svaki dan prođem dva puta pored njega a ti kacis slike sa otvaranja garant.pisi provjerene stvari najlakse lupat ko maksim...Raigor Stonehoof wrote:kod nas prazan mek???radiša wrote:ljudi sigurno tamo jedu zato sto valja.mek je u vecini zemalja pun a kod nas je prazan skoro pa uvijek.toliko o "marketingu"...Raigor Stonehoof wrote:kad neko na moje oci laze, ne zelim da budem fin. pogotovo jer nije u pitanju MISLJENJE nego CINJENICA.
to sto hiljade ljudi jede tu ne govori nista o kvalitetu nego o jebenom marketingu.
kakav crni marketing.![]()
Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
- radiša
#601 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
- JThomas
#602 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
radi slabije nego ranije, ali daleko od "praznog".
- radiša
#603 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
U odnosu na zelju je prazan i na one mekove vani a nije prazan da niko ne sjedi,nemoj bukvalac bit.
- muha_sa
#604 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
kafenišu pored izloga--valja bit vidjenradiša wrote:U odnosu na zelju je prazan i na one mekove vani a nije prazan da niko ne sjedi,nemoj bukvalac bit.
- Banksy
#605 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Nije Željo toliko loš, pretjerujete ... I nije to restoran da svako ima svoj sto, brza hrana je u pitanju, neću tamo sjediti bezveze, ne vidim problem da odsjedim tih 10 min s nepoznatim ljudima.
Meni kod Ferhatovića više nisu dobri, ne znam, nije mi to više taj ukus, a najviše se kod njega jelo, više ne jedem ...
Ima li taj Zmaj gdje prema centru, da probamo i to čudo?
Meni kod Ferhatovića više nisu dobri, ne znam, nije mi to više taj ukus, a najviše se kod njega jelo, više ne jedem ...
Ima li taj Zmaj gdje prema centru, da probamo i to čudo?
- corsa
#606 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Nema, zmaj je samo kod Robota u Hrasnom. Ima i na autobuskoj stanici, ali to nije isti vlasnik, a Boga mi ni cevapi.
Zmaj u Hrasnom definitivo No.1
- Banksy
#607 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ne išla u Hrasno ...
-
sumirprimus
#608 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
et sad ne nzamo sta je rostilj.
ako cemo pravo nema rostilja bez mesa, danasnji cevap skoro i nije meso.
ako cemo pravo nema rostilja bez mesa, danasnji cevap skoro i nije meso.
- corsa
#609 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Pa mozes jednom kad krenes na more svratiti, usput ti je...Banksy wrote:Ne išla u Hrasno ...
- Banksy
#610 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
corsa wrote:Pa mozes jednom kad krenes na more svratiti, usput ti je...Banksy wrote:Ne išla u Hrasno ...
Mrsko mi je ići samo zbog ćevapa, spojiću jednom ugodno s korisnim.
Gdje reče da je to ... ?
- O'zone
- Globalni moderator
#611 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Meni Zmaj ne leži dok ga drugi ukivaju u zvijezde. Čevapi im brate ko od kartona. Jesu oni veliki (možda i preveliki) ali nikakvog okusa meni nemaju.corsa wrote:Nema, zmaj je samo kod Robota u Hrasnom. Ima i na autobuskoj stanici, ali to nije isti vlasnik, a Boga mi ni cevapi.
- ultima_palabra
#612 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Bolji je Besko, odmah do njega. Mada ja generalno i kad odem u ćevabdžinicu, pojedem nešto bezbjednije od ćevapa.O'zone wrote:Meni Zmaj ne leži dok ga drugi ukivaju u zvijezde. Čevapi im brate ko od kartona. Jesu oni veliki (možda i preveliki) ali nikakvog okusa meni nemaju.corsa wrote:Nema, zmaj je samo kod Robota u Hrasnom. Ima i na autobuskoj stanici, ali to nije isti vlasnik, a Boga mi ni cevapi.
- corsa
#613 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ne znam, meni su ukusni, a i velicina mi odgovara. I Zeljini su ukusni, ali ih zbog velicine ja zovem "turisticki cevapi". Daj brate da se od cenera najedem k'o covjek!
@Banksy Kod Robota u Hrasnom, kad ides od Trga heroja sa njegove desne strane. Miris cete dovesti.
@Banksy Kod Robota u Hrasnom, kad ides od Trga heroja sa njegove desne strane. Miris cete dovesti.
