Chelsea FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#601 Re: Chelsea FC

Post by todd_smith »

Edin H. wrote:Cestitke i duboki naklon Terry-ju i Lampardu na vecerasnjoj pobjedi :dance:

Jasan dokaz da je koncept potrebe za menadzerom u fudbalskom timu u potpunosti prevazidjen.

Iskreno se nadam da Mario i Edin uskoro preuzimaju kontrolu selektiranja igraca u Manchester City-ju :dance:
sta uskoro, Mario pola sezone u efektu :mrgreen:
Edin H.

#602 Re: Chelsea FC

Post by Edin H. »

todd_smith wrote:
Edin H. wrote:Cestitke i duboki naklon Terry-ju i Lampardu na vecerasnjoj pobjedi :dance:

Jasan dokaz da je koncept potrebe za menadzerom u fudbalskom timu u potpunosti prevazidjen.

Iskreno se nadam da Mario i Edin uskoro preuzimaju kontrolu selektiranja igraca u Manchester City-ju :dance:
sta uskoro, Mario pola sezone u efektu :mrgreen:
Ma dobro trudi se momak, ali bi morao pokazati onom De Yongu i Yayi cija majka crnu vunu prede :dance:
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#603 Re: Chelsea FC

Post by odesveuhonduras »

CVIKERASH wrote:Uzeta Benfica .Uzecemo i drugu sigurno.I onda sa bismilom protiv Barce i da nam se Bog smiluje.
Ako stari turčin Roman istiharu ne otklanja, ništa od tog :D
Edin H.

#604 Re: Chelsea FC

Post by Edin H. »

Edin H. wrote:
CVIKERASH wrote:Bravo momci :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ivanovic,,,Drogba (bez starca nema udarca),Terry,Lampard,Cech,Mata

Sad realno Barcu da je izbjeci.
Dajte Real da se igramo :D
Kucnuo je cas da se doda - dajte i Barselonu da se igramo :dance:
Tomahawk11
Globalni moderator

#605 Re: Chelsea FC

Post by Tomahawk11 »

Ako budu igrali ko sinoc - mrka kapa. Ono ne moze proci protiv Barcelone. Igrac vise i opet drama na kraju. Mislim da su Katalonci vec u finalu.
Lucazode

#606 Re: Chelsea FC

Post by Lucazode »

Tomahawk11 wrote:Ako budu igrali ko sinoc - mrka kapa. Ono ne moze proci protiv Barcelone. Igrac vise i opet drama na kraju. Mislim da su Katalonci vec u finalu.

Ima Chelsea milion razloga za pobjedu protiv Barce. Biće silno motivisani. A i historija je pokazala da im ne leže momci sa Stamforda. Dobar sudija će biti od velike važnosti. Sve ostalo se da srediti.
Tomahawk11
Globalni moderator

#607 Re: Chelsea FC

Post by Tomahawk11 »

Lucazode wrote:
Tomahawk11 wrote:Ako budu igrali ko sinoc - mrka kapa. Ono ne moze proci protiv Barcelone. Igrac vise i opet drama na kraju. Mislim da su Katalonci vec u finalu.

Ima Chelsea milion razloga za pobjedu protiv Barce. Biće silno motivisani. A i historija je pokazala da im ne leže momci sa Stamforda. Dobar sudija će biti od velike važnosti. Sve ostalo se da srediti.
To si u pravu. Motiva im ne manjka. Nek' ih Di Matteo nahrani mesom :mrgreen: prije utakmice.
ultima_palabra

#608 Re: Chelsea FC

Post by ultima_palabra »

Tomahawk11 wrote:
Lucazode wrote:

To si u pravu. Motiva im ne manjka. Nek' ih Di Matteo nahrani mesom :mrgreen: prije utakmice.
Sirovim :lol: Ako ništa, u Barceloni znaju da će popit dobru maru na Stamford Bridgeu :D
Lucazode

#609 Re: Chelsea FC

Post by Lucazode »

Image
Image
Image
:D
palermo

#610 Re: Chelsea FC

Post by palermo »

Drag mi je Chelzi, da nije ovih naših igrača pa zbog njih mijenjam opredjeljenja kad su u pitanju strani klubovi, za njih bi iskreno i navijao. Bio sam dvaput i na Stamford bridgeu, gledao komšijski derbi protiv Fulhama, ma kad im vidite navijače, vidite da je klub sa dušom.

Al na stranu sve ovo, silovat će ih Barca , nažalost mislim da će upravo utakmica sa Barcom označiti kraj ove generacije. Tvrdoća igre, fizika koju imaju u ovom slučaju se neće pitati, suviše je to stara i istrošena ekipa da može bilošta ozbiljno.
Quaresma

#611 Re: Chelsea FC

Post by Quaresma »

danas ce biti neugodna utakmica protiv Wigana :-D

Come On Chels! ocekujem Romeua u prvoj
Lucazode

#612 Re: Chelsea FC

Post by Lucazode »

tzipiripi

#613 Re: Chelsea FC

Post by tzipiripi »

Kad onda ne osvojiše CL teško da će sad

Image
Coalman

#614 Re: Chelsea FC

Post by Coalman »

Kakva igra i potop Tottenhama. Dobra uvertira za Barcelonu i finale FA Cupa sa Liverpoolom. 5 golova, 5 različitih strijelaca - Drogba, Mata, Ramires, Lampard, Malouda.
leo karan

