Ceriću, je li te sramota ...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
muha_sa

#601 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by muha_sa »

Bosanski orden islama prvog reda.
Doslovno prepisah :D

znate šta-----da sam umro prije sat vremena umro bih u ubjedjenju da je Gadafi bio na strani krvnika krepanog Miloševica dok je krvnik harcio državu Bosnu i Hercegovinu i uz pomoc petokolonaša i neprijatelja Bosne i Hercegovine pocinio najstrašnije zlocine nad golorukim narodom.
---ovako :-) poživjeh da nešto novo saznam :D
zonbirile

#602 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by zonbirile »

udrch wrote:
zonbirile wrote:samo nam potvrdi da ti to ozbiljno i pri punoj svijesti.
De nas ti ubijedi činjenicama u suprotno..samo nemoj po svom starom običaju, čula, kazala, rekla..
---------------------------------------------
pogledaš šemu/halku i sve ti jasno,kada bi se na svaku sliku dodale još po tri,taman bi bilo.Očito ti gledaš drugim očima,e sada prebaci pogled oko sebe,pa se upitaj šta ti nije u redu sa očima.Stvarnost i poklamovana istina idu daleko jedna od druge,valjda je do ljudi,stvarnost je kriva.
Macak U Cizmama

#603 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by Macak U Cizmama »

muha_sa wrote:Bosanski orden islama prvog reda.
Doslovno prepisah :D

znate šta-----da sam umro prije sat vremena umro bih u ubjedjenju da je Gadafi bio na strani krvnika krepanog Miloševica dok je krvnik harcio državu Bosnu i Hercegovinu i uz pomoc petokolonaša i neprijatelja Bosne i Hercegovine pocinio najstrašnije zlocine nad golorukim narodom.
---ovako :-) poživjeh da nešto novo saznam :D
Sad treba dodjeliti taj isti oreden i Karadjicu za "Jacanje Islama u BiH " ( ko je to izjavio, zaboravio sam ?! ) ....jer da njega nebi propo bi Islam u Bosni. .. :dance:
palestina

#604 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by palestina »

Fair Life wrote:
Macak U Cizmama wrote:
palestina wrote:
nisam te mislio isprovocirat niti uvrijedit.izvini ako jesam.ni meni nesmeta nijedna religija ili sekta ili ateizam naprotiv neka svako zivi kako hoce.ali mi smeta kad neko ko cak nije ni musliman uzima sebi za pravo da blati i napada reisa ma kakav on bio.
Covjece mili pa u kom ti to svjetu zivis ? Covjeka koji rastura Bosnu nesmiju kritikovati oni koji nisu muslimani ???
Naravno da ne smiju... jer i ovom "palestincu" kao i reisu je cilj rasturena BiH. Reisu kao i ovom palestincu treba onoliko BiH koliko je (reis sa vjernim hodzama i ostalim "fanovima"...) moze sagledati i kontrolirati sa dzamijskih munara.

Ostalo... nek' uzme Dodik... koji ce nam kurac taj dio BiH cetnicke pustare !?
1 zar vam ceric rastura bosnu-ja se stim nikako nemogu slozit jer ima jako puno drugih ljudi koji ju bas rasturaju
2 naravno da nesmiju jer ih nedira
3 kritika ok ali na kulturan nacin a ne ovako pljuvanje i nepostivanje
4 prestanite uzimat i tumacit moje rijeci kako vam odgovara -to nije ok
vee-jay

#605 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by vee-jay »

palestina wrote: 2 naravno da nesmiju jer ih nedira
koji si ti faktor da bilo kome sta zabranjujes?!?!?

idi peglaj nesto, smiri zivce. od Bosne kakvu ti i tvoj ti Cerke sanjate nema nista :wink:
zonbirile

#606 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by zonbirile »

@palestina
pričaj malo o šemi,ko je tu viška,ili nezasluženo.Ima li ko da fali?
Macak U Cizmama

#607 Re: Ceriću, je li te sramota ...