- radiša
#614 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
ne brini se nece ti niko nista.Banksy wrote:Ne išla u Hrasno ...
- dječak sa šibicama
#615 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ja stvarno mogu pojesti, pola vola, ali Zmajeve cevape nikada nisam uspio pojesti do kraja. Kolicinski je to puno, ali meni neukusno, somun suh i cesto slabo podgrijan, cevapi ogromni ali kao od kartona.
Inace ne kontam tu zaludjenost cevapima u Sarajevu, mogu ih pojesti jednom u 2 mjeseca, ako i toliko.
Inace ne kontam tu zaludjenost cevapima u Sarajevu, mogu ih pojesti jednom u 2 mjeseca, ako i toliko.
- Banksy
#616 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Hvala, vidjela sam gore tvoj post, snaći ću se.corsa wrote:Ne znam, meni su ukusni, a i velicina mi odgovara. I Zeljini su ukusni, ali ih zbog velicine ja zovem "turisticki cevapi". Daj brate da se od cenera najedem k'o covjek!![]()
Moj test za dobre ćevape je: da je ukusno, da nije masno, da nema žestok miris, da nije preslano, da ti je malo to što si pojeo
- karanana
#617 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
gdje ti je granica dokle smijes ici?
- Banksy
#618 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Koliko god pojedeš, budu tako dobri da misliš da si mogao još, a realno ne možeš ...
edit:upalim
- O'zone
- Globalni moderator
#619 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Meni iskreno kad se jedu čevapi odem u mesaru (jednu određenu) uzmem sebi za ćejfa, bacim na tavu i ubijem se ko hajvandječak sa šibicama wrote:Ja stvarno mogu pojesti, pola vola, ali Zmajeve cevape nikada nisam uspio pojesti do kraja. Kolicinski je to puno, ali meni neukusno, somun suh i cesto slabo podgrijan, cevapi ogromni ali kao od kartona.
- radiša
#620 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
nisu ni meni uopste zmajevi cemu,nemaju mi onaj smek uopste kako imaju carsijski,ne znam sta se to tolko raji sviđa kod njega kad su preglomazni, od sode i slicnih anomalija.dječak sa šibicama wrote:Ja stvarno mogu pojesti, pola vola, ali Zmajeve cevape nikada nisam uspio pojesti do kraja. Kolicinski je to puno, ali meni neukusno, somun suh i cesto slabo podgrijan, cevapi ogromni ali kao od kartona.
Last edited by radiša on 14/12/2015 14:23, edited 1 time in total.
- dječak sa šibicama
#621 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Upravo tako, kad mi se jedu cevapi, odem u mesnicu i uzmem pola kile/kilu i roknem se kalorijamaO'zone wrote:Meni iskreno kad se jedu čevapi odem u mesaru (jednu određenu) uzmem sebi za ćejfa, bacim na tavu i ubijem se ko hajvandječak sa šibicama wrote:Ja stvarno mogu pojesti, pola vola, ali Zmajeve cevape nikada nisam uspio pojesti do kraja. Kolicinski je to puno, ali meni neukusno, somun suh i cesto slabo podgrijan, cevapi ogromni ali kao od kartona.
- corsa
#622 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ma NiDJe veze cevapi sa rostilja i iz tave. Mislim, uzmem i ja nekad za kuce, ali ne moze se to dvoje porediti.dječak sa šibicama wrote:Upravo tako, kad mi se jedu cevapi, odem u mesnicu i uzmem pola kile/kilu i roknem se kalorijamaO'zone wrote:Meni iskreno kad se jedu čevapi odem u mesaru (jednu određenu) uzmem sebi za ćejfa, bacim na tavu i ubijem se ko hajvandječak sa šibicama wrote:Ja stvarno mogu pojesti, pola vola, ali Zmajeve cevape nikada nisam uspio pojesti do kraja. Kolicinski je to puno, ali meni neukusno, somun suh i cesto slabo podgrijan, cevapi ogromni ali kao od kartona.
- Raigor Stonehoof
#623 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
jel to u zelji nisu preglomazni od sode i brasna?radiša wrote:ne znam sta se to tolko raji sviđa kod njega kad su preglomazni, od sode i slicnih anomalija.
- radiša
#624 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
ovi su vise,nema im konkurencije.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#625 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Gdje je ovdje Željko Komšićradiša wrote:
svaki dan prođem dva puta pored njega a ti kacis slike sa otvaranja garant.pisi provjerene stvari najlakse lupat ko maksim...