A sad pjesma za promjenu:
"AMOR AMOR"- ARNO ELIAS feat NINO, sa Buddha Bar-a, nekog, od mnogih, ne znam kojeg, zar je i važno, a što bi bilo, super pjesma...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Julianna wrote:Huh, ovdje opet svega mega![]()
![]()
A sad pjesma za promjenu:
"AMOR AMOR"- ARNO ELIAS feat NINO, sa Buddha Bar-a, nekog, od mnogih, ne znam kojeg, zar je i važno, a što bi bilo, super pjesma...
haj' ti nama još koju izvuci po svom izboruJulianna wrote:Da li ovdje neko dovodi u pitanje moj izbor muzike?
samo nemoj iz nosakolega wrote:haj' ti nama još koju izvuci po svom izboruJulianna wrote:Da li ovdje neko dovodi u pitanje moj izbor muzike?
Chmoljo wrote:
samo nemoj iz nosa![]()
![]()
samo se ti zezaj sa Juliannom, ... hoćeš da ti pokvari frizuruChmoljo wrote:samo nemoj iz nosakolega wrote:haj' ti nama još koju izvuci po svom izboruJulianna wrote:Da li ovdje neko dovodi u pitanje moj izbor muzike?![]()
![]()
jel' ovo ima neke veze sa đ.m. ili je onako, nadahnuto globalnim zatopljenjem!?PalaSa Marsa wrote:Sunce sija prekomjerno, ja te volim ne izmjerno![]()
![]()
koju bolan frizuru? vidiš li ti moj avatar? može je jedino pokvariti magnumkolega wrote:samo se ti zezaj sa Juliannom, ... hoćeš da ti pokvari frizuruChmoljo wrote:samo nemoj iz nosakolega wrote:haj' ti nama još koju izvuci po svom izboru![]()
![]()
![]()
J.'s got a gunChmoljo wrote:koju bolan frizuru? vidiš li ti moj avatar? može je jedino pokvariti magnumkolega wrote:
samo se ti zezaj sa Juliannom, ... hoćeš da ti pokvari frizuru![]()
kolega wrote:haj' ti nama još koju izvuci po svom izboruJulianna wrote:Da li ovdje neko dovodi u pitanje moj izbor muzike?
mislim da je poštenije umjesto Milli Vanilli staviti: "grupa autora"Zoya wrote:Milli Vanilli- Girl , I'm gona miss you
Jok ba!sheilak wrote:Sta - sad gledate i you tube za vrijeme izmjenjivanja njeznosti?