Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
-
to je to
#601 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Gledala sam ftv.....I plakala sam...Tužno, pretužno.
R.I.P
R.I.P
- TheWatcher
#602 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
poznajem njegovu familiju pogotvo ocato je to wrote:Gledala sam ftv.....I plakala sam...Tužno, pretužno.
R.I.P
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#603 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Ma raskovala sam se kada sam vidjela mamu i nanu Amarovu.TheWatcher wrote:ladyblue18 wrote:Jel neko gledao ftv sada?![]()
gledam ja
zasto ?
Dusha draga, radio 2,3 posla da prehrani njih 3.
Osjecam toliki prezir prema dvojici beskicmenjaka koji ga ubise da bih im sama mogla presuditi ja mislim ne mareci za posljedice.
- TheWatcher
#604 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
znam stanujem u kvadrantu oni su odmah preko cesteladyblue18 wrote:Ma raskovala sam se kada sam vidjela mamu i nanu Amarovu.TheWatcher wrote:ladyblue18 wrote:Jel neko gledao ftv sada?![]()
gledam ja
zasto ?
Dusha draga, radio 2,3 posla da prehrani njih 3.
Osjecam toliki prezir prema dvojici beskicmenjaka koji ga ubise da bih im sama mogla presuditi ja mislim ne mareci za posljedice.
- zambaklija
#605 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
evo slika monstruma koje su objavljene na ftvu

- TheWatcher
#606 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
ma svi znamo kako izgledaju al koja nam fajda od togazambaklija wrote:evo slika monstruma koje su objavljene na ftvu
-
Richard Peti
- A-R-N-I
#608 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
starii wrote:ovdje nekima bez pendreka nema spasa, treba se vratiti stara milicija pa te prvo dobro namlati a onda pita za ime..
Ma cuj!!!! a kad je policija namlatila onog lopovcica narkomansog svi ste se digli protiv policije,,, NE TREBA policiji vece ovlasti, imaju ih oni taman da ih hoce primjeniti i, vrlo bitno, jednako prema svima!!! sistem, koji je truhao do dna, je ubio i Amara i Denisa,,policija, tuzilastvo, sud a ponajvise vlast ne radi nista na prevenciji zlocina i krvih delikata, samo sjede, nista ne rade i cekaju priliku da zdramju neke pare!!! sta je bilo sa onom pusnjavom u The Clubu od prije par sedmica ???? NISTA!!! sinoc severina nastupala. 60 metaka ispucano od toga pola dok je policija bila ispred cak zakljucali club, mogao je neko nevin da iskrvari a policija ispred,,, ceka!!!! nazalost hapsenjem ove dvojice imbecila niste se nece promjeniti!!!!!!
-
zelenashica
#609 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
R.I.P. Amare.....dzemmo wrote:
R.I.P
- potočanka
#610 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva

neka ti je vječni rahmet Amare
porodici saučešće
- Train to Bombay
#611 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Sutra ih hapse. Ponedjeljka neće dočekati na slobodi.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#612 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
ste vidjeli 3 naša ministra za sigurnost ili policiju mup šta već
1 krezav ne zna pričat
drugom glava ko zgužvan bidon izgleda kao medvjed zapetljo se kada priča
a treći je rekao prošli put su SAMO pucali u zrak i izazvali opću opasnost i nisu zadržani
samo pucali u zrak ispred katedrale
ooooj majko moja
1 krezav ne zna pričat
drugom glava ko zgužvan bidon izgleda kao medvjed zapetljo se kada priča
a treći je rekao prošli put su SAMO pucali u zrak i izazvali opću opasnost i nisu zadržani
ooooj majko moja
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#613 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Izvor informacije ili tvoja želja i indicija?Train to Bombay wrote:Sutra ih hapse. Ponedjeljka neće dočekati na slobodi.
Meni se ionako čini predugo ovo što ih nisu uhapsili i imamo osjećaj da imaju dobru logistiku i lovu.
- Train to Bombay
#614 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Prevashodno mislim da su već prešli svoje mogućnosti, skrivajući se i bježeći ovako dugo. Raja se digla, pa nije ni policiji u interesu da ne radi svoj posao. Mislim da im je sutra kraj, bez nekog snažnijeg osjećaja ili indicije.KatarinaKosaca wrote:Izvor informacije ili tvoja želja i indicija?Train to Bombay wrote:Sutra ih hapse. Ponedjeljka neće dočekati na slobodi.
Meni se ionako čini predugo ovo što ih nisu uhapsili i imamo osjećaj da imaju dobru logistiku i lovu.
