Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
klixober
#601 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Hebali vas drotovi,oni samo izvrasavaju naredbe i obicna su pjesadija.
Nas neprijatelj su oni u savezu kao i poltiicke strukture koje biraju ljude u savez i nareduju drotovima da biju narod.
Nas neprijatelj su oni u savezu kao i poltiicke strukture koje biraju ljude u savez i nareduju drotovima da biju narod.
- Bosanac in Lederhosen
#602 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Zelim da se svima zahvalim koji su bili na protestima...meni nije bilo moguce doc ! Mora se zaradit hljeb. Al sam zato na protestnoj utakmici 1. juna na Kosevu...
Iako mozda nije bilo puno ljudi na protestu, ipak je veliko da smo ujedinili navijace. To je glavno i natome mozemo gradit. Vidilo se da policiju ubuduce moramo uzeti vise u obzir. Zao mi je ove djece sta je policija prebila...govnad izkompleksirana ! Vidjet cemo sta ce uradit kad vise hiljada demonstranata pode sa Koseva...
Iako mozda nije bilo puno ljudi na protestu, ipak je veliko da smo ujedinili navijace. To je glavno i natome mozemo gradit. Vidilo se da policiju ubuduce moramo uzeti vise u obzir. Zao mi je ove djece sta je policija prebila...govnad izkompleksirana ! Vidjet cemo sta ce uradit kad vise hiljada demonstranata pode sa Koseva...
-
zandar
#603 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
nikad_izvini wrote:Nego, bil tako udarali Keljmendijeve ljudezandar wrote:everybody hurts wrote:Hehe, cekamo sad vrlog forumasa "zandara" da progovori koju
evo i ja sam se maloprije vratio sa protesta... nemam sta da dodam, sve je vec receno...
navijaci pokusali da naprave materijalnu stetu na zgradi FS BiH, mi smo morali intervenisati,...
najavili ste mirne proteste, ali ocito niste tako mislili. cim sam cuo da se ovi iz DOSTA! ograđuju od protesta, znao sam da ce biti nemilih scena. ne bih puno duzio, umoran sam od jurnjave po gradu...
btw, slike slobodno postajte, jer su moje kolege sve uredno snimile... nama vase slike nista ne znace i nemojte da strahujete da ce vas neko proganjati zbog tih slika.Casa Grande je pun takvih
"Naša" policija brani Ilju Dominkovića.Čestitam
policija radi po naređenju, to ti je valjda jasno.
policija se ne boji ni keljmendija ni njegovih ljudi, sto si mogao vidjeti kad su hapsena braca gasi... no, ne bih sad da skrecem sa teme, samo da kazem da smo i mi, pa vjerovatno svi, za smjenu saveza, ali nacin na koji ste vi to pokusali danas definitivno nije pravo rjesenje.
- zgembo_sa
#604 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Pitanje za drota. Ponosis li se time sto branis kriminalce?
- Blackwater
#605 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
hehe a jel vi majke ti mislite da je ova Bosna toliko zaostala pa da nema odjeljenje pri policiji koje prati izmedju ostalog mozda i ovaj forum:) i igraju se s brojkama a nesto ispred pise IP heheheh:)Saraybosna wrote:Žanda brate, radim ja s fufama, hapsi me!
Hala na forumu, ponovo kažem, jebite me u pakaš ako ovo iđe ima
-
laku noć
-
dlfo
#607 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Bravo majstore, dodao bih samo da jos ne nasjedate na provokacije ovog 'Blackwater'. Taj vjerovatno ujutro mrzi sebe a kasnije cijeli svijet.Citizen-X wrote:Palije kamenice nista, saka i fizicka snaga sa malo mozga mogu sve.
Nego drugi put kad se budu grijali pendreci preko ljudi, fino NE PUSTATI DA COVJEKA TUCE 15 LJUDI, krenuti u odbranu istog masivno.
