sta uskoro, Mario pola sezone u efektuEdin H. wrote:Cestitke i duboki naklon Terry-ju i Lampardu na vecerasnjoj pobjedi![]()
Jasan dokaz da je koncept potrebe za menadzerom u fudbalskom timu u potpunosti prevazidjen.
Iskreno se nadam da Mario i Edin uskoro preuzimaju kontrolu selektiranja igraca u Manchester City-ju
Chelsea FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#601 Re: Chelsea FC
- Edin H.
#602 Re: Chelsea FC
Ma dobro trudi se momak, ali bi morao pokazati onom De Yongu i Yayi cija majka crnu vunu predetodd_smith wrote:sta uskoro, Mario pola sezone u efektuEdin H. wrote:Cestitke i duboki naklon Terry-ju i Lampardu na vecerasnjoj pobjedi![]()
Jasan dokaz da je koncept potrebe za menadzerom u fudbalskom timu u potpunosti prevazidjen.
Iskreno se nadam da Mario i Edin uskoro preuzimaju kontrolu selektiranja igraca u Manchester City-ju
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#603 Re: Chelsea FC
Ako stari turčin Roman istiharu ne otklanja, ništa od togCVIKERASH wrote:Uzeta Benfica .Uzecemo i drugu sigurno.I onda sa bismilom protiv Barce i da nam se Bog smiluje.
- Edin H.
#604 Re: Chelsea FC
Kucnuo je cas da se doda - dajte i Barselonu da se igramoEdin H. wrote:Dajte Real da se igramoCVIKERASH wrote:Bravo momci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ivanovic,,,Drogba (bez starca nema udarca),Terry,Lampard,Cech,Mata
Sad realno Barcu da je izbjeci.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#605 Re: Chelsea FC
Ako budu igrali ko sinoc - mrka kapa. Ono ne moze proci protiv Barcelone. Igrac vise i opet drama na kraju. Mislim da su Katalonci vec u finalu.
- Lucazode
#606 Re: Chelsea FC
Tomahawk11 wrote:Ako budu igrali ko sinoc - mrka kapa. Ono ne moze proci protiv Barcelone. Igrac vise i opet drama na kraju. Mislim da su Katalonci vec u finalu.
Ima Chelsea milion razloga za pobjedu protiv Barce. Biće silno motivisani. A i historija je pokazala da im ne leže momci sa Stamforda. Dobar sudija će biti od velike važnosti. Sve ostalo se da srediti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#607 Re: Chelsea FC
To si u pravu. Motiva im ne manjka. Nek' ih Di Matteo nahrani mesomLucazode wrote:Tomahawk11 wrote:Ako budu igrali ko sinoc - mrka kapa. Ono ne moze proci protiv Barcelone. Igrac vise i opet drama na kraju. Mislim da su Katalonci vec u finalu.
Ima Chelsea milion razloga za pobjedu protiv Barce. Biće silno motivisani. A i historija je pokazala da im ne leže momci sa Stamforda. Dobar sudija će biti od velike važnosti. Sve ostalo se da srediti.
- ultima_palabra
#608 Re: Chelsea FC
SirovimTomahawk11 wrote:To si u pravu. Motiva im ne manjka. Nek' ih Di Matteo nahrani mesomLucazode wrote:Tomahawk11 wrote:Ako budu igrali ko sinoc - mrka kapa. Ono ne moze proci protiv Barcelone. Igrac vise i opet drama na kraju. Mislim da su Katalonci vec u finalu.
Ima Chelsea milion razloga za pobjedu protiv Barce. Biće silno motivisani. A i historija je pokazala da im ne leže momci sa Stamforda. Dobar sudija će biti od velike važnosti. Sve ostalo se da srediti.prije utakmice.
-
palermo
#610 Re: Chelsea FC
Drag mi je Chelzi, da nije ovih naših igrača pa zbog njih mijenjam opredjeljenja kad su u pitanju strani klubovi, za njih bi iskreno i navijao. Bio sam dvaput i na Stamford bridgeu, gledao komšijski derbi protiv Fulhama, ma kad im vidite navijače, vidite da je klub sa dušom.
Al na stranu sve ovo, silovat će ih Barca , nažalost mislim da će upravo utakmica sa Barcom označiti kraj ove generacije. Tvrdoća igre, fizika koju imaju u ovom slučaju se neće pitati, suviše je to stara i istrošena ekipa da može bilošta ozbiljno.
Al na stranu sve ovo, silovat će ih Barca , nažalost mislim da će upravo utakmica sa Barcom označiti kraj ove generacije. Tvrdoća igre, fizika koju imaju u ovom slučaju se neće pitati, suviše je to stara i istrošena ekipa da može bilošta ozbiljno.
- Quaresma
#611 Re: Chelsea FC
danas ce biti neugodna utakmica protiv Wigana
Come On Chels! ocekujem Romeua u prvoj
Come On Chels! ocekujem Romeua u prvoj
- Lucazode
- tzipiripi
#613 Re: Chelsea FC
Kad onda ne osvojiše CL teško da će sad

-
Coalman
#614 Re: Chelsea FC
Kakva igra i potop Tottenhama. Dobra uvertira za Barcelonu i finale FA Cupa sa Liverpoolom. 5 golova, 5 različitih strijelaca - Drogba, Mata, Ramires, Lampard, Malouda.
