Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Chisum

#601 Re: Horde Zla

Post by Chisum »

Luigi wrote:
Chisum wrote: I da... ako napravimo lom, zivo mi se jebe za rezultat!
Bože sačuvaj.
Dobro, vi, navijaci Barcelone, uvijek ste bili iznad nas... jebiga, tako nam grah pao. Jedino da nam odrzite kurs kako da se ponasamo i sta da osjecamo, nema druge. Ja sam za.
Gusztav

#602 Re: Horde Zla

Post by Gusztav »

ibizza wrote:
Koshpa wrote:Off : Narode sta je Semom?

On : Kad ce pocet prodaja karata za Spartu jbg ne mogu u Prag ( nemam pasos ) a rado bih :mrgreen:
Mozda se ozenio :D
Ja imam informaciju (doduše nezvaničnu), da je upoznao naku Čehinju u Zaostrogu....evo peti dan, nit' ga vadi, nit' silazi s nje...... :lol: .... :dance: ...... :bih:
KPNCTNJAH

#603 Re: Horde Zla

Post by KPNCTNJAH »

Pa dobro, onaj ko navija za HZ njemu je svejedno kakav ce rezultat biti, a navijacima FK Sarajevo je rezultat ipak u prvom planu u svakoj utakmici ;-)
Bordolini

#604 Re: Horde Zla

Post by Bordolini »

fosil wrote:
Bordolini wrote:eki normalni...sad kad se nenormalni pocnu javljati s ponudama :D

bez pretjerivanja ocekujem da nas gore bude oko 300 plus stotinjak brace svaba znaci 4 banke, sasvim dovoljno za dobar stimung. :dance:
ja volim volim volim samo tebe....
mojne odmah zakuhat kad gore izadjes na ulicu, da se amer i ja mormao crveniti ovdje. :D

opravdacu ukazano povjerenje druze Rasime :D

izgleda da sam bio previse skroman sa brojkama, HZ se ne zajebaju, ovakva prilika se ne propusta. :dance:
qwertz123

#605 Re: Horde Zla

Post by qwertz123 »

Mogu li ja ove nase KM tamo u Pragu zamijeniti za krune ili se mogu samo euri mijenjati???
Chisum

#606 Re: Horde Zla

Post by Chisum »

KPNCTNJAH wrote:Pa dobro, onaj ko navija za HZ njemu je svejedno kakav ce rezultat biti, a navijacima FK Sarajevo je rezultat ipak u prvom planu u svakoj utakmici ;-)
Bravo. Dobro si to snimio. Nas koji navijamo za Hz, kako ti rece, bas zaboli kurac za Sarajevo... :roll:
Luigi

#607 Re: Horde Zla

Post by Luigi »

Chisum wrote:
KPNCTNJAH wrote:Pa dobro, onaj ko navija za HZ njemu je svejedno kakav ce rezultat biti, a navijacima FK Sarajevo je rezultat ipak u prvom planu u svakoj utakmici ;-)
Bravo. Dobro si to snimio. Nas koji navijamo za Hz, kako ti rece, bas zaboli kurac za Sarajevo... :roll:
To su tvoje riječi lafe čim ti nije rezultat na pameti. Vidi se kome je navijanje furka, a ko to radi iz ljubavi...
Chisum

#608 Re: Horde Zla

Post by Chisum »

Luigi wrote:
Chisum wrote:
To su tvoje riječi lafe čim ti nije rezultat na pameti. Vidi se kome je navijanje furka, a ko to radi iz ljubavi...
Jest dobro si... zajebana neka furka, drzi me evo vec 35 kuka(prvu tekmu odgledah, kao klinac, sa 6-7)... mogu tek zamislit kako je vama koji iz ljubavi to radite.

Nadam se da ce vas biti u ovih nekoliko buseva, da ne bude da smo samo mi nafurani gore.
Luigi

#609 Re: Horde Zla

Post by Luigi »

Drži i mene skoro 20 godina pa opet znam šta je prvo i zbog čega sam tu. Doduše, imam 15 godina fore da zaboravim.
qwertz123

#610 Re: Horde Zla

Post by qwertz123 »

qwertz123 wrote:Mogu li ja ove nase KM tamo u Pragu zamijeniti za krune ili se mogu samo euri mijenjati???
Daj ba nek neko odgovori
Chisum

#611 Re: Horde Zla

Post by Chisum »

Luigi wrote:Drži i mene skoro 20 godina pa opet znam šta je prvo i zbog čega sam tu. Doduše, imam 15 godina fore da zaboravim.
Ne treba nam bolja prilika od Praga... da vidimo kome je sta furka, a kome ljubav.
Chisum

