Turska - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#601 Re: Turska - BiH
Ja pokusavam komentarisati utakmicu lsd, pogledaj prethodne postove.
Medjutim, ti i jos neki drugi forumasi pisete o vasim privatnim preferencijama.
Ja bih isto prokomentarisao ako se ovdje jave ljudi koji navijaju za Bugarsku, Cesku, Madjarsku, Izrael. Hrvatsku ili Srbiju, odakle vec pojedini Bosanci ne vode porijeklo, a ne za drzavu u kojoj su rodjeni ili odrasli.
Medjutim, ti i jos neki drugi forumasi pisete o vasim privatnim preferencijama.
Ja bih isto prokomentarisao ako se ovdje jave ljudi koji navijaju za Bugarsku, Cesku, Madjarsku, Izrael. Hrvatsku ili Srbiju, odakle vec pojedini Bosanci ne vode porijeklo, a ne za drzavu u kojoj su rodjeni ili odrasli.
-
Benighted
#602 Re: Turska - BiH
Dzeko vise stete nego koristi...
Pocetnicke greske u odbrani (pogotovo u prekidima)
Katastrofalna igra u napadu u zavrsnici (kada smo mogli i trebali izjednacit)
Losa igra...
Sad se okrenut Armeniji...
I odsad da Ibisevic starta mjesto Dzeke...
Pocetnicke greske u odbrani (pogotovo u prekidima)
Katastrofalna igra u napadu u zavrsnici (kada smo mogli i trebali izjednacit)
Losa igra...
Sad se okrenut Armeniji...
I odsad da Ibisevic starta mjesto Dzeke...
- kurty
#603 Re: Turska - BiH
Moje misljenje- smeta mi sto protiv Estonije igramo sa dva napadača (Dzeko i Muslimovic) i taktika je super...prilike, golovi, sve ok...Protiv Turske igramo sa jednim napadacem (Dzekom)...Pa Muslimovic je igrac koji je spreman da igra sam u napadu, spreman za jedna na jedan situacije...a Dzeko samo se setka, postavi glavu, opet postavi glavu...Svaka njemu cast ali mislim da nije tip igraca koji moze da igra sam u napadu....I dokle vise svaka gostujuca utakmica da se igra bunker a svi na 40 metara ispadnu...Zna se sta je bunker...A imam u haustoru tri odbrambena igraca...Ciro javi se...
HOCEMO NAPADACKI FUDBAL

HOCEMO NAPADACKI FUDBAL
-
omar little
#604 Re: Turska - BiH
jebote na zadnje dvije strane pet postova o sportu ovo ostalo gluposti. svasta. koji vam je?
- Mahalac
#605 Re: Turska - BiH
Ma jasno. Muslimovic je za Dzeku Evropski igrac, jednostavno je Edin jako nekoristan a premlad da mu se to tolerise. )Cuj cuva explozivnostkurty wrote:Moje misljenje- smeta mi sto protiv Estonije igramo sa dva napadača (Dzeko i Muslimovic) i taktika je super...prilike, golovi, sve ok...Protiv Turske igramo sa jednim napadacem (Dzekom)...Pa Muslimovic je igrac koji je spreman da igra sam u napadu, spreman za jedna na jedan situacije...a Dzeko samo se setka, postavi glavu, opet postavi glavu...Svaka njemu cast ali mislim da nije tip igraca koji moze da igra sam u napadu....I dokle vise svaka gostujuca utakmica da se igra bunker a svi na 40 metara ispadnu...Zna se sta je bunker...A imam u haustoru tri odbrambena igraca...Ciro javi se...
HOCEMO NAPADACKI FUDBAL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svakako napadacki fudbal, opet psihologa angazovati i dosta kondicionih treninga
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#606 Re: Turska - BiH
Ovako, ....
@perke, ... banovanje na 7 dana zbog provociranja ostalih ucesnika na temi.
@bato99 ... banovanje na 7 dana iz istih razloga kao i @perke.
@Vozdra raja, ... posljednja opomena pred banovanje zbog konstantnog off topica.
@KemoSA, .... @BosnaFanatic, .... opomene zbog off topica.
@Rambo-Amadeus, .... opomena zbog musko-sovinistickog odnosa prema zenskom fanu BH reprezentacije.
@perke, ... banovanje na 7 dana zbog provociranja ostalih ucesnika na temi.
@bato99 ... banovanje na 7 dana iz istih razloga kao i @perke.
