Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Kapisla

#601 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by Kapisla »

Palermo

T O JE TO. Postavio si pravu dijagnozu koja kad se prevede znači "dajte nam vlast i bit će sve kao i prije uz izuzetka da će nama koji smo u vlasti biti nabolje" :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih:

BRAVO!!! TO JESTE PRAVA I JEDINA IDEJA 2NAŠE STRANKE". Samo vlast po bilo koju cijenu i sve privilegije koje uz to idu a zauzvrat prosipaju prašinu u oči i prodaju muda pod bubrege....
rahmanjin

#602 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by rahmanjin »

Kapisla,
kakv si ti očekivao nastup NS pa da bi je ti podržao?
veljaca

#603 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by veljaca »

nineinchnails wrote:

NS jeste "nada" kojoj tek treba pruziti sansu.
NS nije "kriva" za dejtonski sporazum niti za bilo sta sto se desavalo u postratnim godinama, pa evo sve do danas.
Ako "sada" ne budemo dali sansu NS, onda kome treba da je damo i kada?
Istim stereotipnim politickim strukturama? Nikome?
Ako ne budemo glasali za promjene, iste stereotipne strukture ostaju na vlasti da nas i dalje tlace.

Za mene je ovo odsudno i zadnje pitanje. Ako NS dobije izbore, onda postoji nada da ce od ove drzave biti nesto.
A ako sve ostane po starom, onda ovdje vise ne vrijedi zivjeti.

Za mene je to pitanje: "Biti ili ne biti (vise nikada)"
Da li si ti @nineinchnails - clan Nase Stranke i to u nekom uzem rukovodstvu ?

Ovo sve sto si ti napisao - to je samo tvoje misljenje .....
"Ako NS dobije izbore, onda postoji nada da ce od ove drzave biti nesto.
A ako sve ostane po starom, onda ovdje vise ne vrijedi zivjeti.
"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zivot je puno vrijedniji i od jedne stranke - zar ne p.k. ? ( ovo je pitanje za tebe Bajicu ) ....

:bih:
doktor78

#604 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by doktor78 »

palermo wrote:Populistička, zato što u manirima socrealizma nudi ljudima ono što žele čuti
Ja mislim upravo suprotno. Zna se sta pali kod glasaca, zapaljiva retorika i pozivi na ukidanje ovoga ili otcjepljneje onoga. Toga nema kod NS
Kapisla

#605 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by Kapisla »

rahmanjin

Iskreno da ti kažem,ja ih i kritikujem baš zbog toga što sam se u njih razočarao.Ja sam čekao kao i većina da se oformi nešto novo;drugačije i bolje medjutim vrlo brzo se pokazalo da je to prevara i glavni krivac za odustajanje od prvobitne pozitivne ideje stranke je angažman Fadila Šere koji je svojim dolaskom unio ideju komformizma,poslušnosti i ljigavog načina ponašanja i razmišljanja.Ulaskom Šere u stranku iz stranke je izišlo sve ono što smo svi čekali jer njemu je u svakom sistemu i u svakoj stranci u kojoj je bio do sada bilo dobro i zbog toga je sa sobom donio i stari način razmišljanja i djelovanja.Stranku je već uredio tako da pomoću svojih ljudi u organima NS a to jesu Bojan Bajić, Muamer Hodjić, Gracić itd itd kontroliše zbivanja i usmjerava pravac dijelovanja stranke. Takodje tu je instelirao veliki broj poslušnika koji su sa njim suradjivali na raznim projektima kroz nevladin sektor od Hajdera,Maje P. I Marjanović, Trišića.Divkovića koji rade isključivo ono što im Šero kaže.Znam da su sve svoje neistomišljenike a jeden od njih je i Anel Ališić iz Prijedora jednostavno isključili iz strnke. Šero u potpunosti kontroliše financije i sve svoje troškove duplo naplati. Ima toga još dosta i zbog toga sam na njih kivan i jesu prevara.Ima tu i kvalitetnih ljudi kao što je Pedja ili Dino Mustafić ali ne mogu oni ništa da urade da bi promjenili stanje u NS jer glavne poluge drži Šero i on bi našao načina vrlo brzo da ih IZBACI iz strnke.Eto neka pitaju i traže da im se predstavi stanje u financijama automatski će biti stavljeni na Šerinu listu i njegov cukica vjerni Muamer i Bojan sa ostalim poslušnicima će da pokrenu mehanizme njihovog deložiranja iz NS bez obzira na njihov trnutni položaj i dosadašnje zasluge.. :run: :bih:
palermo

