Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sumirprimus

#601 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

Kumerle wrote:
sumirprimus wrote:
Kumerle wrote: osvojili ih prije nove ere i to pet zaredom spanski klubovi nikad posteno titulu nisu osvojili bez skandala nisu engleskim ni do koljena.
a barca-manČo prosle sezone? :D
prije toga celzi,sada arsenal :D
dobro vam ide :)
pa oni utakmice sa manchesterom ocima ne bi vidjeli da ih uefa i ovrebo nisu odveli u final, celziaj uopste nisu ni pobjedili, Arsenal su porazili pomocu sudije i srece jer nije bilo vise od pola tima.

Ja mislim da bi arsenal trebao da se zali na odluke sudije,zaista je bio nepravedan.
ultima_palabra

#602 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

Arsenal je samo potvrdio da je sirotinjski klub, koji nikad nista nece osvojiti. Klub koji se kod mene odavno nalazi u ladici sa naljepnicom: neozbiljni klubovi. Zajedno sa Leverkusenom, Ajaxom, Interom, Liverpoolom, Valenciom; pa cak i Realom zadnje desetljece.

Ali neka ih, cemu bi se inace smijali?

Sto kazu djeca:

Keep the faith
Čudno, kad uzmeš u obzir da je taj neozbiljni Real ponizio Manchester u oba dvomeča u zadnjem desetljeću. Čak je Ferguson promijenio formaciju sa 4-4-2 na 4-5-1 nakon prvog debakla i od tada igra sa njom (to je sam izjavio).
Da ne kažem da im United služi kao filijala, i iz njega uzmu svakog igrača koji im odgovara 8-)
Sorry na OT :D
LSD wrote:Još kad se sjetimo da je uspio Henryija sa 30 godina uvaliti Barci za 24 miliona...i još ce im se najvjerovatnije vratiti možda vec i na ljeto za neku sicu.
Ovo prvi put čujem, mislim da će on preko bare laganini :-D
Point.

#603 Re: Arsenal F.C.

Post by Point. »

Kumerle wrote:pa oni utakmice sa manchesterom ocima ne bi vidjeli da ih uefa i ovrebo nisu odveli u final, celziaj uopste nisu ni pobjedili, Arsenal su porazili pomocu sudije i srece jer nije bilo vise od pola tima.
Daj nek neko ispise postove ovoga i nek se naljepi po gradu, da se raja smije malo, smijesan si. :-D
Na koji nacin su sudije ukopali Arsenal? A to sto je Barci falio Pique, Puyol, Zlaja, Iniesta? To nije pola ekipe? :-)

A za provalu godine si vec kandidovan izjavom da je Bendtner bolji igrac od Dzeke. Ti i onaj drugi strasni, zestoki gunner, Ave Nijaz. Ljudi probudite se iz zimskog sna, proljece kuca na vrata. :bih:
Tomahawk11
Globalni moderator

#604 Re: Arsenal F.C.

Post by Tomahawk11 »

First Division (until 1992) and Premier League Arsenal FC

1930–31, 1932–33, 1933–34, 1934–35, 1937–38, 1947–48, 1952–53
Hocemo li brisati ove titule?! Bile su prije nove ere :mrgreen: pa nije u redu da pisu u historiji ovog velikog kluba.
Neki bi brisali historiju klubova, cuj sad je nebitna titula iz 50-tih, 60-tih?!
Evo opet ce Spanci po titulu, opet mocna engleska eskadrila nece do trofeja. Hajde, ima onih engleskih trofeja, koje mogu medjusobno podijeliti za utjehu, jer ne mogu sa ostatkom Evrope (pogotovo Spancima) nikako do trofeja. Bice bolje ima Liga sampiona, a bogami i Liga UEFA i dogodine, pa se mozda Fulham (koji je jos u igri, ali kojeg ce vjerovatno Wolfsburg iz lose Bundeslige u cetvrtak pomesti) ili Man Utd (najozbiljniji klub iz Engleske, koji ove sezone previsi ovisi o Rooney-u, sto ce se vjerovatno veceras osjetiti i sto bi ih moglo kostati ispadanja, opet od Svaba :P ) domognu kojeg od evropskih trofeja. Chelsea, Man City, Tottenham... klubovi beZ neke velike tradicije, Arsenal imao jednu sjajnu generaciju, ovo sad je polovicna ekipa koja ne moze nista osvojiti.
Hajd' zdra'o!
Kumerle

#605 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Smijesan si sa tim spanskim klubovima imaju jednu vise titulu od engleskih u ligi prvaka, a i to zbog toga sto su engleski timovi bili suspendovani par godina.

