Teretana

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
moa

#601 Re: Teretana

Post by moa »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:
moa wrote:Zadnji put kad sam cugo je bilo vino i to dobrooooo vino i bilo je prije nekih 5-6 mjeseci :) a sreca nesto me i ne privlaci taj alkohol tako da nemam problema sa pivskim stomakom ako je to uopšte od pive :) :) evo josh malo pa ce se plocice skroz fino ocrtati :)
Hosh' mi prodat za kupatilo par kvadrata :D
Necu dam ti dzaba:)
Ljuska_u_BaklaFi

#602 Re: Teretana

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

moa wrote:
Ljuska_u_BaklaFi wrote:
moa wrote:Zadnji put kad sam cugo je bilo vino i to dobrooooo vino i bilo je prije nekih 5-6 mjeseci :) a sreca nesto me i ne privlaci taj alkohol tako da nemam problema sa pivskim stomakom ako je to uopšte od pive :) :) evo josh malo pa ce se plocice skroz fino ocrtati :)
Hosh' mi prodat za kupatilo par kvadrata :D
Necu dam ti dzaba:)
E Allah te nagradio dobri chovjeche :lol:
emerik

#603 Re: Teretana

Post by emerik »

Uh.

Da mi dzaba dajes svoje nagrade, ne bih ih uzeo.

Ovdje 99% ljudi ide rekreativno u teretanu, da bude aktivno i koliko-toliko se nabilda. Niko ne zeli da izgleda k'o ti ba. Napadas sve koji imaju drugacije misljenje o tebi samo zato sto si ti nabildan... k'o da si doktor biohemije i znas sve o metabolizmu.
Flyn

#604 Re: Teretana

Post by Flyn »

ee ako nije problem da mi ovdje samo kazete gdje mogu kupiti dextroze u sarajevu...ako nije belaj da mi date tacnu adresu i mjest...hvala 8)
kkbosna_90

#605 Re: Teretana

Post by kkbosna_90 »

mozes u svakom dm-u.
Flyn

#606 Re: Teretana

Post by Flyn »

ee sta je dm??...nisam iz sarajeva, jer preko buraza narucujem pa mi treba tacna adresa, a hvala ti u svakom slucaju
Globus

#607 Re: Teretana

Post by Globus »

DM Market ti je radnja u kojoj je uglavnom kozmetika i zdrava hrana .. Samo kazes DM Market mora znati sta je to ako je u Sa :D
enisss

#608 Re: Teretana

Post by enisss »

sta ovo opet niko nista ne radi :)....Evo juce odradio noge i cardio poslije a danas ledja pa opet cardio :)...ovih dana smanjujem tezine..dizem negdje otprilike 60% od onog sto mogu :)....Hocu da se misici opuste pa da ih kasnije mogu "iznenaditi" :D
pozdrav
burek_in_space

#609 Re: Teretana

Post by burek_in_space »

enisss wrote:sta ovo opet niko nista ne radi :)....Evo juce odradio noge i cardio poslije a danas ledja pa opet cardio :)...ovih dana smanjujem tezine..dizem negdje otprilike 60% od onog sto mogu :)....Hocu da se misici opuste pa da ih kasnije mogu "iznenaditi" :D
pozdrav
Pa necemo se valjda prijavljivati svaki dan kad krenemo u teretanu?! :D

Radi se, radi i to vishe nego ozbiljno.
enisss

#610 Re: Teretana

Post by enisss »

burek_in_space wrote:
enisss wrote:sta ovo opet niko nista ne radi :)....Evo juce odradio noge i cardio poslije a danas ledja pa opet cardio :)...ovih dana smanjujem tezine..dizem negdje otprilike 60% od onog sto mogu :)....Hocu da se misici opuste pa da ih kasnije mogu "iznenaditi" :D
pozdrav
Pa necemo se valjda prijavljivati svaki dan kad krenemo u teretanu?! :D

Radi se, radi i to vishe nego ozbiljno.
Nego sta vec prijaviti..sve...:)....pogotovo prijavljivati ako se plocice ukazu :)
aerobicInstructor

#611 Re: Teretana

Post by aerobicInstructor »

Personalni trenizi za zene,obezbijedjen prostor,ukljucene sve vrste aerobika, hi-lo,fit ball,step,tae bo,mogucnost prilagodjavanja vasem slobodnom vremenu,ukoliko ima zainsteresovanih mogu me kontaktirati.
sitna.buranija

#612 Re: Teretana

Post by sitna.buranija »

enisss wrote:Nego sta vec prijaviti..sve...:)....pogotovo prijavljivati ako se plocice ukazu :)
Plocice su tu vec 2 mjeseca, masa je problem :D Ektomorf :)
enisss

#613 Re: Teretana

Post by enisss »

sitna.buranija wrote:
enisss wrote:Nego sta vec prijaviti..sve...:)....pogotovo prijavljivati ako se plocice ukazu :)
Plocice su tu vec 2 mjeseca, masa je problem :D Ektomorf :)
buranija...koliko puta jedes dnevno i koliko puta vjezbas sedmicno?
sitna.buranija

#614 Re: Teretana

Post by sitna.buranija »

5 puta dnevno klopam, pokusavam jesti preko 3000kcal, naravno pokusavam jesti sto pravilnije - meso i derivati, svi oblici mlijeka i mlijecnih proizvoda, jaja, povrce... Nema problema ako pojedem viska, s obzirom na brzinu metabolizma i dob (kasni pubertet). Treniram 3-4 puta sedmicno. Kontam uzeti wheya al mi zao para :-D
enisss