U RS hodze su u sprezi sa srpskim vlastima. Za jednog znam sigurno da je iskoristio ratno stanje, promjenu vlasti, protjerivanje gradjana i u katasterskoj sluzbi vakufsku zemlju prepisao na svoje vlastito ime. ? U vrijeme kad je povratak bio koliko toliko aktuelan, on je prodavao tu zemlju kao gradjevinske parcele povratnicima. Tako se desilo da je jedna mladja zena kupila gradjevinski plac kojeg je njen pradid ostavio kao vakuf mjesnom dzematu ... :-) To je ustanovila kasnije po pricanjima starijih osoba koji znaju za to. Tako IZ podrzava povratak protjeranih !

Cericu, je li te sramota ...?
palestina

#608 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by palestina »

zonbirile wrote:@palestina
pričaj malo o šemi,ko je tu viška,ili nezasluženo.Ima li ko da fali?
ko je tu zasluzeno a ko ne u to necu ulazit.
ali me interesuje ko ju je sastavio i ko i zasto pustio u javnost.?
muha_sa

#609 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by muha_sa »

palestina---nije provokacija vec samo pitanje--na cijoj strani je bio
libijski predsjednik Gadafi Muamer u toku agresije na medjunarodno priznatu republiku Bosnu i Hercegovinu :?
palestina

#610 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by palestina »

Macak U Cizmama wrote:U RS hodze su u sprezi sa srpskim vlastima. Za jednog znam sigurno da je iskoristio ratno stanje, promjenu vlasti, protjerivanje gradjana i u katasterskoj sluzbi vakufsku zemlju prepisao na svoje vlastito ime. ? U vrijeme kad je povratak bio koliko toliko aktuelan, on je prodavao tu zemlju kao gradjevinske parcele povratnicima. Tako se desilo da je jedna mladja zena kupila gradjevinski plac kojeg je njen pradid ostavio kao vakuf mjesnom dzematu ... :-) To je ustanovila kasnije po pricanjima starijih osoba koji znaju za to. Tako IZ podrzava povratak protjeranih !

jarane nije ni svaki hodza vise hodza.nemozemo za svakog "hodzu" okrivit IZ i reisa
ta mlada zena se trebala obratiti IZ i problem bi bio rijesen.
andrija2007

#611 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by andrija2007 »

muha_sa wrote:palestina---nije provokacija vec samo pitanje--na cijoj strani je bio
libijski predsjednik Gadafi Muamer u toku agresije na medjunarodno priznatu republiku Bosnu i Hercegovinu :?
Na Klingonskoj ašćare!
Chisum

#612 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by Chisum »

muha_sa wrote:vidim ovdje razlicitih stavova :-)
da cika Muha upita :D
ako možete prokomentarišite ovu vijest.

-Islamska zajednica u BiH libijskom vođi Gadafiju dodijelila je Bosanski orden islama prvog reda,povodom obilježavanja 6.stoljeca islama na Balkanu,kao znak zahvalnosti za njegovu brigu
( sic--moj dodatak ) i podršku ocuvanju i razvoju islamskog identiteta kod nas.Orden mu je urucio reis M.Ceric..

Posto ne pratim vijesti iz tabora mrskog mi klera na celu s ovim turbo-folkerom Cericem, s ovom vijescu nisam upoznat... Je li ovo neka zajebancija ili se ovaj cirkus zaista desio?
muha_sa

#613 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by muha_sa »

andrija2007 wrote:
muha_sa wrote:palestina---nije provokacija vec samo pitanje--na cijoj strani je bio
Na Klingonskoj ašćare!
možda sam se pogrešno izrazio pa me nisi skonto :D
koga je podržavo Gadafi----Miloševica i agresorsku Smrdiju il napadnutu stranu tj.Bosnu i Hercegovinu.
vidim da si dobar poznavaoc pa možda i ovo znaš.