@Vozdra raja, ... posljednja opomena pred banovanje zbog konstantnog off topica.
@KemoSA, .... @BosnaFanatic, .... opomene zbog off topica.
@Rambo-Amadeus, .... opomena zbog musko-sovinistickog odnosa prema zenskom fanu BH reprezentacije.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#607 Re: Turska - BiH
@POP, .... tvoj post je nekom greskom zavrsio u raportu za moderatore. Ako zelis, .... postiraj ponovo.
- Zwanziger
#608 Re: Turska - BiH
E moj Ciro. Kad sam vidio ko mu igra i taktiku koju je postavio ko da me ko nasamaro. Na osnovu cega igra taj Muratovic, evo ja ne znam ni gdje taj covjek igra? Sta je napravio za ove tri-cetiri utakmice koje je odigr'o? Ocigledno mu neko kroji sastav. Prije pocetka utakmice govori da nece vise zvati Nadarevica, imamo 3 odbrambena(od toga dva kloca) i on sebi uzima za pravo da ga vise ne zove, a Papka koji mu nece ni da se odazove, svaki put zove
Dzemo jes bio los, ali ne treba sad pljuvati po covjeku, protiv Spanije i Estonije je bio fantastican. Nije sramota izgubiti od Turske, ali je sramota kako su igrali. Nismo akcije napravili, nismo igrali 15 minuta na polovini turske. Uh kako sam ljut

Dzemo jes bio los, ali ne treba sad pljuvati po covjeku, protiv Spanije i Estonije je bio fantastican. Nije sramota izgubiti od Turske, ali je sramota kako su igrali. Nismo akcije napravili, nismo igrali 15 minuta na polovini turske. Uh kako sam ljut
- FAP mashina
#609 Re: Turska - BiH
Ćiro smradu,bolje ti je idi palamudi sa nasim korumpiranim "novinarima"(neznam da postoji i jedan kod nas sa prefiksom pošten),Spanija i Turska ovise o igri tj. o posjedu lopte,a nas "strucnjak" i "takticar" izvuce dva debela takticka gov.nca.Postavlja zadnju liniju u nasem sesnaestercu da se brani,moze to al sa kvalitetnom odbranom i jos kvalitetnijom 5-icom.Stojati tako daleko od turskih igraca,i nadati se cudu danas mozes okaciti macku o rep+sto ti donese poraz gratis.Onakvo prepustanje sredine,je za Haga.Kad vec nemaš čime potkovat taktiku izvedi ono malo jada i nadaj se minimalnom porazu,a nemoj prodavat muda pod bubrege i obecavat kule i gradove.I ko si ti da poslije tri utakmice uvodis neke discipline.Vrati nam Papca,Jahića,Nadarevića umjesto Tromog Ibri-chicha dovedi Štilića,Pjaniću vecu minutažu...
-
Autobus
#610 Re: Turska - BiH
Zao mi je, jer smo stvarno mogli pobjediti B reprezentaciju Turske.
Odbrana Turaka je bila vise nego smijesna, odnosno uopce nije bilo odbrane. Sabri i Balta su stalno bili naprijed i grijesili na svojim pozicijama, a Servet je bio mnogo smijesan, te nam cak dao i jedan perfektan kontra napad, koji nismo znali iskoristiti. Prvo poluvrijeme je sreca, jebiga, ne zna Ciro kakva je Turska, iako je oslabljena. Povrh svega, otisli u svlacionicu sa vodstvom. Pa KAKO ne mozes vidjeti da u drugom poluvremenu mozes i do jos najmanje 2 gola, pogotovo protiv ovakve Turske. I to bas u momentu kada su oni najvise stisli, mogli smo pametnom igrom i do senzacije vrlo lahko. Zao mi je sto se Ciro usrao. Iskreno, ne podrzavam ga od utakmice sa Spanijom, jer njegov mentalitet mi ne odgovara. Da je bila Malta, na kraju bi nam zabila golove. Za napomenu, skinuli smo 3 suta sa linije, imali su nekoliko prilika u kojem bi 'normalni' sutevi mogli dovesti do gola, ali posto su to sve zamjene za A tim, nisu iskoristili. Ovakvom igrom protiv punog sastava Turske, pa mislim da bi primili peticu. Za mene je ovo samo replika Spanije.
Mozes ti Estoniji zabiti 24 gola, tvoji protivnici su Turci, Spanci, Belgija... Izgubili smo i od Spanije i od Turaka. Ovakvim mentalitetom, izgubit cemo i protiv Belgije.