#615 Re: Teretana

Post by enisss »

sitna.buranija wrote:5 puta dnevno klopam, pokusavam jesti preko 3000kcal, naravno pokusavam jesti sto pravilnije - meso i derivati, svi oblici mlijeka i mlijecnih proizvoda, jaja, povrce... Nema problema ako pojedem viska, s obzirom na brzinu metabolizma i dob (kasni pubertet). Treniram 3-4 puta sedmicno. Kontam uzeti wheya al mi zao para :-D
ma ja...al eto nesto kontam ako hoces mase da izbacis taj cetvrti trening..da ides na tri treninga sedmicno...i mozda da ubacis jos jedan obrok :D Sto se tice samog treninga ja bi isao na najvise 6 ili 8 ponavljanja po setu....Opet ne znam kakav ti je dnevni rezim...zeznuto je ako neko mora rano ustati na posao....biti na nogama cijeli dan ili sta ja znam......odmah je teze nabiti masu :)
pozdrav
nova_korisnica

#616 Re: Teretana

Post by nova_korisnica »

ja bih da skinem masu :D
Cholina_Lokica

#617 Re: Teretana

Post by Cholina_Lokica »

nova_korisnica wrote:ja bih da skinem masu :D
nemoj jesti :D
sitna.buranija

#618 Re: Teretana

Post by sitna.buranija »

enisss wrote:
sitna.buranija wrote:5 puta dnevno klopam, pokusavam jesti preko 3000kcal, naravno pokusavam jesti sto pravilnije - meso i derivati, svi oblici mlijeka i mlijecnih proizvoda, jaja, povrce... Nema problema ako pojedem viska, s obzirom na brzinu metabolizma i dob (kasni pubertet). Treniram 3-4 puta sedmicno. Kontam uzeti wheya al mi zao para :-D
ma ja...al eto nesto kontam ako hoces mase da izbacis taj cetvrti trening..da ides na tri treninga sedmicno...i mozda da ubacis jos jedan obrok :D Sto se tice samog treninga ja bi isao na najvise 6 ili 8 ponavljanja po setu....Opet ne znam kakav ti je dnevni rezim...zeznuto je ako neko mora rano ustati na posao....biti na nogama cijeli dan ili sta ja znam......odmah je teze nabiti masu :)
pozdrav
Druga smjena u skoli, imam vremena koliko zelim. Jedino sto ne mogu jesti bas kako zelim, ali snadjem se :)
Rijetko radim vise od 10 ponavljanja po seriji, s tim da vjezbe u kojim zelim snagu, npr. bench i vratilo (lat. masina) radim 5x5 - hocu da okuvetim sto bi se reklo :)

70kg na 184cm visine, a prije 7-8 mjeseci sam imao 58kg na 182cm visine :lol: Grana.
nova_korisnica

#619 Re: Teretana

Post by nova_korisnica »

Dile wrote:
eh, joj....moze li sta lakse? :D
Cholina_Lokica

#620 Re: Teretana

Post by Cholina_Lokica »

nova_korisnica wrote:
Dile wrote:
eh, joj....moze li sta lakse? :D
jok :D
burek_in_space

#621 Re: Teretana

Post by burek_in_space »

enisss wrote: Nego sta vec prijaviti..sve...:)....pogotovo prijavljivati ako se plocice ukazu :)
Dok sam im'o plochice, nisam nishta drugo imao :D , sad imam sve ostalo, a radim na plochicama i bice to za mjesec i po do dva ovim tempom. 8-)
Mnogo aktivnosti, mnogo vode i smanjen unos hrane ali ne preko potrebne granice za odrzhavanje normalnih zhivotnih potreba. Mislim da je @sitna.buranija bolji po tom pitanju od mene. :D
enisss

#622 Re: Teretana

Post by enisss »

sitna.buranija wrote:
enisss wrote:
pozdrav
Druga smjena u skoli, imam vremena koliko zelim. Jedino sto ne mogu jesti bas kako zelim, ali snadjem se :)
Rijetko radim vise od 10 ponavljanja po seriji, s tim da vjezbe u kojim zelim snagu, npr. bench i vratilo (lat. masina) radim 5x5 - hocu da okuvetim sto bi se reklo :)

70kg na 184cm visine, a prije 7-8 mjeseci sam imao 58kg na 182cm visine :lol: Grana.
eh...pa ti super napredujes....:)
nova_korisnica

#623 Re: Teretana

Post by nova_korisnica »

jedva cekam da prestane ovo odvratno vrijeme...pa da mogu fino pjehe na posao, setati itd...
teretana je super..ali vala, dosta 2-3 sedmicno...ljepse je vani hodati...
burek_in_space

#624 Re: Teretana

Post by burek_in_space »

nova_korisnica wrote:jedva cekam da prestane ovo odvratno vrijeme...pa da mogu fino pjehe na posao, setati itd...
Brzo hodanje ce ipak prije pomoci rjeshavanju nagomilanog vishka nego obichna shetnja. :)
enisss

#625 Re: Teretana

Post by enisss »

nova_korisnica wrote:jedva cekam da prestane ovo odvratno vrijeme...pa da mogu fino pjehe na posao, setati itd...
najlakse je izgovor naci da se ne hoda :-D :-D :-D
Post Reply