Chisum@ ovo je istina živa --preneseno iz današnjih novina--znaš kojih :? :D
palestina

#614 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by palestina »

pa politika je takva da moras jedno pricat a drugo radit.sta ces
sta je sve gadafi uradi ja kao i 99% BH stanovnistva neznam.
znam sigurno za jednu donaciju-poklon, nemogu ti reci od koga :za proteze svih bh invalida bez obzira ko je i sta je ceka i najvjerovatnije nece ni stici u bih samo zbog jedne ili vise firmi koje bi bankrotirale.procijeni sam sta te firme rade da ta pomoc nedodje i da oni i dalje zaradjuju na ljudima kojima je svakako tesko.
palestina

#615 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by palestina »

vee-jay wrote:

idi peglaj nesto, smiri zivce. od Bosne kakvu ti i tvoj ti Cerke sanjate nema nista :wink:
imam li i zasto bi imao ja pravo da kritikujem PAPU i njegov posao?
Chisum

#616 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by Chisum »

Bosanski orden islama.... sta je to? Kada je ustanovljen i ko ga je dobio?

Evo pljuni me u usta ako ga Ceric efendi nije u toku puta izmislio... :lol: :lol:

Jebiga, bice dzabalesku klopa, provod i spavanje, mozda se iskamci i kakva nova donacija, pa, ajde da nesto i mi njima utrapimo, da ne dodjemo praznih saka k'o papci....
Ono, Whisky ne ide... Rum-plocice takodje... sta bi moglo? :lol:

(Ovo me potsjeti na onu budalastinu "Orden Svetog Save" koju SPC dodjeljuje likovima tipa bandita Miskovica i Karica)
Last edited by Chisum on 09/11/2009 21:44, edited 2 times in total.
senjor

#617 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by senjor »

od teme napravismo bosanski lonac... :roll:

Podrzavam Cerica u njegovim zadnjim izjavama,on je rekao uglavnom ono sto je vec odavno neko od nazovi BH/a politicara trebao reci.Ceric i Amor Masovic su licnosti koje su u poslednje vrijeme javno i bez ikakvovog poltronskog osjecaja bilo kome tresnuli istinu u lice svim BH neprijateljima.Ovdje se kritika i realnost saplecu jedna o drugu,nesto iz neznanja nesto iz frustracije.No nema mjesta likovanju BH neprijateljima,mi cemo ako zatreba opet sutra svi u boj za Bosnu i Hercegovinu.
...i kad jednog dana ovo sve bude juce mi cemo opet imati nekog novog Cerica...mi cemo i tada da ucimo sve dok ne naucimo da negiranje necijeg shvatanja zivota neznaci smak svijeta.
muha_sa

#618 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by muha_sa »

palestina wrote:
znam sigurno za jednu donaciju-poklon, nemogu ti reci od koga :za proteze svih bh invalida bez obzira ko je i sta je ceka i najvjerovatnije nece ni stici u bih samo zbog jedne ili vise firmi koje bi bankrotirale.procijeni sam sta te firme rade da ta pomoc nedodje i da oni i dalje zaradjuju na ljudima kojima je svakako tesko.
znaš li ti da je ovo što cu ti sad pocalit poniženje za nas borce--poniženje za sve žrtve koje su život dale za ovu državu---možda se mnogi s ovim nece složit al je ovo,za mene,poniženje.