Da ne pricam o katastrofi sa izmjenama. Ciro sigurno ima Alzhajmera, pa zaboravi da ima klupu iza sebe, da moze izvrsiti izmjene. Kad smo zabili gol, nije se ni radovao, mozda je zaboravio gdje je.
Odbrana Turaka je bila vise nego smijesna, odnosno uopce nije bilo odbrane. Sabri i Balta su stalno bili naprijed i grijesili na svojim pozicijama, a Servet je bio mnogo smijesan, te nam cak dao i jedan perfektan kontra napad, koji nismo znali iskoristiti. Prvo poluvrijeme je sreca, jebiga, ne zna Ciro kakva je Turska, iako je oslabljena. Povrh svega, otisli u svlacionicu sa vodstvom. Pa KAKO ne mozes vidjeti da u drugom poluvremenu mozes i do jos najmanje 2 gola, pogotovo protiv ovakve Turske. I to bas u momentu kada su oni najvise stisli, mogli smo pametnom igrom i do senzacije vrlo lahko. Zao mi je sto se Ciro usrao. Iskreno, ne podrzavam ga od utakmice sa Spanijom, jer njegov mentalitet mi ne odgovara. Da je bila Malta, na kraju bi nam zabila golove. Za napomenu, skinuli smo 3 suta sa linije, imali su nekoliko prilika u kojem bi 'normalni' sutevi mogli dovesti do gola, ali posto su to sve zamjene za A tim, nisu iskoristili. Ovakvom igrom protiv punog sastava Turske, pa mislim da bi primili peticu. Za mene je ovo samo replika Spanije.
Mozes ti Estoniji zabiti 24 gola, tvoji protivnici su Turci, Spanci, Belgija... Izgubili smo i od Spanije i od Turaka. Ovakvim mentalitetom, izgubit cemo i protiv Belgije.
Da ne pricam o katastrofi sa izmjenama. Ciro sigurno ima Alzhajmera, pa zaboravi da ima klupu iza sebe, da moze izvrsiti izmjene. Kad smo zabili gol, nije se ni radovao, mozda je zaboravio gdje je.
- M-16
#611 Re: Turska - BiH
tacno tako. kurve najvece, do jucer svi pljuju savez, podrzaju bolu i kodru, a ondaFAP mashina wrote:Ćiro smradu,bolje ti je idi palamudi sa nasim korumpiranim "novinarima"(neznam da postoji i jedan kod nas sa prefiksom pošten)
moj komentar je ne temi s armenijom
-
Rambo-Amadeus
#612 Re: Turska - BiH
moje izvinjenje ženskom, inače meni sa više aspekata omiljenom, rodu...
i da, izvinjenje za off topic

i da, izvinjenje za off topic
- Dupli_skalp
#613 Re: Turska - BiH
moram reći da sam poprilično razočaran... turska nikad zrelija nije bila za poraz, bez 10 standardnih igrača i opet nas pobijediše... donekle je i dobro bilo dok nismo dali gol, ali poslije toga potpuni raspad sistema... po meni nema igrača koji je dobro odigrao... svi su baš loši bili nakon što smo zabili taj gol... nemamo mi šta tražiti kad nam jedan muratović igra skoro pa glavnu ulogu u vezi... čovjek od 33 godine, još pritom i spor, ne može nikako da odgovori mladim i brzim špancima, turcima i belgijancima... možda može tako protiv estonije i sličnih, ali protiv ovakvih ekipa se vidi da ne može... niti jednu akciju nije uvezao, ispadao je kao zadnji amater, ne trči, ne bori se... jadan rahimić, koji isto nije u cvijetu mladosti, mora i njegove kiksove da krpi... ali nije samo ni muratović, svi su zakazali... nama kao zlato treba zlatan bajramović, bez njega gubimo svaku bitku na sredini, jer misketa udvajaju i nigdje ga nema cijelu utakmicu, a ova dvojica (rahimić i muratović) su PRESPORI...
loša totalno i odbrana, 5 puta gora nego protiv španije... sramota je da ih jedna prosječna ekipa sabije skoro cijelu utakmicu u šesnaesterac... napad iritirajuće sebičan, imali smo šansi da izjednačimo, ali ne, svak hoće sve sam... i ćiro je pogriješio s taktikom, ako već igra sa jednim špicem, onda je trebao formaciju prebaciti u 4-5-1 i opet su izmjene zakasnile...
loša totalno i odbrana, 5 puta gora nego protiv španije... sramota je da ih jedna prosječna ekipa sabije skoro cijelu utakmicu u šesnaesterac... napad iritirajuće sebičan, imali smo šansi da izjednačimo, ali ne, svak hoće sve sam... i ćiro je pogriješio s taktikom, ako već igra sa jednim špicem, onda je trebao formaciju prebaciti u 4-5-1 i opet su izmjene zakasnile...