#606 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by palermo »

doktor78 wrote:
palermo wrote:Populistička, zato što u manirima socrealizma nudi ljudima ono što žele čuti
Ja mislim upravo suprotno. Zna se sta pali kod glasaca, zapaljiva retorika i pozivi na ukidanje ovoga ili otcjepljneje onoga. Toga nema kod NS
Govorio sam samo o konkretnom primjeru postiranom od strane Peđe (prijedlog vezan za zdravstvenu reformu)
Pedja Kojovic

#607 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by Pedja Kojovic »

veljaca

Naravno.

p.k.
no_pasaran

#608 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by no_pasaran »

Lično ne sumnjam mnogo u namjere NS-a, nije do toga. Čisto mislim da su nesposobni i da nemaju ni približno dovoljno kapaciteta ni kanton da vode, a kamo li Federaciju ili Državu.

I uz to Bajić podržava neke teorije velikih nacionalnih zavjera baziranih na natalitetu... Što ga čini ili prikrivenim fašistom ili prosto budalom.

Iako ne bih za njih glasao zbog navedenog, moja treća zamjerka išla bi u smijeru činjenice da ako glasam za NS moj glas propada k'o na filmovima. Pa oni će imati oko 2-3% glasova. Biće uspjeh ako preteknu DNZ.

Umalo da zaboravim, za moj glas bi još i morali od prisvojne zamjenice postati stranka. Užasno je nisko kako misle pridobiti narod igrom riječi tj. kako nas smatraju glupima.
VjecitiStudent

#609 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by VjecitiStudent »

no_pasaran wrote:Lično ne sumnjam mnogo u namjere NS-a, nije do toga. Čisto mislim da su nesposobni i da nemaju ni približno dovoljno kapaciteta ni kanton da vode, a kamo li Federaciju ili Državu.

I uz to Bajić podržava neke teorije velikih nacionalnih zavjera baziranih na natalitetu... Što ga čini ili prikrivenim fašistom ili prosto budalom.

Iako ne bih za njih glasao zbog navedenog, moja treća zamjerka išla bi u smijeru činjenice da ako glasam za NS moj glas propada k'o na filmovima. Pa oni će imati oko 2-3% glasova. Biće uspjeh ako preteknu DNZ.

Umalo da zaboravim, za moj glas bi još i morali od prisvojne zamjenice postati stranka. Užasno je nisko kako misle pridobiti narod igrom riječi tj. kako nas smatraju glupima.
Za potpunu sliku naseg opskurnog politickog zivota,, nedostaje ti ovdje analiza nekolicine DJL, koje vjerovatno odgovaraju tvom opisu "stranke", pa da vidimo kakve su blagodeti na drugom polu ovog segmenta politickog zivota.

Da nije ovih SDP-ovaca s jedne i turbo-patriota s druge strane, ova tema ne bi odmakla dalje od pete stranice, ovako, mashala :mrgreen:
felipe kajetano

#610 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by felipe kajetano »

ma ja, neka je wrote: KaraManojlo, ono povecano. Vidis, ono ti je istina samo kada bi umjesto Srbin ubacio velikosrbin, jer to sto ti pricas je sakrivanje iza naroda, sakrivanje velikosrpskih ciljeva praveci ga srpskim. Sto prije shvatis razliku izmedju ova dva pojma prije ces pridonijeti miru i stabilizaciji ove zemlje, iako, znam, to ti kao velikosrbinu bas i nije prioritet, ustvari nemas tu rupicu ni na svojoj frulici velikosrpstva u koju konstantno puses. Kazem puses jer se zvuk melodije necuje, samo nekakav propuh prolazi, onako kao prazna prica.
A za PoliticidnoGenocidnuStvorevinu da postane realnost, nemoj da ti se desi kao ovome, mislim cekajuci:

Image

sto ga je na kraju natjeralo na nesto ovako:

