Vedad Ibisevic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
just principe

#601 Re: Vedad Ibisevic

Post by just principe »

libertyBiH wrote:Sejo ce naci sebi klub a Vedo ako ovako nastavi moze u drugu ligu....

kako da nastavi :roll:
libertyBiH

#602 Re: Vedad Ibisevic

Post by libertyBiH »

ganjeta wrote:A ti ako ovako nastaviš preuzećeš titulu najsmješnijeg forumaša. Samo naprijed, nedaj se zbuniti 8-) .
Tjesim se ko mi kaze.Siguran sam da do transfera nece doci jer je ovo sve novinarska patka........cuj 4 miliona za igraca koga mozda mozes dobit dzaba na ljeto ako nastavi da zabija kao do sada..... :D
just principe

#603 Re: Vedad Ibisevic

Post by just principe »

covjece ti si bas troll...
Koliko je Chelsea platio Torresa a koliko je isti zabio golova, ako ne znas nadji podatak a ne mlati na prazno
Baudelaire

#604 Re: Vedad Ibisevic

Post by Baudelaire »

Pa nemojte se s trollom više raspravljati, ko Boga vas molim :D
BHF_Manijak

#605 Re: Vedad Ibisevic

Post by BHF_Manijak »

libertyBiH wrote:
ganjeta wrote:A ti ako ovako nastaviš preuzećeš titulu najsmješnijeg forumaša. Samo naprijed, nedaj se zbuniti 8-) .
Tjesim se ko mi kaze.Siguran sam da do transfera nece doci jer je ovo sve novinarska patka........cuj 4 miliona za igraca koga mozda mozes dobit dzaba na ljeto ako nastavi da zabija kao do sada..... :D
A kako zabijati? tako sto ce biti prvi strijelac ekipe mozda sa 5 golova u 10 utakmica, tako sto ce u svakoj drugoj utakmici postici gol? Pa to je odlicna statistika za napadaca, samo sto je tebi dzaba i crtati a kamo li pisati! :wink: Iako je imo pauzu od skoro 3 mjeseca, uspio je postati prvi strijelac tima, ma lose skroz... :zzzz:

Ti sto ili ne volis nase igrace(vidi pod Dzeko i evo Ibisevic) ili sto ocekujes da budu na nivou Messia, Ronalda, Riberya, Robbena, itd to je tvoja stvar, ali ne smaraj bezze raju netacnim i polutacnim informacijama!
luckylaka

#606 Re: Vedad Ibisevic

Post by luckylaka »

libertyBiH wrote:
POSJETI ONLINE FAN SHOP!
Index topvijest Ibišević od sutra igrač Stuttgarta za 2.2 miliona eura po sezoni!?
Ibišević od sutra igrač Stuttgarta za 2.2 miliona eura po sezoni!?
Share 92
Autor Reprezentacija.ba
Utorak, 24 Januar 2012 15:37

Prema pisanju novina Stuttgarter Nachrihter naš reprezentativni napadač Vedad Ibišević bi već u srijedu mogao postati član Stuttgarta. Njegov trenutni klub Hoffenheim je danas dobio ponudu za Ibiševića i sada se čeka konačna odluka.
SPORT<SPORT
Prema istom izvoru Stuttgart Ibiševiću nudi ugovor do 2016. godine prema kojemu bi naš centarfor trebao zarađivati 2.2 miliona eura godišnje.

Ibišević je u Hoffenheim prešao iz Aachena 2007. godine i od tada je za svoj trenutni klub postigao 46 golova u 117 utakmica. Za fudbalsku reprezentaciju BiH odigrao je 34 susreta i zabio osam golova.

Stuttgart je trenutno desetoplasirana momčad Bundeslige sa 22 osvojena boda na svom saldu.
Last edited by luckylaka on 24/01/2012 18:02, edited 1 time in total.
luckylaka

#607 Re: Vedad Ibisevic

Post by luckylaka »

libertyBiH wrote:
Stuttgart Ibiševiću ponudio ugovor do 2016.
Ipak, ukoliko se desi da bh. reprezentativac ne prihati uslove kao njegova zamjena put Stuttgarta bi mogao Hrvat iz redova Wolfsburga Srđan Lakić
„Zmaj“ u gradu automobila?
Piše: SportCentar
24.01.2012 u 15:04 sati.