Last edited by Dupli_skalp on 12/10/2008 00:55, edited 2 times in total.
- Edin H.
#614 Re: Turska - BiH
Zna li ko sta je to bilo sa Nadarevicem 
- KemooSA
#615 Re: Turska - BiH
U startu je zajebo utakmicu sa Ibricicem...od njega nema nikakve koristi ni u napadu ni u odbrani,trebao je umjesto njega od pocetka gurnuti Ibisevica jer realno Dzeko sam u napadu (iako je veceras bio medju boljim) nista ne moze!
Sto se veznog reda tice Miske je bio previse desno i odsjecen a ocekivati od Rahimica i Muratovica kojima je kreiranje igre i kombinatorika visa matematika, nije ni cudo da se nismo mogli sastati sa loptom.
Sto se Berberovica tice i dan danas mi nije jasno na osnovu cega on igra.Taj lik kad primi loptu samo je nabije daleko od sebe,onako da sebe izvadi iz govana!
Damjanovic na stoperu je promasaj....Nek se Ciro pospe pepelom i klekne na koljena i zamoli Papca da se vrati....
Sto se veznog reda tice Miske je bio previse desno i odsjecen a ocekivati od Rahimica i Muratovica kojima je kreiranje igre i kombinatorika visa matematika, nije ni cudo da se nismo mogli sastati sa loptom.
Sto se Berberovica tice i dan danas mi nije jasno na osnovu cega on igra.Taj lik kad primi loptu samo je nabije daleko od sebe,onako da sebe izvadi iz govana!
Damjanovic na stoperu je promasaj....Nek se Ciro pospe pepelom i klekne na koljena i zamoli Papca da se vrati....
-
Rambo-Amadeus
#616 Re: Turska - BiH
a sto ce se posipat pepelom???KemooSA wrote:U startu je zajebo utakmicu sa Ibricicem...od njega nema nikakve koristi ni u napadu ni u odbrani,trebao je umjesto njega od pocetka gurnuti Ibisevica jer realno Dzeko sam u napadu (iako je veceras bio medju boljim) nista ne moze!
- shalla
#617 Re: Turska - BiH
Kako smo mi majstori da useremo ono što se ne bi trebalo usrati...
Jbt, ljudi prvo poluvrijeme nisu imali šuta na gol, samo nešto nabacivali u 16m a onda su naši izašli na drugo poluvrijeme i rekli "e hajmo mi sad igrati kao turci u prvom, nabijati pa šta Bog da...". 2x smo spustili loptu na zemlju i imali dvije mrtve šanse.
Digresija na te dvije šanse: Džemo, pokakim mu se ja u fudbalsko znanje ko tebe proglasi igračem!!! Hem što je imao 2-3 katastrofalne greške (idiot igra (ne)odgovorno ko ja na terminu sa rajom) hem što je u situaciji kad je mogao pitati Ibričića i Džeku kojem da gurne loptu u for da bilo koji od njih dvojice samo postavi nogu, on je odlučio da dadne presporu loptu Ibričiću iza leđa
Druga šansa: Nikad ti Ibiševiću nećeš biti klasni napadač. U situaciji kad samo treba da gurne loptu Misimoviću on glumi zvijezdu i solira. Prije toga 2x ne uspijeva dati dobru loptu Džeki u situaciji 2 na 1...
Kad ne igra Misimović mi smo u rangu Malte a to je bio slučaj večeras... Postavka igra u prvom poluvremenu dobra u drugom očajna, hebo te Ćiro tvoj Ibričić, eto...
Joj neznam ni sam, pravo sam ljut zbog ovakvog poraza, morali smo večeras iščupati bar bod protiv očajne turske (cigani jedni, navijaću i za srbe i za hrvate protiv njih, lafo prijateljska zemlja a lete flaše, CIGANI JEDNI) i mislim da je prava šteta što Muslimović nije mogao igrati. Po meni je također Vladavić MORAO igrati ovakvu tekmu jer su ona dva balvana u turskoj odbrani užasna, pa ako ne cijelu onda bar drugo poluvrijeme...
