Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
-LIBERO- wrote:Pa koliko to voditelja,spikera ,urednika treba AL Jazeera??
Po ovome sto se pise ,barem 30 ljudi je u opticaju i u prelasku ili su vec presli ... da nije malo puno
i sve gore od goreg
Bolje da su za ovo vrijeme uzeli nekoliko od 350 žurnalista na birou obucili ih i stavili da rade
A nne neke koji su sve samo ne novinari
Adnan Rondic je provjereno novinarsko ime,jedan od najboljih novinara u BIH ! drago mi je sto on prelazi na AJ,nadam se da je to provjerena informacija! jos da dovedu Senada Hadzifejzovica,bilo bi extra,ali on je cini mi se ugovorom vezan za TV1! kako god,od AJ ocekujem mnogo,da budu ubjedljivo najbolja televizija u regionu!
StupskaBitanga wrote:
Bolje da su za ovo vrijeme uzeli nekoliko od 350 žurnalista na birou obucili ih i stavili da rade
A nne neke koji su sve samo ne novinari
ma ne, iznenadjuje me da su dosli napuhani, traze kremu novinarstva bivse jugoslavije, ekskluziva, sve metu i sa hrt-a i sa nove a vjerovatno su planirali i iz srbije pokupiti kajmak....navodno primaju stotine aplikacija, pricaju sa latinom, stankovicem, ovim, onim.....i onda cujes zaposlili arduanu, radoncica i rondica. pa njih ni tv1 ne bi uzela, mozda su se bili i tamo prijavili.
Ljudi kako se uopste moze poslati CV. Gledao sam web http://balkans.aljazeera.net/ i tu nema nikakvih detalja. Probao sam sa slanjem maila na linku stranice ali nista Molim nekoga ko zna da javi a onda cu ganjati stelu .
Ne zavnicno u Carsiji se prica da bi Al-jazeera Balkan mogla poceti sa emitovanjem 1. Jula i to programima posvecenima obiljezavanju godisnjice gnocida u Srebrenici... Sta mislite koliko u ovom ima istine, jer neki tvrde da nece prije septembra?!
Emir Nuhanović je prešao zbog para-plaća mu je 2 000 eura, ima plaćeno osiguranje (Austrija), ide na šestomjesečnu edukaciju u London...Milić s TV1 pokušava prevesti još dva novinara: Eminu Delić i Minelu Jašar.
Bloger wrote:Emir Nuhanović je prešao zbog para-plaća mu je 2 000 eura, ima plaćeno osiguranje (Austrija), ide na šestomjesečnu edukaciju u London...Milić s TV1 pokušava prevesti još dva novinara: Eminu Delić i Minelu Jašar.
pa stvarno ta Al-J
Nemam ništa protiv dotične ali fkt koga sve kupe
Strašno
Bloger wrote:Emir Nuhanović je prešao zbog para-plaća mu je 2 000 eura, ima plaćeno osiguranje (Austrija), ide na šestomjesečnu edukaciju u London...Milić s TV1 pokušava prevesti još dva novinara: Eminu Delić i Minelu Jašar.
pa stvarno ta Al-J
Nemam ništa protiv dotične ali fkt koga sve kupe
Strašno
Ja sam i voljela sto dolaze,ali ne u ovom sastavu..
Jedino Hrga mi je super, i direktor, ostalo jos nista.
Nuhanovic i novi nemaju 2000 eura placu, sta vam je ljudi?
Platit ce im edukaciju, imat ce djeparac i onda ce krv prosuti do te place,24-7.
PAWNDA wrote:Meni se sve nesto cini da tu niko nikoga ne "kupi", nego da se tu "ubacuju" i to, do sada nezabiljezeno ofirno...
Da, u toku radnog vremena vise na posao.ba i traze stele preko mame i tate i tetke i nane i dede
A ALJ ima najbrzi otkazni rok na svijetu, pa kad oni bilo koga puste na ulicu tesko ce taj opet se negdje vratiti
mimsy wrote:Prije par dana kod hotela Evrope vidjoh Mirjanu Hrgu,pripremaju se da snimaju nesto...Mozda je i istina da uskoro pocinju sa emitovanjem.
Oni uveliko snimaju... Valjda to ce emitovati kroz eksperimentalni program... Koliko sam primjetio izgradnja studia na BBI jos nije pocela, tako da se programu ne nadam tako brzo... Mozda nesto eksperimentalno krene sa ranije snimljenim emisijama.. Ali bilo bi fino da se oglase dokle su i sta su, pa da ne moramo kontati bas
mimsy wrote:Prije par dana kod hotela Evrope vidjoh Mirjanu Hrgu,pripremaju se da snimaju nesto...Mozda je i istina da uskoro pocinju sa emitovanjem.
Oni uveliko snimaju... Valjda to ce emitovati kroz eksperimentalni program... Koliko sam primjetio izgradnja studia na BBI jos nije pocela, tako da se programu ne nadam tako brzo... Mozda nesto eksperimentalno krene sa ranije snimljenim emisijama.. Ali bilo bi fino da se oglase dokle su i sta su, pa da ne moramo kontati bas
i da za 2 godine krenu neće biti 100% spremni već će opet biti ona standardna spika "krećemo sa pravim programom tek na ljeto/jesen", "pa ovo je tek eksperimentalni program", "pa prvi su im dani imajmo razumijevanja" bla bla bla... standardne priče sa balkana
ono što najviše nervira su te njihove najave kroz medije o startu programa koje su već 100x probili, to već u temeljima vidiš da su krajnje neozbiljni i da će tako i ostati jednog dana kada krenu
Počela je itekako
Ako je poocetak ,,logo" AJ koji je bar mogao biti u 3D-u onda su poceli...