#612 Re: Horde Zla

Post by Chisum »

qwertz123 wrote:
qwertz123 wrote:Mogu li ja ove nase KM tamo u Pragu zamijeniti za krune ili se mogu samo euri mijenjati???
Daj ba nek neko odgovori
Zasto bi se dovodio u takvu situaciju, ako si vec odlucio koju cifru ces da bacis? Ili promijeni ovdje u eure, ili rokni na karticu, pa da provlacis tamo u njihovoj valuti, naravno, s dredjenom provizijom.
Luigi

#613 Re: Horde Zla

Post by Luigi »

Chisum wrote:
Luigi wrote:Drži i mene skoro 20 godina pa opet znam šta je prvo i zbog čega sam tu. Doduše, imam 15 godina fore da zaboravim.
Ne treba nam bolja prilika od Praga... da vidimo kome je sta furka, a kome ljubav.
Ma uredu je, meni je sve jasno čim je tebi putovanje u Prag dokaz nečega...
ibizza

#614 Re: Horde Zla

Post by ibizza »

Luigi wrote:
Chisum wrote:
De ba opusteno,sta se prepirete beze...Svi mi VOLIMO nas klub,PODJEDNAKO... :thumbup:
Chisum

#615 Re: Horde Zla

Post by Chisum »

Luigi wrote:
Chisum wrote:
Ma ja ba... 'ta ce Prag.

Nago, da se vratimo onima koji idu...

Bice puno price i tokom puta, naravno, ali, gledajuci koliko se raje prijavilo, sto busevima, sto autima, bice ovdje vjerovatno i dosta onih kojima je ovo prvo ovakvo putovanje, barem u ovaj dio Evrope, pa se nadam nadam da se se sve dogovoreno ispostovati i nadam se malo boljoj organizaciji, da ne bude opet kao u Trnavi, jer se zna kakvi su drotovi po istocnoj Evropi, i na kakve se zicere ceka. To su grupe iz ex Yu debelo osjetile na svojim ledima.

I da - pamet u glavu, nikakvo samostalno setanje okolo sa salovima i budalastinama, ukoliko vec ne bude istresanje pred sam stadion, itd... Cesi nisu navijaci Orebra, niti je Prag koji posjetite kao turista isti kao Prag koji posjetite kao navijac. Nikakvo odvajanje iz grupe, shoping i zajebancije.

Sto se broja tice, mozemo biti sasvim zadovoljni. Sve ide mnogo bolje nego su se mnogi i nadali.
Last edited by Chisum on 26/07/2011 19:05, edited 2 times in total.
agent_001

#616 Re: Horde Zla

Post by agent_001 »

ja vecu glupost odavno nisam procitao !!!

Ne navija se za HZ, HZ su tu radi Sarajeva i kad je dobro i kad je lose !!!
Bratov brat

#617 Re: Horde Zla

Post by Bratov brat »

Baltazar_khan wrote:
Bratov brat wrote:
Frank Sinatra wrote:na stotine hiljada sa sve lukovima i strijelama
Znaci oko 100-150 :wink:
garantujem ti da će to da bude najmasovnije gostovanje neke navijačke grupe iz bosne, poslije rata. nema viza, jako povoljno plaćanje za put... ta tvoja cifra je u najmanju ruku smiješna.
Brate ja znam da ce biti dosta,imam par nekih ortaka iz Hz,upucen sam.Nego lepo pitam ,a ovaj pokusava da bude duhovit :roll: Iskustvo iz Praga je i pozitivno i negativno.Bio sam tamo dva puta 2007 i 2009.Prvo protiv onog Libereca to je 100 km od Praga al smo spavali u glavnom gradu Ceske,i drugi put protiv Slavije. Da ne poverujes njihova murija delimicno i tolerise tuce i to,mi smo ispeglali one Totenhemove tamo.Ali za kradju unistavaju od batina.Pustaju gostujuce navijace da furaju po gradu bez problema,ali stoje ispred svih vecih marketa i butika. Spartini navijaci,nisu nista posebno,zaostaju za ovima iz ex yu solidno da ne kazem mnogo,oni vam nece biti problem tamo.Inace murija vazi za jednu od brutalnijih u Evropi,odmah iza onih u Slovackoj.
1987

#618 Re: Horde Zla

Post by 1987 »

garantujem ti da će to da bude najmasovnije gostovanje neke navijačke grupe iz bosne, poslije rata. nema viza, jako povoljno plaćanje za put... ta tvoja cifra je u najmanju ruku smiješna.[/quote]

