SURVIVOR na Hayat TV

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
black_and_red

#601 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by black_and_red »

MojaMalenkost wrote:Evo ja znam da će na idućem plemenskom Njegoš upotrijebiti imunitet, ali će se glupi Bošnjo zajebati jer će Klemen i Višnja imati isto glasova. Tako da će se ponoviti glasanje, normalno neće moći glasati za Njegoša. Ne želim vam pokvariti "doživljaj" pa reći ko ispada :-)

Nisi pokvario osjecaj al' sa ovim ko da si sjeo u halu sa kasikom u ruci i jedes, jedes, jedes i nikako da se najedes! 8-)

potres_mozga wrote:
Ocito me nisi razumio ;)
Da pojednostavim, moze li Njegos ispasti i pored imuniteta ako PRIJE CITANJA glasova ne kaze da ima tajni imunitet(misli da nije ugrozen), a bude izglasan???
Moze da ispadne ako ne prijavi da ima tajni imunitet a bude izglasan!
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#602 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by KatarinaKosaca »

Dolazi im majmun po noći i liže tanjire :D :D
Ripicipi

#603 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by Ripicipi »

Evo i Aco je prizn'o da je Bosanac :D
KatarinaKosaca

#604 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by KatarinaKosaca »

potres_mozga wrote:Evo i Aco je prizn'o da je Bosanac :D
Nisam to čula. A gledam :shock: Šta je rekao???

Kako ja želim na onaj otok......
Nedim071

#605 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by Nedim071 »

Aco ga zasra momacki. Umjesto da glasa za babetinu ko ostali, on za Visnju. Bravo debilu. I sa crnim glasom je usro sve. Fuj! Ojjj znao sam da ce nesto biti naopako, pa ce babetina ostati. :x :x
KatarinaKosaca

#606 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by KatarinaKosaca »

Nedim071 wrote:Aco ga zasra momacki. Umjesto da glasa za babetinu ko ostali, on za Visnju. Bravo debilu. I sa crnim glasom je usro sve. Fuj! Ojjj znao sam da ce nesto biti naopako, pa ce babetina ostati. :x :x
Aco je glup koliko je težak. Sam je sebe ukopao i još je najgore što je toga svjestan. A kad sam vidjela babin pobjedonosno-zlobni osmijeh, baš mi je bilo žao Višnje.

jedno pitanje, ko zna. Kako se za vodu snalaze? jel imaju izvor ili im daju vodu. Ne vidjeh nikad, ali i ne gledam od početka.
samo_ti

#607 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by samo_ti »

ma Aca ce ladno da se prikloni Srdjanu i Duletu i toj grupi.....zbog toga ce sljedeci da ispusi Klemen ( moja pretpostavka ) :-)
smijesni_ste

#608 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by smijesni_ste »

Stvarno..ovo sapunica postade....bezveze...a pogotovo ona prica prije glasanja je dostigla vrhunac veceras...trebalo bi se ono skresati za TV definitivno..a malo duze borbe da prikazuju...a Vesnina prica je... :shock: ...niko nije kukao do sad ko je bio ugrozen, a ona odmah okrenu pricu kako je Njegos trebao izaci davno, pa je ona ' iznenadjena ' sto jos nije .. potpuno bespotrebno je to spomenula....izgubila se skroz zena...vidjelo se i po smijehu voditelja i ostalih...nimalo dostojantsva...prebacio sam kanal jer je nisam mogao slusati...ne znam, bas mi je jadno djelovalo....ok, Njegos je ovakav, onakav, ali bas svaki put da se to spominje i da je to jedini uzrok tenzija u plemenu...smijesno.... :zoka:...jos onaj smijeh na kraju...uzas
Nedim071

#609 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by Nedim071 »

smijesni_ste wrote:jos onaj smijeh na kraju...uzas
Kako me iritira babetina, uh :x
lolo_lolo

#610 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by lolo_lolo »

kolko njih ide u finale?
po mojoj logici,ostalo jos 6 dana,dvoje ispada i finalu je petoro
ali malorpije kaze andrija da je do kraja ostalo jos 10 dana :?
sofist

#611 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

Ne mogu da vjeujem sta je Aca uradio. :roll: Sad ga do kraja samo imuniteti mogu sacuvati. Mada, ovo se moze pokazati kao dobar potez jer je razbio osovinu Teja-Visnja. :thumbup: Rizikuje ali vjerujem da ce na kraju profitirati.
black_and_red

#612 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by black_and_red »

A joj kako se Aco zakla sam! :shock:
Nije normalan mali...