Point ja tebi dao argumente ti meni daj kako je to Dzeko bolji od Bendtnera? Svi vasi argumenti su neke gluposti i neki vasi nadimci i podsmijavanja ko promasi a interesantno niste se javljali poslije utakmice evropa lige kad je Dzeko imao dva poteza za rubrike WATTS na eurosportu dva saplitanja na loptu i padovi i onda onaj promasaj.
sumirprimus

#606 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

Kumerle wrote:Smijesan si sa tim spanskim klubovima imaju jednu vise titulu od engleskih u ligi prvaka, a i to zbog toga sto su engleski timovi bili suspendovani par godina.

Point ja tebi dao argumente ti meni daj kako je to Dzeko bolji od Bendtnera? Svi vasi argumenti su neke gluposti i neki vasi nadimci i podsmijavanja ko promasi a interesantno niste se javljali poslije utakmice evropa lige kad je Dzeko imao dva poteza za rubrike WATTS na eurosportu dva saplitanja na loptu i padovi i onda onaj promasaj.
Iduce godine,arsenal popravlja statistiku u korist engleza :) 100%
Ave, Nijaz!

#607 Re: Arsenal F.C.

Post by Ave, Nijaz! »

Kumerle je pravi Topnik i lijepo je vidjeti da ima istinskih navijaca Mocnog Arsenala na ovom forumu.

Kumerle, sta ocekujes protiv Zidova?
bruce lee

#608 Re: Arsenal F.C.

Post by bruce lee »

Ave, Nijaz! wrote:Kumerle je pravi Topnik i lijepo je vidjeti da ima istinskih navijaca Mocnog Arsenala na ovom forumu.

:lol: log out, disconnect, connect, log in, answer :mrgreen:
Obuca9

#609 Re: Arsenal F.C.

Post by Obuca9 »

Chuck Norris je igrao za Arsenal i nije se povrijedio :lol: :lol: :lol:
Kumerle

#610 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Protiv Totenhema sta drugo ocekivati nego pobjedu vise je dosadno i brojati godine koliko nas nisu pobjedili u premiershipu pa sve osim laganog trijumfa topnika je neuspjeh!

A moze i ova: Chuck Norris navija za Sarajevo a nije papak
Point.

#611 Re: Arsenal F.C.

Post by Point. »

Kumerle wrote:
Dzeko prvak Bundeslige, Bendtner, sta je on osvojio?
Dzeko zabio koliko ono golova, a koliko ova danska bandera? Znaci Dzeko igra sa igracima kao sto je Josue, Gentner (Misketa necu spominjati jer je on iznad ovih), a Bendtneru lopte namjestaju Nasri, Fabregas, Arshavin, Rosicky pa ipak zabije 5 golova u sezoni samo. Ovdje je svaka prica suvisna.
Dzeko bio prvi strijelac kvalifikacija a gdje je Bendtner.
Dzekina vrijednost je oko 40 miliona eVra, a banderina?
Dijamant je bolji i tehnicki i brzi je, sa obe noge igra, u skoku je nadmocniji. Sta ti vise treba? Da, naravno, da EDzeko igra za topnike svrsavo bi na njega 3 puta dnevno najmanje.
Covjece prica ti je besmislena. ;-)
Kumerle

#612 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Prvak Bundeslige strasna stvar steta sto kao prvak nisu mogli proci grupu LP i pobjediti rezervni tim Uniteda
Svi znamo koliko je teze zabiti u Premiershipu i Ligi Prvaka nego u Bundesligi i kupu Njemacke
Dzeko nije bio prvi strijelac kvalifikacija ali te kvalifikacije su uvijek bile mjerilo da se po tome mjeri Gekas, Novakovic bi bili najbolji napadaci na svijetu.
Postavi tamo neki direktor Wolfsburga cijenu i sad toliko vrijedi pa moze sad Wenger traziti za Denilsona 100 miliona to ne znaci da vrijedi toliko, uostalom sto niko ne ponudi tu cifru?
Ima bolju tehniku i brzi je bolji u skoku. Ko je to rekao? Ti?
Naravno da ne bi svrsavao jer sam apsolutno protiv dolaska takvog igraca u Arsenal.
Distortion

#613 Re: Arsenal F.C.