- ORGANIZOVAT SE U GRUPE OD NAJMANJE 20 LJUDI BEZ RASIPANJA DA STITE JEDNI DRUGE - JER JE TO I POENTA AKCIJE SPECIJALACA - DA RAZBIJU LJUDE POJEDINACNO UTJERUJUCI STRAH NA JEDNOM COVJEKU. MI MORAMO BITI KAO JEDAN SAD.
- PREVRTATI AUTA PALITI OBAVEZNO I ZAPRIJECITI KORIDORE PROLASKU VOZILA.
- POLICIJA DEFINITIVNO ZNA STA RADI I KO JOJ NAREDJUJE CIM SE OVAKO PONASA.
- OVO JE SAMO DOKAZ DA JE OVO DRZAVA BANDITA, KRIMINALACA, SLJAMA.
- Drugi put, ko nema petlje, nek ne ide.
- Ja dolazim na Kosevo. I trebali bi masovno.
JOS JEDNOM: NE NASJEDAJTE NA PROVOKACIJE TIPA DIJASPORA-EMIGRACIJA-DOMACINI, trolovi pokusavaju huskati ljude. Mi smo braca u dobru i zlu. Niko nije otisao u jebeno inostranstvo sto mu je bilo fino kuci. NEMOJTE TAKO VISE.
Pozdrav Domovini!!!
- Saraybosna
#608 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Paša, ovo samo pokazuje ozbiljnost naše policije. Ćuj majke ti, frajer se javlja na forum i prepucava s rajom. Pa hajd mi reci gdje to još ima oca ti?Blackwater wrote:hehe a jel vi majke ti mislite da je ova Bosna toliko zaostala pa da nema odjeljenje pri policiji koje prati izmedju ostalog mozda i ovaj forum:) i igraju se s brojkama a nesto ispred pise IP heheheh:)Saraybosna wrote:Žanda brate, radim ja s fufama, hapsi me!
Hala na forumu, ponovo kažem, jebite me u pakaš ako ovo iđe ima
Ja nemam oraha u džepu a ni putera na glavi, boli me kurac za IP!
Last edited by Saraybosna on 23/05/2008 19:16, edited 1 time in total.
-
elSaik
#609 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
@žandar - da li bi udarao da je tvoje dijete stajalo tamo, jel pičko jedna?
Molim sviju da ne postavljaju samoinicijativno slike niti klipove. Hvala.
-
nikad_izvini
#610 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
nikad_izvini wrote:Nego, bil tako udarali Keljmendijeve ljudezandar wrote:
evo i ja sam se maloprije vratio sa protesta... nemam sta da dodam, sve je vec receno...
navijaci pokusali da naprave materijalnu stetu na zgradi FS BiH, mi smo morali intervenisati,...
najavili ste mirne proteste, ali ocito niste tako mislili. cim sam cuo da se ovi iz DOSTA! ograđuju od protesta, znao sam da ce biti nemilih scena. ne bih puno duzio, umoran sam od jurnjave po gradu...
btw, slike slobodno postajte, jer su moje kolege sve uredno snimile... nama vase slike nista ne znace i nemojte da strahujete da ce vas neko proganjati zbog tih slika.Casa Grande je pun takvih
"Naša" policija brani Ilju Dominkovića.Čestitam
Ja sam čuo da je Gaši pao zbog pokušaja nasilnog otimanja "Ovako" i da je nalog za njegovo hapšenje bilo naređeno sa visokog političkog nivoazandar wrote: policija radi po naređenju, to ti je valjda jasno.
policija se ne boji ni keljmendija ni njegovih ljudi, sto si mogao vidjeti kad su hapsena braca gasi... no, ne bih sad da skrecem sa teme, samo da kazem da smo i mi, pa vjerovatno svi, za smjenu saveza, ali nacin na koji ste vi to pokusali danas definitivno nije pravo rjesenje.
