Sailor82 wrote:Filter, predugo si u jami izgleda, izađi malo na sunce, izgleda da su ti osjetila oslabila kad tako pišeš
Porodici mi ništa ne fali, apsolutno. Kada bi morao svom djetetu uskratiti 1% radi nekoga, to nikad ne bih uradio. Bračne dužnosti ispunjavam redovno, gledam da je sve super i sa te strane ali eto, postoji nešto i što se ne zove pamet i razmišljanje nego instikt.
ne lupaj.
najvise me nerviraju ovi sto kazu da mu porodici "nista ne fali". sta?pokrijes platom sve troskove? odsjedis u kuci par sati?
pa koga foliras?
ja kad se zaljubim u nekoga- pa ja NE CUJEM sta mi se kaze. na faci mi se vidi da sam na sedmom nebu. ako to mozes sakriti, pa ti si profesionalac. ne sikiraj se u tom slucaju- moze i jare i pare.
ta potencijalna ljubavnica nije udana? nema sanse da to bude jedan sex. osim ako bude prelos.
ona tamo sa zakljucane teme pita sta da slusa srce ili razum?
pa ne zove se to anatomski srce-to sto ona slusa.
tvoja prica (u slucaju da imate sex) moze zavrsiti na dva nacina: ili da okoncate "vezu" ili da je nastavite.
u prvom slucaju ce (ako nista) barem ego ostati povrijedjen i nikad ne znas koliko je ko spreman raditi gluposti. sretati svaki dan na poslu osobu s kojom si se tucao, salijetao je tri mjeseca, a onda kulirati...e to ne bi ni ti izdrzao-kamoli neudana cura.
ostati sa njom u vezi? ostaces bez zene i djece. neko ce se vec za to pobrinuti.(mislim, osim tebe-koji si na dobrom putu).
kazu da je sve za ljude...svega ima pod kapom nebeskom...ali ja jedno nikad necu moci razumjeti:
zasto ljudi imaju potrebu da zive jadnije zivote i ulazu u neisplative investicije? zasto zure da imaju zenu i dvoje djece, i nekakav "ok" sex...da bio ovamo gorili 3 mjeseca za nekom sa posla? kome se dokazujete? kome se pravite normalni? i onda- posmatrajuci iz tih vasih laznih zivota sudite sve druge.
kao...i mi bi se svi tucali sa strane, ali smo valjda preruzni za to? sta je to u vasim bicima, pa da-umjesto da energiju ulazete u sebe i tu porodicu, ulazete u jacanje ega nad nekim trecim osobama?
na kraju krajeva...opusti se...i da se razvedes...ma u trendu si full.
samo pitam se...ovoliko milijardi ljudi na zemlji...njih vecina bjezi od problema i ide linijom manjeg otpora. ona umislja da joj je prekrasni kolega prekrasniji od muza...ovaj se zazelio slobode i sezone slobodnog odstrela...a svi glume neku normalu...
licemjerje drustva na vrhuncu.
nije u tvojoj porodici nista normalno i puno ljubavi-kad ti imas vremena i toliko slobodnih misli koje mozes posvetiti kolegici. ti si samo tehnicki prisutan. ali sve je oko nas u tehnickom mandatu...pa tako i zene i muzevi.
@juli...
jesi li i ti u tehnickom mandatu?