Post by Distortion »

Kumerle wrote:Smijesan si sa tim spanskim klubovima imaju jednu vise titulu od engleskih u ligi prvaka, a i to zbog toga sto su engleski timovi bili suspendovani par godina.

Mnogo si smijesan!

Porediti Bendtnera sa Dzekom je fakat glupo :D cuj Bendtner napadac...jebo ti napadaca od kojeg je odbrambeni igrac Vermalen dao vise golova u ligi :lol:

Dzeko je klasa!
Point.

#614 Re: Arsenal F.C.

Post by Point. »

Kumerle wrote:Prvak Bundeslige strasna stvar steta sto kao prvak nisu mogli proci grupu LP i pobjediti rezervni tim Uniteda
Svi znamo koliko je teze zabiti u Premiershipu i Ligi Prvaka nego u Bundesligi i kupu Njemacke
Dzeko nije bio prvi strijelac kvalifikacija ali te kvalifikacije su uvijek bile mjerilo da se po tome mjeri Gekas, Novakovic bi bili najbolji napadaci na svijetu.
Postavi tamo neki direktor Wolfsburga cijenu i sad toliko vrijedi pa moze sad Wenger traziti za Denilsona 100 miliona to ne znaci da vrijedi toliko, uostalom sto niko ne ponudi tu cifru?
Naravno da ne bi svrsavao jer sam apsolutno protiv dolaska takvog igraca u Arsenal.
Covjece ne budi....glup, da ti tako moram reci. JA ti kazem da je Dzeko bolji i u skoku i da je Edin Maradona za tog danca sto se tice tehnike. AKo nevjerujes meni, pitaj 98% ovog foruma a i sire. Tvrditi da je bandera bolji igrac od Dzeke moze samo neko sto ne poznaje materiju ili ima ozbiljnih problema sa vremenom i prostorom.
Dzeko je bog i batina u njemackom sampionu, dok je ta danska karina rezerva u prosjecnoj ekipi. Kazem ti opet, ne prosipaj se.
Cyrax

#615 Re: Arsenal F.C.

Post by Cyrax »

bruce lee wrote:
Ave, Nijaz! wrote:Kumerle je pravi Topnik i lijepo je vidjeti da ima istinskih navijaca Mocnog Arsenala na ovom forumu.

:lol: log out, disconnect, connect, log in, answer :mrgreen:
Kako mu ne dosadi :shock: .Postaje bolestan :roll:
LSD

#616 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Tu je eurogol Bendyija...ovo ostalo nije vrijedno pomena 8-)
Kumerle

#617 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Point. wrote:
Kumerle wrote:Prvak Bundeslige strasna stvar steta sto kao prvak nisu mogli proci grupu LP i pobjediti rezervni tim Uniteda
Covjece ne budi....glup, da ti tako moram reci. JA ti kazem da je Dzeko bolji i u skoku i da je Edin Maradona za tog danca sto se tice tehnike. AKo nevjerujes meni, pitaj 98% ovog foruma a i sire. Tvrditi da je bandera bolji igrac od Dzeke moze samo neko sto ne poznaje materiju ili ima ozbiljnih problema sa vremenom i prostorom.
Dzeko je bog i batina u njemackom sampionu, dok je ta danska karina rezerva u prosjecnoj ekipi. Kazem ti opet, ne prosipaj se.
Ti si neki faktor koji ce odluciti ko je bolji. Ti nisi objektivan cuj 98% ovog foruma hahaha pa hajde idi na danski forum pa pitaj ko je bolji reci ce ti 100% njih da je Bendtner ali ja kao neutralan sam iznio cinjenice, broj golova u Ligi Prvaka, jacina takmicenja u kojim igraju i protivnika, vaznost utakmica itd...
Ave, Nijaz!

#618 Re: Arsenal F.C.