-Islamska zajednica u BiH libijskom vođi Gadafiju dodijelila je Bosanski orden islama prvog reda,povodom obilježavanja 6.stoljeca islama na Balkanu,kao znak zahvalnosti za njegovu brigu
( sic--moj dodatak ) i podršku ocuvanju i razvoju islamskog identiteta kod nas.Orden mu je urucio reis M.Ceric..
zonbirile

#619 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by zonbirile »

palestina wrote:
vee-jay wrote:

imam li i zasto bi imao ja pravo da kritikujem PAPU i njegov posao?
------------------------------------------------------------------------------------
imaš sva prava,jebi ga na pasja preskakala,samo njegova pastva niti je gola ni bosa,niti sluđena kao Careva.
Macak U Cizmama

#620 Re: Ceriću, je li te sramota ...

palestina wrote:
Macak U Cizmama wrote:U RS hodze su u sprezi sa srpskim vlastima. Za jednog znam sigurno da je iskoristio ratno stanje, promjenu vlasti, protjerivanje gradjana i u katasterskoj sluzbi vakufsku zemlju prepisao na svoje vlastito ime. ? U vrijeme kad je povratak bio koliko toliko aktuelan, on je prodavao tu zemlju kao gradjevinske parcele povratnicima. Tako se desilo da je jedna mladja zena kupila gradjevinski plac kojeg je njen pradid ostavio kao vakuf mjesnom dzematu ... :-) To je ustanovila kasnije po pricanjima starijih osoba koji znaju za to. Tako IZ podrzava povratak protjeranih !

jarane nije ni svaki hodza vise hodza.nemozemo za svakog "hodzu" okrivit IZ i reisa
ta mlada zena se trebala obratiti IZ i problem bi bio rijesen.
Nisu je htjeli primiti jer je zensko i nije zamotana !!! ali je dobila napismeno da jurisdikcija IZ ne vazi u RS ! ? ... :mrgreen:
senjor

#621 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by senjor »

muha_sa wrote:
palestina wrote:
znaš li ti da je ovo što cu ti sad pocalit poniženje za nas borce--poniženje za sve žrtve koje su život dale za ovu državu---možda se mnogi s ovim nece složit al je ovo,za mene,poniženje.

( sic--moj dodatak ) i podršku ocuvanju i razvoju islamskog identiteta kod nas.Orden mu je urucio reis M.Ceric.
.
zalosno i mucno... :?
sa druge strane ovo pokazuje svu konfuziju i pokusaj da se po bilo koji cjenu pridobije sto vise drzava pa i ovakvih skotova kao Gadafi za Bosnjake.Muka mi je.Muha kud mi ovo napisa... :evil: :mrgreen:
zonbirile

#622 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by zonbirile »

znači IZ na čelu sa Carem pristala na avliju,imaju i svoj orden,ili nas hoće ubijediti da je orden svebosanski.Bravo Care,crna ptico žutog kljuna.
Macak U Cizmama

#623 Re: Ceriću, je li te sramota ...

nece me slika ... :mrgreen: pardon
zonbirile

#624 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by zonbirile »

gdje stane Sloba,tu Car nastavi

Srijeda, 27.10.1999.

*
* 21:15
*

Milošević odlikovao Gadafija najvišim odličjem
TUNIS - Libijski čelnik Muamer Gadafi primio je najviše jugoslavensko odlikovanje od predsjednika Slobodna Miloševića kao znak priznanja za napore uložene u razvoj bilateralnih odnosa dviju zemalja, objavila je u utorak libijska novinska agencija JANA.

Agencija navodi da je orden »Velike zvijezde« u Libiju donio zamjenik jugoslavenskog premijera Zoran Lilić, blizak Miloševićev suradnik. Libija je jedina arapska zemlja koja je osudila zračne udare NATO-a na Jugoslaviju tijekom kosovske krize i jedna je od najznačajnijih dobavljača nafte Beogradu.
Chisum

#625 Re: Ceriću, je li te sramota ...

Post by Chisum »

Kad Gadafi bude pricao unucima... Ovaj sam orden dobio od Milosevica, a ovaj od Cerica efendi... Ili ne, ne! Ovaj je od Cerica, a ovaj je od Slobe.... e jebiga, sad sam se pogubio... znam da je neko na "IC"... zovi malog.

P.S.
Porediti ovog sharlatana sa Amorom Masovicem je, ako nista, sramota!
Locked