Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Vitamin C
#601 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Đe nije loš. Futav je do bola. Nećemo valjda nositi kičaste dresove?
Stipu zvijezde, stipu imitiranje zastave. Treba nam nešto jednostavno, a dobro. Fazon je što samo kvalitetni proizvođači nude tu formulu.
Stipu zvijezde, stipu imitiranje zastave. Treba nam nešto jednostavno, a dobro. Fazon je što samo kvalitetni proizvođači nude tu formulu.
- iBosnia
#602 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
EkeVitamin C wrote:Đe nije loš. Futav je do bola. Nećemo valjda nositi kičaste dresove?
- iBosnia
- Vitamin C
#604 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Kada sam pisao ovaj gore post, ispred očiju mi je protrčavao Pirlo u tom dresu, odnosno onom Puminom. 
-
Twinkleminklensson
#605 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Samo ne Adidas.To je više isfurano do bola.Jes da daju švabe puno para ali dizajn nije makao od 80-ih godina.Sve ostalo je ok .Kappa,Lotto,Nike,Reebok,Hummel,Puma itd.Samo ne adidas.Kada vidim marku adidas automatski dobijem asocijaciju na Golf 2 i Nokia mobitel.Znači mainstream za mase koje nemaju ukusa i individualnosti.
-
weltschmertz
#606 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Evo upravo sam pregledav'o LEGEA site.. I gled'o sam malo katalog njihov i mogu vam reci da imaju jako dobrog dizajna dresova..
I ja bih volio kad bi smo nosili neke jace markirane dresove, radi novca, sponzorstva, itd. Ali ako nam je sudjena LEGEA (a vec su uvrstili reprezentaciju BiH u novom katalogu za 2009/2010), onda bi trebali izabrati dobar dizajn i da smo prepoznatljivi po dresovima, a jos vise po igri..
http://www.legea.com/site/catalog/
Pogledajte katalog..
I ja bih volio kad bi smo nosili neke jace markirane dresove, radi novca, sponzorstva, itd. Ali ako nam je sudjena LEGEA (a vec su uvrstili reprezentaciju BiH u novom katalogu za 2009/2010), onda bi trebali izabrati dobar dizajn i da smo prepoznatljivi po dresovima, a jos vise po igri..
http://www.legea.com/site/catalog/
Pogledajte katalog..
- iBosnia
#607 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Vitamin C wrote:Kada sam pisao ovaj gore post, ispred očiju mi je protrčavao Pirlo u tom dresu, odnosno onom Puminom.
- iBosnia
-
Majjah
- Vitamin C
#610 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Lanu mi nešto.iBosnia wrote:Vitamin C wrote:Kada sam pisao ovaj gore post, ispred očiju mi je protrčavao Pirlo u tom dresu, odnosno onom Puminom.![]()
![]()
![]()
![]()
Iduci put kad protrci,pitaj ga sta on misli o bosanskim dresovima
-
Facasplaca
#611 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Ma samo da ne bude zute boje na dresovima
nema mi gore farbice od te pederske.
Inace, taj Diadorin dres nije los, mogao bi se nositi.
Inace, taj Diadorin dres nije los, mogao bi se nositi.
- Luke Perry
#612 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Dobar taj diadorin. 
Listam taj katalog legein kad ono Dzeko
Listam taj katalog legein kad ono Dzeko
- iBosnia
#613 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Fakat dobro stoje uz tijelo, a ovi Legea k'o pidzama kad ih obuces.
- KPNCTNJAH
#614 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Sad sam se izgubio, mislio sam da trazimo neki kvalitetniji dres za nasu reprezentaciju, a po komentarima i dresovima koje postavljate vidim da vi samo zelite da su sto vise uz tijeloiBosnia wrote:Fakat dobro stoje uz tijelo, a ovi Legea k'o pidzama kad ih obuces.btw. Ovo je mislim bio dres Napolia.
- iBosnia
#615 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
KPNCTNJAH wrote:
Sad sam se izgubio, mislio sam da trazimo neki kvalitetniji dres za nasu reprezentaciju, a po komentarima i dresovima koje postavljate vidim da vi samo zelite da su sto vise uz tijelo![]()
neki se izgleda loze na nase reprezentativce, al opet takvi dresovi bi se puno vise prodavali i nosili bi ih svi ovi bilderi sto vole da se utegnu i hodaju gradom kao i oni drugi sto isto tako vole te uske stvari, a slicne su gradje kao nasi fudbaleri (60-70kg)
Ma nema to veze sto govoris, i ti vjerovatno bilo sta da kupujes gledas da ti i stoji,zar ne? Ili ti je svejedno ako hodas u majici ili pidzami?
- KPNCTNJAH
#616 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Prvo mislim da bi rijetko kojem nasem igracu "stajao" taj dres, na pamet mi pada samo Salihovic, a drugo zamisli na dan kad je utakmica grad ispunjen navijacima koji su u tim dresovima (debeli-mrsavi) tako utegnuti, na sta bi to licilo i ko bi uopste kupovao te dresove, mozda samo oni koje sam u prethodnom postu spomenuo... to je moje misljenje i meni su puno bolji ovakvi dresoviiBosnia wrote:KPNCTNJAH wrote:
Sad sam se izgubio, mislio sam da trazimo neki kvalitetniji dres za nasu reprezentaciju, a po komentarima i dresovima koje postavljate vidim da vi samo zelite da su sto vise uz tijelo![]()
neki se izgleda loze na nase reprezentativce, al opet takvi dresovi bi se puno vise prodavali i nosili bi ih svi ovi bilderi sto vole da se utegnu i hodaju gradom kao i oni drugi sto isto tako vole te uske stvari, a slicne su gradje kao nasi fudbaleri (60-70kg)
Ma nema to veze sto govoris, i ti vjerovatno bilo sta da kupujes gledas da ti i stoji,zar ne? Ili ti je svejedno ako hodas u majici ili pidzami?![]()
![]()
Fora ovih dresova kad su izasli je bila vise funkcionalne nego estetske prirode.Ne vjerujem da je jedini cilj od Kappa bio da utegne italijanske sminkere.Ja imam slican dres AC Auxerre, i hebeno je igrati s njim.Sluzi iskljucivo za fudbal,a ne za disko.Ali ako neko i to gotivi,sto da ne.
Italija je u slicnima bila i svjetski prvak.Sigurno da dres ne donosi pobjedu,ali eto ako nista nije im ni odmogao.Da je ekipi ovdje bas toliko bitna sminka,vjervatno bi u anketi bila i opcija "Armani" da glasas
Lol