Post by Ave, Nijaz! »

Point. wrote:
JA ti kazem da je Dzeko bolji i u skoku i da je Edin Maradona za tog danca sto se tice tehnike. AKo nevjerujes meni, pitaj 98% ovog foruma a i sire. Tvrditi da je bandera bolji igrac od Dzeke moze samo neko sto ne poznaje materiju ili ima ozbiljnih problema sa vremenom i prostorom.
1. Jest, zato Edin igra u Wolfsburgu protiv nakih Maincova, Nurngerga, kuraca palaca, a Bendy uziva u lijepom Londonu.
2.Pitaj na nekom hrvatsko forumu je li Modric najbolji igrac na svijetu svih svremena?
3.Wnger ne misli tako, a ti si sigurno veci strucnjak od njega.

4.U tom prvenstvu zabijaju i Pizzaro i Voronin po 15-ak golova, a u Engleskoj ne mogu ni klupu grijati.
5.Danska karina ode na SP, zbogom zohari.
The 51st State

#619 Re: Arsenal F.C.

Post by The 51st State »

jebote burekinspace ili pape, stvarno nisi fer, vrati nam klupske teme, ovog cikija u malim kolicinama citati bude i zgodno ali ovo je vec previse.
Point.

#620 Re: Arsenal F.C.

Post by Point. »

Kumerle wrote: Ti si neki faktor koji ce odluciti ko je bolji. Ti nisi objektivan cuj 98% ovog foruma hahaha pa hajde idi na danski forum pa pitaj ko je bolji reci ce ti 100% njih da je Bendtner ali ja kao neutralan sam iznio cinjenice, broj golova u Ligi Prvaka, jacina takmicenja u kojim igraju i protivnika, vaznost utakmica itd...
Jesam, ja sam faktor koji ce reci da je Dzeko ne da je bolji, nego sestodubplo bolji od te tvoje danske karine od igraca.
Bendtner je rezerva u Arsenalu, ne zaboravi to. I uprkos cinjenici da je Van Persie van stroja haman 6 mjeseci, ovaj kloc od igraca je zabio samo pet golova u prvenstvu. Pametnom dosta. Ja nisam objektivan? Rece neko koji bi i za Samira Muratovica reko da je najbolji veznjak u istoriji fudbala, da ovaj kojim slucajem igra za Arsenal.
Kumerle

#621 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Point. wrote:
Kumerle wrote: Ti si neki faktor koji ce odluciti ko je bolji. Ti nisi objektivan cuj 98% ovog foruma hahaha pa hajde idi na danski forum pa pitaj ko je bolji reci ce ti 100% njih da je Bendtner ali ja kao neutralan sam iznio cinjenice, broj golova u Ligi Prvaka, jacina takmicenja u kojim igraju i protivnika, vaznost utakmica itd...
Jesam, ja sam faktor koji ce reci da je Dzeko ne da je bolji, nego sestodubplo bolji od te tvoje danske karine od igraca.
Bendtner je rezerva u Arsenalu, ne zaboravi to. I uprkos cinjenici da je Van Persie van stroja haman 6 mjeseci, ovaj kloc od igraca je zabio samo pet golova u prvenstvu. Pametnom dosta. Ja nisam objektivan? Rece neko koji bi i za Samira Muratovica reko da je najbolji veznjak u istoriji fudbala, da ovaj kojim slucajem igra za Arsenal.
Ti jesi faktor ali samo za sebe bitno je sta strucnjaci poput Wengera kazu, kad je sestoduplo bolji zasto igra u mocnom Wolversburgu? Pa i Bendtner je bio van terena dobar dio sezone pa se vratio i postize golove ali naravno ti to nisi znao ali uveliko tu nesto pametujes.
Point.

#622 Re: Arsenal F.C.

Post by Point. »