Brate ja znam da ce biti dosta,imam par nekih ortaka iz Hz,upucen sam.Nego lepo pitam ,a ovaj pokusava da bude duhovit :roll: Iskustvo iz Praga je i pozitivno i negativno.Bio sam tamo dva puta 2007 i 2009.Prvo protiv onog Libereca to je 100 km od Praga al smo spavali u glavnom gradu Ceske,i drugi put protiv Slavije. Da ne poverujes njihova murija delimicno i tolerise tuce i to,mi smo ispeglali one Totenhemove tamo.Ali za kradju unistavaju od batina.Pustaju gostujuce navijace da furaju po gradu bez problema,ali stoje ispred svih vecih marketa i butika. Spartini navijaci,nisu nista posebno,zaostaju za ovima iz ex yu solidno da ne kazem mnogo,oni vam nece biti problem tamo.Inace murija vazi za jednu od brutalnijih u Evropi,odmah iza onih u Slovackoj.[/quote]

Ne brini se ti za nas,drzi se ti svoje grupe i cetnikovanja ! ;-)
KPNCTNJAH

#619 Re: Horde Zla

Post by KPNCTNJAH »

agent_001 wrote:
ja vecu glupost odavno nisam procitao !!!

Ne navija se za HZ, HZ su tu radi Sarajeva i kad je dobro i kad je lose !!!

Jasta... kad dodje neka neatraktivna utakmica na red onda se vidi broj pravih navijaca ;-) jedan od razloga zasto budem na istoku, a ne na sjeveru je upravo zbog tih sto navijaju za HZ i njima je glavno biti u sredini kopa, gledati ima li neko bar sal ili onaj s pijace, jesu li svima bijele tene, hoce li biti na slikama i slicne gluposti... na teren bace pogled par puta u 90 minuta i upravo takvim je draze da bude recimo hiljadu nasih navijaca u Pragu, pa makar izgubili 4:0, nego da tamo odigramo nerijeseno ili pobijedimo jedan razlike, a bude nas stotinjak... ne kazem da je veliki procenat takvih 'navijaca', ali je glupost reci da takvi ne postoje ;-)
Impavidus

#620 Re: Horde Zla

Post by Impavidus »

Pojedincima očito važnije koliko će navijača otići u Prag nego kakav ćemo rezultat postići gore. Al vala ni ne čudi me, davno shvatih da na sjeveru ima određen postotak šatro navijača što su tu radi kluba, a ne znaju 10 igrača od 20 i nešto što ih imamo nabrojat, kamo li prepoznat.
Bitno je da se našika i pravi haos...
Helenejse u pamet svima koji budu išli, da se svi hairli vrate i naši sa dobrim rezultatom također. :)
Reglan

#621 Re: Horde Zla

Post by Reglan »

Beze vam tema.Svi smo mi tu radi Sarajeva,samo je problem sto ne iskazujemo svi ljubav i privirzenost prema klubu na isti nacin.Treba zbiti redove i da ovim Cesima(izuzev Pliseka :D ) jebemo milu :dance:
north

#622 Re: Horde Zla

Post by north »

Fakat ljudi šta vam je , kakva je to sad priča :?

Pa valjda imamo svi isti cilj pobogu...kakva je sad podjela na one koji vole više ili manje Sarajevo, niđe veze...
Svaka čast i sretno svima kojima idu, većina onih koji ne idu imaju sigurno svoje razloge: besparica, privatne-poslovne obaveze, neizvađen pasoš i dr.

Ja sam evo dva dana u qrcu jer ne mogu ići (a planirao sam) zbog hebenog posla kojeg nikako ne mogu zaobići i dođe mi da se ranim kad vidim ove najave i ludilo koje se prema....

Ali sad dijeliti se na one koji su tu samo zbog HZ i provoda i neke druge je čisto sranje i budalaština, zbijmo redove po tome smo uvijek bili poznati, poželimo sreću našem voljenom klubu da se aBd vrati sa povoljnim rezultatom koji će nam ostaviti kakve-takve šanse u revanšu i da ponovo napunimo stadion i napravimo ludilo na tribinama koje niko drugi u ovoj državi, a bogami i šire ne može napraviti :dance:

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
Ripicipi

#623 Re: Horde Zla

Post by Ripicipi »