Image

Nemoj ba, okani se corava posla, sto bi ti visio bezveze.
Ja opet pitam ko su ti velikosrbi i gdje oni zive?Izlizana fraza dobra za supljiranja po forumima...ja trenutno ne poznajem ni jednog Srbina koji po tvom shvatanju nije velikosrbin.Sto prije shvatis da nema razlike izmedju malih Srba,velikih Srba i nekih osrednje velicine vec da postoje htio ti to ili ne samo Srbi kao bitan politicki faktor u BiH koji svidjao se on tebi ili ne moras uvaziti pridonijeces miru i stabilizaciji ove zemlje.Ti ih mozes zvati eskimima,tajlandjanima kako god ali oni su tu i moras da se dogovoris sa njima.U suprotnom te vidim kao na prvoj slici koji si postao..klececi i roneci suze..sa znakom upitnika iznad lobanje :wink:

Ne shvatas da pucas u prazno sa svojom supljom pricom i da svakim postom sa svojim konstrukcijama o RS-u udaras jos jednu mjesalicu betona u temelje RS-a....
no_pasaran

#611 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by no_pasaran »

VjecitiStudent wrote:
no_pasaran wrote:Lično ne sumnjam mnogo u namjere NS-a, nije do toga. Čisto mislim da su nesposobni i da nemaju ni približno dovoljno kapaciteta ni kanton da vode, a kamo li Federaciju ili Državu.

Za potpunu sliku naseg opskurnog politickog zivota,, nedostaje ti ovdje analiza nekolicine DJL, koje vjerovatno odgovaraju tvom opisu "stranke", pa da vidimo kakve su blagodeti na drugom polu ovog segmenta politickog zivota.

Da nije ovih SDP-ovaca s jedne i turbo-patriota s druge strane, ova tema ne bi odmakla dalje od pete stranice, ovako, mashala :mrgreen:
Zapanjen sam koliko si se samo referirao na moj post i pitanja u njemu s obzirom da si me citirao.
To je nevjerovatno! Zadivljen sam!
Je li to formula za izbore? Izbjegavati odgovore i igrati na zahebanciju? Ili ćete tumačiti natalitetsku zavjeru Bošnjaka? Ili ćete prosto (kao Danis) napadati novinare kad vas nešto pitaju a da ne znate odgovor?

Na ovoj temi niko mi nije pošteno odgovorio već 5-6 postova.
Jedino na šta odgovarate su stvari koje pretpostavljam sami sebe pitate tj. pitanja o vašim snovima,vizijama i željama.

Ono što vam obećavam jeste da ću vam se obratiti kad mi bude trebao tumač snova, ipak djelujete malo ozbiljnije od Džemile i saradnika :thumbup:
VjecitiStudent

#612 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by VjecitiStudent »

no_pasaran wrote: Zapanjen sam koliko si se samo referirao na moj post i pitanja u njemu s obzirom da si me citirao.
To je nevjerovatno! Zadivljen sam!
Je li to formula za izbore? Izbjegavati odgovore i igrati na zahebanciju? Ili ćete tumačiti natalitetsku zavjeru Bošnjaka? Ili ćete prosto (kao Danis) napadati novinare kad vas nešto pitaju a da ne znate odgovor?

Na ovoj temi niko mi nije pošteno odgovorio već 5-6 postova.
Jedino na šta odgovarate su stvari koje pretpostavljam sami sebe pitate tj. pitanja o vašim snovima,vizijama i željama.

Ono što vam obećavam jeste da ću vam se obratiti kad mi bude trebao tumač snova, ipak djelujete malo ozbiljnije od Džemile i saradnika :thumbup:
Greska, ovdje odgovara iskljucivo P.K., svi mi ostali samo diskutujemo.

Pa da sa diskusijom nastavimo: Mozes li objasniti ove pojmove, "prava stranka", "stranka", itd.
Koje su to prave stranke na nasem politickom nebu?
rahmanjin

#613 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by rahmanjin »