- macan prvi
#615 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
To je izjavio Zeljko Mijatovic, ministar unutrasnjih poslova Kantona Sarajevo; rekao je sljedece (citiram s Dnevnika BHT-a): "Prije nekih... ee... mjesec-dva su... ovaj izvrsili neko krivicno djelo... ee... cini mi se... aa... izazivanja opste opasnosti, pucanja iz vatrenog oruzja, ali nije bilo obracuna, nije bilo, dakle, povrijedjenih lica, nego je to bilo samo pucanje u zrak, je li."komi wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ooooj majko moja
Dakle, ministar unutrasnjih poslova nije ni sam siguran koje kazneno djelo su dvojica trenutno najtrazenijih bjegunaca izvrsili, ali nema veze: samo su pucali u zrak.
Nevjerovatno!
- Train to Bombay
#616 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Od ponedjeljka zalagaću se za zaštitu ptica i ukidanje osnovnih zakona fizike, kao što je zakon gravitacije, recimo.komi wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ooooj majko moja
-
fixer
#617 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Danas sam bio nekoliko sati na protestima. Evo sad sam se vratio. Posao bi apel svakom voljnom pojedincu da, ukoliko je u mogucnosti, donese nesto pica ili hrane za ucesnike koji ostaju preko noci.
Amar nije ni morao poginuti. On uopce nije trebao da radi to vecer.
Njegov prijatelj je prvi krenuo da poprica sa Vukom i da im kaze da sad, nakon sto su ostali sat i po samo da bi njih posluzili, moraju napustiti lokal, ali Amar je rekao da ih on bolje zna i da je mozda bolje da on ode...
Velika tragedija moji prijatelji.
Amarov otac je napisao danas poruku" sine, necu dopustiti da ostanes samo puki broj i slovo, tvoj tata"
Zaista bi zamolio svakog ko ima vremena, pa barem na 15 minuta, da ode i da malo podrske tim svim njegovim prijateljima, koji nisu spavali nocima, koji ne odmaraju sekunde.
Proslu noc je Mehmedic citavo vrijeme bio sa njima, sjedio na stepenicama, a danas je pozvao par minibusa da se organizira put na posljedni ispracaj. Poslije je dolazio ponovo, zajedno sa nekim policijskim sluzbenikom, koji je, spomena radi, nakon sto je cuo da se skupljaju pare za Amarovu majku, donirao nesto novca i od sebe.
Mnogo lijepih ljudskih osobina covjek moze vidjeti kod svih tih ljudi, pa je zato dobro da odete tamo.
Amar nije ni morao poginuti. On uopce nije trebao da radi to vecer.
Velika tragedija moji prijatelji.
Amarov otac je napisao danas poruku" sine, necu dopustiti da ostanes samo puki broj i slovo, tvoj tata"
Zaista bi zamolio svakog ko ima vremena, pa barem na 15 minuta, da ode i da malo podrske tim svim njegovim prijateljima, koji nisu spavali nocima, koji ne odmaraju sekunde.
Proslu noc je Mehmedic citavo vrijeme bio sa njima, sjedio na stepenicama, a danas je pozvao par minibusa da se organizira put na posljedni ispracaj. Poslije je dolazio ponovo, zajedno sa nekim policijskim sluzbenikom, koji je, spomena radi, nakon sto je cuo da se skupljaju pare za Amarovu majku, donirao nesto novca i od sebe.
Mnogo lijepih ljudskih osobina covjek moze vidjeti kod svih tih ljudi, pa je zato dobro da odete tamo.
-
kosmos
#618 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
ima li plan za ponedeljak? ovo je fakat zajebancija, rokne, pobjegne, grad na nogama, policija na nogama a truba. sto je najgore ovo su skroz mlada djeca, pa sta bi tek bilo u nekoj "koordiniranoj subverzivnoj aktivnosti"
Institucije sistema, federalna vlada, drzavni organi ne postuju policajca, njegovu licnost, dostojanstvo i to je sustina problema. Kada je onaj ratnoprofiterski bakirov haver i gmaz odredio sudbinu psovkom da crnac je..e dvanaestogodisnju curicu, kceku policajca, jasno je u kojoj zgradi lezi problem i da on nije na toj raskrsnici .
Institucije sistema, federalna vlada, drzavni organi ne postuju policajca, njegovu licnost, dostojanstvo i to je sustina problema. Kada je onaj ratnoprofiterski bakirov haver i gmaz odredio sudbinu psovkom da crnac je..e dvanaestogodisnju curicu, kceku policajca, jasno je u kojoj zgradi lezi problem i da on nije na toj raskrsnici .
- Asana
#619 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Nije policajac kriv sto je po zakonu to "SAMO".Dakle, ministar unutrasnjih poslova nije ni sam siguran koje kazneno djelo su dvojica trenutno najtrazenijih bjegunaca izvrsili, ali nema veze: samo su pucali u zrak.
I onaj kreten sto je prije mjesec dana pokosio ljude na Titovoj autom, u pijanom stanju, pusten je sa kaznom za saobracajni prekrsaj jer je "samo" doveo druge u smrtnu opsanost, ali eto, nije taj put ubio!