#615 Re: Chelsea FC

Post by leo karan »

Tores ce im uvalit 3 komada :D
Quaresma

#616 Re: Chelsea FC

Post by Quaresma »

Nesto sam vise uzbudjen za finale fa cupa nego za ligu sampiona

Sent from my GT-I9001
brazzo20

#617 Re: Chelsea FC

Post by brazzo20 »

Joj jesu se plavci uzdigli u zadnje vrijeme, jedva čekam srijedu da jih Barcelona spusti na pod 8-)
Quaresma

#618 Re: Chelsea FC

Post by Quaresma »

Auh sto smo se uzdigli, ta barca nece moci prismrditi golu na stamfordu

Sent from my GT-I9001
simonese

#619 Re: Chelsea FC

Post by simonese »

brazzo20 wrote:Joj jesu se plavci uzdigli u zadnje vrijeme, jedva čekam srijedu da jih Barcelona spusti na pod 8-)
spustit ce nas i Real :D
brazzo20

#620 Re: Chelsea FC

Post by brazzo20 »

Quaresma wrote:Auh sto smo se uzdigli, ta barca nece moci prismrditi golu na stamfordu

Sent from my GT-I9001
E baš o tome ja govorim, tek ste na 6 mjestu u Engleskoj, u godini kad je ta liga slaba kao što več dugo nije bila, u ligi prvaka ste se provlačili sa više sreće nego pameti, posebno protiv Napolija a sad vi mislite da ćete rasturit trenutno jednu od dvije najboljih ekipa na svijetu :-) SVE ĆE SE VIDIT U SRIJEDU, u prvoj možda i izvučete neriješeno ali finale je za Chelsea ovu godinu samo san.
Lucazode

#621 Re: Chelsea FC

Post by Lucazode »

brazzo20 wrote:
Quaresma wrote:Auh sto smo se uzdigli, ta barca nece moci prismrditi golu na stamfordu

Sent from my GT-I9001
E baš o tome ja govorim, tek ste na 6 mjestu u Engleskoj, u godini kad je ta liga slaba kao što več dugo nije bila, u ligi prvaka ste se provlačili sa više sreće nego pameti, posebno protiv Napolija a sad vi mislite da ćete rasturit trenutno jednu od dvije najboljih ekipa na svijetu :-) SVE ĆE SE VIDIT U SRIJEDU, u prvoj možda i izvučete neriješeno ali finale je za Chelsea ovu godinu samo san.

Pa kad se iz godine u godinu "provlačimo" onda to nije pitanje sreće već pameti. A druga stvar, pošto imam osjećaj da polovično pratiš sva dešavanja u trenerskom svijetu onda ti moram skrenuti pažnju na veliki skok u formi i taktičkim poboljšanjima odkako je otišao A.V.B, mislim da to nisi uzeo u razmatranje, pa otud i nadanje finalu LŠ-a.
Na kraju da dodam, tekst iznad možeš komotno Copy/Paste na Bayernov podforum uz malu ispravku "SVE ĆE SE VIDJETI U UTORAK" :wink:
Last edited by Lucazode on 17/04/2012 11:52, edited 1 time in total.
oridjidji

#622 Re: Chelsea FC

Post by oridjidji »

padali sutra barsa ?
ultima_palabra

#623 Re: Chelsea FC

Post by ultima_palabra »

http://www.guardian.co.uk/football/blog ... der-energy
Strašno potcijenjen igrač, mislim da će biti vrlo koristan protiv Barcelone.
dezurni_ucenik

#624 Re: Chelsea FC

Post by dezurni_ucenik »

oridjidji wrote:padali sutra barsa ?

Ja vjerujem u cuda da se mogu desiti.Ali bojim se da ce nas raznijeti Barca ....
brazzo20

#625 Re: Chelsea FC

Post by brazzo20 »

Lucazode wrote:
brazzo20 wrote:

Sent from my GT-I9001

Pa kad se iz godine u godinu "provlačimo" onda to nije pitanje sreće već pameti. A druga stvar, pošto imam osjećaj da polovično pratiš sva dešavanja u trenerskom svijetu onda ti moram skrenuti pažnju na veliki skok u formi i taktičkim poboljšanjima odkako je otišao A.V.B, mislim da to nisi uzeo u razmatranje, pa otud i nadanje finalu LŠ-a.
Na kraju da dodam, tekst iznad možeš komotno Copy/Paste na Bayernov podforum uz malu ispravku "SVE ĆE SE VIDJETI U UTORAK" :wink:
Chelsea je dobar tim, ali sa ekipama poput Barcelone i Reala trenutno jednostavno ne mogu da igraju, to je ta razlika u kvaliteti. I vjeruj mi da dosta dobro pratim fudbal posebno englesku ligu i znam da Chelsea boje igra od kada je Di Mateo trener ali siguran sam da ce se pokazati ta razlika u kvaliteti između velikih i največih timova. Ja bi želio da u finalu budu Barca i Bayern ali sam svjestan da je Real jaci klub od Bayerna ali vjerujem da jih Bayern može izbaciti najviše zbog činjenice da se finale igra na njihovom stadionu. Realno gledano Chelsea je najslabiji tim u polufinalu ove godine.
Post Reply