Nego,kako da ih smijenimo,recimo,mogli bi da puštamo muziku ispred NS-a,nosimo duksove sa parolom "ne želimo da se bojimo" i da pušemo u pištaljke
Usput,odlično je rješenje mlatiti djecu.To je ključ uspjeha
PS kad neko od prebijene djece spraši drotu metak u pluća za par godina,biće čuđenja.Šta bi ovo? Pa zašto,ne razumijemo.Pametan potez,vrlo
Last edited by nikad_izvini on 23/05/2008 19:20, edited 1 time in total.
-
theennis
#611 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
ali jeste za krvnicko udaranje ljudi? jeste za to sto sad vjerovatno vecina uhapsenih dobija degenek po stanicama iako vecina istih nije cak ni navijala a kamoli gadjala zgradu?zandar wrote:
policija radi po naređenju, to ti je valjda jasno.
eh kad smo vec kod gadjanja zgrade, to je ono najsmjesnije... ti se ovdje branis tim da je zgrada bila ugrozena pa ste morali intervenisati? po cemu je to zgrada bila ugrozena? pa ono ni bombardovanje ne moze srusit kako je zasticena...
i koje je pravo rjesenje? mirni protesti? koji su se organizovali x puta... sta se postiglo? 2 minute priloga na dnevniku to je to...
vi lafo svi za promjenu saveza... jeste al u kurcu... da jeste ne biste onako krvnicki tukli raju dok je lezala po podu, da jeste ne biste uhapsili 37 ljudi (a baceno ukupno 15 predmeta na zgradu, predpostavljam da su oni zajednicki bacali jednu baklju
- Layne
#612 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Haj nas ti prosvijetli pa nam reci koje je to pravo riješenje?zandar wrote: policija radi po naređenju, to ti je valjda jasno.
- Blackwater
#613 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
A dobro to si u pravu....al to jesigurno jedan dobar decko-policajac kakav treba biti, znaci momak pokusava ovoj sirokoj masi sto balavaca sto frustriranih i neregistrovanih cyber manijaka,da objasni na neki ljudski nacin da je policija u svim drzavama demokratskog svijeta samo instrument, i da danas nista nebi bilo da opet sigurno manja neformlana i neorganizovana grupica nije pocela sa gadzanjem zgrade a potom i gadzanjem samih sluzbenika MUP-a...Sto rece neki KONAN ovdje da ga netrazim sad koji je, kaze " et mi malo bacali kamenje malo baklje i onda su oni nas poceli tuci palicam itd itd "....Kume da ti ja kazem to nije vidjelo degeneka sta im je trebalo uradit danas.....Saraybosna wrote:Paša, ovo samo pokazuje ozbiljnost naše policije. Ćuj majke ti, frajer se javlja na forum i prepucava s rajom. Pa hajd mi reci gdje to još ima oca ti?Blackwater wrote:hehe a jel vi majke ti mislite da je ova Bosna toliko zaostala pa da nema odjeljenje pri policiji koje prati izmedju ostalog mozda i ovaj forum:) i igraju se s brojkama a nesto ispred pise IP heheheh:)Saraybosna wrote:Žanda brate, radim ja s fufama, hapsi me!
Hala na forumu, ponovo kažem, jebite me u pakaš ako ovo iđe ima![]()
Ja nemam oraha u đepu a ni putera na glavi, boli me kurac za IP!
-
elSaik
#614 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
1500 ljudi je stajalo ispred zgrade, 10 ih je bacilo baklju ili kamen. Sami izračunajte koliko je ljudi moglo dobiti batine bez ikakve osnove.
Pametnom dosta.
Pametnom dosta.
- Blackwater
#615 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
A ti idi odma sutra cim svane trazi neki pravopis...Vodjo navijca sa Gornjih Mrkovica hhehe:)elSaik wrote:@žandar - da li bi udarao da je tvoje dijete stajalo tamo, jel pičko jedna?