Policajci su ga priveli, kao sto priveli i Amarove ubice neki dan, zbog pucnjave pred Katedralom.
Last edited by Asana on 15/08/2009 20:38, edited 2 times in total.
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#620 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Uh @Dzemo, zestoko - ali i treba tako. Svaka ti cast - sok terapija je ocigledno neophodna.dzemmo wrote:
Pokoj dusi Denisu.. Rahmet dusi Amaru.. _________________...
Svako od nas ce se izgleda morati opredijeliti da li je Sarajevo i BiH Belfast i/ili Bejrut/ Harlem, ili pak moderna evropska drzava u kojoj svaki pojedinac ima prava ali i obaveze - prije svega po pitanju ponasanja i nacina zivota.
Ne mogu vjerovati da sam ovo iznad upravo napisala btw. U svakom slucaju - smrt KRIMINALU i zatvaranju ociju pred cinjenicom da u zakonodavnom i pravnom haosu profitiraju samo kriminalci. Da se razumijemo - vani se desavaju i gore stvari i ima krajeva u koje razumna osoba ne zalazi, ali civilizovana vecina automatski uvede sankcije, bilo da su to poostrene kazne ili kamere na svakom cosku. Bosna nema druge opcije nego priblizavanje EU, a to izmedju ostalog znaci i borbu protiv kriminala i ilegalnog oruzja. Borba izmedju dobra i zla je vjecna ali dobro mora pobijediti, nema nam druge.
-
fixer
#621 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Ja bi samo predlozio da se ucine neke izmjene. Umjesto "mjesto za vasu sliku" napisite "mjesto za sliku nekog vama bliznjeg ili mjesto za vasu sestru, brata, oca, majku".dzemmo wrote:
Pokoj dusi Denisu.. Rahmet dusi Amaru.. _________________...
- Asana
#622 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
SLIKA VASEG DJETETA
-
fixer
#623 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Bas pricam sa tim momkom koji je trebao da nastrada, da nisu stvari bile ovakve. Pitam ga da i je pomisljao da izadje na proteste za Denisa, i rece mi da nije. Nije mislio da ga to moze zahvatiti. Pa vi viditeAsana wrote:SLIKA VASEG DJETETA
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#624 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
evo i za one koji ne mogu da dodju a rado bi se prikljucili ovim protestima........svaki email,tel.razgovor,Fax.....vrijedi ako nista da se upozore vlastodrsci da ako nama nije siguran grad,nisu bogme ni njima fotelje.......naravno bez uvreda i psovki.
Ured Vlade Federacije
Za odnose s javnošću
Alipašina 41
Sarajevo
Tel: +387 33 21 29 86
Fax: +387 33 22 04 37
[email protected]
Kontakt
Adresa: Sarajevo,
Reisa Džemaludina Čauševića 1
Tel: +387(0)33 562-068
Fax: +387(0)33 562-211
[email protected]
PREMIJER
Besim MEHMEDIĆ
ŠEF KABINETA PREMIJERA
Hasan KARAČIĆ
Tel: +387(0)33 562-071
SEKRETAR VLADE
Tarik HUMAČKIĆ
Tel: +387(0)33 562-074
ŠEF PRESS SLUŽBE
Lamija BOJADŽIĆ
Tel: +387(0)33 562-065
CENTRALA
Tel: +387(0)33 562-000
KABINET GRADONAČELNIKA
Hamdije Kreševljakovića 3
71000 Sarajevo
tel.: 033 208 340, 443 300
fax.: 033 208 341
e-mail: [email protected], [email protected]
http://www.sarajevo.ba
Služba za odnose s javnošću, analitiku i marketing
Tel: 033 221 145
Fax: 033 214 847
Ured Vlade Federacije
Za odnose s javnošću
Alipašina 41
Sarajevo
Tel: +387 33 21 29 86
Fax: +387 33 22 04 37
[email protected]
Kontakt
Adresa: Sarajevo,
Reisa Džemaludina Čauševića 1
Fax: +387(0)33 562-211
[email protected]
PREMIJER
Besim MEHMEDIĆ
ŠEF KABINETA PREMIJERA
Hasan KARAČIĆ
Tel: +387(0)33 562-071
SEKRETAR VLADE
Tarik HUMAČKIĆ
Tel: +387(0)33 562-074
ŠEF PRESS SLUŽBE
Lamija BOJADŽIĆ
Tel: +387(0)33 562-065
CENTRALA
Tel: +387(0)33 562-000
KABINET GRADONAČELNIKA
Hamdije Kreševljakovića 3
71000 Sarajevo
tel.: 033 208 340, 443 300
fax.: 033 208 341
Služba za odnose s javnošću, analitiku i marketing
Tel: 033 221 145
Fax: 033 214 847
-
fixer
#625 Re: Smrt Amara Mistrica je poraz Sarajeva
Kazu da je puno ljudi dole. Dodjite i vi.