Kapisla wrote:rahmanjin

Iskreno da ti kažem,ja ih i kritikujem baš zbog toga što sam se u njih razočarao.Ja sam čekao kao i većina da se oformi nešto novo;drugačije i bolje medjutim vrlo brzo se pokazalo da je to prevara i glavni krivac za odustajanje od prvobitne pozitivne ideje stranke je angažman Fadila Šere koji je svojim dolaskom unio ideju komformizma,poslušnosti i ljigavog načina ponašanja i razmišljanja.Ulaskom Šere u stranku iz stranke je izišlo sve ono što smo svi čekali jer njemu je u svakom sistemu i u svakoj stranci u kojoj je bio do sada bilo dobro i zbog toga je sa sobom donio i stari način razmišljanja i djelovanja.Stranku je već uredio tako da pomoću svojih ljudi u organima NS a to jesu Bojan Bajić, Muamer Hodjić, Gracić itd itd kontroliše zbivanja i usmjerava pravac dijelovanja stranke. Takodje tu je instelirao veliki broj poslušnika koji su sa njim suradjivali na raznim projektima kroz nevladin sektor od Hajdera,Maje P. I Marjanović, Trišića.Divkovića koji rade isključivo ono što im Šero kaže.Znam da su sve svoje neistomišljenike a jeden od njih je i Anel Ališić iz Prijedora jednostavno isključili iz strnke. Šero u potpunosti kontroliše financije i sve svoje troškove duplo naplati. Ima toga još dosta i zbog toga sam na njih kivan i jesu prevara.Ima tu i kvalitetnih ljudi kao što je Pedja ili Dino Mustafić ali ne mogu oni ništa da urade da bi promjenili stanje u NS jer glavne poluge drži Šero i on bi našao načina vrlo brzo da ih IZBACI iz strnke.Eto neka pitaju i traže da im se predstavi stanje u financijama automatski će biti stavljeni na Šerinu listu i njegov cukica vjerni Muamer i Bojan sa ostalim poslušnicima će da pokrenu mehanizme njihovog deložiranja iz NS bez obzira na njihov trnutni položaj i dosadašnje zasluge.. :run: :bih:
Sad si me malo iznenadio moram da priznam jer nisam takve stvari ocekivao. Upravo sam zbog tih i gorih stvari razočaran u SDP jer ova garnitura je totalno uništila preponzatljivost te stranke. Ja sam isao tom logikom da u NS stvarno ima ljudi koji vrijede i da ima naravno i onih koji su se tu "prišlepali" iz koristi al da je takav odnos snaga u stranci to nisam znao.
Pedja Kojovic

#614 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by Pedja Kojovic »

rahmanjinov

Forumas "kapisla" po svojim ovdje iskazanim ideoloskim uvjerenjima i zivotnim stavovima i ne pripada Nasoj stranci.
Da li cete vjerovati u "informacije" o stranci koje on iznosi ovdje je naravno vasa stvar. Jedna je stvar "pokazati", a druga "kazati" da je neko takav i takav.
Mnogi koji su stranku usli ili pokusali uci iz ovih ili onih a ne ideoloskih razloga su je vrlo brzo napustili ili su bili izbaceni. A tako ce, nadam se, biti i ubuduce.

p.k.
veljaca

#615 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by veljaca »

Pedja Kojovic wrote:rahmanjinov

Forumas "kapisla" po svojim ovdje iskazanim ideoloskim uvjerenjima i zivotnim stavovima i ne pripada Nasoj stranci.
Da li cete vjerovati u "informacije" o stranci koje on iznosi ovdje je naravno vasa stvar. Jedna je stvar "pokazati", a druga "kazati" da je neko takav i takav.
Mnogi koji su stranku usli ili pokusali uci iz ovih ili onih a ne ideoloskih razloga su je vrlo brzo napustili ili su bili izbaceni. A tako ce, nadam se, biti i ubuduce.

p.k.
Nije provokacija, nego normalno pitanje. Ko odlucuje o izbacivanju nekoga iz NS-a i koji su kriterijumi za to ?

Hvala unaprijed ...
rahmanjin

#616 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by rahmanjin »