1987 wrote:garantujem ti da će to da bude najmasovnije gostovanje neke navijačke grupe iz bosne, poslije rata. nema viza, jako povoljno plaćanje za put... ta tvoja cifra je u najmanju ruku smiješna.
Brate ja znam da ce biti dosta,imam par nekih ortaka iz Hz,upucen sam.Nego lepo pitam ,a ovaj pokusava da bude duhovit :roll: Iskustvo iz Praga je i pozitivno i negativno.Bio sam tamo dva puta 2007 i 2009.Prvo protiv onog Libereca to je 100 km od Praga al smo spavali u glavnom gradu Ceske,i drugi put protiv Slavije. Da ne poverujes njihova murija delimicno i tolerise tuce i to,mi smo ispeglali one Totenhemove tamo.Ali za kradju unistavaju od batina.Pustaju gostujuce navijace da furaju po gradu bez problema,ali stoje ispred svih vecih marketa i butika. Spartini navijaci,nisu nista posebno,zaostaju za ovima iz ex yu solidno da ne kazem mnogo,oni vam nece biti problem tamo.Inace murija vazi za jednu od brutalnijih u Evropi,odmah iza onih u Slovackoj.[/quote]

Ne brini se ti za nas,drzi se ti svoje grupe i cetnikovanja ! ;-)[/quote]

A sta je konkretno cetnikovanje u ovome sto je on napisao??
bandini

#624 Re: Horde Zla

Post by bandini »

potres_mozga wrote:
1987 wrote:garantujem ti da će to da bude najmasovnije gostovanje neke navijačke grupe iz bosne, poslije rata. nema viza, jako povoljno plaćanje za put... ta tvoja cifra je u najmanju ruku smiješna.
Brate ja znam da ce biti dosta,imam par nekih ortaka iz Hz,upucen sam.Nego lepo pitam ,a ovaj pokusava da bude duhovit :roll: Iskustvo iz Praga je i pozitivno i negativno.Bio sam tamo dva puta 2007 i 2009.Prvo protiv onog Libereca to je 100 km od Praga al smo spavali u glavnom gradu Ceske,i drugi put protiv Slavije. Da ne poverujes njihova murija delimicno i tolerise tuce i to,mi smo ispeglali one Totenhemove tamo.Ali za kradju unistavaju od batina.Pustaju gostujuce navijace da furaju po gradu bez problema,ali stoje ispred svih vecih marketa i butika. Spartini navijaci,nisu nista posebno,zaostaju za ovima iz ex yu solidno da ne kazem mnogo,oni vam nece biti problem tamo.Inace murija vazi za jednu od brutalnijih u Evropi,odmah iza onih u Slovackoj.
Ne brini se ti za nas,drzi se ti svoje grupe i cetnikovanja ! ;-)[/quote]

A sta je konkretno cetnikovanje u ovome sto je on napisao??[/quote]

pa ocigledno sto covjek pise na ekavici, koju pojedinci vezu odmah za cetnistvo, kao sto vezu i cirilicu
Dammme

#625 Re: Horde Zla

Post by Dammme »

north wrote:Fakat ljudi šta vam je , kakva je to sad priča :?

Pa valjda imamo svi isti cilj pobogu...kakva je sad podjela na one koji vole više ili manje Sarajevo, niđe veze...
Svaka čast i sretno svima kojima idu, većina onih koji ne idu imaju sigurno svoje razloge: besparica, privatne-poslovne obaveze, neizvađen pasoš i dr.

Ja sam evo dva dana u qrcu jer ne mogu ići (a planirao sam) zbog hebenog posla kojeg nikako ne mogu zaobići i dođe mi da se ranim kad vidim ove najave i ludilo koje se prema....

Ali sad dijeliti se na one koji su tu samo zbog HZ i provoda i neke druge je čisto sranje i budalaština, zbijmo redove po tome smo uvijek bili poznati, poželimo sreću našem voljenom klubu da se aBd vrati sa povoljnim rezultatom koji će nam ostaviti kakve-takve šanse u revanšu i da ponovo napunimo stadion i napravimo ludilo na tribinama koje niko drugi u ovoj državi, a bogami i šire ne može napraviti :dance:

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
:thumbup:
Potpisujem od-do!
Nažalost meni je pasoš jebao znanje (u firmi bi se i našla zamjena). Da je gostovanje u uzvratu, otišao bih, pa makar, ali ovako je bilo malo vremena da se organizujem.
Ako je hotel (ovi koji idu sa Sol Azurom) isti kao i onaj u kojem sam bio kad se išlo na koncert Stounsa u Prag, onda mogu ponuditi nekih informacija.
Post Reply