Ave, Nijaz! wrote:
1. Jest, zato Edin igra u Wolfsburgu protiv nakih Maincova, Nurngerga, kuraca palaca, a Bendy uziva u lijepom Londonu.
Dok Edin igra, danska bandera gleda sa klupe nake Burnlije, Hull, Portsmuthe kurce palce. Vazno je uzivati, a? :zjev:
Ave, Nijaz! wrote: 2.Pitaj na nekom hrvatsko forumu je li Modric najbolji igrac na svijetu svih svremena?
To je na istom nivou kao sto i lupati da je Bendtner bolji od Dzeke. Science fiction. :-)
Ave, Nijaz! wrote:3.Wnger ne misli tako, a ti si sigurno veci strucnjak od njega.
Fala Bogu da ce neki trener reci za svoje igrace da su najbolji, pa i Amar Osim bi za Besliju reko da je bolji od Ronalda. Uostalom, navedi mi gdje je konkretno Wenger reko da je danac bolji od Dzeke?
Ave, Nijaz! wrote:4.U tom prvenstvu zabijaju i Pizzaro i Voronin po 15-ak golova, a u Engleskoj ne mogu ni klupu grijati.
Zavisi od igraca, nekom bolje lezi krkanski bekovi Hulla, West Hama ili svemocnog Sunderlanda. A engleska liga je mjerilo za igarce jel? Hvala Bogu pa Rivaldo, Ronaldo, Messi, Kaka, Zidane, Maradona i ostali najbolji igraci ikada nisu nikada igrali u Premiershipu.
Ave, Nijaz! wrote: 5.Danska karina ode na SP, zbogom zohari.
Ode jer su naletili na los Portugal tokom kvalifikacija i Svede koji su u najlosijem izdanju u zadnjih desetak godina. Ne zaboravi da su dance vile pronosale u Stockholmu, poklonjen go, promasen penal od Källströma i more sansi za Zlaju i ekipu.
Point.

#623 Re: Arsenal F.C.

Post by Point. »

Kumerle wrote:
Point. wrote:
Ti jesi faktor ali samo za sebe bitno je sta strucnjaci poput Wengera kazu, kad je sestoduplo bolji zasto igra u mocnom Wolversburgu? Pa i Bendtner je bio van terena dobar dio sezone pa se vratio i postize golove ali naravno ti to nisi znao ali uveliko tu nesto pametujes.
Eto ti si faktor. :D
Na ljeto Dzekson ode u Milan, Chelsea, Man U, svejedno dok je plafon za Bendtnera da iduci transfer realizuje u mocni Birmingham City. :thumbup:
Kumerle

#624 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Naletili su na los Portugal kojem tvoj dijamant nije mogao zabiti a "bandera" im je zabila :D ne prosipaj se vise smiri se malo vidim da si nervozan pred derbi sa Fulhamom.

Te se price slusale i proslo ljeto pola premiershipa, serije a svi se otimaju za dijamanta i nude na kraju corak, ja bi bas volio da ode pa da vidimo sta i koliko moze a do tada Bundesliga...
Ave, Nijaz!

#625 Re: Arsenal F.C.

Post by Ave, Nijaz! »

Point. wrote:Dok Edin igra, danska bandera gleda sa klupe nake Burnlije, Hull, Portsmuthe kurce palce. Vazno je uzivati, a?
Bendy je prvotimac.
Prvi tim Arsenala. 1-6 protiv Evertona.

-----------------Almunia-----------------
Sagna----Gallas---Vermaelen---Clichy
------------------Song--------------------
---------Fabregas-----Denilson---------
Bendy----------------------------Arshavin
--------------------RvP-------------------
Point. wrote:To je na istom nivou kao sto i lupati da je Bendtner bolji od Dzeke. Science fiction.
Ne, to je na nivou tvrdnje da je Dzeko neki vele igrac i da ima mjesta u Arsenalu.
Point. wrote:Fala Bogu da ce neki trener reci za svoje igrace da su najbolji, pa i Amar Osim bi za Besliju reko da je bolji od Ronalda. Uostalom, navedi mi gdje je konkretno Wenger reko da je danac bolji od Dzeke?
Nece reci Wenger je poligota, obrazovan covjek i, prije svega, gospodin.
Point. wrote:Zavisi od igraca, nekom bolje lezi krkanski bekovi Hulla, West Hama ili svemocnog Sunderlanda. A engleska liga je mjerilo za igarce jel? Hvala Bogu pa Rivaldo, Ronaldo, Messi, Kaka, Zidane, Maradona i ostali najbolji igraci ikada nisu nikada igrali u Premiershipu.
EPL je najjaca liga na svijetu, sad ko smije igrat tu, a ko ne smije zavisi od igraca ponaosob.
Najbolji igraci svih vremena su igrali u EPL(Bergkamp, Henry....)
Point. wrote:Ode jer su naletili na los Portugal tokom kvalifikacija i Svede koji su u najlosijem izdanju u zadnjih desetak godina. Ne zaboravi da su dance vile pronosale u Stockholmu, poklonjen go, promasen penal od Källströma i more sansi za Zlaju i ekipu.
Neletio je i Dzeko na jos losiji Portugal pa nije dao gola.
Post Reply