Twitter Facebook

Ko će „zakotrljati kamen“ pitaju se još uvijek u taborima dvaju bundesligaša, Stuttgarta i Hoffenheima. Ekipa „švaba“ zajedno sa stručnim štabom na čelu sa Brunom Labadijom već duže vremena u svojim redovima želi vidjeti bh. reprezentativca i napadača Hoffenheima Vedada Ibiševića.

Prema pisanju pojedinih njemačkih medija jako bliskih klubu iz Stuttgarta, kluba iz grada automobila bh. fudbaler ponudio je četverogodišnji ugovor prema kojem bi Ibišević godišnje zarađivao oko 2,2 miliona eura.

Ipak, ukoliko se desi da bh. reprezentativac ne prihati uslove kao njegova zamjena put Stuttgarta bi mogao Hrvat iz redova Wolfsburga Srđan Lakić.

Trener Hoffenheima Holger Stanislawski ipak se nada da bi Ibišević mogao ostati u sastavu njegove ekipe, rekavši: „Još uvijek ne znam šta je sa Ibiševićem. On ima kvalitetu i iskustvo koji drugi kod nas nemaju, i koje tek trebaju steći“.

Podsjetimo, Vedad Ibišević na svom kontu ima 49 ligaških golovahttp://scsport.ba/userfiles/file/ibisevic-augsburg.jpg u 119 nastupa, a ove sezone je već pet puta tresao mrežu.
libertyBiH

#608 Re: Vedad Ibisevic

Post by libertyBiH »

Vala ce se usrecit Stutgartd sa Pavlucenkom ,Cacao i Vedom nezna se ko je smotani........nego sreca mu je pa je i ovaj Ryan Babel odron od napadaca pa i nije mu tako los ucinak.......Ja da sam na mjestu Fredy Bobica ja bi doveo Zlatana Muslimovica na probu.......
BHF_Manijak

#609 Re: Vedad Ibisevic

Post by BHF_Manijak »

libertyBiH wrote:Vala ce se usrecit Stutgartd sa Pavlucenkom ,Cacao i Vedom nezna se ko je smotani........nego sreca mu je pa je i ovaj Ryan Babel odron od napadaca pa i nije mu tako los ucinak.......Ja da sam na mjestu Fredy Bobica ja bi doveo Zlatana Muslimovica na probu.......
1.Ne znas ni o kojem je igraci rijec a ovdje serendas na sva zvona, idolu nije Pavlyucenko vec Pogrebnjak, ali hajde, nesto je sa P jel de... :oops:

2. Jel to Allahati poredis Babela i Muslimovica, govoreci da je ovaj nas bolji od Holandeza??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sad mi je jasno koliko je sati, dakle Dzeko i vedad su karine, ali je Muslimovic igracina, iako nema klupa vise od 7 mjeseci! :lol: :lol: :lol: IDOLU!!!
libertyBiH

#610 Re: Vedad Ibisevic

Post by libertyBiH »

Manijace oba su smotani i slicne konstrukcije a oba griju klupu pa tako sam zamijenio nije bitno......Babel je dosao kao neko pojacanje ako se sjecas a ispade Vedo bolji od njega i zivi bili pa vidjeli hoceli preci ili produziti ugovor...ja kazem ni jedno ni drugo..... 8-)
BHF_Manijak

#611 Re: Vedad Ibisevic

Post by BHF_Manijak »

Cekaj, ne odgovaras na pitanje! Je li to hoces reci da Muslimovic je kvalitetan igrac dok sa druge strane Edin ili Vedad nisu?
libertyBiH

#612 Re: Vedad Ibisevic

Post by libertyBiH »

Kvalitet nije sporan kod obadvojice ali forma jest tj neefikasnost i ja sam napisao da Zlatana dovedu na probu mozda procvjeta kao Ibi na pocetku starta sa Hoffenhaimom ko to moze predvidjet .......sto se tice Edina ja njega kritikujem jer to zasluzuje a poredit njega i ovu dvojicu je u kranjem slucaju smjesno......razumijes.... :lol:
alica.k

#613 Re: Vedad Ibisevic

Post by alica.k »

izgleda da je stuttgart gotova stvar. tako kaze bild.de
just principe

#614 Re: Vedad Ibisevic

Post by just principe »

Steta, bolje da je otisao u Premiership, ali eto gleda se ipak gdje finansijski isplativije i za Ibija i za sad vec bivsi klub..
Ponovicu opet steta, jer Stuttgart trenutno nista nije jaci od Hoffa cak stavise ...

