Ghost_Rider_XXX wrote:Kad smo već kod impotencije, penetracija nije jedini način, ako nije u isto vrijeme slomio obje ruke i pregrizao jezik ima nade.Zelena Carapa wrote:haj mi reci koje su njegove opcije, u braku su vec dugo i imaju dijete. da ga ostavi sta bi? nafato drugu? i pored toga ne mislim da je u pitanju samo navika, potreba, bracna zajednica nego da je zaista voli. jos uvijek se ozari kad je vidi. a ona se svojom drskoscu "sveti" za ono sto on ne ispunjava u braku. ma ko ce ga znati - odavno se ne trudim sve skontati, sve definisati i ukalupiti.
Ako se ne varam za tango treba dvoje, a ovdje je on vrlo usamljen, jedino što ima od svega je bol, i nerazumjevanje.
em je impotentan, (nisi rekla da li se pokušao liječiti), em ga žena na sav glas vara. Kakav sklad.
Bolje da ode, boli će odredjeno vrijeme, ali će doći sebi, možda čak biti i sretan, ovako nema ništa, osim neke iluzije, nazovimo taj mazohizam, ljubavi.
@pustopoljina, zašto bi se toga odricali uopšte???
gle...upalis tv i nadjes filmic i ON se propinje...chatas malo sa nepoznatom24 on se propinje, sjedis na spici...eto ga- javlja se...i kad se javi...znas da te sluzi. ponos.
a onda imas 50+ (da budem iskrena...kad mi, zensko drustvo pricamo...ima njih i puno mladjih od 50)
i sve bi ti...ali ne ide jbt. nadjes i zensku...ne ide. nadjes i mjesto i vrijeme i zensku...sve sto nisi kad si imao 20...ali NE IDE. a ona ceka.
ne ceka prst i ne ceka jezik. moze i to. moze i mala plava tabletica...ali skontas da bez male plave se vise ni ne usudjujes...pa onda mozak i njegovi tuneli...pa nece vise ni sa malom plavom.
i dzaba sto je ona tu i sve ce uraditi da ti pomogne. jer te voli. ima i ona svojih bedova, i ne konta te. pa jel' me vise ne volis, jel' ti se vise ne svidjam...ovo ono...
i zasto bi ga se odrekao...ne zelis se ti odreci...sto bi se reklo: prosto si prinudjen...i dalje ces gledati filmice i dalje plaziti za zenama...samo odjednom ces poceti govoriti da je sve to precijenjeno.
i nemas puno opcija...dati si pomoci...psihofizicki...ili otici od nje, ili otjerati nju od sebe ili mozda i sama ode.
i zasto si ga se odrekao, kad te neko pita???