Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fuj
jutros gledam budi se radašin go u krevetu one dlačurine vise...ma fuj sve neki starci..onaj džordž dražen...
kad bi mi rekli evo jednu noć prespavaj i tvoja je lova...nema te love za osjetit te miomirise
majkemi osjetim ih preko tv-a bljak
izvini moje mišljenje hajd što je udata možda ga ne voli ....pomorac tam vam..
al ostavit svoje dijete i uć u velikog brata pa moraš biti kreten prve klase..nemam dijete al da ga imam nema šanse da bih ga ostavila...eh eto udala se mlada i sad bi da živi a jadno dijete ispašta..mama se kreše u VB a tata plovi po moru...žalosno fakat
ma ja sve nekako pokusavam da se zamislim u toj situaciji, da je nekako opravdam al mi dijete kvari koncepciju... sta ce ona u VB a dijete cuva baka... ma bjazi
Nemeš je fakat lik..nema te koja se ne bi zaljubila...em dobro izgleda em ima glas kad progovori da ti se noge odsjeku a ona je sa njim otplesala dva stiskavca i eto
jedna tamo wrote:Nemeš je fakat lik..nema te koja se ne bi zaljubila...em dobro izgleda em ima glas kad progovori da ti se noge odsjeku a ona je sa njim otplesala dva stiskavca i eto
VenomousV wrote:ma ja sve nekako pokusavam da se zamislim u toj situaciji, da je nekako opravdam al mi dijete kvari koncepciju... sta ce ona u VB a dijete cuva baka... ma bjazi
Kakav god brak bio i taman zakljucen zbog papira, JAVNO se ovako jebavati sa likom koga znas nekoliko dana (da je Brad Pit), pred milionskim auditorijumom, a jos dijete kuci... To moze samo drolja bez mozga.
Sta vas boli, sta ona radi...gledajte svoja posla....glumite svetice,andjele bez krila... a bluda i razvrata na sve strane ........koliko hoces.....................pih.
samo_ovaj_put wrote:ali vi ne shvatate da njeno dijete cuvaju 2 nane i 2 djeda
Poslje ovoga sto je uradila mislim da je cuva samo jedna nana i jedan djed
mozda su je poslali u beograd kod nikolinih roditelja
Iskreno ocekivao sam vise od soraje posto cura ima burnu proslost.Ubila drugaricu nespretnom voznjom,jednu izbola u wc-u nozem,prodala neku kucu kupila kola i silikone...
Kad ga ova udata prima pred kamerama ja da sam na mjestu njenog muza bih se zapitao da li je dijete uopste moje
Boga pitaj ko ga joj je zaroko dok je muz plutao morem