-
leo karan
#615 Re: Chelsea FC
Tores ce im uvalit 3 komada 
- Quaresma
#616 Re: Chelsea FC
Nesto sam vise uzbudjen za finale fa cupa nego za ligu sampiona
Sent from my GT-I9001
Sent from my GT-I9001
-
brazzo20
#617 Re: Chelsea FC
Joj jesu se plavci uzdigli u zadnje vrijeme, jedva čekam srijedu da jih Barcelona spusti na pod 
- Quaresma
#618 Re: Chelsea FC
Auh sto smo se uzdigli, ta barca nece moci prismrditi golu na stamfordu
Sent from my GT-I9001
Sent from my GT-I9001
- simonese
#619 Re: Chelsea FC
spustit ce nas i Realbrazzo20 wrote:Joj jesu se plavci uzdigli u zadnje vrijeme, jedva čekam srijedu da jih Barcelona spusti na pod
-
brazzo20
#620 Re: Chelsea FC
E baš o tome ja govorim, tek ste na 6 mjestu u Engleskoj, u godini kad je ta liga slaba kao što več dugo nije bila, u ligi prvaka ste se provlačili sa više sreće nego pameti, posebno protiv Napolija a sad vi mislite da ćete rasturit trenutno jednu od dvije najboljih ekipa na svijetuQuaresma wrote:Auh sto smo se uzdigli, ta barca nece moci prismrditi golu na stamfordu
Sent from my GT-I9001
- Lucazode
#621 Re: Chelsea FC
brazzo20 wrote:E baš o tome ja govorim, tek ste na 6 mjestu u Engleskoj, u godini kad je ta liga slaba kao što več dugo nije bila, u ligi prvaka ste se provlačili sa više sreće nego pameti, posebno protiv Napolija a sad vi mislite da ćete rasturit trenutno jednu od dvije najboljih ekipa na svijetuQuaresma wrote:Auh sto smo se uzdigli, ta barca nece moci prismrditi golu na stamfordu
Sent from my GT-I9001SVE ĆE SE VIDIT U SRIJEDU, u prvoj možda i izvučete neriješeno ali finale je za Chelsea ovu godinu samo san.
Pa kad se iz godine u godinu "provlačimo" onda to nije pitanje sreće već pameti. A druga stvar, pošto imam osjećaj da polovično pratiš sva dešavanja u trenerskom svijetu onda ti moram skrenuti pažnju na veliki skok u formi i taktičkim poboljšanjima odkako je otišao A.V.B, mislim da to nisi uzeo u razmatranje, pa otud i nadanje finalu LŠ-a.
Na kraju da dodam, tekst iznad možeš komotno Copy/Paste na Bayernov podforum uz malu ispravku "SVE ĆE SE VIDJETI U UTORAK"
Last edited by Lucazode on 17/04/2012 11:52, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#623 Re: Chelsea FC
http://www.guardian.co.uk/football/blog ... der-energy
Strašno potcijenjen igrač, mislim da će biti vrlo koristan protiv Barcelone.
Strašno potcijenjen igrač, mislim da će biti vrlo koristan protiv Barcelone.
-
dezurni_ucenik
#624 Re: Chelsea FC
oridjidji wrote:padali sutra barsa ?
Ja vjerujem u cuda da se mogu desiti.Ali bojim se da ce nas raznijeti Barca ....
-
brazzo20
#625 Re: Chelsea FC
Chelsea je dobar tim, ali sa ekipama poput Barcelone i Reala trenutno jednostavno ne mogu da igraju, to je ta razlika u kvaliteti. I vjeruj mi da dosta dobro pratim fudbal posebno englesku ligu i znam da Chelsea boje igra od kada je Di Mateo trener ali siguran sam da ce se pokazati ta razlika u kvaliteti između velikih i največih timova. Ja bi želio da u finalu budu Barca i Bayern ali sam svjestan da je Real jaci klub od Bayerna ali vjerujem da jih Bayern može izbaciti najviše zbog činjenice da se finale igra na njihovom stadionu. Realno gledano Chelsea je najslabiji tim u polufinalu ove godine.Lucazode wrote:brazzo20 wrote:E baš o tome ja govorim, tek ste na 6 mjestu u Engleskoj, u godini kad je ta liga slaba kao što več dugo nije bila, u ligi prvaka ste se provlačili sa više sreće nego pameti, posebno protiv Napolija a sad vi mislite da ćete rasturit trenutno jednu od dvije najboljih ekipa na svijetuQuaresma wrote:Auh sto smo se uzdigli, ta barca nece moci prismrditi golu na stamfordu
Sent from my GT-I9001SVE ĆE SE VIDIT U SRIJEDU, u prvoj možda i izvučete neriješeno ali finale je za Chelsea ovu godinu samo san.
Pa kad se iz godine u godinu "provlačimo" onda to nije pitanje sreće već pameti. A druga stvar, pošto imam osjećaj da polovično pratiš sva dešavanja u trenerskom svijetu onda ti moram skrenuti pažnju na veliki skok u formi i taktičkim poboljšanjima odkako je otišao A.V.B, mislim da to nisi uzeo u razmatranje, pa otud i nadanje finalu LŠ-a.
Na kraju da dodam, tekst iznad možeš komotno Copy/Paste na Bayernov podforum uz malu ispravku "SVE ĆE SE VIDJETI U UTORAK"