libertyBiH wrote:Sejo ce naci sebi klub a Vedo ako ovako nastavi moze u drugu ligu....
kako da nastavi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
libertyBiH wrote:Sejo ce naci sebi klub a Vedo ako ovako nastavi moze u drugu ligu....
Tjesim se ko mi kaze.Siguran sam da do transfera nece doci jer je ovo sve novinarska patka........cuj 4 miliona za igraca koga mozda mozes dobit dzaba na ljeto ako nastavi da zabija kao do sada.....ganjeta wrote:A ti ako ovako nastaviš preuzećeš titulu najsmješnijeg forumaša. Samo naprijed, nedaj se zbuniti.
A kako zabijati? tako sto ce biti prvi strijelac ekipe mozda sa 5 golova u 10 utakmica, tako sto ce u svakoj drugoj utakmici postici gol? Pa to je odlicna statistika za napadaca, samo sto je tebi dzaba i crtati a kamo li pisati!libertyBiH wrote:Tjesim se ko mi kaze.Siguran sam da do transfera nece doci jer je ovo sve novinarska patka........cuj 4 miliona za igraca koga mozda mozes dobit dzaba na ljeto ako nastavi da zabija kao do sada.....ganjeta wrote:A ti ako ovako nastaviš preuzećeš titulu najsmješnijeg forumaša. Samo naprijed, nedaj se zbuniti.
POSJETI ONLINE FAN SHOP!libertyBiH wrote:Tjesim se ko mi kaze.Siguran sam da do transfera nece doci jer je ovo sve novinarska patka........cuj 4 miliona za igraca koga mozda mozes dobit dzaba na ljeto ako nastavi da zabija kao do sada.....ganjeta wrote:A ti ako ovako nastaviš preuzećeš titulu najsmješnijeg forumaša. Samo naprijed, nedaj se zbuniti.
Stuttgart Ibiševiću ponudio ugovor do 2016.libertyBiH wrote:Tjesim se ko mi kaze.Siguran sam da do transfera nece doci jer je ovo sve novinarska patka........cuj 4 miliona za igraca koga mozda mozes dobit dzaba na ljeto ako nastavi da zabija kao do sada.....ganjeta wrote:A ti ako ovako nastaviš preuzećeš titulu najsmješnijeg forumaša. Samo naprijed, nedaj se zbuniti.
1.Ne znas ni o kojem je igraci rijec a ovdje serendas na sva zvona, idolu nije Pavlyucenko vec Pogrebnjak, ali hajde, nesto je sa P jel de...libertyBiH wrote:Vala ce se usrecit Stutgartd sa Pavlucenkom ,Cacao i Vedom nezna se ko je smotani........nego sreca mu je pa je i ovaj Ryan Babel odron od napadaca pa i nije mu tako los ucinak.......Ja da sam na mjestu Fredy Bobica ja bi doveo Zlatana Muslimovica na probu.......
U Stutgartd se sigurno nece usreciti u Stuttgart hoce sigurnolibertyBiH wrote:Vala ce se usrecit Stutgartd sa Pavlucenkom ,Cacao i Vedom nezna se ko je smotani........nego sreca mu je pa je i ovaj Ryan Babel odron od napadaca pa i nije mu tako los ucinak.......Ja da sam na mjestu Fredy Bobica ja bi doveo Zlatana Muslimovica na probu.......
Eto provalio si se da do transfera neće doći i to ne za 4, nego za 5,5 miliona, a ti i dalje valjaj gluposti ovdje.libertyBiH wrote:Tjesim se ko mi kaze.Siguran sam da do transfera nece doci jer je ovo sve novinarska patka........cuj 4 miliona za igraca koga mozda mozes dobit dzaba na ljeto ako nastavi da zabija kao do sada.....ganjeta wrote:A ti ako ovako nastaviš preuzećeš titulu najsmješnijeg forumaša. Samo naprijed, nedaj se zbuniti.
Baudelaire wrote:Jel otvorio neko temu za naš omiljeni klub u Bundesligi?
Meni su obojica amidža s mamine strane navijali za Stuttgart, bili u zarobljeništvu u Drugom Svjetskom ratu u Stuttgartu i klub im se svidio pravo
Baudelaire wrote:Meni su obojica amidža s mamine strane