Baš me sjebao poraz, fakat...
Jbt, ljudi prvo poluvrijeme nisu imali šuta na gol, samo nešto nabacivali u 16m a onda su naši izašli na drugo poluvrijeme i rekli "e hajmo mi sad igrati kao turci u prvom, nabijati pa šta Bog da...". 2x smo spustili loptu na zemlju i imali dvije mrtve šanse.
Digresija na te dvije šanse: Džemo, pokakim mu se ja u fudbalsko znanje ko tebe proglasi igračem!!! Hem što je imao 2-3 katastrofalne greške (idiot igra (ne)odgovorno ko ja na terminu sa rajom) hem što je u situaciji kad je mogao pitati Ibričića i Džeku kojem da gurne loptu u for da bilo koji od njih dvojice samo postavi nogu, on je odlučio da dadne presporu loptu Ibričiću iza leđa
Druga šansa: Nikad ti Ibiševiću nećeš biti klasni napadač. U situaciji kad samo treba da gurne loptu Misimoviću on glumi zvijezdu i solira. Prije toga 2x ne uspijeva dati dobru loptu Džeki u situaciji 2 na 1...
Kad ne igra Misimović mi smo u rangu Malte a to je bio slučaj večeras... Postavka igra u prvom poluvremenu dobra u drugom očajna, hebo te Ćiro tvoj Ibričić, eto...
Joj neznam ni sam, pravo sam ljut zbog ovakvog poraza, morali smo večeras iščupati bar bod protiv očajne turske (cigani jedni, navijaću i za srbe i za hrvate protiv njih, lafo prijateljska zemlja a lete flaše, CIGANI JEDNI) i mislim da je prava šteta što Muslimović nije mogao igrati. Po meni je također Vladavić MORAO igrati ovakvu tekmu jer su ona dva balvana u turskoj odbrani užasna, pa ako ne cijelu onda bar drugo poluvrijeme...
Baš me sjebao poraz, fakat...
- KemooSA
#618 Re: Turska - BiH
Zato sto je Ciro njemu rekao citiram"Nek ide u picku materinu, ako hoce da igra morace se posuti pepelom"!Rambo-Amadeus wrote:a sto ce se posipat pepelom???KemooSA wrote:U startu je zajebo utakmicu sa Ibricicem...od njega nema nikakve koristi ni u napadu ni u odbrani,trebao je umjesto njega od pocetka gurnuti Ibisevica jer realno Dzeko sam u napadu (iako je veceras bio medju boljim) nista ne moze!
-
LSD
#619 Re: Turska - BiH
Sa ovim se slažemKemooSA wrote:U startu je zajebo utakmicu sa Ibricicem...od njega nema nikakve koristi ni u napadu ni u odbrani,trebao je umjesto njega od pocetka gurnuti Ibisevica jer realno Dzeko sam u napadu (iako je veceras bio medju boljim) nista ne moze!
Nikad se mi necemo nigdje plasirati sve dok nam budu igrali neki zalutali polovnjaci tipa Radaljic,Damjanovic,Muratovic,Rahimic,Berberovic,Ibiševic (pa ja sad nabrojah pola prvog tima
Last edited by LSD on 12/10/2008 01:10, edited 1 time in total.
-
Rambo-Amadeus
#620 Re: Turska - BiH
A sto bi se Papac moro pusut pepelom???KemooSA wrote:Zato sto je Ciro njemu rekao citiram"Nek ide u picku materinu, ako hoce da igra morace se posuti pepelom"!Rambo-Amadeus wrote:a sto ce se posipat pepelom???KemooSA wrote:U startu je zajebo utakmicu sa Ibricicem...od njega nema nikakve koristi ni u napadu ni u odbrani,trebao je umjesto njega od pocetka gurnuti Ibisevica jer realno Dzeko sam u napadu (iako je veceras bio medju boljim) nista ne moze!
- Edin H.
#621 Re: Turska - BiH
Odbrana - pa vidis da je Nadarevic nesto zakuhao sa Cirom, a bio je dobar u spaniji, Papca ni da ne spominjemo.eyesburn wrote: loša totalno i odbrana, 5 puta gora nego protiv španije... sramota je da ih jedna prosječna ekipa sabije skoro cijelu utakmicu u šesnaesterac... napad iritirajuće sebičan, imali smo šansi da izjednačimo, ali ne, svak hoće sve sam... i ćiro je pogriješio s taktikom, ako već igra sa jednim špicem, onda je trebao formaciju prebaciti u 4-5-1 i opet su izmjene zakasnile...
