Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vjeruj mi da ce biti nereda na ulazu u stadion . Na svakom ulazu ce stajati redari sa UV lampama za provjeru karata , a dupljaka je prodano more a da ni sami falsifikatori nisu znali da ce se UV lampama provjeravati
A odakle tebi informacija da je more dupljaka prodano?
Mislis da 10 za deset dana njednom sverceru nije palo napamet da nabrzinu dodje do para.A koliko sam procito na jednom forumu samo jedan lik iz ZE je napravio 5000 karata
Svercat je jedno, prodavati dupljake valjda nesto drugo!?
Zamisli da te 5000 ljudi sutradan trazi po Zenici jarane. Nije lako ni tim falsifikatorima.
A ako je to stvarno tacno, to se trebalo provaliti u javnosti cim prije. A i policija bi mogla nesto jednom popularno uradit, bem mu misa. Bas bezveze. Pretrpavanje stadiona inace moze zavrsiti velikom nesrecom.
Nema sanse da se zabrane unosit zastave sa ljiljanima ... duplikata je more prodato .. ne znam tacno al znam da je u hiljadama ... i bit ce na ulazu provjeravat ...tako da ...
gradska toplana wrote:Raja,gdje se moze tekma gledati na internetu?
hvala
Najbolje ti je na sopcastu jer tu fercera bez greske i ikakvih zastoja ali moras instalirati software sopcast 3.0.3. Sve informacije mozes naci na sport.becka-raja.at a tu mozes skinuti i program.
Sa sopcastom je dobro sto funkcionise bolje sto je vise raje nakaceno za razliku od svih http stranica
U slucaju pobjede veceras, znacemo da smo izrasli u jednu jaku i respektabilnu reprezentaciju koja se moze plasirati na SP. I u slucaju da ne pobjedimo to se moze desiti, ali ovako cemo znati dokle mozemo, da li nam je repka iz drugog kruga nosioca limit ili mozemo i dalje. Ako pobjedimo onda definitivno mozemo reci da imamo jacu reprezentaciju nego i kad do sada.