Ali eto nek je presao u inat onima koji ga osporavaju, prepoznat ce se sami
luckylaka

#615 Re: Vedad Ibisevic

Post by luckylaka »

libertyBiH wrote:Vala ce se usrecit Stutgartd sa Pavlucenkom ,Cacao i Vedom nezna se ko je smotani........nego sreca mu je pa je i ovaj Ryan Babel odron od napadaca pa i nije mu tako los ucinak.......Ja da sam na mjestu Fredy Bobica ja bi doveo Zlatana Muslimovica na probu.......
U Stutgartd se sigurno nece usreciti u Stuttgart hoce sigurno :D
E&E

#616 Re: Vedad Ibisevic

Post by E&E »

Vedo nek je sa srecom prelazak u novu ekipu i zelim ti da tamo pocnes paliti i zariti ko nekad u bivsoj ;)
juventus

#617 Re: Vedad Ibisevic

Post by juventus »

Sretno Vedo majstore u novom klubu...neka si malo promjenio...sve najbolje zmaju... :thumbup: :bih:
ultima_palabra

#618 Re: Vedad Ibisevic

Post by ultima_palabra »

Jel zvanično?

Neka malo promjene... vala upao je u kolotečinu tamo u Hoffu, imao sigurno mjesto u prvih 11, ljudi se već godinama ne bore ni za šta... sad će makar morati zapeti da bi dobio mjesto u timu.
juventus

#619 Re: Vedad Ibisevic

Post by juventus »

libertyBiH wrote:
Eto provalio si se da do transfera neće doći i to ne za 4, nego za 5,5 miliona, a ti i dalje valjaj gluposti ovdje.

Ne vidim kakvo zlo u čovjeku treba biti, pa da pljuje na takvog momka kao što je Vedo. Sramoti se te svoje tastature što te pušta da svašta lupaš po njoj. Bruka.
Gandalf

#620 Re: Vedad Ibisevic

Post by Gandalf »

Drago mi je što je ostao u Bundesligi - iskusan je igrač, ima znanje, neće on razočarati u Stuttgartu, samo da ga povrede zaobiđu
Baudelaire

#621 Re: Vedad Ibisevic

Post by Baudelaire »

Jel otvorio neko temu za naš omiljeni klub u Bundesligi?

Meni su obojica amidža s mamine strane navijali za Stuttgart, bili u zarobljeništvu u Drugom Svjetskom ratu u Stuttgartu i klub im se svidio pravo :D
k3ngur

#622 Re: Vedad Ibisevic

Post by k3ngur »

Baudelaire wrote:Jel otvorio neko temu za naš omiljeni klub u Bundesligi?

Meni su obojica amidža s mamine strane navijali za Stuttgart, bili u zarobljeništvu u Drugom Svjetskom ratu u Stuttgartu i klub im se svidio pravo :D
:D :thumbup:
north

#623 Re: Vedad Ibisevic

Post by north »

Dobar transfer u dobar klub koji je trenutno na poziciji koju po renomeu ne zaslužuje....Stuttgart je sigurno među prvvih 5 u Bundesligi, po svim aspektima, samo treba to malo da poslože....Nadam se da će Vedad tu biti od pomoći, mada realno nakon one povrede je poprilično tanak, ali možda u novom klubu krene.....

U svakom slučaju jako dobro za našeg igrača, a i za repku.....Ljepše je vidjeti kad ti prvotimac repke igra u jednom Stuttgartu, za razliku od Hoffenheima......drugačije to u očima drugih izgleda kada gledaju sastav naše repke...
ultima_palabra

#624 Re: Vedad Ibisevic

Post by ultima_palabra »

Baudelaire wrote:Meni su obojica amidža s mamine strane
:oops: :mrgreen:
sumirprimus

#625 Re: Vedad Ibisevic

Post by sumirprimus »

kako god,sretno Vedo...povrede te zaobisle,golovi te pratili!
Post Reply