Necu dam ti dzaba:)Ljuska_u_BaklaFi wrote:Hosh' mi prodat za kupatilo par kvadratamoa wrote:Zadnji put kad sam cugo je bilo vino i to dobrooooo vino i bilo je prije nekih 5-6 mjesecia sreca nesto me i ne privlaci taj alkohol tako da nemam problema sa pivskim stomakom ako je to uopšte od pive
![]()
evo josh malo pa ce se plocice skroz fino ocrtati
Teretana
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- moa
#601 Re: Teretana
- Ljuska_u_BaklaFi
#602 Re: Teretana
E Allah te nagradio dobri chovjechemoa wrote:Necu dam ti dzaba:)Ljuska_u_BaklaFi wrote:Hosh' mi prodat za kupatilo par kvadratamoa wrote:Zadnji put kad sam cugo je bilo vino i to dobrooooo vino i bilo je prije nekih 5-6 mjesecia sreca nesto me i ne privlaci taj alkohol tako da nemam problema sa pivskim stomakom ako je to uopšte od pive
![]()
evo josh malo pa ce se plocice skroz fino ocrtati
-
emerik
#603 Re: Teretana
Uh.
Da mi dzaba dajes svoje nagrade, ne bih ih uzeo.
Ovdje 99% ljudi ide rekreativno u teretanu, da bude aktivno i koliko-toliko se nabilda. Niko ne zeli da izgleda k'o ti ba. Napadas sve koji imaju drugacije misljenje o tebi samo zato sto si ti nabildan... k'o da si doktor biohemije i znas sve o metabolizmu.
Da mi dzaba dajes svoje nagrade, ne bih ih uzeo.
Ovdje 99% ljudi ide rekreativno u teretanu, da bude aktivno i koliko-toliko se nabilda. Niko ne zeli da izgleda k'o ti ba. Napadas sve koji imaju drugacije misljenje o tebi samo zato sto si ti nabildan... k'o da si doktor biohemije i znas sve o metabolizmu.
-
Flyn
#604 Re: Teretana
ee ako nije problem da mi ovdje samo kazete gdje mogu kupiti dextroze u sarajevu...ako nije belaj da mi date tacnu adresu i mjest...hvala 
- kkbosna_90
#605 Re: Teretana
mozes u svakom dm-u.
-
Flyn
#606 Re: Teretana
ee sta je dm??...nisam iz sarajeva, jer preko buraza narucujem pa mi treba tacna adresa, a hvala ti u svakom slucaju
- Globus
#607 Re: Teretana
DM Market ti je radnja u kojoj je uglavnom kozmetika i zdrava hrana .. Samo kazes DM Market mora znati sta je to ako je u Sa 
-
enisss
#608 Re: Teretana
sta ovo opet niko nista ne radi
....Evo juce odradio noge i cardio poslije a danas ledja pa opet cardio
...ovih dana smanjujem tezine..dizem negdje otprilike 60% od onog sto mogu
....Hocu da se misici opuste pa da ih kasnije mogu "iznenaditi"
pozdrav
pozdrav
- burek_in_space
#609 Re: Teretana
Pa necemo se valjda prijavljivati svaki dan kad krenemo u teretanu?!enisss wrote:sta ovo opet niko nista ne radi....Evo juce odradio noge i cardio poslije a danas ledja pa opet cardio
![]()
pozdrav
Radi se, radi i to vishe nego ozbiljno.
-
enisss
#610 Re: Teretana
Nego sta vec prijaviti..sve...burek_in_space wrote:Pa necemo se valjda prijavljivati svaki dan kad krenemo u teretanu?!enisss wrote:sta ovo opet niko nista ne radi....Evo juce odradio noge i cardio poslije a danas ledja pa opet cardio
![]()
pozdrav![]()
Radi se, radi i to vishe nego ozbiljno.
-
aerobicInstructor
#611 Re: Teretana
Personalni trenizi za zene,obezbijedjen prostor,ukljucene sve vrste aerobika, hi-lo,fit ball,step,tae bo,mogucnost prilagodjavanja vasem slobodnom vremenu,ukoliko ima zainsteresovanih mogu me kontaktirati.