Pa nas i FK Sarajevo satjera u sesnaeterac, a ne prosjecna Turska, vidis da ne znaju drugacije igrati
Nemamo mi vise realizatora kao sto je bio Barbarez koji je imao hrabrosti da igra na pobjedu i kada treba sam rjesi utakmicu.
-
Abacija
#622 Re: Turska - BiH
A po kojim to kriterijima svrstavas i Ibisevica u polovnjake?LSD wrote:Sa ovim se slažemKemooSA wrote:U startu je zajebo utakmicu sa Ibricicem...od njega nema nikakve koristi ni u napadu ni u odbrani,trebao je umjesto njega od pocetka gurnuti Ibisevica jer realno Dzeko sam u napadu (iako je veceras bio medju boljim) nista ne moze!
![]()
Nikad se mi necemo nigdje plasirati sve dok nam budu igrali neki zalutali polovnjaci tipa Radaljic,Damjanovic,Muratovic,Rahimic,Berberovic,Ibiševic (pa ja sad nabrojah pola prvog tima![]()
) a oni nisu tu gdje jesu zbog reprezentativne kvalitete vec iz raznih interesa celnika NS (nacionalni kljuc,prodaja igraca preko menagera koji su bliski sa celnicima i selektorom i sl.)...sa ovakvim igracima nemamo nikakvih šansi protiv malo ozbiljnijih ekipa,a Turska je ipak ozbiljna ekipa...isto ce nas ovo cekati i protiv Belgije ,kao što nas je docekalo prije par godina kada smo fasovali 4 komada po guzovima...najvjerovatnije cemo natrpati i Armeniju kao i Estoniju i opet ce javnost opet progutati Čirinu pricu i taktiku.
-
Rambo-Amadeus
#623 Re: Turska - BiH
pa nije dao go covjek veceras, plus dva tri losa poteza...bezze, ma dobar je Ibisevic, kakvih imamo, ustvari to je anajbolji strijelac bundeslige, pa on je fenomenalan!!!Abacija wrote:A po kojim to kriterijima svrstavas i Ibisevica u polovnjake?LSD wrote:Sa ovim se slažemKemooSA wrote:U startu je zajebo utakmicu sa Ibricicem...od njega nema nikakve koristi ni u napadu ni u odbrani,trebao je umjesto njega od pocetka gurnuti Ibisevica jer realno Dzeko sam u napadu (iako je veceras bio medju boljim) nista ne moze!
![]()
Nikad se mi necemo nigdje plasirati sve dok nam budu igrali neki zalutali polovnjaci tipa Radaljic,Damjanovic,Muratovic,Rahimic,Berberovic,Ibiševic (pa ja sad nabrojah pola prvog tima![]()
) a oni nisu tu gdje jesu zbog reprezentativne kvalitete vec iz raznih interesa celnika NS (nacionalni kljuc,prodaja igraca preko menagera koji su bliski sa celnicima i selektorom i sl.)...sa ovakvim igracima nemamo nikakvih šansi protiv malo ozbiljnijih ekipa,a Turska je ipak ozbiljna ekipa...isto ce nas ovo cekati i protiv Belgije ,kao što nas je docekalo prije par godina kada smo fasovali 4 komada po guzovima...najvjerovatnije cemo natrpati i Armeniju kao i Estoniju i opet ce javnost opet progutati Čirinu pricu i taktiku.
Last edited by Rambo-Amadeus on 12/10/2008 01:22, edited 1 time in total.
- Edin H.
#624 Re: Turska - BiH
Pa vala veceras jeste odigrao kao polovnjak.Abacija wrote:A po kojim to kriterijima svrstavas i Ibisevica u polovnjake?LSD wrote:Sa ovim se slažemKemooSA wrote:U startu je zajebo utakmicu sa Ibricicem...od njega nema nikakve koristi ni u napadu ni u odbrani,trebao je umjesto njega od pocetka gurnuti Ibisevica jer realno Dzeko sam u napadu (iako je veceras bio medju boljim) nista ne moze!
![]()
Upropasti dvije sjajne prilike.
Vjerovatno je covjek mislio na Cirinog ljubimca Ibricica
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#625 Re: Turska - BiH
Sad ce ciro nazionale izjaviti da i dalje imamo velike sanse, da je tekma sa armenijom kljucna, da bude pun stadion...., a iz svega toga ce profitirati lopovski savez kao i svih ovih godina.