-
The 51st State
#616 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Gdje su Horde Zla u svemu ovom, lafo neki intelektualci, kao nece da izlaze u javnost....Buahhh
30 Hordi je u muriji trenutno i ako imate obraze prestanite srat'.
- zgembo_sa
#617 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Koliko drotovske picke dobijaju stimulansa od strane kriminalaca iz tzv. NSBIH pa sa onakvim zarom tuku ljude u sred centra grada u najprometnijoj pjesackoj ulici...
Popisham se ja na ovu policiju. Stitite kriminalce jadovi jadni. Da Bog da vam potpuno ukinuli plate, nek vas samo kriminalci placaju kad samo za njih i radite!
Popisham se ja na ovu policiju. Stitite kriminalce jadovi jadni. Da Bog da vam potpuno ukinuli plate, nek vas samo kriminalci placaju kad samo za njih i radite!
- Saraybosna
#618 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Ja kažem općenito, ne misleći na ovu današnju situaciju, nisam ni ja za ove divljačke ispade. Bilo je i dječurlije, nabrijanih tinejdžera, kojima je bilo mjesto u školi u to doba a ne na ulici.Blackwater wrote:
A dobro to si u pravu....al to jesigurno jedan dobar decko-policajac kakav treba biti, znaci momak pokusava ovoj sirokoj masi sto balavaca sto frustriranih i neregistrovanih cyber manijaka,da objasni na neki ljudski nacin da je policija u svim drzavama demokratskog svijeta samo instrument, i da danas nista nebi bilo da opet sigurno manja neformlana i neorganizovana grupica nije pocela sa gadzanjem zgrade a potom i gadzanjem samih sluzbenika MUP-a...Sto rece neki KONAN ovdje da ga netrazim sad koji je, kaze " et mi malo bacali kamenje malo baklje i onda su oni nas poceli tuci palicam itd itd "....Kume da ti ja kazem to nije vidjelo degeneka sta im je trebalo uradit danas.....
-
southernstar
#619 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
@Zandar:
1. Jesi li jak bez oklopa?
2. Kako mozes braniti lopova koji ti daje platu 500KM?
3. Jesi li zadovoljan stanjem u drzavi, gradu, sportu...?
4. Zasto su svi specijalci glavati i priglupi?
1 3 1 2
1. Jesi li jak bez oklopa?
2. Kako mozes braniti lopova koji ti daje platu 500KM?
3. Jesi li zadovoljan stanjem u drzavi, gradu, sportu...?
4. Zasto su svi specijalci glavati i priglupi?
1 3 1 2
-
elSaik
#620 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Blackwater wrote:A ti idi odma sutra cim svane trazi neki pravopis...Vodjo navijca sa Gornjih Mrkovica hhehe:)elSaik wrote:@žandar - da li bi udarao da je tvoje dijete stajalo tamo, jel pičko jedna?
-
nikad_izvini
#621 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Ni ti baš nisi neki pismen likBlackwater wrote:A ti idi odma sutra cim svane trazi neki pravopis...Vodjo navijca sa Gornjih Mrkovica hhehe:)elSaik wrote:@žandar - da li bi udarao da je tvoje dijete stajalo tamo, jel pičko jedna?
- Blackwater
#622 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Zandar nedaj se brani tebe drug tvoj nemaju oni pojma kolko je nas ovdje trenutno sad
heheheh ale ale aleooooooo al sam papak jedem smoki u ruci mi tokivoki joj uvjek sam se pito sto ovu nekad nezapjevaju ona vise beze s motorolom:)
-
The 51st State
#623 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Jebo vas zandar, sta mu replicirate ionako je to samo jedan malo "dresiraniji ker".
-
jasco74
#624 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Ma hajd' sto nije pismen, al' sto je glup.Ni ti baš nisi neki pismen likPiše se odmaH.Postoje interpuncije,red riječi u rečenici i tako te zajebancije,papak
Last edited by jasco74 on 23/05/2008 19:31, edited 1 time in total.
- Saraybosna
#625 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati
Znam ja dvojicu u mojoj mahali, valjaju gudrovinu, al vam neću reć ko su