-
sitna.buranija
#612 Re: Teretana
Plocice su tu vec 2 mjeseca, masa je problemenisss wrote:Nego sta vec prijaviti..sve.......pogotovo prijavljivati ako se plocice ukazu
-
enisss
#613 Re: Teretana
buranija...koliko puta jedes dnevno i koliko puta vjezbas sedmicno?sitna.buranija wrote:Plocice su tu vec 2 mjeseca, masa je problemenisss wrote:Nego sta vec prijaviti..sve.......pogotovo prijavljivati ako se plocice ukazu
Ektomorf
-
sitna.buranija
#614 Re: Teretana
5 puta dnevno klopam, pokusavam jesti preko 3000kcal, naravno pokusavam jesti sto pravilnije - meso i derivati, svi oblici mlijeka i mlijecnih proizvoda, jaja, povrce... Nema problema ako pojedem viska, s obzirom na brzinu metabolizma i dob (kasni pubertet). Treniram 3-4 puta sedmicno. Kontam uzeti wheya al mi zao para 
-
enisss
#615 Re: Teretana
ma ja...al eto nesto kontam ako hoces mase da izbacis taj cetvrti trening..da ides na tri treninga sedmicno...i mozda da ubacis jos jedan obroksitna.buranija wrote:5 puta dnevno klopam, pokusavam jesti preko 3000kcal, naravno pokusavam jesti sto pravilnije - meso i derivati, svi oblici mlijeka i mlijecnih proizvoda, jaja, povrce... Nema problema ako pojedem viska, s obzirom na brzinu metabolizma i dob (kasni pubertet). Treniram 3-4 puta sedmicno. Kontam uzeti wheya al mi zao para
pozdrav
- Cholina_Lokica
#617 Re: Teretana
nemoj jestinova_korisnica wrote:ja bih da skinem masu
-
sitna.buranija
#618 Re: Teretana
Druga smjena u skoli, imam vremena koliko zelim. Jedino sto ne mogu jesti bas kako zelim, ali snadjem seenisss wrote:ma ja...al eto nesto kontam ako hoces mase da izbacis taj cetvrti trening..da ides na tri treninga sedmicno...i mozda da ubacis jos jedan obroksitna.buranija wrote:5 puta dnevno klopam, pokusavam jesti preko 3000kcal, naravno pokusavam jesti sto pravilnije - meso i derivati, svi oblici mlijeka i mlijecnih proizvoda, jaja, povrce... Nema problema ako pojedem viska, s obzirom na brzinu metabolizma i dob (kasni pubertet). Treniram 3-4 puta sedmicno. Kontam uzeti wheya al mi zao paraSto se tice samog treninga ja bi isao na najvise 6 ili 8 ponavljanja po setu....Opet ne znam kakav ti je dnevni rezim...zeznuto je ako neko mora rano ustati na posao....biti na nogama cijeli dan ili sta ja znam......odmah je teze nabiti masu
pozdrav
Rijetko radim vise od 10 ponavljanja po seriji, s tim da vjezbe u kojim zelim snagu, npr. bench i vratilo (lat. masina) radim 5x5 - hocu da okuvetim sto bi se reklo
70kg na 184cm visine, a prije 7-8 mjeseci sam imao 58kg na 182cm visine
-
nova_korisnica
#619 Re: Teretana
eh, joj....moze li sta lakse?Dile wrote:nemoj jestinova_korisnica wrote:ja bih da skinem masu
- Cholina_Lokica
#620 Re: Teretana
joknova_korisnica wrote:eh, joj....moze li sta lakse?Dile wrote:nemoj jestinova_korisnica wrote:ja bih da skinem masu
- burek_in_space
#621 Re: Teretana
Dok sam im'o plochice, nisam nishta drugo imaoenisss wrote: Nego sta vec prijaviti..sve.......pogotovo prijavljivati ako se plocice ukazu
Mnogo aktivnosti, mnogo vode i smanjen unos hrane ali ne preko potrebne granice za odrzhavanje normalnih zhivotnih potreba. Mislim da je @sitna.buranija bolji po tom pitanju od mene.nova_korisnica wrote:ja bih da skinem masu
-
enisss
#622 Re: Teretana
eh...pa ti super napredujes....sitna.buranija wrote:Druga smjena u skoli, imam vremena koliko zelim. Jedino sto ne mogu jesti bas kako zelim, ali snadjem seenisss wrote:ma ja...al eto nesto kontam ako hoces mase da izbacis taj cetvrti trening..da ides na tri treninga sedmicno...i mozda da ubacis jos jedan obroksitna.buranija wrote:5 puta dnevno klopam, pokusavam jesti preko 3000kcal, naravno pokusavam jesti sto pravilnije - meso i derivati, svi oblici mlijeka i mlijecnih proizvoda, jaja, povrce... Nema problema ako pojedem viska, s obzirom na brzinu metabolizma i dob (kasni pubertet). Treniram 3-4 puta sedmicno. Kontam uzeti wheya al mi zao paraSto se tice samog treninga ja bi isao na najvise 6 ili 8 ponavljanja po setu....Opet ne znam kakav ti je dnevni rezim...zeznuto je ako neko mora rano ustati na posao....biti na nogama cijeli dan ili sta ja znam......odmah je teze nabiti masu
pozdrav![]()
Rijetko radim vise od 10 ponavljanja po seriji, s tim da vjezbe u kojim zelim snagu, npr. bench i vratilo (lat. masina) radim 5x5 - hocu da okuvetim sto bi se reklo![]()
70kg na 184cm visine, a prije 7-8 mjeseci sam imao 58kg na 182cm visineGrana.
-
nova_korisnica
#623 Re: Teretana
jedva cekam da prestane ovo odvratno vrijeme...pa da mogu fino pjehe na posao, setati itd...
teretana je super..ali vala, dosta 2-3 sedmicno...ljepse je vani hodati...
- burek_in_space
#624 Re: Teretana
Brzo hodanje ce ipak prije pomoci rjeshavanju nagomilanog vishka nego obichna shetnja.nova_korisnica wrote:jedva cekam da prestane ovo odvratno vrijeme...pa da mogu fino pjehe na posao, setati itd...
-
enisss
#625 Re: Teretana
najlakse je izgovor naci da se ne hodanova_korisnica wrote:jedva cekam da prestane ovo odvratno vrijeme...pa da mogu fino pjehe na posao, setati itd...