Gurnuo je sebi sad do balchaka!

Ne mo's dragi Aco ti sam igrat posteno kad je oko tebe ostalo 6 hinja koji bi mater svoju prodali za 100 000 eura!

Al' sta kaze mali kad mu srdjan (namjerno malo slovo imena) rece za onu masku, nemoj je tako okretati slomit ce se! Kaze Aco: ma nece, Bosanska je glava :thumbup: :dance: 8-)
sofist

#613 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

Kaze Baba glasacu za Acu ili Visnju. Jebote, kakav karakter moras biti, zna da je najnesposobnija i to zna najmanje 10 miliona ljudi koji ovo gledaju i ona hoce naboljeg medju njima da izbaci. Ja to ne bi uradio da je nagrada milion dolara. Kakav skot od zene! :x Sad zavisi ko ce osvojiti imunitet, Njegos ce ga najvjerovatnije morati izofirati a ako se Teja i Kle priklone Manobu Njegos i Aco ga puse za finale.

Ali bice i nesto novo cim Andrija kaze "ocekujte neocekivano". :D
riko-ga

#614 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by riko-ga »

Nije ce Aco zaklo.Mada je mene iznenadijo u poslednja dva plemenska i to cak tri puta mislim da je momak siguran u sebe i da ce 100% u finale.Pa svi su rekli da za njega nebi mogli glasati jer zasluzuje finale.

Ali me vesna iznenadi prije plemenskog.Kad sjedi sa Visnjom i Tejom na plazi.I ono pricaju ko ce letiti i Vesna ono kao slucajno govori kako su se neki prerano dogovarali i nabraja:Nikola,Njegos,Peca,Nemanja i Dule.Zna da po svemu ud nji troje neko leti i navlaci ove dvije da glasaju za Duleta.Koja debilka.Mislim da je ovo takmicenje pokvarila upravo ona.Trebala je ispasti medju prvo troje.
bez_ideje

#615 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by bez_ideje »

Nije me Aca iznenadio......ocekivala sam da ce prevagnut vise na "svoju" stranu........dobro je,znaci nije toliko podlozan Njegosu,buduci da se ovaj spremao da eliminise Klemena......
Po meni Kleme,Teja i Aca u finalu...........a Njegosu zelim sto prije da leti :x :x :x :x
KatarinaKosaca

#616 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by KatarinaKosaca »

Njegoš je Acu nagovarao da glasa za babu a da "Višnju ostavi za drugi put". Voljela bih da ispadne ili Klemen ili Tea i da se taj nacionalno-slovanački lobi zaštite sruši.
Ne odgovori mi nitko... Jel imaju izvor ili im daju vodu?
lolo_lolo

#617 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by lolo_lolo »

KatarinaKosaca wrote:Njegoš je Acu nagovarao da glasa za babu a da "Višnju ostavi za drugi put". Voljela bih da ispadne ili Klemen ili Tea i da se taj nacionalno-slovanački lobi zaštite sruši.
Ne odgovori mi nitko... Jel imaju izvor ili im daju vodu?
filtriraju onu morsku,pomocu mreze koju su dobili za ribe :lol:
bez_ideje

#618 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by bez_ideje »

Mislim da im daju vodu
black_and_red

#619 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by black_and_red »

riko-ga wrote: Ali me vesna iznenadi prije plemenskog.Kad sjedi sa Visnjom i Tejom na plazi.I ono pricaju ko ce letiti i Vesna ono kao slucajno govori kako su se neki prerano dogovarali i nabraja:Nikola,Njegos,Peca,Nemanja i Dule.Zna da po svemu ud nji troje neko leti i navlaci ove dvije da glasaju za Duleta.Koja debilka.
Da, bas to sam i ja primjetio! Igra baba na sve ili nista i cak bi i Duletu suknula hahahahaha

Kako bi ja ovim zenama domoroce sa dugendzama medju nogama poslao pa koja izdrzi ili je ne uhvate osvaja imunitet! :dance:
bez_ideje

#620 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by bez_ideje »

i ja bi onim tamo,sto nisu sposobni ribe uhvatit amazonke da ih pojebu i otkinu im glavu...
black_and_red

#621 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by black_and_red »

bez_ideje wrote:i ja bi onim tamo,sto nisu sposobni ribe uhvatit amazonke da ih pojebu i otkinu im glavu...

