Ne bih s tobom puno raspravlj'o male su mi sanse, ipak ti vozis 5icugolfiista wrote:Taj što je pokušao da objasni se pogubio objašnjavajući. Toliko o pokušaju. Prvi dio posta je bio vrlo sarkatičan . Drugi dio posta priliči, da ne pretjerujem, samo uličnom žargonu, i vrlo je deprimirajuće kada vidiš kako ljudi kvlaifikuju druge ljude, na temelju ličnog mišljenja ili stava koji ne mora nužno odražavati suštinski pojam istine. To je samo mišljenje. Ali kada nekome kažeš da je ovakav ili onakav na tako slabim temeljima, to ostavlja čovjeka bez teksta i sa velikim upitnikom iznad glave, jbt gdje ja to živim.internazionale wrote:"Pametno" sam napis'o u prvom dijelu posta, koji ti se valjda nije svidio
A reagov'o sam kad sam vidio kako si ranije covjekov izbor (Gray) da utrosi svoje pare na auto ismij'o, iako ti je covjek strpljivo i kulturno pojasnio svoje razloge
Sve su prilike da si ti jos uvijek u 90im, i da si se pronas'o u bg filmu Rane
Sve to govori da Dodikova inicijativa za Zakon o pisanoj riječi na duštvenim mrežama, pa i forumima ima svoje pristalice, ne smiješ ništa kazati , a da te neko ne kvlifikuje kao kriminalca, a u mom slučaju kao "glavatog papka" u BMW-u čika KureTa. Pa te ja pitam, kakva je razlika između vas dvojice?
Nego bih te zamolio da mi pojasnis par stvari?
Obzirom je i tvoj bmw poprilicno izgubio na vrijednosti da li to znaci da ti ne valja auto a sukladno tome i da je ciko koji ga je kupio novog levat?
Naravno da si ti u tom lancu ispao najpametniji