- iBosnia
- ODVRATAN_i_GADAN
#618 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Najbolji (ugodan, lagan, znoj se ne zadrzava...) dres koji sam oblacio, aaaaa mnogo ih je u mojoj kolekciji!

P.S. Nisam fudbaler nego kolekcionar!

P.S. Nisam fudbaler nego kolekcionar!
- Kingdom_of_Bosnae
- iBosnia
#620 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Slazem se.Nema to nikakve veze sa sminkom,ili sto je uzak.Stvarno su funkcionalni kad igras.ODVRATAN_i_GADAN wrote:Najbolji (ugodan, lagan, znoj se ne zadrzava...) dres koji sam oblacio, aaaaa mnogo ih je u mojoj kolekciji!
P.S. Nisam fudbaler nego kolekcionar!![]()
![]()
![]()
-
Majjah
#621 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Prvo mislim da bi rijetko kojem nasem igracu "stajao" taj dres, na pamet mi pada samo Salihovic, a drugo zamisli na dan kad je utakmica grad ispunjen navijacima koji su u tim dresovima (debeli-mrsavi) tako utegnuti, na sta bi to licilo i ko bi uopste kupovao te dresove, mozda samo oni koje sam u prethodnom postu spomenuo... to je moje misljenje i meni su puno bolji ovakvi dresovi[/quote]iBosnia wrote:KPNCTNJAH wrote:
Ma nema to veze sto govoris, i ti vjerovatno bilo sta da kupujes gledas da ti i stoji,zar ne? Ili ti je svejedno ako hodas u majici ili pidzami?![]()
![]()
Fora ovih dresova kad su izasli je bila vise funkcionalne nego estetske prirode.Ne vjerujem da je jedini cilj od Kappa bio da utegne italijanske sminkere.Ja imam slican dres AC Auxerre, i hebeno je igrati s njim.Sluzi iskljucivo za fudbal,a ne za disko.Ali ako neko i to gotivi,sto da ne.
Italija je u slicnima bila i svjetski prvak.Sigurno da dres ne donosi pobjedu,ali eto ako nista nije im ni odmogao.Da je ekipi ovdje bas toliko bitna sminka,vjervatno bi u anketi bila i opcija "Armani" da glasas
Lol
E jbg, od kad to bilo kakav dres lijepo stoji onima koji izgledaju kao da su cijelu lubenicu u komadu progutali?
- ODVRATAN_i_GADAN
#622 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Adidas (Milan, Bayern...), Umbro (Engleska, ManU (stari)...), Nike (Barsa, Juve...)... nisu Kappi ni do clanaka sto se tice ugodjaja! Puma nisu losi ali i tu zavisi od dresa do dresa (Swiss super, Poljska taraba totalna) jer su ovi novi talijanski NULA (0) bodova sto se tice komoditeta i dizajna, a posebno ovog drugog! Na TV-u super, a izbliza...

- iBosnia
- harissc
#624 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Evo jos jedan moj prijedlog:) Valjda vam se ovaj svidi

- 1941.