gledam ove slike od danas i nigdje ne vidim muda na podu
mora da ih nisu okacili ...al nema veze vjerujem ja forumasima
Moderator: _BataZiv_0809
sumnjam da moze biti "tezi" od Remake-achuchumbamayumbe wrote:Nisam ga gledao, ali ako je težai od Remake-a, nešto mi se i ne gleda.
Sjećam se da sam poslije pogledanog Remake-a bio pravo loš...
macan prvi wrote:Meni je ovim receno sve i nema ni potrebe gledati film![]()
![]()
http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=55852
![]()
![]()
Sasvim_Obican wrote:Nisam gledao film. Vjerovatno ću ga pogledati kad se malo slegne ova prašina sva jer me to malo nervira zadnjih dana. Ja mislim da će biti stvarno ogromna sramota ako ovoj ženi bilo koji nivo vlasti ili bilo koje udruženje ne uruči neku zaista visoku nagradu. Boljeg i poznatijeg gosta sa više ljubavi za BiH, mi nećemo imati.
Večeras su oči svijeta bile uprte u Sarajevo. Oni koji su u prikazivanju istine vidjeli vlastiti poraz i koji su na najprimitivniji način vršili ličnu kampanju protiv ove mlade žene, trebali bi se zapitati zbog čega to čine. Njihov najveći poraz je bila puna Zetra i Angelina Jolie, najveća zvijezda na svijetu, koja je rekla da voli Bosnu, iako oni to ne mogu i vjerovatno nikad i neće moći prevaliti preko usta.
Svaka čast našim glumcima, Zani, Vanesi, Erminu i drugima jer su zaista pokazali da nam, ako ništa drugo, duh nisu uspjeli ubiti !
![]()
jim4 wrote:Sasvim_Obican wrote:Nisam gledao film. Vjerovatno ću ga pogledati kad se malo slegne ova prašina sva jer me to malo nervira zadnjih dana. Ja mislim da će biti stvarno ogromna sramota ako ovoj ženi bilo koji nivo vlasti ili bilo koje udruženje ne uruči neku zaista visoku nagradu. Boljeg i poznatijeg gosta sa više ljubavi za BiH, mi nećemo imati.
Večeras su oči svijeta bile uprte u Sarajevo. Oni koji su u prikazivanju istine vidjeli vlastiti poraz i koji su na najprimitivniji način vršili ličnu kampanju protiv ove mlade žene, trebali bi se zapitati zbog čega to čine. Njihov najveći poraz je bila puna Zetra i Angelina Jolie, najveća zvijezda na svijetu, koja je rekla da voli Bosnu, iako oni to ne mogu i vjerovatno nikad i neće moći prevaliti preko usta.
Svaka čast našim glumcima, Zani, Vanesi, Erminu i drugima jer su zaista pokazali da nam, ako ništa drugo, duh nisu uspjeli ubiti !
![]()
![]()
Ne vidim razlog da te bilo ko pljuje. To je tvoje misljenje i imas pravo na njega.BadBoy wrote:Joj raja jel ja smijem ovo napisati... Zapocecu sa tim da fakat cijenim sve sto Angelina radi i opcenito i za Bosnu posebno.. ali.. meni je sve i jedan nas domaci film na ovu temu sto puta bolji od ovoga. Iskreno, da nisam sam prozivio sve ovo i sve grozote, ne bih nista osjetio. Film je jednostavno dosadan i jasno se vidi njeno neiskustvo i kao rezisera i kao scenariste. Tu bih ponajvise istakao dijalog koji je nemastovit i neuvjerljiv, te glavnog muskog glumca koji je morao bolji biti - istinitiji i uvjerljiviji. Ostsli su mi bili ok - najbolji Rade i Zana. Ovo je samo moje vidjenje filma kao filma, ocijenjenog cisto kao takvog bez ikakvih konotacija. Pokusajte da me ne pljujete nego da shvatite sta sam htio reci. Hvala.
chuchumbamayumbe wrote:Nisam ga gledao, ali ako je težai od Remake-a, nešto mi se i ne gleda.
Sasvim_Obican wrote:Nisam gledao film. Vjerovatno ću ga pogledati kad se malo slegne ova prašina sva jer me to malo nervira zadnjih dana. Ja mislim da će biti stvarno ogromna sramota ako ovoj ženi bilo koji nivo vlasti ili bilo koje udruženje ne uruči neku zaista visoku nagradu. Boljeg i poznatijeg gosta sa više ljubavi za BiH, mi nećemo imati.
![]()
e moja mimi*mima* wrote:chuchumbamayumbe wrote:Nisam ga gledao, ali ako je težai od Remake-a, nešto mi se i ne gleda.
poslije ovog bi bio jaaako los......kao i ja.....
Prvo nek skontaju da li pisu latinicom ili cirilicom, ostalo cemo lako...macan prvi wrote:Meni je ovim receno sve i nema ni potrebe gledati film![]()
![]()
a izgleda da im pravopis nije jaca stranaladyblue18 wrote:Prvo nek skontaju da li pisu latinicom ili cirilicom, ostalo cemo lako...macan prvi wrote:Meni je ovim receno sve i nema ni potrebe gledati film![]()
![]()
@karanana-jok
chuchumbamayumbe wrote:Nisam ga gledao, ali ako je težai od Remake-a, nešto mi se i ne gleda.
Vidim da smo se razumjeli.HAVANA wrote:chuchumbamayumbe wrote:Nisam ga gledao, ali ako je težai od Remake-a, nešto mi se i ne gleda.
Nije tezi od remake-a ,al je tezak.
Remake je tezak pravo,pogotovo ko je to svojim ocima gledaoZena i punica mi se par dana nisu mogle uhavizat poslije tog filma...I dan danas kad ko jace pokuca na vrata...ukoce se...
![]()