Ma kad pogledas sezonu citavu i skontas da kraj onolikog mora nisu uhvatili ribu kako treba, ja im ne bi dao ni da jedu! Hrane bilo u izobilju garant al' to su sve nehljebari koji maknut prstom nece, radije bi mrsali sto se vidi i iz prilozenog!

Sto se tice Amazonki, mislim da bi najebale nakon mjesec dana apstinencije :lol: :lol: :lol: :lol:
KatarinaKosaca

#622 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by KatarinaKosaca »

bez_ideje wrote:i ja bi onim tamo,sto nisu sposobni ribe uhvatit amazonke da ih pojebu i otkinu im glavu...
:thumbup:
E, svaka ti čast. Nisam htjela da reagiram na muško šovinističku izjavu da ne kvarim temu, ali je tako.

Fakat, igra gubi, jer se svodi na pokvarenštinu i ono malo igara što im daju. Ne vidim da je itko sposoban za preživljavanje. Opet ližu onu rižu i ganaju majmuna po noći :D :D
bez_ideje

#623 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by bez_ideje »

Najcrnji su mi bili sa one dvije ribice na rostilju,garant im do nogu u plicaku doplivale.........mene bi bilo stid.....
I one krabe su jestive.....na ostrvu duhova ih bruku,kad im je Aca prosvercovo kokose,mogo je i koju krabu zbost i ponijet!

Sjo sto bi te Amazonka pitala dobro je kako s ti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@Katarina....meni nije jasno kako se neko usudi uopste otici na takvo mjesto bez poznavanja vjestina prezivljavanja.......bas nesto kontam maloprije,kad bi se ja odlucila prijaviti na takvo nesto,prvo bi se godinu dana spremala,ucila kako se popeti na drvo,uhvatiti ribu,razbiti kokos,svezati cvor,napraviti uze od kre drveta,sator,splav..... :-?
sofist

#624 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by sofist »

Nesto kontam Aca je glasao za Visnju jer je osjetio da bi ona mogla da bude spona izmedju Teje i Njegosa, i da uz pomoc Klemena ili Srdjana to cetvoro udju u finale, a izbace Acu kao najjaceg takmicara i najopasnijeg konkurenta.

Druga varijanta je da je Aca pederaš i da se zaljubio u Njegosa pa je izbacio Visnju jer se ova vrtila oko njegovog objekta pozude. :D
KatarinaKosaca

#625 Re: SURVIVOR na Hayat TV

Post by KatarinaKosaca »

sofist wrote:Druga varijanta je da je Aca pederaš i da se zaljubio u Njegosa pa je izbacio Visnju jer se ova vrtila oko njegovog objekta pozude. :D
:D :D :D :D :D

I meni nije jasno to oko traženja hrane. Večeras gledam onu stjenu što imaju sa strane, tu mora biti morskih puževa. Pa i ako ih ne upotrebljavaju za mamac za ribe, mogu ih skuhati puni su proteina i dali bi im malo snage. Po vaz dan sjede i mahalaju i smišljaju taktike i pakosti, a oko hrane se ne trude. NI ogranizacija to nije dobro zamislila.
Sad sam se sjetila u španskom rijalitiju su im dali prase kao maskotu. I jedan torero (bio je vip survajver) je zaklao prase :D . Kaznili su ih zato, ali jednostavno, nisu im davali hranu, pa su zaista pecali i zaista hvatali ptice, školjke itd.
MOgli su tražiti masku, pa roniti ako ništa morsku travu, pa praviti salatu. Oni ovako sjede i čekaju kraj i kontaju koga će izbaciti.
Kako god ono gledam, ja mislim da bih se snašla, ako ništa po cijelu noć bi pecala . Velike ribe uvijek po noći idu po hranu, znači i na udicu. Naložim vatru i pecam.... Po dani spavam . Oni se boje miševa, ganjaju majmune.... Bez veze.
Locked