Peđa,
problem je u tome što je danas kod nas politička situacija takva da su većina stranaka zasnovane na čistom interesu i ni na čemu drugom. Ok, ja razumijem interes i treba da bude ali samo i isključivo to e to mi ne ide u glavu. Kod nas možete da kupite većinu ljudi za 100 maraka ili ručak. Svi smo mi na prodaju ali neću vala prodati obraz za sitnu lovu. Zato me onaj post Kapisle malo iznenadio. Ja većinu razmišljanja političkih glavešina znam ( i to nisu priče rekla kazala ) i tu se radi samo o lovi i moći i ništa više. I u svijetu se radi za interes ali ako nisi uradio obećane stvari na izborima ili ako ti mediji otkriju malverzacije i krimanal ma letiš sa vlasti i nikad više nemaš priliku da dođeš na neki položaj. Kod nas se malverzacije kriju iza velikih riječi otcjepljenja ili 100% ili nekih sličnih izjava, a na drugoj strani uzimaju lovu nemilice i nikom ništa jer ako pomeneš kriminal ili si protiv RS ili si protiv BiH ili si protiv najmalobrojnijeg naroda koji je ugrožen. Zato vas molim pokušajte makar te likove koji su javno eksponirani a imaju te repove i neraščišćene račune iz prošlosti da maknete.
nineinchnails

#617 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by nineinchnails »

[quote="Kapisla"]nineinchnails

Ne, ja nikako ne mislim da su ovi koji su vladali do sada nešto dobro uradili. Mislim da su nas upropastili a njima je kao u raju i zbog toga te lažne demokrate i POHLEPNIKE i krivim za stanje u kome se nalazimo.Jedini koji na isti način prodajući nam nekekve ideje,koje su ustvari magla i lažna obećanja, su veći prevaranti od aktuelnih vlastodržaca. Pokušaj zamisliti nekakav predizborni skup NS u Sarajevu i Banja Luci. Sa kakvom idejom i pričom će ubijediti potencijalne glasače da im daju povjerenje'???? Ovo je pitanje od milion evra i trba o odgovoru razmisliti. Oni će jednu svoju IDEJU prosipati u SA a sasvim drugu,koja je dijametralno suprotna od prve, u BL. I pored toga šta misliš koliko će glasova osvojiti u RS? Veoma malo i to od rodbine onih koji su na listama i od povratnika koji su razočarani u trenutne predstavnike vlasti.A na listama u RS će nosioci biti Srbi i onda će oni "kao"zastupati interese svojih glasača.Ja i dalje tvrdim da je NS PREVARA kao i drugi što to jesu,ali kod njih mi i smeta baš to što LAŽU da su drugačiji. Mislim da me shvataš... :dance:[/quote]

Shvatam. SDP nam evo vise od decenije obecava kule i gradove i sve su to i dobili, a narodu sta ostane.
Jel' treba opet za njih da glasam?
Kao sto sam rekao, Nasoj Stranci jos nije pruzena sansa. Sve ostale stranke smo vec vidjeli na djelu.
NS je posljednja sansa, da od ove drzave bude nesto. Ako nas i oni iznevjere, ova drzava moze ocekivati odliv svih mladih ljudi koji imaju kosmopolitske ideje i imalo dostojanstva, i mogu ocekivati neizbjezan raspad Nase Stranke.
Ja vise ne mislim zivjeti u drzavi koja me konstantno krade. Oktobar je presudan.
fidel

#618 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by fidel »

Pitanje za gospodina Kojovica?

Zasto na plakatima Nase stranke u Lukavici stoji "Nasa stranka Republike Srpske"? Da li jedan naziv vrijedi za Federaciju BiH a drugi za Republiku Srpsku? Bio sam jako razocaran kada sam vidio plakate - mislio sam da ste malo politicki mudriji nakon prvobitnih izjava "Da se ne borite za vlast" ?! i sl. Molim odgovor
Pedja Kojovic

#619 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by Pedja Kojovic »

rahmanjine

Koji likovi?, kakvi repovi?
Ja forumasu"kapisla" ne odgovoram iz razloga koje mozete naci u njegovim ranijim postovima a u kojima vrijedja, odnosno, on misli da vrijedja ljude nazivajuci ih homoseksualcima.
Rad stranke se odvija prema statutu koji je na nasoj web stranici.
Finansijski izvjestaji se podnose Glavnom Odboru, Izvrsnom Odboru, Nadzornoj komisiji...
Osim toga, to je javni dokumenat, koji kontrolise CIK i svaki ga gradjanin po zakonu o pristupu informacijama moze dobiti.

p.k.
dallton

#620 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by dallton »

fidel wrote:Pitanje za gospodina Kojovica?

