinuti.
sheikh

#619 Re: VW Golf all about

Post by sheikh »

HEEHHEHE
istina da se ogule rukohvati :)
kod mene je golf i pocelo se guliti :)
al bgmi ovo je ziva istina :)
sjedim s prijateljicom na kafi(voza predzadnjeg focusa) i ona mi veli ajde molim te odvuci ga na obliznju praonu da se opere :) ja uzmem auto,ono se opere i ja ga vozim da vratim :) pristojno auto,nema sta :) i ajde reko da ga malo stisnem :) da procejfim :) i ubrza ja malo sve ide fino :) krivina ispred mene :) vidim nigdje nikoga,ajde da ga pod rucnom okrenem i tako uletim :) i uletih ja fino sve,kako klizim puce ona bravica od kasete :D
majke mi moje :) iz cista mira,nemoguce da sam auto tako napatio do te mjere da se instrumentalka sva savila pa da pod tim pritiskom pukne bravica :)
nisam isao plaho ni brzo :) ja se nasmijah,izvinuh prijateljici,uzeh izolirke iz golfa i zaljepih :)
necu reci da ce svakom fordu se to desiti :) boze sacuvaj :) al brate focus star godinu dana,ima ghia opremu,lijepo auto pravo :) al brate ode bravica :)
zato golf ce istrpiti mnogo tih rucnih :p heheheheheh
peace :) :thumbup:
citroen

#620 Re: VW Golf all about

Post by citroen »

sheikh wrote:HEEHHEHE
sjedim s prijateljicom na kafi(voza predzadnjeg focusa) i ona mi veli ajde molim te odvuci ga na obliznju praonu da se opere :) ja uzmem auto,ono se opere i ja ga vozim da vratim :) pristojno auto,nema sta :) i ajde reko da ga malo stisnem :) da procejfim :) i ubrza ja malo sve ide fino :) krivina ispred mene :) vidim nigdje nikoga,ajde da ga pod rucnom okrenem i tako uletim :) i uletih ja fino sve,kako klizim puce ona bravica od kasete :D
majke mi moje :) iz cista mira,nemoguce da sam auto tako napatio do te mjere da se instrumentalka sva savila pa da pod tim pritiskom pukne bravica :)
nisam isao plaho ni brzo :) ja se nasmijah,izvinuh prijateljici,uzeh izolirke iz golfa i zaljepih :)
necu reci da ce svakom fordu se to desiti :) boze sacuvaj :) al brate focus star godinu dana,ima ghia opremu,lijepo auto pravo :) al brate ode bravica :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sheikh

#621 Re: VW Golf all about

Post by sheikh »

golfista wrote:
da je to bas toliki pritisak bio i ti bi dobio unutrašnje krvarenje..a jel ovo vic ...neki..ne kontam :-) :? :-) :?

Kakve veze ima pritisak?????
unutarnje krvarenje????
Da nisi ko mali gledao u auspuh dok auto radi????
madner

#622 Re: VW Golf all about

Post by madner »

Kakva greska, dati pravo auto golfisti :D
Blobi

#623 Re: VW Golf all about

Post by Blobi »

Blobi

#624 Re: VW Golf all about

Post by Blobi »

Vidis, nisu sve papci :D
Bullet Tooth Tony

#625 Re: VW Golf all about