Zasto na plakatima Nase stranke u Lukavici stoji "Nasa stranka Republike Srpske"? Da li jedan naziv vrijedi za Federaciju BiH a drugi za Republiku Srpsku? Bio sam jako razocaran kada sam vidio plakate - mislio sam da ste malo politicki mudriji nakon prvobitnih izjava "Da se ne borite za vlast" ?! i sl. Molim odgovor
pa sto ne bi stojao taj naziv vidis da se ljudi bore za dobrobit pc-a, i jos se zale kako drugi nece da im pomognu...u statutu ns treba da stoji i "jeste da su mnoge pobilili i istjerali, ali to nije razlog da im ne pomognemo da uzivaju u tome"
Last edited by dallton on 29/03/2010 15:47, edited 1 time in total.
ma ja, neka je

#621 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by ma ja, neka je »

moderator wrote:Tema ociscena.
Zavrzlama, VjecitiStudent, DAllton, felipe i ostali:
Politicke rasprave i rasprave o ratu ostavite za drugih tema, ova tema je NASA STRANKA, SVE STO STE ZELJELI DA PITATE A NISTE IMALI KOGA - SAD PITAJTE PEDJU KOJOVICA!

Ako nemate sta konkretno pitati za NS ili dati suvisli smisleni komentar, nemojte nista ni pisati. Nekad je "zlatna koja iza zuba ostane"!

Sljedeci put nece biti ciscenja i upozoravanja, bice sankcije.
Hvala na paznji.
Moderacijo, Pedja je postavio temu u stilu "sve sto ste zeljeli pitati..." i ja sam tek nakon osme stranice (cini mi se) postavio par pitanja na koje jos (evo nas na 25-oj) nisam dobio odgovore. Ili neka mijenja naslov teme u "Sve ono sto mi odgovara odgovoricu..." ili neka odgovara na mnoga postavljena a neodgovorena pitanja. Hebote, ako je mislio ispasti samo Jack i dosao radi reklame a ne pripremljen na sva moguca pitanja desnice, lijevice, centra i okoloplanetarnog sustava onda je i zasluzio da mu se od topika napravi ruglo, jer ga je on sam poceo sa ne odgovaranjima po postavljenim pitanjima. Mozemo li se dogovoriti da poslije svakog neodgovorenog pitanja mu Moderacije postavi opomenu i uputi ga da je po pravilima foruma (odnosno po nazivu teme koju je sam postavio) duzan dati odgovore? Ovako, vjerujem da ce se ruglo nastaviti jer ne odgovarnje je samo provokacija da mu ljudi uniste topik.
ma ja, neka je

#622 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by ma ja, neka je »

POST EDITOVAN JER JER OFF TOPIC!!!!

SLJEDECI POST OFF TOPIC --> BAN!

ahuseino

#623 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by ahuseino »

Kapisla wrote:rahmanjin

Pedja pitanje za tebe...

Ne slazem se sa @kapislom po nekim fundamentalno etickim rezonima apropo ljudskih prava homoseksualaca sto nije mogao prikriti gore... prije... ali mi je ovaj njegov post interesantan.

Volio bih ako ti nije tesko da prokomentarises, hajlajtirao sam neke stavke.

Dali su ove optuznice istinite...?
... smjenjivanja?
... preuzimanje kontrole stranke strateski i ideoloski?
... odustajanje ili razvodnjavanje prvobitnih ideja stranke?

Koja je uloga i uticaj doticnog Shere?

Kada kazem prokomentiras, ne mislim na konciznu recenicu generalizacije (kao ranije), nego ako imas vremena da se osvrnes na individualne optuzbe gorenavedene...

thx
janje_

#624 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by janje_ »

veljaca wrote:Nije provokacija, nego normalno pitanje. Ko odlucuje o izbacivanju nekoga iz NS-a i koji su kriterijumi za to ?

Hvala unaprijed ...
to je bar jednostavno.. zamisli da je nasa stranka jedna domacinska kuca, i ti se ko gost (clan) nadjes u njoj.. onog casa kad domacicu ufatis za guz, gazda ce ti pokazati vrata, a mozda i da te najuri niz stepeniste..

nasa stranka ima svoj statut, i grubo krsenje istog je valjda razlog za iskljucenje..
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#625 Re: Nasa stranka, sve sto ste zeljeli da pitate a niste imali ko

Post by dr.gog »

:-)
Locked